kcpgotot

Ondanks dat jullie tot en met afgelopen zondag alles al gezien hebben in vlogs of de komende dagen nog in de vlogs zien, heb ik toch ook weer een Kc Photodiary voor jullie. Dit is een van de best bekeken rubrieken hier op de site en ik geef zelf ook toe dat ik dat bij andere blogs het leukste vind om te bekijken. Gewoon lekker meekijken in het leven van iemand anders. Afgelopen week was het vaak mooi weer dus daar hebben we natuurlijk van genoten. Kijken jullie mee hoe dat er zoal uitzag?

Ik ontving een heerlijk pakketje vol gezonde snacks van Boxbites in de brievenbus en op deze foto kun je al een beetje zien wat erin zit. In de vlog van vandaag (komt hier om 12.00 al online, maar staat al live op Youtube) doe ik een unboxing hiervan. Lekker al die snacks!

Vrijdagochtend ging Lana spelen bij mijn tante waar nog twee meisjes van haar leeftijd waren. Toen we binnenkwamen had ze gelijk haar plekje gevonden en ging ze spelen. Echt leuk om te zien! Terwijl Lana bij mijn tante was, heb ik een paar uurtjes flink vooruit gewerkt voor de site zodat ik in het weekend wat meer vrij was.

In de namiddag gingen we naar vrienden toe en omdat het zo lekker weer was besloot ik mijn Josh-v jurkje aan te doen. Dit is het #BGxJV jurkje en ik heb de mijne laten inkorten omdat de maxi versie met mijn 1.64 meter helaas te lang viel. Op deze manier vind ik hem leuker staan!

We waren uitgenodigd voor een barbecue bij vrienden, heerlijk!

Echt genieten als Yannick weer fijn thuis is. Ritueel: Serie kijken (Modern family), wijntje erbij en wat te snacken, mmm!

Etos heeft nieuwe theesmaken ontwikkeld en ik als theelover was daar natuurlijk heel benieuwd naar! We ontvingen de groene thee (met kaneel, sinaasappel en gember) en een kruidenthee (met vlierbloesem, lindebloesem en rozen). Vooral de Vitalise (groene thee) vind ik erg lekker.

Zaterdagochtend verzorgde ik een beautyparty. In de vlog van komende zaterdag zien jullie daar wat beelden ‘in actie’ van.


Zaterdag hadden wij vrienden uitgenodigd om te komen barbecuen, ik ben dol op barbecuen en ik vind het heel gezellig. Zij namen hun zoontje ook gezellig mee dus de kinderen hadden het ook leuk met elkaar.

Zondagochtend naar de sportschool geweest voor een Xco workout, dan mag al dat barbecuen gewoon allemaal lekker doorgaan :P.

M’n moppie.

We hadden nog zoveel eten over dat we zondag weer gingen barbecuen haha.

We zijn ergens wezen kijken voor gezinsuitbreiding 😉 Meow! Later deel ik hier waarschijnlijk meer over maar wat een schatje he 😛

Maandag aten we heel simpel een tomaten-groentesoepje, mmm! Met stokbrood met roomkaas en tapenade, mmm.

Werken terwijl Lana slaapt 🙂

In de avond was op mysterieuze wijze de afstandsbediening kwijt, na het hele huis op zijn kop gehaald te hebben vond ik hem uiteindelijk onder het vloerkleed. Hoe zal dat toch komen?

Ik besloot als ontbijt weer eens een healthy mug cake te maken! Lekker met aardbeien en wat Turke Yoghurt. De meiden van Bestfitfriends brachten me op dit idee door hun leuke video.

Gisteren ben ik in de ochtend weer een eindje met Lana gaan fietsen en naar een grote speeltuin geweest, heerlijk! Zo gezellig vind ik dat, ze kletst al lekker met me mee dus dat is heel leuk.

In het gras liggen en genieten van de zon en ondertussen rozijntjes eten <3

En we gingen ook even langs een vriendin en haar zoontje, de kinderen speelden lekker buiten (en liepen steeds van binnen naar buiten en terug haha).

Ook shopte ik wat leuke spulletjes bij Hema, ik kon het niet laten. Ik ben dol op plannen en decoreren.

In de avond mocht Yannick thuis komen eten en kookte ik Babi Ketjap met hete boontjes (recept) en rijst (gekookt in de magnetron). Dat vonden we allebei erg lekker en ook Lana at haar bordje leeg (wat de laatste tijd vrij zeldzaam is helaas).

Dit wad de Kc Photodiary van deze week, ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om met me mee te kijken. Zijn jullie ook zo dol op barbecuen? Ofja, vooral het eten ervan? Ik ben benieuwd naar jullie reacties bij de comments. Ps. Vanmiddag komt de vierde vlog van de vlogweek online 😉

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

36 gedachten over “KC Photodiary: Bbq, food en fun!”

 1. Leuke foto’s! Wij hebben dit jaar nog geen een keer gebbq-t! Maarja, hebben er zelf ook geen omdat we geen tuin hebben. In de zomer gaan we vast nog een keer bbq-en bij m’n schoonouders 🙂
  Manon onlangs geplaatst…Gezonde keuzes makenMy Profile

 2. Oh dat poesje… Wat een klein prulletje! Als ik al die fietsfoto’s van jou en Lana zie wordt ik wel een beetje verdrietig; ik zou dit ook zo graag doen met mijn zoontje, maar ik vind fietsen in Frankrijk echt te gevaarlijk gewoon. De barbeque aansteken kan dan weer wel, dus dat gaan we ook binnenkort maar eens doen.

 3. Heerlijk al dat barbecuen!
  Het gele jurkje staat je mooi, slim dat je hem hebt laten inkorten, hij zou mij ook te lang zijn geweest ben ik bang:)
  Miranda onlangs geplaatst…Toffe winactieMy Profile

 4. Wat ontzettend leuk, Gezinsuitbreiding! En wat een schatje!♥️
  Ooh en die spullen bij de Hema, zo herkenbaar. *schaam schaam*

 5. Leuk om weer met je mee te kijken, mmm ik ben dol op barbecuen, dat vind ik ook erg lekker en gezellig en als het goed is gaan we dit weekend dat ook weer doen met familie

 6. Kelly Caresse

  Wat balen dat je daar niet zoveel kan fietsen 🙁 wandelen vast wel of woon je meer in een stad?

 7. Barbecueren is super! Altijd gezellig en er is voor iedereen wel iets lekkers bij. Aaaawhh wat is die kitten super schattig zeg! Ik ben benieuwd!

 8. Hahah nee ik woon op het randje bewoonde wereld-platteland dus geen fietspaden helaas zoals in de stad. Wandelen kan dan wel weer heel prima en dat doen we dan ook vaak.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.