Macbook pro ; my new buddy!

I have a new baby hihi! Mijn oude Toshiba laptop heeft het na 4 jaar trouwe arbeid, vele studie uurtjes en veel social networking begeven. Het was tijd voor een nieuwe, ik wilde al lang de macbook pro dus dit was het juiste moment. Ideaal omdat hij via icloud configureerd met de andere apple apparaatjes.

Het komende half jaar ga ik afstuderen en zal ik hele dagen achter mijn laptop aan de slag zijn voor de studie en dan is het fijn om een goed werkende computer te hebben waarin ik alle bestanden overzichtelijk kan bewaren en niet wordt lastig gevallen door virussen en reclame gekte.

Het wennen aan de overgang van microsoft naar imac ging eigenlijk heel erg snel en het ideale vind ik dat het besturingssysteem van de macbook heel snel en overzichtelijk werkt. Het bloggen op de macbook vind ik ook heel fijn en snel werken. Ik ben van plan heel veel uurtjes blogwerk op deze fijne macbook te besteden!

Dit is trouwens een macbook pro 13 inch.

 

bed-chllin-cute-flowers-macbook-Favim.com-402384

Wat vinden jullie van imac of mac computers?

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

7 reacties

 • onelifecanmakeachange
  30 januari 2013

  Wat leuk! Ik heb zelf geen MAC laptop, maar ik wil er wel graag 1.

 • blogsvanmiranda
  30 januari 2013

  Ik vind ze er erg mooi uitzien, heb zelf een hp laptop, ook een prima ding maar zie de macbook bij veel bloggers!

 • racheltjuh
  30 januari 2013

  wij hebben hier alles apple 😀 hier komt never nooit meer een windhoos binnen!!! veel plezier ermee meis

 • Suzanne
  30 januari 2013

  Ik wil zelf ook een MAC als mijn laptop het begeeft, ideaal want heb verder ook een iPhone en een iPad en vind het ideaal werken.

 • Life of Simone
  30 januari 2013

  Wauwie, ooit koop ik er ook een! Het wordt voor mijn studie ook aangeraden ivm grafische programma’s etc maar ik kan het nu gewoon niet betalen 🙁

 • fablouise
  30 januari 2013

  Wauw heerlijk!! Ik twijfel om er een te nemen, heb zelf een iMac maar daar heb ik al zoveel problemen mee gehad… Maar als ik hem zo zie dan vind ik hem toch wel erg mooi!!

 • Merel
  3 februari 2013

  Ik heb er zelf ook één en vind het een super ding! Leuke foto’s (vooral die met de kat op het toetsenbord) trouwens.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.