KC Photodiary : Wedding, rustig aan en bloggen

kcdiary

Het is donderdag dus ik ben weer bij je terug met de wekelijkse photodiary met foto’s van mijn week. Afgelopen week was bijzonder want een hele goede vriendin van mij is getrouwd! Ook was ik druk aan het vooruitwerken voor de aankomende vakantie en in en rondom het huis bezig. Kijk je mee naar de foto’s?

Het was mooi weer dus het zwembadje kon weer opgezet worden. Dit zwembad is een goede aankoop geweest, Lana vindt het fantastisch (en Aimy vindt ‘m volgens mij ook wel heel erg fijn voor de afkoeling op warme dagen).

Lekker buitenspelen na het eten, het is nog lang licht dus dat is heel fijn. In onze wijk zijn veel van dit soort kleine speeltuintjes, ideaal.

Vrijdag was de grote dag van de bruiloft. Om 09.00 stond ik met mijn visagiekoffer paraat om de bruid en haar moeder op te maken, een grote eer om dit voor mijn vriendin te mogen doen.

Het prachtig stralende bruidspaar.

Heerlijk dineren met allerlei tapasgerechten. Hoe leuk is deze menukaart en het naambordje!

Mmm, bruidstaart, zo lekker!

Na het diner de bruid een make-up touchup geven en mijzelf ook. Mijn outfit was uiteindelijk de wijde tutu rok geworden met deze top. Op mijn Instagram en Facebookpagina zie je daar een videootje van.

In het weekend deden wij heel rustig aan. Ik zat nog met (alweer) een blaasontsteking en beiden konden we wat rust gebruiken. Van huisdieren speciaalzaak Petsplace kregen we deze prachtige kan met tap om limonade in te serveren en allerlei accessoires erbij voor zomerse drankjes, zo leuk!

De pasta van Yannick is de beste!

Heerlijk samen wandelen.

In de avond had ik een housewarming feestje van een vriendin, ik vergat foto’s te maken. Hier zie je mijn fiets staan en het grappige is, ze wonen in hetzelfde appartement (verdieping hoger) als waar wij hiervoor gewoond hebben, dat was dus heel leuk om weer te zijn. Soms mis ik dat leuke appartement echt! (klik hier voor de housetour van ons vorige appartement!)

Heerlijk relaxen in de tuin en picknicken met chips, gewoon omdat het kan. Heerlijk die zomerse dagen!

Zonder water kun je ook leuk spelen in het zwembadje, aldus de zusjes 😉

Lana helpt me graag in de keuken, zo gezellig altijd als ze bij me komt staan op het opstapje en me gaat helpen.

We aten zoete aardappeltjes uit de oven, speklapjes uit de Airfryer en spinazie.

Heerlijk spelen in de speeltuin.

Maandagmorgen gymtime! Ik doe voortaan ook workouts in de zaal. In zo’n 30 minuten train ik dan al mijn spieren, lekker efficiënt. Eerst moest ik erg wennen aan het ‘alleen sporten’ en dan zelf mijn schema bedenken maar inmiddels zit ik er helemaal in en geniet ik er heel erg van.

Maandag was ik in Amsterdam bij het event van Garnier. Het is deze week schone gezichtenweek en we kregen uitgebreid een ‘cleansing clinic’ met uitleg van het belang van een goede gezichtsreiniging en hoe je dit het beste kan doen. En zo ging ik daarna met blotebillengezicht naar huis.

Marly van der Velden en Carolien Spoor waren hosts van dit event.

Tijdens het wachten op het station tot mijn vader me kon halen, ging ik even een frappuccino drinken bij Starbucks en even wat werkdingetjes doen. Ik heb thuis deze dagen geen internet door een storing van Ziggo, dus maakte ik hier wat af.

Mijn schone gezicht!

Dinsdag was Lana bij de gastouder en zat ik de hele dag gezellig met Aimy bij mijn ouders zodat ik ondertussen wat kon werken (daar hebben ze wel internet). Ik heb weinig foto’s verder van deze dag. Wel was ik lekker druk bezig met vooruit werken voor onze aankomende vakantie op Mallorca.

image

image

image

Ik stond deze week twee keer in de krant. In het NRC handelsblad met 3 grote pagina’s, en een artikel in de plaatselijke krant van Heusden (De Scherper) echt een super toffe eer allebei dat ik hiervoor gevraagd werd. (sorry voor de onduidelijke foto’s).

image

Gisteren ging ik met een vriendin en onze oudste kindjes naar het zwembad in het dorp. Ik had geen telefoon/camera mee dus ik heb er geen foto’s van. Na de middagdutjes kwamen ze nog bij ons in de tuin in het zwembadje spelen, heel gezellig.

image

In de avond maakte ik een makkelijke maaltijdsalade en nadat ik de kindjes op bed had gelegd, leg ik de laatste hand aan deze photodiary. Daarna ga ik met een vriendin naar de bioscoop voor de film ‘Bad Moms’. Ik heb er veel leuks over gehoord dus ik ben erg benieuwd. Ben jij al bij deze film geweest?

Dit was de KC Photodiary van deze week. Is jullie vakantie inmiddels voorbij of heb jij ook nog een vakantie voor de boeg? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

41 reacties

 • Mama Lifestyle Blog
  1 september 2016

  Wat een leuke week weer Kelly. Alleen balen van je blaasontsteking en dat je heen internet had. Onze vakantie is helaas alweer voorbij…
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Mama kletsvideo: kinderen naar school en nog veel meerMy Profile

 • Channa
  1 september 2016

  Heerlijke week weer! Super leuk zwembadje ook 🙂
  Channa onlangs geplaatst…Week in foto’s #26 – School, boodschappen & waterballonnenMy Profile

 • Femke
  1 september 2016

  Ahhhh wat een heerlijke week weer.. Lekker weer én de bruiloft van je vriendin. Super! Ik heb eind mei/ begin juni vakantie gehad. Ik deed toen mee aan de Alpe d’HuZes. Ik heb binnenkort bijna een weekje vrij, dus daar heb ik zin in :-).
  Femke onlangs geplaatst…Best gelezen artikelen augustusMy Profile

 • Sanne Marlijn
  1 september 2016

  WOW het NRC Handelsblad dat is geen kattepis Kelly! Echt ontzettend tof! Zo gaaf dat je voor dat soort dingen gevraagd wordt. Ik baalde dat ik niet bij het Garnier event kon zijn, had het leuk gevonden om Marly en Carolien eens in het echt te zien en natuurlijk weer even met jou bij te kletsen. Ik wil ook graag naar de film Bad Moms.

 • Nicole
  1 september 2016

  Wat mag je toch leuke dingen doen voor je blog zeg en wat gaaf in het NRC staan met een groot artikel! Ik ben in juni al een weekje weggeweest en laatst een weekendje met m’n man dus vakantie al achter de rug helaas haha. Maar het is lekker weer dus geniet daar enorm van!
  Nicole onlangs geplaatst…Powervrouw | Dagmar schreef haar eigen lifestyle boekMy Profile

 • Sandra
  1 september 2016

  Dat zwembadje hebben jullie inderdaad veel plezier van, dat zien we elke keer weer voorbij komen, leuk! Wat vervelend van je blaasontstekin, niet fijn.
  Sandra onlangs geplaatst…HI HA Happy Moments #6My Profile

 • Sandra
  1 september 2016

  Oh ja, wat heerlijk dat julie naar Mallorca gaan! Wij zijn er al vaak geweest en afgelopen jaar voor het eerst met de kinderen. Welke plaats gaan jullie naar toe als ik vragen mag?
  Sandra onlangs geplaatst…HI HA Happy Moments #6My Profile

 • Carlijn
  1 september 2016

  Grappig (maar foutief) dat ze in het artikel Mama Lifestyle Blog met hoofdletters hebben geschreven, nu lijkt het net het blog van Danielle… Vind jullie zwembadje echt hysterisch leuk! Kan me helemaal voorstellen dat Lana zich daarin uitleeft.
  Carlijn onlangs geplaatst…3x Limited Edition Clarins Hand and Nail Treatment CreamMy Profile

 • Nicole
  1 september 2016

  Lekker weekje weer! Bad Moms nog niet gezien, lijkt me nogal flauw 😉
  Nicole onlangs geplaatst…Tuigje voor kinderen: ja of nee?My Profile

 • Kelly
  1 september 2016

  Heerlijke week zo te zien! En wat een eer om je vriendin te mogen helpen op haar bruiloft! Ik begin maandag met een half jaar stage na 8 weken vakantie!
  Kelly onlangs geplaatst…Chitchatten #11My Profile

 • Charlotte
  1 september 2016

  Heerlijk hè die zomerse dagen! Van mij mag de hele maand september nog zo zijn!
  Charlotte onlangs geplaatst…O jee, ik heb geen pyjama…My Profile

 • Marjon
  1 september 2016

  Ohh gaag artikel hoor in het NRC!! Trots mag je zijn. Even over je internet.. Wij hadden dat laatst ook maar je kunt dan via je persoonlijke hotspot op je telefoon wel internet “geven” aan je computer. Werkte bij mij echt top! Fijne dag??

 • Marijke
  1 september 2016

  Wat een leuke week! Maar las ik nu goed dat je van een dierenwinkel een kan voor drinken hebt gekregen? Haha bijzonder :D. Wat vervelend dat je thuis gen internet hebt door een storing. Zo vervelend!
  Marijke onlangs geplaatst…Top 3 AUGUSTUSMy Profile

 • Leonie van Mil
  1 september 2016

  Wat een geweldig zwembad in de tuin!!! En super leuk om de make-up van een vriendin te mogen doen op zo’n belangrijke dag
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…Tijd te kortMy Profile

 • Patricia Schmitz-Heres
  1 september 2016

  Wat een leuke week was dit weer. En die bruidstaart ziet er echt super lekker uit. Leuk ook dat je in de krant stond. Ik kan me voorstellen dat je dat een hele eer vond!
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…Obrigado atleta, obrigado Rio!My Profile

 • Annemijn
  1 september 2016

  Wat een heerlijke dagen. Ik vond je outfit voor de bruiloft erg leuk. Ik ben ook naar bad moms geweest. Echt hilarisch!
  Annemijn onlangs geplaatst…Televisieprogramma’s waar ik aan mee zou willen doenMy Profile

 • Tamara
  1 september 2016

  Leuk overzicht! Die taart lijkt me heerlijk! Hier is vandaag weer de allereerste schooldag! Kort weekje dus deze week hahahs
  Tamara onlangs geplaatst…Geslacht bekend maken of geslacht geheim houden?My Profile

 • Lilian
  1 september 2016

  Lekkere productieve week en veel genoten van het heerlijke weer! Wat ziet je vriendin met haar partner en mooi uit. Ik ben benieuwd wat je van de film vind, ik wil er ook graag heen namelijk.
  Lilian onlangs geplaatst…Waar je meer over na gaat denken als je ouder wordtMy Profile

 • Annemijn
  1 september 2016

  Wat een heerlijke zomers week Kelly! Ik vond bad moms hilarisch!
  Annemijn onlangs geplaatst…Televisieprogramma’s waar ik aan mee zou willen doenMy Profile

 • Marije
  1 september 2016

  Wat een leuke week weer! En wat stoer dat je in de krant stond!
  Marije onlangs geplaatst…Road to size happy: Plog Curvy & Plussize Fashion Weekend BelgiumMy Profile

 • Liset - Beautydagboek
  1 september 2016

  Ah wat een fijne week! Dat zwembadje ziet er geweldig leuk uit met zo’n glijbaantje eraan vast. Mag ik vragen waar je die gekocht hebt? En wat tof en zeker een eer dat je in de krant(en) stond. Super goed gedaan Kelly!
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Etos en Woezel & Pip persevent + lancering vernieuwe luiers!My Profile

 • Leonie
  1 september 2016

  Jullie hebben lekker genoten van het mooie weer zo te zien, wat een lekkere week! En die bruidstaart ziet er mega lekker uit.
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Mamaupdate – #2My Profile

 • Stefanie
  1 september 2016

  Wat een leuke week weer! Hier is de vakantie vanaf maandag voorbij, dus nu nog even een paar dagen genieten!
  Stefanie onlangs geplaatst…Ken jij ze al, de hondjes van Paw Patrol?My Profile

 • Nicole
  1 september 2016

  Yeh, in de krant! Hoe tof 🙂 Leuk weer Kelly
  Nicole onlangs geplaatst…Waarom ik geen vlees eetMy Profile

 • karlien
  1 september 2016

  Wat een leuke week. En zo balen van de blaasontstekingen, komt dat door je diabetes?
  Heerlijk dat je nu ook zelf sport in de sportschool. Als je eenmaal de smaak te pakken hebt wil je niet anders meer.
  karlien onlangs geplaatst…Zeeland met kinderenMy Profile

 • Dita
  1 september 2016

  Dat badje is zo leuk! Mila is ook al vaak in het badje geweest, heerlijk! 🙂
  Dita onlangs geplaatst…It’s My Birthday!My Profile

 • Kelly
  1 september 2016

  Superleuk zwembadje doet me echt denken aan m’n eigen zwembad van vroeger haha, jeugdsentiment!
  Oh en Bad Moms vond ik echt geweldig! Heb echt heerlijk hardop gelachen, en zo de zaal met mij ?
  Kelly onlangs geplaatst…De O is van onzekerMy Profile

 • Elise
  1 september 2016

  Heerlijk weekje! Ik heb de film nog niet gezien, maar ik hoor er zo veel goeds over! m
  Elise onlangs geplaatst…I Have Exciting News!My Profile

 • Monique
  1 september 2016

  Fijn weekje weer en wat heerlijk, nog een vakantie in het vooruitzicht! Wij zijn al geweest en nu druk bezig met de voorbereidingen op de komst van de baby. Ook leuk 😉
  Monique onlangs geplaatst…Mijn niet-bevallingsverhaalMy Profile

 • Vanessa
  1 september 2016

  Leuk dat je de make-up van de bruid en haar moeder mocht doen. De bruidstaart ziet er superlekker uit. En super dat je twee keer in de krant stond, daar mag je zeker trots op zijn 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…Maak zelf een lichtplan voor jouw tuin!My Profile

 • Wendy
  1 september 2016

  Wat gaaf dat je ook de make-up deed op de bruiloft, heel speciaal! En heerlijk, die speeltuintjes in de buurt. Dat is bij ons ook, je bent er zo. Ideaal! Die watertap is trouwens heel tof. Leuk overzichtje weer 🙂
  Wendy onlangs geplaatst…Peuter paniek. Deal with it.My Profile

 • Lifesabout
  1 september 2016

  Wat een prachtig bruidspaar en een hele eer dat jij haar op mocht maken!
  Leuk dat Lana je helpt in de keuken. Sarah wil dat nog niet, maar dat komt vanzelf een keertje.
  Lifesabout onlangs geplaatst…Seizoens-terugblik. Dit was mijn zomer van 2016My Profile

 • Cindy
  1 september 2016

  Heerlijk, zo’n vakantie in het vooruitzicht. Wij hebben nu nog vakantie maar dan een staycation 🙂
  Cindy onlangs geplaatst…September: 30 dagen opruimenMy Profile

 • Dees
  1 september 2016

  Wat een heerlijke week weer met leuke foto’s
  Dees onlangs geplaatst…Robinn’s avonturen deel 2!My Profile

 • rachel
  1 september 2016

  heerlijk weekje weer meis en och die pasta he man man ziet dat er goed uit steeds hihih. en kijk dat is lekker om naar uit te kijken een vakantie 😀 hier alles weer aan het werk en naar school dus ja uhh ik heb nu vakantie hahahahah
  rachel onlangs geplaatst…Hoera!!My Profile

 • Marije
  1 september 2016

  Wat gaaf dat je in de krant stond zeg! Echt een hele eer inderdaad!
  Marije onlangs geplaatst…Dag augustus, hallo septemberMy Profile

 • Lisanne
  1 september 2016

  Leuk! Zal gelijk de scherper even opzoeken hier. Ben net thuis uit de revalidatie dus morgen ben je de eerste haha. Volgens mij heb ik bij dezelfde fitness getraind als jij doet ?

 • Kim
  1 september 2016

  Ziet er leuk uit. Super leuk zwembadje voor de meiden!
  Ik vind bad moms erg leuk en grappig ☺

 • Gerdi
  2 september 2016

  Wat een heerlijke week! Alvast een hele fijne vakantie, heerlijk genieten met jullie gezinnetje!!

 • Anneleen
  4 september 2016

  Wauw wat bijzonder dat je twee maal in de krant stond! Daar mag je heel trots op zijn! 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…Een snap’je uit mijn leven #2My Profile

 • Jessica
  4 september 2016

  Wat een fijne week, en wat zag je vriendin er mooi uit!
  Jessica onlangs geplaatst…Happiness by Jess #3 Happy new stuffMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.