Mijn favoriete tv-series die je zeker gezien moet hebben!

Ik ben dol om op z’n tijd een leuke serie te kijken. Zeker na een drukke dag met de kids vind ik het heel fijn om lekker op de bank te ploffen, een serie aan te zetten en even nergens verder over te hoeven nadenken. Qua serie typen ben ik geen makkelijke. Ik houd niet snel van de typische chicklit series, misdaad is meestal ook niet mijn ding en ook sci-fi of western vind ik helemaal niets. Ik word dan ook niet zomaar gevangen door een serie, maar ik heb er een aantal die ik vandaag ga tippen die ik niet had willen missen. En ik laat jullie The Frame zien, onze splinternieuwe televisie die we van Samsung mochten testen!

Mijn favoriete tv series die je zeker gezien moet hebben!

1: The Good Doctor
Dit is dan ook de serie waar ik momenteel helemaal aan verslaafd ben en die ik kijk via Videoland. Deze serie gaat over Shaun Murphy, een jonge chirurg in opleiding die zijn hele leven al droomt van een carrière als chirurg. Een ding zit hem wat tegen, hij heeft namelijk een vorm van autisme waardoor hij op communicatief niveau wat vaardigheden mist die als arts toch wel heel belangrijk zijn. Shaun is echter enorm slim, kan verder vooruitkijken dan zijn collega’s en door een goed woordje van de directeur die hem persoonlijk goed kent krijgt hij toch de kans om zijn opleiding tot chirurg te gaan afronden bij het ziekenhuis. Tijdens de serie ga je enorm houden van Shaun, van zijn klungeligheid, zijn wilskracht, zijn passie voor wat hij doet en uiteindelijk voelen zijn collega’s dit ook voor hem. Hier gaan de nodige uitdagingen aan vooraf.

2: Modern Family
Ook al zo’n familie waar je van gaat houden. Je wordt er zelfs een beetje onderdeel van, wanneer je de serie kijkt. Deze serie gaat over de moderne family van Jay Pritchett die vader is van inmiddels volwassen kinderen Claire en Mitchel. Zowel Claire als Mitchel hebben een relatie. Claire is getrouwd en heeft 3 kids, Mitchel heeft een geadopteerde dochter met zijn man en Jay is naast opa, ook hertrouwd met Gloria. Gloria heeft al een zoon en in de serie krijgen ze samen nog een kind. Never a dull moment in deze gezinnen. Als kijker geniet je mee van de perikelen die hier gaande zijn en zul je geen aflevering zonder hard lachen volhouden 😉.

 

 Voor ik verder ga over mijn volgende favoriete serie wil ik iets, ook niet onbelangrijks, delen. Namelijk het toestel waarmee ik mijn favoriete series graag kijk.  Wij mochten namelijk van Samsung The Frame testen. En dat is me toch een lust voor het oog! Deze luxe televisie is van alle gemakken voorzien en met een druk op de knop (art mode) verandert je televisie in een prachtig kunstobject. Wij kozen voor een houten lijst waardoor het ook echt lijkt op een mooi ingelijst plaatje. Je kunt ervoor kiezen om eigen afbeeldingen te uploaden die dan als een soort groot schilderij in je woonkamer worden afgebeeld. Of je kiest uit de 9 kunstwerken die The Frame biedt. Heb je echt de kunst kriebels te pakken? Dan kun je een Art Store abonnement nemen waarmee je toegang krijgt tot meer dan 1500 kunstwerken.

Hier zie je een aantal voorbeelden van de afbeeldingen die je als kunstwerk kunt kiezen. Het lijkt bijna alsof je echt een prachtig schilderij hebt hangen.  Deze artwork gaat dankzij de bewegingssensor automatisch aan, zodra je de kamer in komt. Wanneer je de kamer verlaat zal The Frame automatisch uit gaan om energie te besparen. Door het grote interne geheugen kun je ruim 1200 hoge resolutie beelden en kunstwerken opslaan, maar je kunt ook foto’s vanaf je smartphone of USB-stick naar The Frame sturen en zo je eigen meesterwerken delen.

The Frame is echt een fantastische tv. Het beeld is haarscherp en deze Smart tv maakt het super makkelijk te switchen tussen allerlei apps, van Youtube tot aan Videoland, Netflix or you name it. De fijne afstandbediening die op zonne-energie werkt speelt mooi in op de trend om duurzamer om te gaan met energie en ook wordt The Frame geleverd in een duurzame verpakking waar de kids nog een heel leuk knutselwerkje mee kunnen maken. Ik vind dit soort innovaties enorm tof en ik vind het goed dat duurzaamheid hoog in het vaandel staat.


Ook houden wij vrouwen (en mannen) van een opgeruimde blik en daarom is de One Visible Connection zo fijn. Dit maakt namelijk een einde aan rommelige bedrading want je hebt slechts 1 kabel nodig om aan te sluiten en de rest van je randapparatuur kun je ergens goed verstoppen. Wil je het echt strak afwerken? Dan hang je de tv op met de Slim Fit Wall-Mount. Naja, je kunt wel lezen dat wij er een hele goede ervaring mee hebben opgedaan! 

Nu toch de herfstvakantie voor sommigen al en voor ons bijna begint, heb ik ook een leuke herfstvakantie tip. De herfstvakantie is natuurlijk erg wisselvallig qua weer en op koudere of nattere dagen geniet je van je lievelingsseries. Wat ook leuk is om te doen met je kids is knutselen. The Frame heeft een duurzame eco verpakking die je kunt hergebruiken door er wat leuks mee te knutselen. Via deze link vind je allerlei toffe DIY projecten om te maken. Hoe leuk! Dan ga ik nu verder met de series die je zeker wilt bekijken op The Frame.

3. Friends: 
Ook al zo’n feel good serie waarbij je zelf onderdeel van de cast begint te worden zodra je er helemaal in zit. Deze serie draait om een groep van 6 vrienden: Rachel, Ross, Monica, Chandler, Joey en Phoebe. Ze wonen en werken in New York. De serie begint op het moment dat Rachel haar verloofde bij het altaar heeft achtergelaten en ze besluit samen te gaan wonen met haar beste vriendin Monica. Ze wonen dan samen tegenover het appartement van Chandler en Joey en ze trekken veel op met Monica’s broer Ross die ook net gescheiden is van zijn lesbische echtgenote. Dan heb je ook nog Phoebe, die regelmatig gezellig langskomt en haar levensavonturen deelt. De vrienden komen veel samen in het koffiehuis om de hoek van hun appartementencomplex, Central Perk. De vrienden beleven de meest uiteenlopende avonturen en er is ook altijd veel te lachen. Wij hebben de serie inmiddels helemaal uitgekeken maar willen binnenkort opnieuw beginnen! Echt een aanrader vinden we dit namelijk.

4. De Handmaids’ tale
 De meest ‘gekke’ serie van dit artikel, maar toch ook een mooie om te benoemen. Het is een serie die ik zelf nog niet heb uitgekeken en waar ik soms echt gemengde gevoelens bij krijg. En ik moet ook echt even goed nadenken hoe ik deze serie het beste kan beschrijven en daarom heb ik Google om hulp gevraagd dit te beschrijven. The Handmaids’ tale is het verhaal van het leven  van Gilead, een totalitaire samenleving in wat vroeger de Verenigde Staten was. Gilead wordt geconfronteerd met milieurampen en een diepe geboorte en wordt geregeerd door een verwrongen fundamentalisme in zijn gemilitariseerde ‘terugkeer naar traditionele waarden’. Als een van de weinige resterende vruchtbare vrouwen, is Offred, een dienstmaagd in het huishouden van de commandant, behorend tot de kaste van vrouwen gedwongen tot seksuele dienstbaarheid als een laatste wanhopige poging om de wereld opnieuw te bevolken. In deze angstaanjagende samenleving moet Offred navigeren tussen commandanten, hun wrede vrouwen, binnenlandse martha’s en haar mede-dienstmaagden – waar iedereen een spion voor Gilead kan zijn – met één doel: overleven en de dochter vinden die van haar is afgenomen.

De serie is enorm spannend, soms zit je helemaal op het puntje van je stoel en ik heb ook al wat momenten meegehuild. Maar je gaat ook enorm veel houden van de dames in de serie en wilt blijven kijken omdat je hoopt op een goede afloop. Geen serie om te kijken wanneer je even lekker wilt lachen en niet wilt nadenken, maar wel een serie voor wat spanning en sensatie ;).

Dit was een kleine greep uit mooie series die ik met veel plezier kijk en gekeken heb. Ik ben benieuwd welk serie jij graag kijkt en waarom! Laat het me weten bij de reacties.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Samsung.

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

0 reacties

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Ik heb iets leuks voor je!

   

  Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
  dit veld niet invullen s.v.p.