KC Photodiary : Fotoshoot en weekendje weg

1

Afgelopen week voelde echt als vakantie, met ons weekendje weg, het mooie weer en de leuke dingen die op de planning stonden. In de vlog konden jullie er al beelden van zien, vandaag deel ik wat foto’s die ik deze week maakte. Kijk je gezellig met ons mee?

Donderdag zat ik al lekker op tijd in de trein op weg naar Amsterdam. Ik vind het heerlijk om dan mijn laptop mee te hebben, een blog te typen, comments van jullie te lezen (word ik zo blij van!) en ik snackte met Proper Corn, oops de zak ging al leeg haha.

Ik had een fotoshoot op het programma staan voor een heel tof magazine, en daarvoor werd ik eerst lekker in de make-up gezet. Wat heerlijk om zo vertroeteld te worden haha.

Ik kreeg nep-wimper stukjes en krullen in mijn haar, gelijk een stukje meer glamour geeft dat. Kon ik maar iedere dag mezelf zo klaarmaken.

Het was een food-shoot met mij en de hoofdredactrice van het magazine, hoe lekker zien deze hapjes en drankjes eruit!

In de trein terug, mijn haar lekker wild haha.

Voor het weekendje weg deed ik vrijdag nog wat boodschappen. Iets meer dan de bedoeling was, mijn tas puilde er van uit.

Car-selfie op weg naar België. We hadden er zoveel zin in!

In het huisje waren de kinderen ook gelijk helemaal in hun sas. We boekten een speciaal kinder-huisje in Plopsa thema samen met vrienden en hun zoontjes. Aimy kijkt al uit het raam wat er allemaal te ontdekken is. Wat is ze groot als je d’r zo ziet staan he.

Hoe leuk is dit ‘houten hut’ stapelbed voor de grotere kinderen!

En deze Bumba tent haha.

Aankomen op vakantie betekent: Gelijk de badkleding aan en richting het zwembad. Lana is helemaal in haar sas in haar badpakje.

Heerlijk zwemmen met die waterratjes van ons.

In de avond halen we Belgische friet bij de snackbar op het bungalowpark. Dat smaakt natuurlijk erg goed.

Zodra de kinderen op bed liggen was het tijd voor de ouders, lekker borrelen mmm!

De dag erna gingen wij naar Plopsa Indoor in Hasselt, wat een super leuk park is dat voor de kleinsten (tot 8 jaar ongeveer).

Er is ook een mega grote ballenbak waar de kinderen natuurlijk dol op zijn.

Samen met haar vriendje in de Kikker-baan. Zo leuk om te zien hoe ze daarvan genieten. Dan heb je als ouders ook gelijk een leuke dag (cliché, maar waar)

Eenmaal in het huisje aangekomen deden we de kinderen met z’n allen in bad (zo leuk om te zien!) en naar bed en wij speelden 30-seconds. Wat een leuk spel is dat zeg, we deden 4 potjes ofzo haha. Kennen jullie dit spel?

Van Sleepyhead hebben we de kleine variant voor kindjes tot 8 maanden, maar we ontvingen nu ook de Grand variant (voor 8-36 maanden) en hier heeft Aimy heerlijk in geslapen als matrasje in het campingbedje. Zo lag ze heerlijk knus en zacht en dit bedje is heel makkelijk mee te nemen met de transportbag. Ideaal voor nachtjes weg en vakanties.

Zondag bestond uit: Zwemmen met z’n allen, spelen in de indoorspeeltuin op het park en in de avond naar de Belgische Frituur. Jep, alweer friet, moet kunnen 😉

Maandagochtend na het ontbijt vertrokken we weer richting huis na een heel geslaagd weekendje.

Thuis wachtten er wat deadlines op mij dus maandag was voor mij een werkdag. Maar Yannick was met de meisjes richting het dorp gewandeld om lekkers te halen voor de lunch dus dat was ook nog heerlijk verwennerij.

In mijn top 5 lievelingseten, mag boerenkoolstamppot (Met slasaus en worst!) echt niet ontbreken. Dus dat aten we maandagavond. Even de vitamines weer aanvullen wat wel nodig was 😉 Wie van jullie is nog meer zo dol op stamppot?

Lekker ontbijtje: Magere kwark met cruesli en banaan. Dinsdag en woensdag had ik een lekker druk werkdagje thuis.

Maar tussendoor was ik heerlijk aan het vingerverven met de meiden voor een heel speciaal projectje 😀

Morgen heb ik een hele leuke video voor jullie. Kom zeker even kijken 🙂

Dit was de KC Photodiary voor deze week. Hebben jullie ook een leuke week gehad? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

41 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.