Hoe gaat het nu met mij + Kellycaresse 2.0 komt eraan!

Tijd om weer eens in de virtuele pen te klimmen ๐Ÿ˜‰ en een personal update met jullie te delen. Dat is al een hele tijd geleden (veel te lang!) en hierin kan ik toch veel meer kwijt, dan tussendoor in de vlogs. Hoe gaat het met mij? Ons gezin en alles daaromheen? Hoe is het met mijn gezondheid maar ook wil ik iets nieuws aankondigen, er komt namelijk een Kellycaresse 2.0 aan. Nu niet schrikken, ik blijf wie ik ben haha maar het wordt gewoon een beetje anders en hoe deel ik vandaag.

Hoe gaat het met mij?
Het gaat op zich goed, ik zeg ‘op zich’ omdat ik deze periode als enorm intens ervaar. Op werkgebied heb ik het enorm druk met mega leuke dingen, maar ik merk ook dat ik rond deze periode van het jaar wat meer stress en druk voel en dat dit ook op persoonlijk vlak tekent. Ik word enorm blij van wat ik doe maar ook de chaos in me komt naar boven en dat maakt dat ik me wat minder in balans voel, ik weet dat deze periode ook weer overgaat in een rustigere periode dus dat is heel fijn. Los daarvan voel ik me goed, ik zit lekker in mijn vel, het gaat goed met ons gezin, tussen mij en Yannick en met de kindjes. Lana heeft het naar haar zin op school en Aimy en Feline hebben het enorm leuk bij het kinderdagverblijf. Dit geeft enorm veel structuur en rust in ons gezin wat juist in deze drukkere periode goed uitkomt. Qua diabetes gaat het ook lekker, ik heb goede bloeduitslagen, natuurlijk schommel ik op en neer in mijn bloedsuikers maar dit is ook wel normaal en te wijten aan drukte, hormonen etc. Niets geks of abnormaals voor mij. Voor mijn vele blaasontstekingen gebruik ik nu (helaas) voor een half jaar een onderhoudskuur van milde antibiotica, dit had ik liever anders gezien maar we hopen dat dit mijn blaas tot rust laat komen en het probleem daarna weg is. Duimen jullie voor me? Het geeft wel heel erg rust om nu even niet te kampen met die blaasontstekingen die steeds op vervelende momenten op kwamen zetten.

Mentaal gaat het verder goed, wat ik al zei, mijn werkdagen zijn druk en hectisch maar ik hou me (meestal) wel goed aan die 3 werkdagen en daar buiten doe ik (verplicht!) leuke dingen, plan ik echt momenten in voor mezelf of voor mij en Yannick. Zo ga ik elke maand naar de schoonheidssalon, laat ik mijn nagels doen bij de nagelsalon en geniet ik van het sporten wat goed in mijn ritme zit. En samen met Yannick plan ik dus regelmatig datenights, soms gewoon lekker thuis, soms buiten de deur en die doen ons heel goed.

Kellycaresse 2.0 is coming!
Woehoe, als het goed is kan ik het begin december lanceren, Kellycaresse 2.0. Nu niet gaan schrikken, er verandert niet mega veel, wel wordt alles wat meer volwassen, net als dat ik zelf ook volwassener ben geworden in de ruim 6 jaar dat ik dit doe. Dus ik ga voor een nieuwe huisstijl, nieuwe kleuren op de website, logo en social media kanalen. Ik wil meer de serieuzere struggles gaan delen, mezelf meer bloot durven geven. Dit deed ik al veel hoor, maar soms voelde ik me toch onzeker waardoor ik dingen niet deelde. Ik wil niet meer bang zijn voor de mening van anderen maar mezelf nog kwetsbaarder opstellen, gewoon laten zien hoe het leven echt is met de nieuwe slogan: ‘De dagelijkse chaos van een mama van 3 meisjes’. Dus die chaos ga je nog meer zien. Dit klinkt zo gek want dan lijkt het of ik hiervoor mezelf niet was, maar ik deelde weleens bepaalde struggles niet uit schaamte, bang voor de mening van anderen. Maar ik ga richting de 30, ben mama van drie meisjes, heb een druk gezinsleven en ben volwassen, wat maakt die mening van anderen nog uit ๐Ÿ˜‰ en dat is dan ook wat er gaat veranderen en ik denk vooral in positieve zin.

Mijn uploadschema verandert ook. Ik wil staan voor kwaliteit, echtheid in plaats van kwantiteit. Dus liever een hele sterke blog neerzetten, dan een flutartikeltje. Ik praat mezelf hiermee enorm omlaag, maar je snapt wat ik bedoel denk ik. Ik ben dol op het maken van mooie pure content, van het schrijven van persoonlijke stukken. Van het delen van ons leven in de vlogs maar ook het delen van mijn kennis en ervaring in video’s. En daarmee komt het nieuwe uploadschema er zo uit te zien:

Maandag: 6.00 blog
Dinsdag: Soms een artikel
Woensdag: 6.00 vlog
Donderdag: Soms een artikel
Vrijdag: 6.00 extra video

Dit kan sommigen misschien teleurstellen, al is de kans zeer aanwezig dat ik op dinsdag of donderdag af en toe ook een blog deel. Toevallig heb ik deze week wat extra blogs voor jullie, gewoon omdat ik nu wat meer inspiratie heb, maar er zullen af en toe ook weken zijn waarin er minder blogs online komen. Ik wil dat als ik wat deel, dat het uit mijn hart komt, dat je er even voor gaat zitten om het te lezen of te bekijken. Dat ik al mijn tijd in die kwaliteit kan stoppen in plaats van de druk te voelen een website dagelijks te vullen ;).

De blogs op maandag zijn zoals je ze gewend zijn, mijn persoonlijke schrijfsels over het leven van een mama van drie meisjes. De vlogs hoef ik niets over uit te leggen denk ik, gewoon de dagelijkse chaos van een mama van drie meisjes op je beeldscherm ๐Ÿ˜‰ en op vrijdag heb ik de extra videos weer met uiteenlopende onderwerpen. Mijn tips, ervaringen met onderwerpen in het moederschap, of voeding. Soms een extra vlog, soms een routine video. Soms een gezellige kletsvideo. Van alles wat dus ;). Ik hoop dat je er een kopje koffie of thee bij pakt, of vooral dat wijntje erbij drinkt. Ik wil het gevoel blijven geven alsof je letterlijk bij ons thuis komt als je hier op de website bent, mijn social media kanalen bekijkt of mijn video’s. Ik ben gewoon de Kelly die je gewend bent en die blijf ik, maar ik ga mezelf wat meer bloot geven (niet letterlijk haha) en ik ben ook wat jaartjes ouder geworden ๐Ÿ˜‰

Ik ben enorm benieuwd wat jullie hiervan vinden, jullie eerlijke mening is meer dan welkom! Laat die vooral hieronder achter, of stuur me een mailtje als dat fijner voelt, of een DM op Instagram, ik vind het geweldig om interactie met jullie te hebben, want jullie zijn waar ik het voor doe, ik ben zo dankbaar voor jullie bezoekjes online! Dankjewel!

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meldย je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

ย 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

21 reacties

 • Thirza
  26 november 2018

  Ben benieuwd lieverd, wat ik alvast mocht zien zag er goed uit. Het gaat vast heel mooi worden, ik denk dat het een goede keuze is! En verder ben ik natuurlijk trots op jou. ๐Ÿ˜˜ Xxx

 • mama van dijk
  26 november 2018

  super leuk. go for it!

 • Heleen
  26 november 2018

  Wat fijn dat het goed met je/jullie gaat (naast die vervelende kuur natuurlijk). En verder, groot gelijk Kelly! Ik vind je site + content nu al super en volg je met veel plezier, ben benieuwd naar de ontwikkelingen. Klinkt in elk geval goed, wat goed dat je de keuze maakt voor jezelf!๐Ÿ‘๐Ÿฝ๐Ÿ˜˜

 • Carolien
  26 november 2018

  Leuk!! Ben heel erg benieuwd naar de nieuwe vormgeving, gaat vast iets moois worden.

 • Shanty
  26 november 2018

  Klinkt alleen maar heel leuk!! Ook weer een “nieuwe” fase in je leven ๐Ÿ™‚ Heel veel succes,, maar dat komt vast goed ๐Ÿ˜ƒ Leuke planning ook!! Groetjes ๐ŸŒธ

 • Astrid
  26 november 2018

  Fijn dat het goed gaat!

  Ik ben heel benieuwd, denk dat ik het wel fijn vind dat het wat ‘volwassener’ wordt. Zelf mama van 2 en de 30 laat nog even 3 jaartjes op zich wachten, maar toch..

  Heel veel succes gewenst met je nieuwe plan!

 • Nancy de Groot
  26 november 2018

  Een nieuwe uitdaging bij een nieuwe levensfase: mooi! Ik ben benieuwd naar alle ontwikkelingen ๐Ÿ˜Š Ik hoop dat de onderhoudskuur aan zal slaan en je blaas de rust zal geven die hij nodig heeft, zodat hij (‘zij’/’het’ ๐Ÿ˜‰) goed kan herstellen.

 • Karen
  26 november 2018

  Ikben benieuwd hoe je het gaat vorm geven. Succes, maar dit heb je vast niet nodig.
  Hopelijk ben je snel van de blaasontstekingen af!0

 • Betty
  26 november 2018

  Wat een leuke update! Ik ben erg benieuwd. Ik denk dat er idd niet genoeg geschreven kan worden over de chaos binnen een gezin met jonge kinderen ๐Ÿ™‚
  Fijn om te lezen ook dat het goed met jullie gaat!

 • Femke
  26 november 2018

  Hopelijk gaat die onderhoudskuur goed werken en heb je daarna geen – of niet meer zo vaak- last van blaasontsteking. Groot gelijk Kelly 2.0. Ik kan mezelf nog goed herinneren dat je vorige keer e.e.a. had aangepast. Wat betreft je uploadschema vind ik dat je ook groot gelijk hebt. Kwaliteit is zeker belangrijk :-)!

 • Irene
  26 november 2018

  Leuk dat je ook wat meer de struggles gaat laten zien. Zo komt er een realistisch beeld van het hebben van een gezin van 3 kinderen. Nu lijkt het vaak een idealistisch plaatje .

  Succes!!

 • Anne-Miep
  26 november 2018

  Spannend! Ik ben benieuwd! Krijgt je kantoor nu ook een nieuw kleurtje? ๐Ÿ˜‰

 • Kelly Caresse
  26 november 2018

  Ja! Haha! Maar dat gebeurt ietsjes later ๐Ÿ˜›

 • Simone
  26 november 2018

  Fijn dat het goed met je gaat. Ik ben erg benieuwd naar Kelly Caresse 2.0. En die struggles en choas kent iedereen, niks om je voor te schamen! ๐Ÿ˜‰

 • Rachel
  26 november 2018

  alles wat je doet vind ik prima mop ๐Ÿ˜€ dus kom maar op met je kel 2.0!! En fijn te lezen dat alles lekker loopt en dat je je goed voelt <3

 • Kelly Truggelaar
  26 november 2018

  Super dat het goed met jullie gaat.
  En die onderhoudskuur is niet niks maar zo kan je er wel volop zijn voor je man en je meisjes en dat je zelf je eigen lekker in vel voelt en dat is het voornaamste meis.

  Verders ben ik super benieuwd naar je nieuwe ‘ik haha om het maar zo te noemen, lees trouw elke week je blog en kijk vaak je vlogs… heerlijk!

  Dat je toe bent aan een wat volwassener uitstraling en dat je wat meer met de billen bloot wilt gaan geeft alleen maar aan dat je sterk in je schoenen staat en ik weet bijna wel zeker dat dit heel goed zal gaan uitpakken…

  Toitoitoi je bent zoals je bent en doe waar je je goed bij voelt…

  Liefs, Kelly

 • Melissa
  26 november 2018

  Ik ben benieuwd en kijk er naar uit!

 • Lisa
  26 november 2018

  Logisch dat je site met je meegroeit naarmate je ouder wordt. Ik ben zelf niet zo’n vlog kijker maar vind het wel heel bewonderenswaardig dat je jezelf wat meer bloot wilt gaan geven en zo toch een completer beeld van het moederschap en alles wat daarbij hoort laat zien.

 • Jantine
  26 november 2018

  Ik ben benieuwd! Een iets volwassenere look /content lijkt me een goede keuze..zeker als jij voelt dat het bij je past. Wat wel zo is, is dat ik eerder je artikelen lees dan vlogs of video’s bekijk, dus hoop dat er nog genoeg ‘te lezen’ content blijft komen :). Succes ermee in ieder geval!

 • MamaPlaneet
  27 november 2018

  December is voor ons allemaal een drukke periode. Ik kan mij helemaal vinden in je omschrijving. Super leuk maar stiekem kijk ik al uit naar januari. Ik ben erg benieuwd naar Kelly Caresse 2.0

 • Maaike
  28 november 2018

  Ik ben vooral benieuwd naar het volwassenere! ๐Ÿ™‚ ik volg je al een flinke tijd, zelf 27 en moeder van een zoon van 10 maanden. Ik ben niet zoโ€™n videofan, dus vind het wel jammer dat er meer videoโ€™s zijn dan artikelen, maar hรฉ, je moet รฉcht doen waar jij blij van wordt. Happy wife, happy life.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.