Kelly’s Outfit: Zwart met een wit motiefje ;)

stokke-tripp-trapp-dinner-by-pret-a-pregnant-3Vandaag deel ik het outfitje dat ik droeg naar het TrippTrappDinner dat georganiseerd werd door Janine van Pretapregnant samen met Stokke. Dit event is een charity diner met in totaal 70 inspirerende vrouwen en moeders. Gezamenlijk hebben we zoveel mogelijk geld ingezameld voor de goede doelen ‘Emma Kinderziekenhuis’ en Stichting Hulphond. Een bijzondere avond met een heel mooi doel. Ik kreeg zoveel vragen waar mijn jurk vandaan komt, dat ik besloot om deze outfit ook hier te delen.

Samen met Janine Breukhoven, Noor de Groot van Queen of Jetlags & Marjolein Lokker. (Bron foto’s)

img_5456

img_5460

Ik draag een zwarte wollen jurk van Comegetfashion met daaronder een panty van H&M. De suède overknee laarzen zijn van Nelson Schoenen. Een schoen met een hak had ook zeker niet misstaan onder deze outfit, maar die heb ik niet in het zwart hihi.

img_5462

Zelf ben ik heel erg blij met deze jurk. Hij is voor allerlei gelegenheden te combineren en zeker wanneer het buiten wat kouder is, een ideale outfit. Je hebt er geen jasje of vestje meer bij nodig. Ook vind ik de kleur zwart die onderbroken wordt door de witte blokken een leuk effect hebben op de jurk.
Ik ben benieuwd wat jullie van deze outfit vinden! Laat het me zeker weten bij de reacties.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

36 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.