kcphortodiarttyy

Het is donderdag dus tijd voor de foto’s van afgelopen week. Ondanks dat mijn zwangerschapsverlof van start gegaan is (heerlijk!), blijf ik jullie wekelijks nog up-to-date houden via mijn photodiaries en zwangerschapsupdates. Althans, zolang dit haalbaar is natuurlijk. Afgelopen week was zo gezellig! Spontane gezellige dingen, zomaar 2x uit eten, ik haalde mijn nieuwe auto op, ik werd verrast met een babyshower en ik was met wat dingen in de weer. Maar naast die drukkere activiteiten, nam ik tussendoor veel rust en genoot ik van de taak die ik nu heb : Genieten! Kijk je mee naar afgelopen week?

Lana is dol op kleuren en stickers plakken. Ze benoemt dan precies wat ze allemaal ziet en wil samen met mij wat moois maken. Heerlijk die momentjes aan tafel samen, muziekje op de achtergrond en lekker freubelen.

Van Lidl ontvingen we dit waanzinnig leuke stamppot pakket! Ik als stamppotliefhebber word hier heel blij van. Het nieuwe stamppot boek, het mooie servies van Boerenbont en allerlei benodigdheden om een Snijbonen stamppot te maken. Erg blij met deze items! Al deze items zijn tijdelijk met leuke prijsjes te koop bij Lidl!

We gingen eten bij mijn schoonouders en ik besloot met Lana de bus te nemen. Lana vindt dit hartstikke leuk, en het was ook praktisch omdat Yannick zo recht uit zijn werk naar hen kon rijden. We gingen die avond namelijk nog even de stad in.

Bij mijn schoonouders kwamen de Barbies van vroeger op tafel. Jeugdsentiment met Barbie en Ken, roze scooters en allemaal leuke kleertjes voor de poppen. Lana leefde zich helemaal uit, zo leuk!

In de avond even gebruik maken van koopavond in ‘s-Hertogenbosch want Yannick ging op pad voor een nieuwe Iphone. Nadien deelden we een lekkere smoothie en deze witte chocolade aardbeien, lekker!

Vrijdag was het zover. Ik leverde mijn oude autootje in en mocht mijn nieuwe auto ophalen. Hij stond helemaal ingepakt in de showroom en samen met de verkoper pakten we ‘m officieel uit haha, leuk momentje!

Er was wat mis met Yannick’s nieuwe Iphone dus we moesten terug de stad in, dan maar gelijk gezellig een hapje eten bij een Indonesisch restaurant met ons drietjes. Zolang zijn we niet meer met ons drieën 😉

Lana is ook dol op buitenlands eten dus dat komt goed uit.

Dit weekend werd ik verrast met een babyshower, daar konden jullie dinsdag het fotoverslag van zien. Dat was zo gaaf!

Ik ontbeet met deze gek uitziende, maar heel lekkere bananenpannenkoek met pindakaas en banaan. De combi pindakaas-banaan is echt een craving van mij momenteel haha.

En we maakten buikfoto’s voor de nieuwe zwangerschapsupdate en tussendoor schoot ik deze selfie. Dit lipstick kleurtje vind ik zo mooi!

En we deden boodschappen.

Bij Lidl haalde ik deze zwangerschapsbroek. Mijn broeken zitten vrijwel allemaal te strak, nog maar 1 broek zit fijn en dat is niet fijn met de komende weken in het vooruitzicht. Dit nettere joggingbroek model leek me ideaal voor de laatste weken, maar ook in het begin van de kraamtijd. Ik hoef dan niet gelijk me in een strakke spijkerbroek te wurmen haha.

Ik nam een video op!  (en ik ontdekte gisteren dat ik de 20.000 Youtube abonnees behaald heb, jeetje wat veel, dankjewel allemaal!)

En we gingen met vrienden uit eten, heerlijke tapas! Dat was een ouderwets avondje lachen, gieren, brullen met hen. Zo gezellig!

Het toetje was alles behalve verkeerd: Marsmousse en cheesecake met crumble bodem, heeeeeeeerlijk!

Aangename verrassing, Lana besloot haar kledingkast leeg te gooien :/


Ik had controle afspraken in het ziekenhuis en mijn ouders gingen mee. Hier zie je Lana aan de hand bij mijn vader, hoe schattig! (dit is een screenshot van een filmpje dat ik plaatste op Snapchat, voor wie me nog niet volgt daar: Kellycaresse).

Mmm we aten pasta met zelfgemaakte saus en veel groente (dit recept) in de avond, lekker!

Daarna ging ik naar mijn les Yoga en voelde me helemaal zen daarna, maar Patrick nog meer zoals je hierboven ziet haha.

En dit is echt mijn favoriete ontbijtje (naast de bananenpannenkoeken) : Griekse yoghurt met banaan, walnoten en een flinke dot pindakaas. Dit is zo lekker!

Heerlijk rijden in mijn nieuwe auto <3

In de avond kookte ik uit het Lidl pakket een snijbonenstamppot met balsamico, knoflook en ui, erg lekker!

Ik haalde wat kleur in huis! Het koperen huisje en draadmandje ontving ik van MyInteriorMusthaves, love it!

Vriendinnetje kwam op de thee met haar dochtertje dus onze meiden konden gezellig spelen ondertussen.

En tussendoor deden Lana en ik wat boodschappen. Lana vindt het fantastisch om met een eigen karretje te mogen lopen, zo leuk!

Dit was de KC Photodiary van deze week, hopelijk vonden jullie het leuk om weer met me mee te kijken! 🙂 Morgen komt er een update online met uitleg over mijn zwangerschapsverlof en al het leuks wat ik in petto heb voor jullie de komende tijd (en daarna!) dus dat is misschien wel handig om te komen bekijken. Hoe is jullie week geweest? Laat het me weten bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

65 gedachten over “KC Photodiary: Uit eten, auto ophalen en zwangerschapsverlof”

 1. Hoi Kelly, wat lekker dat je met verlof bent, maar nu de grote vraag: gaat er iemand anders voor jou schrijven nu jij met verlof bent of ga je minder blogs posten? Of een combi hiervan?

  Je hebt allemaal leuke dingen gedaan zeg! Leuke foto’s! En wat een verrassing dat de garage/autodealer jouw auto helemaal had ingepakt. Leuk!

  Geniet van je dag (en je verlof)!
  MamaOnderneemt onlangs geplaatst…Een ijzingwekkend gezichtMy Profile

 2. Oooh ik doe dat ook, pindakaas in m’n kwark haha. Zo lekker!! Ik vind die foto’s van Lana zo schattig, echt een dametje. 😀 wel een beetje jammer dat ze d’r kledingkast had leeggegooit haha.
  Milou onlangs geplaatst…Het was weer zo’n dagMy Profile

 3. Jij bent echt verslaafd aan pindakaas hahaha in je yoghurt is dat wel lekker? Of at je dit voor je zwangerschap ook al op deze manier? Je bent lekker aan het genieten zo te zien daar is je verlof ook voor fijne dag vandaag liefs lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Zalm in bladerdeeg uit de ovenMy Profile

 4. Wat een leuk stamppotpakket! Ik vind dat Boerenbond servies ook zo leuk, maar mijn man niet ech, haha. Wat fijn dat je gewoon zwangerschapsverlof hebt kunnen regelen, had ik ook moeten doen toen 😉 geniet er maar lekker van!
  doortjesblog onlangs geplaatst…Prikken!My Profile

 5. Leuke week met lekker veel etentjes 🙂 Ik heb ook nog zoveel mogelijk leuke dingen gedaan in het kader van “nu kan het nog”. Straks met een kleine baby wordt het vooral de eerste weken/maanden natuurlijk heel anders. Ik ben benieuwd. Spannend hè die laatste weekjes? Geniet lekker van je verlof!
  Vivienne onlangs geplaatst…Plog: mijn surprise babyshowerMy Profile

 6. Die bananenpannenkoek ziet er inderdaad een beetje gek uit, maar ik weet uit ervaring dat ze superlekker zijn hahaha! Lekker van genieten, meid. Net als van je zwangerschapsverlof. Je auto ziet er prachtig uit. Tot nu toe heb ik enkel tweedehands auto’s gekocht. Lijkt me zo eng om een hele nieuwe te hebben, maar wel supergaaf! Doe rustig aan! XX
  Marion onlangs geplaatst…De brief van het UWVMy Profile

 7. Super tof zo’n nieuwe auto! En ik vind dat je nog behoorlijk actief bent voor deze termijn in je zwangerschap. Hopelijk kun je nu in je verlof lekker rustig aan doen 🙂
  Joyce onlangs geplaatst…Pasta met spinazieMy Profile

 8. Barbies! Oh wat heb ik daar ontzettend veel mee gespeeld vroeger. Ik hoop dat ik later ooit een meisje krijg die dat ook geweldig vindt…
  Ben zeer benieuwd naar je planning voor de site, groot gelijk dat je nu je rust neemt! Wie weet ben je al bevallen in je volgende diary.
  Drie onlangs geplaatst…Hooked on InstagramMy Profile

 9. Elke keer als ik op jouw website wil kijken krijg ik een error… ben jij daarvan op de hoogte?

 10. Tot een jaar geleden lustte ik geen pindakaas, nu is het echt grooot favoriet. Herken je cravings dus helemaal. Je bent echt nog heel actief! Ik merk nu met 26 weken al dat ik na een dag in actie ‘s avonds echt wel heeel erg m’n pijp leeg heb. Haha. Geniet van je verlof en de laatste weken (?) met z’n drietjes!
  Michelle onlangs geplaatst…PERSOONLIJKE UPDATEMy Profile

 11. Wat leuk dat je nog steeds je blog schrijft tijdens je verlof! Leuke week heb je gehad! Heerlijk om in je ieuwe auto te rijden lijkt me! Wat is de stokke kinderwagen trouwens mooi, zeker in combinatie met de voetenzak die je hebt!
  Susanne onlangs geplaatst…Oei ik groei!My Profile

 12. Er is niets zo fijn als een nieuwe auto haha. Veel veilige kilometers er mee! En een nieuwe telefoon. Oh die moet ik ook nog hebben voordat ik ga bevallen. Dat servies bij Lidl ziet er echt heel leuk uit, zag het vandaag nog liggen. Succes met de laatste loodjes
  Cindy onlangs geplaatst…10 tips voor meer zelfrespectMy Profile

 13. Wat lijkt me dat toch fijn, lekker op zwangerschapsverlof en even helemaal nergens mee bezig zijn en doen waar je zin in hebt. Lijkt me echt fantastisch. En de foto’s zien er ook weer prachtig uit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.