KC Carddeck

KC Carddeck

Reguliere prijs: €36,97
Exclusief verzending a €4,97

Let op, er is slechts een beperkte oplage van de eerste druk van het KC Carddeck beschikbaar.
Wil je zeker weten dat jij het KC Carddeck als eerste in huis hebt?
Bestel het carddeck dan snel hieronder!

Lieve mooie vrouw, wat ben ik ontzettend trots en blij dat het logische vervolg op het KC Journal er nu is: het KC Carddeck. Een doosje vol zelfliefde voor jou.
Het KC Journal wordt al door meer dan 1000 vrouwen gebruikt en ik merkte dat er nog iets miste. Iets wat het journallen voor mij makkelijker maakte maar tegelijk ook ervoor zorgde dat ik nog beter naar mijn hart kon gaan luisteren.
En dat was een carddeck. Dit KC Carddeck heb ik speciaal ontwikkeld om antwoorden te vinden op vragen die je hebt en om even in te checken bij jezelf.

Zelf gebruik ik elke dag een carddeck. Ik word er vrolijk van en het geeft mij veel inzichten in dat waar ik mij op mag richten. We kunnen namelijk met ons brein heel veel bedenken. Door een carddeck te gebruiken word ik verrast door het kaartje wat ik op dat moment trek en hoe ik dat mag interpreteren.
Het KC Carddeck is ontwikkeld met heel veel liefde en mooie inzichten, dat zie je ook terug in de prachtige illustraties. Deze inzichten mag je gedurende de dag mee meenemen in je dagelijks leven.
Dag automatische piloot, hallo contact met jezelf.

Maak er een dagelijks momentje van voor jou. Lastig? Nee, ik ben er voor je. In het doosje van het KC Carddeck vind je naast de prachtige en inspirerende kaarten een uitgebreide uitleg en een gratis cursus Card Reading zodat jij écht (nog) liever voor jezelf kan zijn en kan leven vanuit liefde en positieve energie.

KC-Carddeck-Banner

Voor wie is het KC Carddeck?

Het KC Carddeck heb ik ontwikkeld voor vrouwen die:

  • (nog) positiever in het leven willen staan

  • meer rust in hun leven willen

  • al journallen maar het moeilijk vinden om een dagelijkse affirmatie of intentie te zetten.

  • bewust bezig zijn met hun persoonlijke groei en persoonlijke ontwikkeling.

  • van me-time en zelfliefde een belangrijk thema in hun leven willen maken.

  • meer willen luisteren naar hun hart en gevoel.

  • meer ontspannen en relaxed in het leven willen staan.

  • willen voor zichzelf kiezen

  • de controle wat meer los willen laten

Het KC Carddeck is een prachtig cadeau voor jezelf. Een liefdevolle dagelijkse reminder: Wat heb ik nodig?
Wat mag ik doen om met meer plezier en vanuit liefde door het leven te gaan
en bewust te genieten van dat wat de dag mij brengt?

Bestel hier de KC Carddeck

Let op, er is slechts een beperkte oplage van de eerste druk van het KC Carddeck beschikbaar.
Wil je zeker weten dat jij het KC Carddeck als eerste in huis hebt?
Bestel het carddeck dan snel hieronder!

KC Carddeck

Reguliere prijs: €36,97
Exclusief verzending a €4,97

 

Een momentje voor jezelf

Zelf maak ik bewust tijd voor een momentje voor mijzelf, waarin ik schrijf in mijn journal en een kaartje trek uit een carddeck. Een enorm waardevol moment, wat maakt dat ik een veel leukere moeder, vrouw en vriendin ben. Ik krijg van zoveel vrouwen terug dat zij dit ook wel zouden willen maar niet weten hoe ze dat moeten doen. Het KC Carddeck is dan echt iets voor jou. Je kan er voor kiezen om een kaarsje aan te steken, en een kaartje te trekken en even kort stil te staan bij de tekst die op het kaartje staat. Dat is al een meditatie op zich.

Maar je kan het ook combineren. Denk aan eerst mediteren, dan een kaartje trekken en vervolgens journallen. Of juist andersom, eerst kaartje, dan mediteren en dan journallen. Het is soms lastig om de woorden te vinden die je kunt schrijven in je journal en het KC Carddeck kan je dan helpen. Net dat ene kaartje zorgt dan voor jou voor nog meer richting en focus, en dan komen de woorden vanzelf.

Voor mij is het kaartje wat ik trek een stukje bevestiging en erkenning van datgene wat ik diep van binnen al wist. Wat mag ik mezelf meer geven? Waar mag ik me vandaag op focussen? Het is een leuke manier om bezig te zijn met je eigen pad. Niet leven om te overleven en geleefd worden maar om juist heel bewust te leven, vanuit liefde en rust. Op de manier zoals jij het wil.

Een momentje samen

Het KC Carddeck kan je letterlijk overal mee naartoe nemen. Je kan het in je eentje gebruiken maar het is ook leuk om met je kinderen of vriendinnen te doen. Door het delen van je inzichten kom je tot hele mooie gesprekken en kan je elkaar motiveren en inspireren. En hoe mooi is het om als moeder je kinderen te leren om in te kunnen checken bij jezelf, lief te zijn voor zichzelf en het leven te vieren.

Denk je, Kel ik wil jouw carddeck? Bestel hem dan nu.

Carddeck-cursus

Nu met gratis cursus: KC Carddeck

Omdat ik het je gun dat het KC Carddeck niet het zoveelste is wat je koopt en vervolgens ergens op de plank ligt te verstoffen, heb ik een speciaal cadeautje voor je zodat jij precies leert hoe je jouw KC Carddeck optimaal kan benutten en je er meer verdieping uit kan halen. Bij jouw aankoop krijg je namelijk gratis de KC Carddeck Cursus cadeau:

Je krijgt toegang tot 4 korte, praktische videolessen waarin ik je stap voor stap vertel hoe je jouw carddeck gebruikt en wat de kaarten in jouw dagelijks leven kunnen betekenen. Voor jezelf maar ook hoe je dit met je kinderen of vriendinnen doet. Dit gaat je helpen om positiever en met meer zelfliefde in het leven te staan.

Naast de 4 videolessen krijg je bij deze KC Carddeck Cursus toegang tot een community, in een besloten onderdeel van de KC Club. Hier ontmoet je andere lieve vrouwen die ook het carddeck gebruiken en kan je met elkaar je ervaringen uitwisselen, vragen stellen, herkenning vinden en heb je een fijne stok achter de deur om alles uit je KC Carddeck te halen. Zo wordt de set echt onderdeel van jouw persoonlijke ontwikkelingsreis!

Wanneer je de KC Carddeck hebt geshopt, ontvang je het carddeck begin februari in je brievenbus. Als je het carddeck via kellycaresse.nl hebt aangeschaft, ontvang je automatisch toegang tot de KC Carddeck Cursus. Zo kun je jouw carddeck optimaal gaan gebruiken zodat jij écht (nog) liever voor jezelf kan zijn en kan leven vanuit liefde en positieve energie.