Nieuwe liefde: Michael Kors Quilted-leather bag

mktas

Ik heb een nieuwe liefde, op tassen gebied dan ;). Vorige week kocht ik dit cadeau voor mezelf. Nee, ik heb genoeg tassen, daar lag het niet aan. Ik heb een zwak voor mooie tassen en zo ook voor dit modelletje. Een rib uit mijn lijf maar wat ben ik hier enorm blij meeย . Ik liep de Michael Kors winkel binnen en toen ik deze zag werd ik zo blij! Ik was al een hele tijd op zoek naar een klein tasje die ik crossbody kan dragen, maar waar wel gewoon mijn insulinepomp en andere diabetes benodigdheden in passen. Dat past net niet in de Cindy Crossbody, haha dus dat was een goed excuus toch ๐Ÿ˜‰ย Ik laat vandaag wat foto’s van deze nieuwe liefde zien. Gewoon omdat ik er dolgelukkig mee ben.

Het is de Michael Kors Sloan Large Quilted-leather Shoulder bag in de kleur Bisqu. Ik twijfelde enorm tussen de linker- en rechtertas en ben uiteindelijk voor de rechtse gegaan omdat ik vaker goudtinten draag en deze ook meer matcht bij de kleding die ik regelmatig draag.

Je kunt het hengsel zowel kort dragen door deze dubbel te pakken. Dan is het een schoudertas.

Of je laat het hengsel lang zodat je de tas crossbody kan dragen.

Wat is het lastig om op een foto de kleur juist over te brengen. Ook is het op zo’n foto wat lastiger inschatten hoe het formaat er in werkelijkheid uitziet.

De tas heeft twee grote vakken, twee ritsvakjes binnen in. Insteekvakjes voor allerlei pasjes en aan de achterkant van de tas zit ook nog een klein vakje om wat dingetjes in te stoppen. De tas oogt lekker compact maar er kan toch een heleboel in, ideaal.

Ik ben er enorm blij mee maar volgens mij had ik die zin al een paar keer eerder laten vallen in dit blogje haha. Wat vinden jullie van mijn nieuwe tas? Smaken verschillen natuurlijk, dat is maar goed ook ๐Ÿ™‚ Heb jij ook een Michael Kors tas (of andere designertas) waar je zo enorm blij mee bent? Ik ben benieuwd naar jullie reacties en ervaringen.

Deze blog schreef ik over mijn eerste Michael Kors Jetset tas!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meldย je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

ย 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

51 reacties

 • Femke
  17 mei 2016

  Ik vind heel veel tassen van Michael Kors erg mooi. Toen ik mijn eerste Michael Kors tas(je) kocht, was ik als een kind zo blij. Dit is ruim een jaar geleden en nog steeds word ik helemaal happy als ik dat tasje mee heb :-). Het is fijn om jezelf zo nu en dan op zo’n mooie tas te mogen trakteren!
  Femke onlangs geplaatst…Tuesday Tag Day: #No-words-tagMy Profile

 • Simpel, met een snufje liefde
  17 mei 2016

  Mooie tas! Ik heb geen designers tas, dat past echt niet in mijn budget. Ik heb wel een hele grote tas, past lekker veel in.
  Simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Week 19, met een snufje liefdeMy Profile

 • Mama Lifestyle Blog
  17 mei 2016

  Gefeliciteerd met je aankoop! Mooie tas! Ik heb geen designertassen. Ik mag van mezelf maximaal 50 euro uitgeven voor een tas. Ik moet zeggen dat lukt aardig. Vorig jaar heb ik een ontzettend leuke tas op de kop getikt van S. Oliver waar ik nog steeds erg blij mee ben.
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Vlog: dagje uit met de kinderen naar AvifaunaMy Profile

 • Elisabeth
  17 mei 2016

  Wat een prachttas! Ik kan heel goed begrijpen dat je daar voor viel. Veel plezier ermee. ๐Ÿ™‚
  Elisabeth onlangs geplaatst…โ€œEen man die โ€˜gewoonโ€™ voldoende verdient waardoor ik niet betaald hoef te werkenโ€My Profile

 • Josan
  17 mei 2016

  ๐Ÿ™‚ plaatje. Dit soort neutrale kleuren kunnen wel overal bij. Enne…mooi excuus voor de aanschaf van een nieuwe tas.
  Josan onlangs geplaatst…VLOG opening uitbreiding Rosada Fashion OutletMy Profile

 • MamavdDag
  17 mei 2016

  Ik denk dat ik ook behoorlijk tussen die twee tassen zou twijfelen. Ze zijn heel mooi!
  MamavdDag onlangs geplaatst…Coupe de KrulMy Profile

 • Kelly
  17 mei 2016

  Ohh wat een leuke tas! Ik denk dat goud ook veel beter bij je past. Ik heb geen designertas, dat komt ooit nog wel! Maar ben wel heel blij met mijn huidige tas ๐Ÿ™‚
  Kelly onlangs geplaatst…Chitchatten #3My Profile

 • Stefanie
  17 mei 2016

  Mooie tas! Veel plezier ermee ๐Ÿ™‚
  Zelf heb ik geen designertas.
  Stefanie onlangs geplaatst…Ik? mee op survival?My Profile

 • Liset
  17 mei 2016

  Hij is prachtig Kelly! Ik snap waarom je er zo blij mee bent. Zelf heb ik inmiddels een paar tassen van MK en ben daar enorm blij mee. Ze blijven mooi! De laatste tijd ben ik ook gek op de tassen van Furla, die hebben ook geweldige tassen:).

 • Marije
  17 mei 2016

  Nice! Lijkt een beetje op een Chanel tas en die vind ik ook mooi. Fijn ook dat er veel in past. Ik heb altijd formaat hutkoffer bij me, dus als ik voor zo’n kleine tas zou gaan zou hij stiekem wel veel moeten kunnen verbergen haha.
  Marije onlangs geplaatst…Plaatjes kijken #2My Profile

 • Marije
  17 mei 2016

  Geweldige tas! Heb er toevallig ook naar staan kijken toen ik in de Bijenkorf was. Heel veel plezier ermee!
  Marije onlangs geplaatst…Road to becoming a yogini: tips for yoga dummiesMy Profile

 • Desiree | Sweet Happinez
  17 mei 2016

  Ik vind het een prachtige tas! Ik heb een tas van DKNY, maar die heb ik alweer wat jaartjes
  Desiree | Sweet Happinez onlangs geplaatst…RECEPT | FROZEN YOGHURT REPEN MET FRAMBOZEN EN KOKOSMy Profile

 • Milou
  17 mei 2016

  Oeh mooi zeg! Haha super leuk dat je zo enthoisiast bent in je blogpost ๐Ÿ˜€ veel plezier er mee!
  Milou onlangs geplaatst…Tweede PinksterdagMy Profile

 • Desiree | Sweet Happinez
  17 mei 2016

  Prachtige tas! Ik heb een DKNY, maar die heb ik alweer wat jaartjes ๐Ÿ™‚
  Desiree | Sweet Happinez onlangs geplaatst…RECEPT | FROZEN YOGHURT REPEN MET FRAMBOZEN EN KOKOSMy Profile

 • Wilma
  17 mei 2016

  Super, wat een mooie tas! Zoยดn tas staat dan ook zeker op mijn wishlist ๐Ÿ™‚
  Wilma onlangs geplaatst…autovakantie met een dreumes | tipsMy Profile

 • Leonie van Mil
  17 mei 2016

  Leuke tas hoor!! En ook handig met al die vakjes! Ik ben zelf echt een krent als het in tassen gaat. Ik heb dan ook nooit dure tassen. Ik ben tassen meestal zo snel zat, dat ik liever een goedkoop dingetje ergens score. Nu heb ik gek genoeg wel een duurdere tas, waar ik al meer dan een jaar mee rondloop en nog steeds niet op uitgekeken ben. Het is een wonder ๐Ÿ˜‰
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…Nieuw projectjeMy Profile

 • Carlijn
  17 mei 2016

  Ik vind dit een heel chique en stijlvol model! De kleur is mooi en de vorm is lekker handzaam. Wat een goede keus, snap je verliefdheid helemaal Kelly. Vind sommige tassen van MK een beetje trashy, deze absoluut niet.
  Carlijn onlangs geplaatst…Twins Tuesday: naar buiten met Amy en Maisie (buitenactiviteiten voor baby’s)My Profile

 • Dionne
  17 mei 2016

  Hij is prachtig en de kleur is ook mooi! Een heel tof en chique tas!
  Dionne onlangs geplaatst…Happy moments | Van je bikini naar je winterjasMy Profile

 • Fenna
  17 mei 2016

  Stijlvol tasje! Zo’n model zal ook altijd in blijven. Helaas past deze niet helemaal in mijn budget vrees ik ๐Ÿ˜‰
  Fenna onlangs geplaatst…Katoenen huwelijk, een jaar getrouwd!My Profile

 • Martina
  17 mei 2016

  Mooie aankoop, vind de kleur ook bij je passen!
  Martina onlangs geplaatst…9 Mei 2016 – 9 Mei 2015, alles andersMy Profile

 • Saskia
  17 mei 2016

  Een Michael Kors tas staat ook nog op mijn lijstje. Ik heb een guess tas waar ik ook heel erg blij mee ben ๐Ÿ™‚
  Saskia onlangs geplaatst…Wij gaan op vakantie naar Malta!My Profile

 • Marijke
  17 mei 2016

  Mooie tas! Ik ben denk ik de enige vrouw ter wereld die niks met tassen heeft. Als mn tas kapot is koop ik een nieuwe. Haha zo’n type ben ik. Schoenen en kleding daarintegen zijn niet aaan te slepen ๐Ÿ™‚
  Marijke onlangs geplaatst…Menu van de week #7My Profile

 • Channa
  17 mei 2016

  Ik heb weinig met tassen dus hier geen dure tassen in huis.
  Channa onlangs geplaatst…Met de billen bloot #3 – Wat je nog niet over mij wist!My Profile

 • marie-louise
  17 mei 2016

  Wat een mooie tas! Geeft toch altijd een fijn gevoel om een cadeautje voor jezelf te kopen ๐Ÿ˜‰ Geniet er van!
  marie-louise onlangs geplaatst…Zwanger week 37My Profile

 • Ellen
  17 mei 2016

  Mooie tas! Ik wordt altijd erg hebberig van dit soort posts, hahaha. Maar even geen uitgaven aan tassen voor mij. Volgende week start ik met een maand lang niks uitgeven. Zou niet helemaal passen om nu een tas te kopen. Maar eens zoeken binnen mijn stash aan tassen voor hergebruik ๐Ÿ˜‰
  Ellen onlangs geplaatst…Getting back in shape: vijfde updateMy Profile

 • Nicole
  17 mei 2016

  Ik heb bijna nooit echt een tas bij of Fay moet meegaan maar ja dan is zo’n tas niet echt heel slim haha. Vind hem wel mooi, dat zeker!
  Nicole onlangs geplaatst…Waarom afvallen niet altijd even leuk isMy Profile

 • Nicole
  17 mei 2016

  Haha en wat koste dat tasje? Niet mijn Smaak deze, maar ik snap je voorliefde voor tassen wel heel goed!
  Nicole onlangs geplaatst…De leukste series op Netflix om te binge-watchen!My Profile

 • Anne
  17 mei 2016

  Prachtige tas!!
  Anne onlangs geplaatst…Video: Yoghurt muffins met abrikozenMy Profile

 • Kim | Kimsbloglife
  17 mei 2016

  Mooie tas! Ik kocht dit weekend ook de Cindy crossbody in het donkerroze! ๐Ÿ™‚ Vind ze nu alleen wel nog wat klein, ik neem bv. graag nog een flesje water mee of zo… Maar goed, het is wel een mooi tasje! ๐Ÿ™‚
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Al een maand niet geblogd… Hoe bevalt het en hoe moet het nu verder?My Profile

 • Dita
  17 mei 2016

  Super mooi deze tas. Zelf heb ik geen designer tas maar een van de Mango ๐Ÿ˜‰ Al moet ik zeggen dat ik de laatste tijd ook vaak mijn portemonnee en telefoon in de luiertas doe.
  Dita onlangs geplaatst…Mijn roots, India โ™ฅMy Profile

 • Tamara
  17 mei 2016

  Wauww ik vind hem superleuk!

  Ik zelf heb liever wat grotere tassen!
  Tamara onlangs geplaatst…Duo kinderwagen voor een tweede kind. Nodig of niet?My Profile

 • Chantalle
  17 mei 2016

  Nee hoorrrr! Hier nog 1 die werkelijk niets om dure tassen geeft. Vind hem mooi hoor Kelly en super dat je er zo blij mee bent!

 • Linda
  17 mei 2016

  Mag ik vragen hoeveel je ongeveer voor zo’n tas betaald? Ik heb daar namelijk geen idee van en ben wel heel benieuwd moet ik zeggen!

 • Malou
  17 mei 2016

  Wauw, die is echt heel mooi!
  Malou onlangs geplaatst…Zelf eten met NumNumsMy Profile

 • Lisanne
  17 mei 2016

  Mooie tas hoor kelly. Ik houd ook wel van dit soort tasjes ondanks dat ik er nog geen een heb haha. Hij is prachtig wees er maar trots en zuinig op.
  Lisanne onlangs geplaatst…Diario week 19My Profile

 • Annemijn
  17 mei 2016

  Wat een mooie tas! Ik zou ook echt twijfelen tussen die kleuren. Mooie nieuwe aanwinst!
  Annemijn onlangs geplaatst…Vloggen met mijn vriend: #2 Vakantie in Oostenrijk en knuffelen met Mozart!My Profile

 • Milou
  17 mei 2016

  Google is your friend, 300 euro ๐Ÿ˜‰

 • Leonie
  17 mei 2016

  Leuk hoor! Mk tas staat ook al een tijdje op m’n lijstje… Maar tot nu toe gaat al ‘t geld in de babyuitzet, haha. Ook leuk om aan te schaffen!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamareviewt: ZwangerFit!My Profile

 • Jamey
  17 mei 2016

  wat een mooie tas! Ik heb onlangs ook (mijn eerste) MK tas gekocht! <3
  Jamey onlangs geplaatst…ARTDECO – Hello Sunshine!My Profile

 • rachel
  17 mei 2016

  ik ben helemaal gek van dit soort tassen van MK maar blijf toch trouw bij mijn kiplings hahah en ik gebruik niet echt veel een tas meer dus een MK aanschaffen doe ik nog niet totdat ik weer vollop gebruik van een tas ga maken
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 15 mei 2016My Profile

 • rachel
  17 mei 2016

  ik ben helemaal gek van dit soort tassen van MK maar blijf toch trouw bij mijn kiplings hahah en ik gebruik niet echt veel een tas meer dus een MK aanschaffen doe ik nog niet totdat ik weer vollop gebruik van een tas ga maken
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 15 mei 2016My Profile

 • Michelle
  17 mei 2016

  Ik vind ‘m mooi! Zou zelf voor de grijze gegaan zijn, maar dat is puur omdat ik altijd voor zilveren hardware ga in plaats van voor goud! Hier ook een heel erge designertassentic. Maak op dit moment het meest gebruik van mijn Mulberry Bayswater, omdat ie zo knetterpraktisch is.
  Michelle onlangs geplaatst…PLOG#41: DE EERSTE MET MORRIS!My Profile

 • MetMirjam
  17 mei 2016

  Hij is echt super mooi! Ik kan me heel goed voorstellen dat je dacht ‘die is van mij’!
  MetMirjam onlangs geplaatst…Musthaves zwembad / strand met een dreumesMy Profile

 • Jessica
  17 mei 2016

  Hij is super mooi, een MK tas staat ook nog hoog op mijn verlanglijstje! ๐Ÿ™‚
  Jessica onlangs geplaatst…Update 60 day challengeMy Profile

 • femketje
  17 mei 2016

  die is super gaaf ๐Ÿ˜€
  femketje onlangs geplaatst…I โ™ก Makeup โ€“ I Heart Chocolate Salted Caramel Palette.My Profile

 • Myrthe
  17 mei 2016

  Eens in de zoveel tijd laat ik een tas ontwerpen bij een klein atelier, helemaal zoals ik hem mooi vindt! Prijzen komen rond de designertas maar je hebt wel iets unieks!

 • Janneke | Crafty Time
  17 mei 2016

  Wauw wat een prachtige tas! xx
  Janneke | Crafty Time onlangs geplaatst…Plannen |4My Profile

 • Johanneke
  17 mei 2016

  Wat een mooie tas, zelf was ik voor de grijze gegaan omdat ikzelf meer zilver dan goud draag maar ik zou het geld er niet voor over hebben. Maar het is altijd een fijn gevoel als je voor iets gespaard hebt en je hebt het dan eindelijk in handen.
  Johanneke onlangs geplaatst…Shoplog 13-5-16My Profile

 • lisette van dijk
  17 mei 2016

  Wat een super mooie tas!!

 • Vanessa
  20 mei 2016

  Ik vind je tasje echt supermooi!
  Vanessa onlangs geplaatst…Tip: Goedkoop online kleding kopenMy Profile

 • Astrid
  1 juli 2016

  Ik heb een Michael Kors tas.
  Waar ik echt super blij mee ben.
  Ik heb het model Cindy in zwart.
  Ik vond hem ook best wel duur.
  Maar ik heb nu wel een tas die qua kwaliteit beter zal zijn dan
  mijn andere goedkope tassen. Die snel stuk gaan.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.