Nieuwe liefde: Michael Kors Quilted-leather bag

mktas

Ik heb een nieuwe liefde, op tassen gebied dan ;). Vorige week kocht ik dit cadeau voor mezelf. Nee, ik heb genoeg tassen, daar lag het niet aan. Ik heb een zwak voor mooie tassen en zo ook voor dit modelletje. Een rib uit mijn lijf maar wat ben ik hier enorm blij meeย . Ik liep de Michael Kors winkel binnen en toen ik deze zag werd ik zo blij! Ik was al een hele tijd op zoek naar een klein tasje die ik crossbody kan dragen, maar waar wel gewoon mijn insulinepomp en andere diabetes benodigdheden in passen. Dat past net niet in de Cindy Crossbody, haha dus dat was een goed excuus toch ๐Ÿ˜‰ย Ik laat vandaag wat foto’s van deze nieuwe liefde zien. Gewoon omdat ik er dolgelukkig mee ben.

Het is de Michael Kors Sloan Large Quilted-leather Shoulder bag in de kleur Bisqu. Ik twijfelde enorm tussen de linker- en rechtertas en ben uiteindelijk voor de rechtse gegaan omdat ik vaker goudtinten draag en deze ook meer matcht bij de kleding die ik regelmatig draag.

Je kunt het hengsel zowel kort dragen door deze dubbel te pakken. Dan is het een schoudertas.

Of je laat het hengsel lang zodat je de tas crossbody kan dragen.

Wat is het lastig om op een foto de kleur juist over te brengen. Ook is het op zo’n foto wat lastiger inschatten hoe het formaat er in werkelijkheid uitziet.

De tas heeft twee grote vakken, twee ritsvakjes binnen in. Insteekvakjes voor allerlei pasjes en aan de achterkant van de tas zit ook nog een klein vakje om wat dingetjes in te stoppen. De tas oogt lekker compact maar er kan toch een heleboel in, ideaal.

Ik ben er enorm blij mee maar volgens mij had ik die zin al een paar keer eerder laten vallen in dit blogje haha. Wat vinden jullie van mijn nieuwe tas? Smaken verschillen natuurlijk, dat is maar goed ook ๐Ÿ™‚ Heb jij ook een Michael Kors tas (of andere designertas) waar je zo enorm blij mee bent? Ik ben benieuwd naar jullie reacties en ervaringen.

Deze blog schreef ik over mijn eerste Michael Kors Jetset tas!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meldย je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

ย 

dit veld niet invullen s.v.p.

51 gedachten over “Nieuwe liefde: Michael Kors Quilted-leather bag”

 1. Ik vind heel veel tassen van Michael Kors erg mooi. Toen ik mijn eerste Michael Kors tas(je) kocht, was ik als een kind zo blij. Dit is ruim een jaar geleden en nog steeds word ik helemaal happy als ik dat tasje mee heb :-). Het is fijn om jezelf zo nu en dan op zo’n mooie tas te mogen trakteren!
  Femke onlangs geplaatst…Tuesday Tag Day: #No-words-tagMy Profile

 2. Ohh wat een leuke tas! Ik denk dat goud ook veel beter bij je past. Ik heb geen designertas, dat komt ooit nog wel! Maar ben wel heel blij met mijn huidige tas ๐Ÿ™‚
  Kelly onlangs geplaatst…Chitchatten #3My Profile

 3. Hij is prachtig Kelly! Ik snap waarom je er zo blij mee bent. Zelf heb ik inmiddels een paar tassen van MK en ben daar enorm blij mee. Ze blijven mooi! De laatste tijd ben ik ook gek op de tassen van Furla, die hebben ook geweldige tassen:).

 4. Nice! Lijkt een beetje op een Chanel tas en die vind ik ook mooi. Fijn ook dat er veel in past. Ik heb altijd formaat hutkoffer bij me, dus als ik voor zo’n kleine tas zou gaan zou hij stiekem wel veel moeten kunnen verbergen haha.
  Marije onlangs geplaatst…Plaatjes kijken #2My Profile

 5. Leuke tas hoor!! En ook handig met al die vakjes! Ik ben zelf echt een krent als het in tassen gaat. Ik heb dan ook nooit dure tassen. Ik ben tassen meestal zo snel zat, dat ik liever een goedkoop dingetje ergens score. Nu heb ik gek genoeg wel een duurdere tas, waar ik al meer dan een jaar mee rondloop en nog steeds niet op uitgekeken ben. Het is een wonder ๐Ÿ˜‰
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…Nieuw projectjeMy Profile

 6. Mooie tas! Ik ben denk ik de enige vrouw ter wereld die niks met tassen heeft. Als mn tas kapot is koop ik een nieuwe. Haha zo’n type ben ik. Schoenen en kleding daarintegen zijn niet aaan te slepen ๐Ÿ™‚
  Marijke onlangs geplaatst…Menu van de week #7My Profile

 7. Mooie tas! Ik wordt altijd erg hebberig van dit soort posts, hahaha. Maar even geen uitgaven aan tassen voor mij. Volgende week start ik met een maand lang niks uitgeven. Zou niet helemaal passen om nu een tas te kopen. Maar eens zoeken binnen mijn stash aan tassen voor hergebruik ๐Ÿ˜‰
  Ellen onlangs geplaatst…Getting back in shape: vijfde updateMy Profile

 8. Super mooi deze tas. Zelf heb ik geen designer tas maar een van de Mango ๐Ÿ˜‰ Al moet ik zeggen dat ik de laatste tijd ook vaak mijn portemonnee en telefoon in de luiertas doe.
  Dita onlangs geplaatst…Mijn roots, India โ™ฅMy Profile

 9. Nee hoorrrr! Hier nog 1 die werkelijk niets om dure tassen geeft. Vind hem mooi hoor Kelly en super dat je er zo blij mee bent!

 10. Mag ik vragen hoeveel je ongeveer voor zo’n tas betaald? Ik heb daar namelijk geen idee van en ben wel heel benieuwd moet ik zeggen!

 11. Mooie tas hoor kelly. Ik houd ook wel van dit soort tasjes ondanks dat ik er nog geen een heb haha. Hij is prachtig wees er maar trots en zuinig op.
  Lisanne onlangs geplaatst…Diario week 19My Profile

 12. ik ben helemaal gek van dit soort tassen van MK maar blijf toch trouw bij mijn kiplings hahah en ik gebruik niet echt veel een tas meer dus een MK aanschaffen doe ik nog niet totdat ik weer vollop gebruik van een tas ga maken
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 15 mei 2016My Profile

 13. ik ben helemaal gek van dit soort tassen van MK maar blijf toch trouw bij mijn kiplings hahah en ik gebruik niet echt veel een tas meer dus een MK aanschaffen doe ik nog niet totdat ik weer vollop gebruik van een tas ga maken
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 15 mei 2016My Profile

 14. Ik vind ‘m mooi! Zou zelf voor de grijze gegaan zijn, maar dat is puur omdat ik altijd voor zilveren hardware ga in plaats van voor goud! Hier ook een heel erge designertassentic. Maak op dit moment het meest gebruik van mijn Mulberry Bayswater, omdat ie zo knetterpraktisch is.
  Michelle onlangs geplaatst…PLOG#41: DE EERSTE MET MORRIS!My Profile

 15. Eens in de zoveel tijd laat ik een tas ontwerpen bij een klein atelier, helemaal zoals ik hem mooi vindt! Prijzen komen rond de designertas maar je hebt wel iets unieks!

 16. Wat een mooie tas, zelf was ik voor de grijze gegaan omdat ikzelf meer zilver dan goud draag maar ik zou het geld er niet voor over hebben. Maar het is altijd een fijn gevoel als je voor iets gespaard hebt en je hebt het dan eindelijk in handen.
  Johanneke onlangs geplaatst…Shoplog 13-5-16My Profile

 17. Ik heb een Michael Kors tas.
  Waar ik echt super blij mee ben.
  Ik heb het model Cindy in zwart.
  Ik vond hem ook best wel duur.
  Maar ik heb nu wel een tas die qua kwaliteit beter zal zijn dan
  mijn andere goedkope tassen. Die snel stuk gaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.