Mockups Design

KC Journal

Reguliere prijs: €29,97

Exclusief verzending a €4,97

 

 

Mockups Design
Mockups Design
Mockups Design

Ohh, ik kan gewoon niet geloven, dat het echt zo is. Dit is iets waar ik al jaren van droom en maar niet durfde waar te maken. En uiteindelijk ben ik het wel gaan doen. Omdat ik niet als ik straks oud ben terug wil kijken en wil denken: ‘Had ik dit maar geprobeerd’. En nu is het echt zo. Een journal ontwikkelen die precies past bij de methode van journallen die mij zo helpt in mijn persoonlijke groei en die mij heeft geholpen om mezelf beter te leren kennen en erachter te komen wat ik mezelf dagelijks kan geven om me goed te voelen.

Persoonlijke ontwikkeling kun je zien als het afpellen van een ui. Elke laag bevat allerlei herinneringen, onzekerheden, belemmeringen etc. die door ze af te pellen je dichter brengen bij wie jij werkelijk bent. Want in jou schuilt dat enthousiaste meisje dat vol plezier in het leven staat. Dat meisje dat zonder angst voor de verwachtingen of mening van anderen doet waar zij gelukkig van wordt. Dat meisje mag je terugvinden en journallen is een tool die je kan helpen om daar dichterbij te komen.

Journallen is voor mij echt een lifesaver geweest tijdens en na mijn burn-out fase. Het helpt me om contact te maken met mezelf. Ik zat altijd maar in mijn hoofd en ik stond altijd maar aan. Ik had niet door dat ik zo aan mezelf voorbij liep door altijd maar bezig te zijn. Als iemand vroeg hoe het met me ging was het standaard antwoord: ‘goed, maar druk’. Alsof ik er trots op was hoe druk ik het had. Soms kun je zo druk zijn in je hoofd dat je geen idee hebt wat je nodig hebt om daar uit te komen en beter voor jezelf te zorgen.

Journallen werd voor mij een fijne dagelijkse gewoonte om in te checken bij mezelf. En nee, dat hoeft niet uren te duren. In 5 minuten per dag kun je al een hele fijne journal sessie aan jezelf geven. In die paar minuten kun je al inchecken bij jezelf en geloof me, dat gaat al veel verschil maken in jouw dag. In plaats van 5 minuten scrollen op je smartphone, kun je die 5 minuten besteden aan tijd voor JOU.

Aan het begin kan journallen onwennig voelen, maar het helpt mij om echt stil te staan en naar mezelf te luisteren. Het leert me om niet meer zo te luisteren naar de oordelen, meningen en verwachtingen van anderen, maar te luisteren naar de stem van mijn hart die me altijd naar fijne ervaringen brengt. Hierdoor sta ik relaxter en gelukkiger in het leven en kan ik veel sterker mijn grenzen bewaken. Ik pak tijd voor mezelf wanneer ik voel dat ik even alleen wil zijn en weet hoe ik mezelf kan opladen wanneer ik teveel heb gedaan.

Ik kan hierdoor bewuster genieten van alles om mij heen en ben daardoor de moeder die ik wil zijn voor mijn kinderen. De moeder die geniet en er bewust voor ze is wanneer ik met ze ben. Ook in de relatie met mijn man heeft het veel moois gebracht en zo kan ik nog honderden voordelen benoemen die het mij heeft opgeleverd.

Ik wil je inspireren om het besluit te nemen om van elke dag een fijne dag te maken en keuzes te maken die voor jou geluk geven. Wat je vriendinnen, moeder, vader, broer, oom, collega’s er ook maar van vinden. Dat je beseft dat je enkel je eigen leven hoeft te leven en mag kiezen om zoveel mogelijk geluk te ervaren.

Banner Journal Sessie

Voor wie is deze KC Journal?

  • Voor vrouwen die herkennen dat ze veel te veel in hun hoofd leven en zichzelf voorbij lopen.

  • Voor vrouwen die de lat voor zichzelf veel te hoog leggen en merken dat hun eigen perfectionisme ze in de weg zit waardoor ze te streng zijn voor zichzelf en zichzelf niet altijd volledig kunnen accepteren zoals ze zijn.

  • Voor vrouwen voor wie de meningen en verwachtingen van anderen nog een te grote rol spelen in de keuzes die ze maken in hun leven.

  • Voor wie zich snel overweldigd voelt en het idee hebben dat het leven veel te snel langs ze heen raast.

  • Voor vrouwen die voelen dat ze meer tijd voor zichzelf willen nemen, maar geen idee hebben hoe en vooral denken hier geen tijd voor te hebben.

  • Voor iedereen die zichzelf een gelukkiger leven gunnen met meer plezier en innerlijke rust.

Deze KC Journal is voor jou als je jezelf een relaxter en fijner leven gunt.

In deze journal gaan we aan de slag met de methode van journallen die mij enorm veel persoonlijke groei en geluk hebben gegeven in mijn leven. Je gaat jezelf de tool aanleren om in te checken bij jezelf en je gevoel. Zodat je leert luisteren naar jezelf en keuzes kunt maken die jou helpen om je leven fijner te maken. En dat kan al in 5 minuten per dag. Je kunt het ook een paar dagen overslaan, het hoeft niet zo ingewikkeld te zijn, als je zelf misschien denkt.

Laat deze journal jouw dagelijkse reminder zijn dat jij het waard bent om te genieten van het leven en aan jezelf te denken. En dat jij aan jezelf mag werken om jezelf te ontwikkelen in de mooiste versie van jezelf die al in jou zit. Want als jij goed voor jezelf zorgt, dan verandert de wereld om jou heen. Zodat jij de kracht voelt om van elke dag een fijne dag te maken.

Denk je, Kel ik wil die journal? Bestel hem dan nu!

Bestel de KC Journal hier!

Mockups Design

Reguliere prijs: €29,97

Exclusief verzending a €4,97

 

KC Journal Journey

Nu met gratis KC Journal Journey

Omdat ik het je gun dat de aankoop van je KC Journal niet het zoveelste boekje is wat vervolgens ergens op de plank ligt te verstoffen, samen met de voornemens die er niet van komen, heb ik een speciaal cadeautje voor je die jouw KC Journal Journey nog meer verdieping geeft.

Bij jouw aankoop krijg je namelijk gratis de KC Journal Journey cadeau:
Je krijgt toegang tot 6 videolessen waarin ik je helemaal aan de hand neem bij het invullen van de KC Journal, zodat je jezelf fijne journalsessies leert geven.

In de korte, praktische video’s vertel ik je hoe je de journal kunt invullen en wat de methodiek daarachter is, waardoor je merkt dat je dieper gaat reflecteren. Dit gaat je helpen om positiever en met meer zelfliefde in het leven te staan.

Naast de 6 videolessen krijg je bij deze KC Journal Journey een community, in een besloten onderdeel van de KC Club. Hier kan je met elkaar je ervaringen uitwisselen, vragen stellen, herkenning vinden en heb je een fijne stok achter de deur om alles uit je KC Journal te halen.

Zo wordt de KC Journal onderdeel van jouw persoonlijke ontwikkelingsreis!

Wanneer je de KC Journal hebt geshopt krijg je na 3 werkdagen een aparte mail met de inloggegevens voor de KC Journal Journey. Zo kun je met deze journey starten wanneer je de journal in huis hebt.