Wat leuk dat je weer meekijkt in een nieuwe plog. Deze plog fotografeerde ik afgelopen maandag, op mijn werkdag en de dag waarop Aimy een wen ochtend had op de crèche. Ook werd onze raamdecoratie geplaatst en gebeurde er leuke dingen. Kijk je gezellig mee?

Good morning! Mijn ochtend begint altijd hetzelfde, als eerst kruipt Lana rond 6.00 bij me in bed om te kroelen. Als ik al uit bed ben en ze heeft nog niet gekroeld met me, dan krijg ik op mijn kop haha, Eerst kroelen mama, zegt Lana dan. Zo lief, heerlijke momentjes elke ochtend.

Ik kleed de meisjes aan en maak mezelf klaar voor de dag. Ook maak ik Lana’s haar klaar voor de dag, dit keer gaan we voor een lage vlecht.

De look van de dag 🙂  Dit stippen shirt is van H&M, ik ben dol op de basic t-shirts van H&M. Ze blijven lang mooi en kunnen bij heel veel outfits. Ik heb ze ook met streepjes en effen variant. Ik vind ze heel fijn.

 

Als ik ontbijt aan het klaarmaken ben voor mezelf en Aimy, zit Lana lekker te ontbijten aan het barretje. Zo gezellig.

Mijn vaste prik ontbijtje waar ik elke ochtend weer naar uit kijk. Magere Franse kwark, banaantjes, pindakaas en aardbeitjes. Zo blij dat de aardbeien weer volop vers en lekker verkocht worden.

Bij ontbijten hoort ook de halve apotheek tevoorschijn halen ;). Mijn insuline pen was leeg dus die moest vervangen worden. Elke ochtend zet ik bij het ontbijt 2 spuiten, bij overige maaltijden en snacks 1 spuit.

Dan ga ik Lana naar school brengen.

Er is een kindje jarig in de klas dus die dag is het feest. Zo leuk hoe de juf het dan versiert, herinnert me helemaal aan mijn basisschool tijd. Ik kon er zo naar uitkijken als er iemand jarig was, of al helemaal als je zelf jarig mocht zijn. Een groot feest.

En vervolgens breng ik Aimy voor de allereerste keer voor een wen-ochtendje naar de crèche. Hoe dat ging, waarom we deze keuze maakte etc. deel ik maandag in een update. Kijk hoe stoer ze erbij staat met haar rugzak. Ze heeft er helemaal zin in en na de ochtend kwam ze vol enthousiasme thuis, geweldig om te zien!

Terwijl Lana op school is en Aimy op de crèche, ga ik aan het werk. Yannick zorgt ondertussen voor Feline. Ik edit de verhuisvlog die voor jullie morgen online komt en hij is leuk! De meubels zijn binnengekomen en ik laat jullie er alles van zien!

Tussendoor snack ik rond 10.00 met twee crackertjes met kaas en wat honig, en een grote kop Rooibos thee.

Lunchtijd! Voor Feline een boterhammetje met jam, zelf neem ik twee boterhammen. Een met een gebakken eitje, mmm!

En een boterhammetje filet Americain en komkommer, zo lekker!

Ondertussen komt Veneta.com onze raamdecoratie hangen, zo mega fijn. En echt een tip als je op zoek bent daar kwalitatief goede raamdecoratie die ze voor je komen inmeten en ophangen.

Daarna ga ik nog even lekker aan de bak en werk ik tot 14.00.

Na werktijd knal ik er nog even een home workout door van 30 minuten, dan ben ik precies op tijd klaar en opgefrist als Lana van school is gekomen met Yannick.

Lana heeft een vriendinnetje meegenomen van school en de meisjes verkleden zich gelijk om als Anna en Elsa, zo schattig.

En later spelen ze gezellig buiten in onze zandbak tuin haha, nu wel zonder prinsessenjurkjes haha.

Ondertussen kook ik eten en zie ik dit als ik de woonkamer inloop. Hier smelt je toch van, zo schattig.

Ik vergat foto’s te maken van het eten maar we aten heel culinair spinazie a la crème met krieltjes en gebakken zalm haha. Wel heel lekker. Vervolgens ga ik met Aimy boodschappen doen bij Jumbo.

En dat was ook nodig want ik neem weer voor een weeshuis aan boodschappen mee haha. Ik kan niet wachten tot Jumbo ook aan boodschappen bezorgen gaat doen op het adres van ons nieuwe huis. Wat een karwei toch elke keer. Nadat we de boodschappen hebben opgeruimd doen we alledrie de meisjes in bad en naar bed.

Hier zie je onze keuken nu met gordijnen, wat zorgt dat voor veel sfeer en warmte, heel erg blij mee.

Vervolgens heb ik heel gezellig een vrouwen avondje met een schoonmaakparty bij de moeder van een klasgenootje van Lana. Een soort Tupperware/Mylene party maar dan met schoonmaakmiddelen. Ik ben altijd benieuwd naar de nieuwste producten dus ik vind het ideaal om zo wat spulletjes te kopen voor het schoonmaken van mijn nieuwe huis.

Ik ben rond 23.00 thuis en ga dan lekker naar bed toe na een hele fijne dag. Dankjewel dat je weer met me meekeek. Morgen komt er weer een nieuwe verhuisvlog online, hopelijk kom je dan weer kijken.

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

11 gedachten over “KC PLOG: Eerste dag crèche en eindelijk raamdecoratie!”

  1. Prowin is fantastisch, zeker de ovenreiniger! En dat van die boodschappen herken ik. Het wordt alleen maar meer en meer en meer en meer

  2. Prowin is super laatst ook een party gehad en wat dingetjes ingeslagen zoals een dweil en de raamdoeken. Jij nog wat gekocht Kelly? Ben benieuwd!

  3. Wij hebben ook een tijdje gehad dat Jumbo niet bezorgde op ons adres. Wij belde toen Jumbo Vlijmen en dan kwamen zij het alsnog bezorgen.

  4. Eindelijk heb ik weer eens de mogelijkheid om een plogje van je te lezen! Leuk om je zo eens een dagje te volgen, ik vind dat je altijd onwijs productief bent op een dag! Dr schoonmaakproducten ken ik niet, maar ben wel benieuwd geworden. Is het net zoiets als Jemako en alleen via zulke party’s te koop?

  5. Die woonkeuken is echt prachtig! Ben benieuwd naar de verhuisvlog.
    Ik hoor ook hele goede verhalen over Prowin.. behalve dat het wel prijzig kan zijn, klopt dat?

  6. @ Maaike idd prijzig maar de spullen kunnen je hele leven lang mee gaan bij wijze van spreken. Dus dat geld haal je er makkelijk uit. Plus het gaat zoveel makkelijker en efficiënter dus bespaard je tijd en geld.

  7. Leuke plog weer! Schattig ook de meisjes samen als Anna en Elsa en wat fijn dat jullie gordijnen er nu zijn! Altijd wel zo prettig vind ik!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.