Huisvrouwenblogje: Wasverzachter liefde

Dit is een tussendoor artikeltje, een blog die niet interessant of belangrijk genoeg is om een dagartikel te zijn, maar wel noemenswaardig omdat ik verbaast ben om deze heerlijke producten. Dit is een huisvrouwenblogje, ik ben gewoon een sucker voor heerlijk geurende was. Call me crazy maar niets maakt mij zo gelukkig als een fris gewassen bed, geurend naar de frisse wasgeur. Je maakt me niet blijer dan wanneer ik ons huis binnen loop en een geurende wasrek vol schone kleding zie hangen. Heerlijk om in de ochtend een frisse trui te dragen en de geur van wasverzachter op je af te laten komen. Het liefst was ik alle kledingstukken al na een keer dragen, bij shirts en ondergoed vind ik dat meer dan normaal, maar een spijkerbroek kan best een dagje langer mee toch? Doordat alles gelijk de was in gaat verbaast het je dan ook vast niet dat wij erg veel was hebben en doen. Vooral nu met de kleine Lana erbij.

Anyways, ik ontving dit leuke perspakketje van Robijn met drie nieuwe wasverzachters. De geuren zijn: Hibiscus en kersen, magnolia met kokos en de derde is waterlelie met peer. Deze zijn ontwikkeld door Robijn gebruikers en verkozen tot de nieuwe geuren. Het leuke is dat mijn vriend ook weg is van wasverzachter, en net zo blij was met dit pakketje als ik. Mijn vriend is het meest dol op de magnolia en kokos geur. Ik ben vooral helemaal weg van de hibiscus en kersengeur. Eigenlijk kun je me altijd wel blij maken met wasverzachters haha. Ken jij deze geurlijn al?

Ik ben benieuwd of jullie net zo gek zijn op frisse was als ik , en daardoor ook zoveel wassen? Ik ben gewoon nieuwsgierig naar jullie huisvrouwen praatjes dus brand maar los in de comments.

Liefs Kelly

Follow my blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

19 reacties

 • Rianca
  26 november 2013

  Ik ben blijkbaar net zo gek als jij, want ik vind het ook heerlijk om de geur van schone was op te snuiven. Van de normale geuren is Robijn Morgenfris mijn favoriet. 🙂
  Rianca onlangs geplaatst…Studentenleven: Niet vooruit te brandenMy Profile

 • WeHeartFit
  26 november 2013

  Ik ben benieuwd naar de hibiscus met kersen, ik gebruik nu altijd die knalroze. ik ben gek op mierzoete wasverzachters haha.
  WeHeartFit onlangs geplaatst…Surinaamse saoto soepMy Profile

 • Anita
  26 november 2013

  Ohh ik heb die rode en blauwe ook gehaald en jeetje wat ruiken ze lekker! Ik kan daar ook echt van genieten van die geur!
  Anita onlangs geplaatst…Indigo FruityliciousMy Profile

 • vanessa
  26 november 2013

  Ik hou van de geur van frisse was en gebruik dan ook altijd wasverzachter. Deze varianten van Robijn heb ik nog niet geprobeerd, maar staan alvast op mijn lijstje! 😉
  vanessa onlangs geplaatst…Ben jij ook blij met de herfst?My Profile

 • Ashleey
  26 november 2013

  Ik houd er ook zo erg van <3

 • Nem
  26 november 2013

  Jaa lekker! Ik heb de cocos variant, maar nog niet getest. Ik zweer bij Lenor goud of zilver, zulke fijne geuren en ze blijven een week hangen.: dus ook als je je shirt na een paar dagen in de kast aandoet ruik je de schone-was-geur nog!
  Nem onlangs geplaatst…The Thankful Tag #1My Profile

 • Kelly
  26 november 2013

  Lijken me bijzonder fijne geuren!
  Kelly onlangs geplaatst…Scaredy Cat Pigments.My Profile

 • Whitney
  26 november 2013

  Heerlijk de geur van schone was. Ben wel voorzichtig in het gebruiken van wasverzachter, het niet is niet geschikt voor al je kleding. Zelf gebruik ik voornamelijk Lenor en afentoe Robijntje. Denk dat ik die met kokos snel ga proberen 🙂
  Whitney onlangs geplaatst…Wisdom for the week #11My Profile

 • Jenny
  26 november 2013

  Oeh die met cocos! Lekker!
  Jenny onlangs geplaatst…BoekenMy Profile

 • Sharmayne
  26 november 2013

  Ik vind ze alledrie niet heel lekker! Ik heb wel de andere de blauwe variant hier van daar kan ik echt blij van worden.
  Sharmayne onlangs geplaatst…Klik!My Profile

 • Wendy
  26 november 2013

  Haha… Ik hou net zo veel van frisse was als jij 😀

 • Emma
  26 november 2013

  Grappig, ik gebruik echt nooit wasverzachter! Ik gebruik bij wasgoed en handdoeken een scheutje schoonmaakazijn, dit ruik je niet na het wassen maar maakt het wel zacht. Ik vind Robijn wasmiddel wel erg lekker en dit ruik je ook heel sterk na het wassen.
  Emma onlangs geplaatst…HuishoudpraatMy Profile

 • Hester
  26 november 2013

  Jaaaa ik hou van wasverzachter! Het liefst in de lakens als je ‘s avonds in een schoon bed gaat liggen.
  Hester onlangs geplaatst…Zelfacceptatie versus fitspiratieMy Profile

 • Lisanne
  26 november 2013

  De variant met magnolia en kokos lijkt mij het lekkerste ruiken!
  Ik ben ook gek op frisse was haha

 • Dagmar
  26 november 2013

  Super leuk en handig juist dat je dit ook deelt, ik ben ook dol op wasverzachters en vind het fijn dat je deze info hebt gegeven over deze nieuwe geuren. Heel handig en goeie tips!
  Dagmar onlangs geplaatst…WINACTIE / Liefde voor beaniesMy Profile

 • Caro
  27 november 2013

  Hihi grappig ik herken mezelf helemaal! Ik ben ook dol op wasverzachters met heerlijke geurtjes! Ik draai heel veel wasjes en de geur in huis is dan zalig! Ik koop het altijd veel te veel omdat ik het gewoon leuk vind dus ik heb hier altijd wel een voorraad staan. Deze nieuwe geuren van Robijn zou ik zeker willen testen, hopelijk komen ze in België ook uit. Klein vraagje: was je de kleertjes van je dochter ook met wasverzachter? Ik ben 36,5 weken zwanger en hier zeggen ze dat je voor je baby speciaal product moet kopen omdat hun velletje te gevoelig is. Groetjes

 • Rosalie
  27 november 2013

  Wat een leuk huisvrouwblogje!
  Rosalie onlangs geplaatst…Music Of The WeekMy Profile

 • Con leche
  27 november 2013

  Ja, ook ik houd van de geur van schone was, zeker met een lekker wasmiddel of wasverzachter! En ik houd ook heel erg van kokos-shampoo, dus die wasverzachter lijkt me wel wat. Leuk blogje!
  Con leche onlangs geplaatst…A list: 11 reasons waarom ik geen keukenprinses ben.My Profile

 • blogsvanmiranda
  29 november 2013

  Ik was best veel, en gebruik sinds kort ook de Robijn wasverzachter, ik heb de geur Hibicus en kersen ook gekocht en die is erg lekker. Ik moet eerlijk zeggen dat ik van de kinderen elke dag alles in de was gooi ( die houden het echt niet schoon) en van mezelf dat ik soms een broek 2 dagen draag maar meestal ook elke dag alles in de was gaat.
  blogsvanmiranda onlangs geplaatst…Lina Lijstje & mijn notitieboeken verzameling.My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.