Life is better blonde!

Ik ben dol op de prachtige producten van Blond amsterdam. Een merk wat mij me past, en niet alleen omdat ik zelf een blondine ben. Ik houdt van de schattige kitcherige print die op de theekopjes, ontbijtbordjes, theepot, theelepeltjes, kantoorspullen etc. is aangebracht. Een paar jaar geleden ontdekte ik dit leuke girly merk en ben ik langzaam mijn uitzet gaan verzamelen. Deze uitzet heb ik meegenomen naar het samenwonen en iedere ochtend geniet ik weer van mijn yoghurt ontbijtje in de blond kom, mijn groene thee uit de blond mok en een beschuitje tussendoor op het blond bordje. Thee uit de blond amsterdam theepot smaakt velen malen lekkerder en blijft heerlijk warm op het blond rechaud potje.

Voorbereidingen chocolade fondue party met vriendinnetjes, blond amsterdam hoort erbij!

Ook de andere accessoires zoals de ipad sleeve, handdoeken sets en zeepjes vind ik er super leuk van! Yep I just love Blond Amsterdam! En als je zo’n theeleut bent als ik maak je veel gebruik van dit servies!

Wat vinden jullie van Blond Amsterdam? Hebben jullie er ook items van? En vinden jullie vriendjes het ook een beetje te kitchy? hihi!

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

7 gedachten over “Life is better blonde!”

  1. Kelly (@SugarblossomNL)

    Leuke site heb je Kel!!!! & leuk overzichtje! Blond Amsterdam is inderdaad erg leuk. Ooit wel een bord van gehad maar die is gesneuveld.

    P.S. antwoord op je reactie: morgen ga ik weer starten met bloggen!

  2. Nee hoor, Brunette is much better! Haha, ik hou van Blond Amsterdam. Ik heb er zelf ook kopjes en kommetjes van, maar mijn vriend vind het inderdaad te meisjesachtig. Al geeft hij zich er wel steeds meer aan toe (Leuk!) Zo wou hij absoluut niet onder een dekbed met bloemetjes slapen, mijn reactie: Je hebt je ogen toch dicht. Tadaa ik heb er één ;)! Ik hou er van.

  3. het is ook zo gaaf spul ook he 😀 ik heb er nog niks van moahahah saaie!! word tijd dat ik daar maar eens verandering in gaat brengen he 😀

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.