kcphoff

Wat was afgelopen week toch weer speciaal! Zo was zaterdag wel echt de klapper van de week want Yannick had allerlei verrassingen voor me in petto, zo lief! Laten we gaan kijken hoe afgelopen week eruit zag in deze wekelijkse photodiary!

Van Loavies kregen we dit geweldig leuke cadeautje voor Aimy! Een shirtje met de tekst ‘Being a princess is exhausting’, zo leuk!

Lekker aan het stickeren met Lana, dat is een van haar favoriete bezigheden. De stickers zijn hier dan ook niet aan te slepen, gelukkig verkoopt de Action hele leuke grote stickerboeken.

Lekker gezond ontbijtje van magere kwark, frambozen, blauwe besjes, banaan, pecannootjes en wat kaneel.

Een selfie op vrijdag! Vrijdag was een leuke drukke maar vooral gezellige dag. Zo kwamen de dames die ik van zwangerschapsyoga ken langs met hun baby’s voor een lunch. We houden dit lunch-ritueel gezellig in stand. Ik vergat foto’s te maken maar het was een gezellige drukke boel in huis met 3 baby’s en Lana ;).

Daarna kwam Claimy (zij was onze weddingplanner maar is nu een vriendinnetje geworden) gezellig op visite. Even bijkletsen en daarna at ze met ons mee.

Gezellige drukte aan tafel want ook vriendin Anouk kwam eten met haar dochtertje. Een gezellig drukke dag zoals ik al zei.

Zaterdagochtend terwijl ik Aimy aan het voeden was en nog dacht dat we die middag gewoon even naar de stad zouden gaan.

En toen stond Thirza ineens voor de deur want ze zou me meenemen naar een verrassing die Yannick voor me geregeld had. Mijn moeder was er ook gezellig en Yannick had lunch voor ons gezorgd. Had ik al verteld dat ik de liefste man heb?

Thirza nam me mee naar Devarana, een heel mooi en luxe sauna resort!

We mochten daar allebei genieten van een 1-uur durende lichaamsmassage, een pedicure behandeling en gezichtsbehandeling. Yannick had dit voor ons geboekt, zo onwijs lief. We hebben echt heel erg genoten.

Ik maakte me daarna thuis klaar om uit eten te gaan maar ik had nog geen idee waar we Yannick me mee naar  toe zou nemen.

En dat bleek een Michelin ster restaurant te zijn in Sint Oedenrode voor een 6 gangen diner. Zo leuk!

Heel decadent allemaal, proosten met een glaasje Moët bubbels. Ik voelde me helemaal in de watten gelegd en we genoten heel erg van ons avondje samen. Zo lief dat Yannick dit allemaal voor me geregeld had.

Zondag kreeg ik weer een training van Kimberly. Weer lekker alle spierten getraind.

We gingen in de middag op kraamvisite bij Milou voor haar zoontje Faas. Ook hebben we met hun katten gekroeld, wat een lieverds zijn dat. Ik zou er zo nog 1 (of meer) katten bij willen maar ik krijg Yannick niet overgehaald hihi.

Knappe Faas en Aimy bij elkaar in de box gelegd, ze pakten elkaars handjes al vast, zo schattig!

<3 Een zoontje zou ik ook wel heel leuk vinden hihi.

In de avond kookte ik een gezondere variant op Enchilada’s. Lekker!

Ontbijttip: Skyr yoghurt van Arla. Dit bevat erg veel eiwitten (belangrijk als je borstvoeding geeft om meer eiwitten te nemen) en is toch mager maar wel lekker vol van smaak. Ik at het met wat banaan, blauwe bessen en pecannootjes.  Maandag stond er een bezoekje aan het consultatiebureau op de planning voor de eerste vaccinaties van Aimy. Zo heftig vind ik dat altijd weer die inentingen.

Ik hield daardoor de rest van de dag vrij voor Aimy en bracht Lana een paar uurtjes naar mijn ouders. Maar Aimy sliep vooral de hele middag dus heb ik een artikeltje kunnen schrijven tussendoor. Ik maakte ook geen foto’s verder die dag.

De dag erna was ik uitgenodigd door Aziatisch restaurant Lan Tin (in Naarden) voor een etentje om ter ere van hun 30 jarig bestaan een speciaal jubileummenu te komen proeven. Ik nam mijn vader gezellig mee, deze selfie maakten we na het eerste gerechtje.

Met een gezellig groepje hebben we alle heerlijke gerechten geproefd. Het was echt verrukkelijk, ik ben altijd al wel dol op Aziatisch eten maar dit was heel speciaal opgediend en anders als hoe ik het ken. De combinaties van smaken waren erg verrassend en ook de sfeer in het restaurant was heel gezellig. Binnenkort komt er nog een vlog online van deze dag.

Het toetje was ook om door een ringetje te halen.

Gisteren ging ik gezellig naar de Efteling met Lana en Juul en Jessica. Hele gezellige dag gehad!

En daar hoort natuurlijk een pannenkoekenfeestje bij! De meisjes mochten zelf hun pannenkoek versieren, geweldig vonden ze dat natuurlijk. Ik nam een pannenkoek met appel en stroop en genoot van een goede cappuccino.

Aimy bleef bij mijn ouders waardoor ik alle aandacht en tijd voor Lana had. We hebben zo genoten! Deze foto maakte Jessica van ons in de draaimolen.

In de avond aten we een pasta met veel groente. Daarna ging ik lekker sporten, dit keer een thuis workout door een half uurtje op vlot tempo en lekkere muziek te fietsen op onze spinningfiets.

Dit was de KC Photodiary voor deze week! Hoe is jullie week geweest? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

67 gedachten over “KC Photodiary: Verrast door Yannick!”

 1. Wat een drukke maar leuke week heb je achter de rug. Ik vind die bos haren van Aimy zo schattig! James begint nu een beetje wat haren te krijgen..
  En wat heb je een super lief vriendje maar jij hebt het dan ook dubbel en dwars verdiend.
  Lonneke onlangs geplaatst…Hoe draag ik mijn crohn?My Profile

 2. Wat lief dat Yannick je zo heeft verrast luxe hoor Michelin restaurant. Goed ook dat je zo goed bezig bent met het sporten. Het zag er uit als een leuke gezellige week. Sta er elke keer van te kijken dat je zoveel kan ondernemen als mama van 2 kleine Kids. Fijne dag liefs lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Review Hannah’s keuzeMy Profile

 3. Wat een heerlijke dag heeft Yannick je bezorgd, klinkt echt perfect! Ik kijk al uit naar onze eerste avond samen als de baby iets groter is. En nu heb ik zin in pannenkoeken 🙂
  Alicia onlangs geplaatst…Handy newborn itemsMy Profile

 4. Wat lief van Yannick!! Ik wil ook heel graag uit eten met mijn man, maar vind het wel spannend de eerste keer zonder baby… Vooral omdat ze savonds nog zo wakker is, ik durf dat bijna geen oppas aan te doen haha. O en Skyr is inderdaad heerlijk en gezond, staat hier ook in de koelkast.
  Vivienne onlangs geplaatst…Geen ritme is ook een ritmeMy Profile

 5. Wat een drukke week heb je gehad. Ziet er wel erg leuk en gezellig uit. En superlief natuurlijk van je man. Heerlijk decadent zo’ n restaurant. Lijkt me erg lekker, maar waarschijnlijk zou ik de ene etiquette fout na het andere maken. 🙂 Consultatiebureau is helaas geen pretje, gisteren mochten wij ook weer.
  Mary-Lou onlangs geplaatst…Een bruidsboeket vangen; de beste tips!My Profile

 6. Wat lief van Yannick! En wat bijzonder dat jij al zo weg kan van Aimy! Dat kon ik echt niet hoor, vond (en vind het nog steeds) verschrikkelijk om mijn dochter achter te laten!

 7. Wat een heerlijk uitje was er voor je geregeld! Wij hebben ook een paar keer bij sterrenrestaurants gegeten, echt zó lekker! We boekten ook altijd een hotelovernachting in de buurt van het restaurant en namen dan ook het wijnarrangement erbij, mmmm. Maar dat is voor jou natuurlijk even geen optie met je borstvoeding 🙂
  MetMirjam onlangs geplaatst…C&A Shoplog – peuter zomeritemsMy Profile

 8. Wat super lief, zeg! Ik denk dat ik dit artikel maar even laat lezen aan mijn man (hint, hint 😉 )

  Vraagje, wat doe jij met al die gestickerde vellen papier? Ik weet soms echt niet meer waar ik alles moet laten 😉 Zeker nu Ifan naar school gaat. Hij neemt elke dag een stuk of drie tekeningen mee naar huis! En tekent thuis ook nog eens wat af!

  Lijkt mee heerlijk om zo dichtbij de Efteling te wonen. Mijn ouders wonen in Gelderop, dus ook niet heel ver. Maar toch nog nét te ver om er wat vaker naartoe te gaan. En ik vind het overigens ontzettend duur!
  Charlotte onlangs geplaatst…Hoe gaat het met Ifan op school?My Profile

 9. Ziet er leuk uit! Hoe doe jij dat met bv als je langer weg bent? Kolven? Ik heb daar zo’n hekel aan ?

 10. Ach wat lief! Toevallig zaterdag ook uiteten geweest bij een Michelin ster restaurant! Te lekker en heeel goed gezelschap 🙂

 11. Wat een leuke verassing van Yannick.
  Wij hebben ook een efteling abbo, heerlijk! Een hele dag kan ik niet volhouden, dus is het perfect voor ons 🙂
  Rafaëlla onlangs geplaatst…Ons huisMy Profile

 12. Wat een toffe foto’s weer! Wat een super man heb je! Soms heb je dat echt even nodig als mama! Wat een lief jasje heeft Lana aan zeg, dat donkerblauwe, heel schattig!
  Nicoline onlangs geplaatst…Tag: dit of dat?My Profile

 13. Leuke drukke week zeg! Mooie fotos ook! Skyr is inderdaad erg lekker, ik koop het altijd bij de Lidl in Duitsland

 14. Wat een verwennerij: Eerst naar de sauna voor heerlijk een behandeling en daarna uit eten. Wat lief van je man! Ook leuk dat je nog eens werd uitgenodigd voor een etentje. Leuk om dat een keer met je vader te doen.

 15. kelly heel gezellig en leuk om te zien allemaal even over de prikken je hebt de keuze om het uit te stellen hebben wij bij al onze drie kinderen gedaan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.