Instagram snapshots oktober #2

instadiary 1

Vandaag een nieuw uitprobeersel om mijn instagram snapshots op een andere manier vorm te geven, ik doe het nu al maanden op dezelfde manier en ik heb zelf het idee dat het kan gaan vervelen. Ik heb de foto’s nu in een soort collage gezet, ik hoor graag in de comments van jullie of dit jullie goed bevalt, want van feedback leer ik het meeste. Afgelopen vrijdagmiddag kwam ik thuis uit het ziekenhuis, wat vond ik het fijn om te thuis te komen, het home sweet home gevoel was dubbel en dwars voelbaar, heerlijk! Met vriendlief heb ik rustig aan gedaan, lekker samen gekookt (pompoen-paprika soep onder andere mmm) en hebben we films gekeken en wat kleine dingetjes in huis aangepakt. Ook is mijn lay-out van de website sinds bijna een weekje nu al aangepast waar ik ook erg tevreden mee ben, al wil ik nog wat puntjes op de i zetten hiervoor.

instadiary 2 oktover

Met vriendinnetje Lisa had ik afgesproken om samen de gipsafdruk van mijn zwangere buik te maken. Door middel van een Do-it-yourself kitje kun je zelf aan de slag om een afdruk te maken. In de badkamer ben ik op een plastic stoel gaan zitten en Lisa heeft mijn romp helemaal in gegipst, we hebben er heel veel lol om beleeft en het resultaat mag er wezen. Als ons meisje geboren is zal ik met Lisa de afdruk gaan beschilderen, waarschijnlijk met haar naam en geboortedatum en een verf afdruk van haar handje en voetje. Leuke herinnering voor later.

PicMonkey Collage3

Na mijn opname in het ziekenhuis heb ik vooral veel rust genomen, ik merk dat het lichamelijk een stuk zwaarder wordt de zwangerschap en helemaal in combinatie met de diabetes die veel energie van me vergt. Zondag ben ik een paar uurtjes naar de stad geweest, dat was heel fijn. Ik ontdekte daar een heel leuk superfood winkeltje waar ik chia zaadjes en cacao nibs heb gekocht. Die avond aten we een zelfgemaakte tomatensoep, heerlijk. Ondanks de vermoeidheid was het fijn om even de deur uit geweest te zijn, wat kun je dat dubbel zo fijn waarderen als je zo lang veel binnen hebt gezeten na een ziekenhuisopname.

PicMonkey Collage4

Ook ik moet eraan geloven, ik begin vocht vast te houden in mijn benen. Mijn polsjes en handen zijn gelukkig nog helemaal in de oude staat, en mijn fijne Michael Kors horloge past nog perfect, echter is dit een ander verhaal bij mijn voeten en enkels, met name in de avond worden deze een stuk dikker en lijken het net varkenspootjes. Vriendlief en ik kunnen er nog wel om lachen maar het geeft wel een gek en tintelend gevoel in mijn voeten.

Doordat ik nu mijn diabetes nog strenger moet reguleren zit ik nu sinds een paar weken op een soort dieet dat ik gekregen heb vanuit het ziekenhuis. Ik moet zo gestructureerd mogelijk op vaste tijden eten en per dag ook een vast aantal koolhydraten innemen. Ook moet ik alles wat ik eet afwegen op een keukenweegschaal om de juiste maten te bepalen. Dit maakt mijn voeding wat eentonig want ik mag als avondeten bijvoorbeeld enkel nog aardappels/groentes en vlees eten. Ik heb hier een avond van afgeweken met soep en een broodje en mijn suikerwaardes waren weer helemaal in de war. Voor mijn gezondheid en mijn kindje heb ik alles over natuurlijk dus de laatste weken van mijn zwangerschap zijn nog vrij eentonig op het gebied van voeding. Op Twitter werd ik door meerderen lekker gemaakt met de heerlijke chocolade van Tony Chocolonely, en ik heb deze gele reep (melk choco met noga mmm!) in huis gehaald, en hier mag ik iedere dag 2 blokjes (=10 gram) van hebben zonder hier extra insuline voor te spuiten. Wat een verwennerij is deze choco zeg!  Op de foto linksonder zie je een kopje groene thee met verse citroen die ik dronk bij vriendinnetje Vera, heerlijk!

hihi!

Ondanks de vele rustmomenten, de vermoeidheid en kwaaltjes voel ik me verder wel prima, het bloggen geeft me veel positiviteit en energie en ik ben langzaam wat meer aan het aftellen tot de komst van ons meisje. Ik ben jullie dankbaar voor jullie bezoek aan mijn blog en voor de vele leuke reacties die ik ontvang, ik reageer dan niet op alle reacties maar ik lees ze allemaal en ze bezorgen me stuk voor stuk een grote glimlach!

Liefs Kelly.

Follow my blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

21 reacties

 • xPucex
  10 oktober 2013

  Heb veel respect voor de wijze waarop je met de diabetes omgaat in je eigen belang en die van je dochter. Heerlijk dat je toch chocolade kan eten zonder daar iets extra’s voor te hoeven spuiten. Dat laatste plaatje is trouwens geniaal.. dat zou zo mijn vriend kunnen zijn.

 • kimbodebimbo
  10 oktober 2013

  Leuk weer om te zien Kelly! Ik vind persoonlijk de foto’s ietsje te klein, ik vind het altijd fijner om per foto ook een tekstje te lezen en dan weer een nieuwe foto en tekstje.

 • martinaa89
  10 oktober 2013

  je buik is al weer prachtig gegroeid zo te zien! mooi hoor!

 • Joyce
  10 oktober 2013

  Leuke foto’s weer! En wat heb je toch een mooie buik!

 • Wendy
  10 oktober 2013

  Leuk om te lezen! Ik ben het wel met kimbodebimbo eens 🙂 De oude manier gaat (nog) niet vervelen 😀

 • ellen
  10 oktober 2013

  Ik vind het zo ontzettend knap van je dat je diabetes en zwangerschap zo goed kunt combineren, respect! Enneh, die Tony’s Chocolate lijkt me erg lekker 🙂

 • snrsavenueorg
  10 oktober 2013

  Lijkt mij wel lastig hoor, als je je diabetes met een zwangerschap moet combineren, maar zo te lezen doe je er alles voor! Knap hoor!

 • Nadia
  10 oktober 2013

  Het is weer eens wat anders,zo met die collages, wel leuk! Ik vind het alleen ‘lastig’ dat je steeds op de foto moet klikken, ze zijn namelijk best wel klein. Maar dat is ook weer niet heel erg.

 • Cindy - SunshineCin
  10 oktober 2013

  Ik heb de opname in het ziekenhuis gemist, maar dat is nooit fijn. Ik heb zelf 4 weken geleden 3 nachten er weer mogen blijven. Maar wat ga je goed om met je diabetes en je zwangerschap. En dat stripje hihi! Succes met de laatste loodjes!

 • Robin
  10 oktober 2013

  Die collages zijn fijn, lekker overzichtelijk 🙂
  Ik vind dat je het ontzettend goed doet met je diabetes en zwangerschap, mag je zeker trots op zijn!

 • iscreambeauty
  10 oktober 2013

  Leuk deze manier van foto’s! En dat stripje onderaan is super grappig !

 • Dagmar
  10 oktober 2013

  Wat een fijne manier! En ik moest echt heel hard lachen om die laatste afbeelding, super grappig!

 • kelly
  10 oktober 2013

  Ah dankjewel voor je feedback 🙂 ik ga even uitvogelen wat de gulden middenweg kan zijn, xx

 • kelly
  10 oktober 2013

  Ah dankjewel voor je super lieve comment! Jep 10 gram chocolade (2 mino blokjes) zijn klein genoeg om zonder insuline het te doen 🙂 ahh hihi mannen 😉

 • Whitney
  10 oktober 2013

  Ik lees nog niet zo lang je blog maar vind je indeling er goed uitzien. Overzichtelijk en niet klein vergeleken met reacties bovenstaand. Ik lees dit nu vanaf een pc, wellicht maakt dat verschil. Het stripje is echt te leuk!

 • Dionne (@Diolifestyle)
  10 oktober 2013

  Leuke foto’s!

 • Linda
  10 oktober 2013

  Een fijne blogpost om door te lezen suiker hebben en zwanger zijn.. Heel knap! Ik heb zelf geen suiker maar ik heb wel andere chronische lepeltjes. En het lijkt mij allemaal extra zwaar als je dan ook nog een kleine in je buik heb groeien. Bijzonder om te zien en erover te lezen. Leuk zon gipsafdruk en vooral om de ‘laad’ foto moest ik erg hard lachen 🙂

 • Marloes
  11 oktober 2013

  Wat knap van je hoe je ermee omgaat. Lijkt me moeilijk zeg! En wat een prachtig buikje heb je!

 • Sas
  12 oktober 2013

  Wat super leuk die gips afdruk van je buik!!!

 • annouska
  13 oktober 2013

  Ik vind de collage idee erg leuk. Gaaf trouwens die gips afdruk, iets wat altijd bij je zal blijven.

 • Annemieke
  15 oktober 2013

  Leuke collage. Ik ken het gevoel van zwanger en suiker hebben. Ik heb dit ook gehad en na de zwangerschap is de suiker weg. Het enige nadeel vond ik dat je kindje ook gecontroleerd wordt.
  Leuk idee die gipsafdruk. Ik heb een foto laten maken, maar dit is veel tastbaarder.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.