Ervaringen met vierde keizersnede : Mijn bevallingsverhaal van de 4e


Ervaringen met vierde keizersnede : Mijn bevallingsverhaal van de 4e
Klik hier als je de video niet kunt zien.

Ervaringen bevalling met vierde keizersnede
Toen ik twijfelde of we voor een derde kindje zouden gaan, heb ik heel veel google afgezocht naar ervaringsverhalen met ervaringen met een vierde keizersnede. Ik ben zelf drie keer eerder met een keizersnede bevallen en je hoort niet vaak dat een vrouw een vierde keizersnede krijgt. In sommige landen wordt het niet eens gedaan. In andere landen hoor je zelfs dat vrouwen een 5e of 6e keizersnede ondergaan. Ik kan je ook geen advies geven, enkel mijn ervaringen delen. Ik heb voordat we besloten voor een 4e zwangerschap te gaan, me laten onderzoeken door de gynaecoloog om te laten onderzoeken of ik groen licht zou krijgen om nog een keer te mogen bevallen met een keizersnede zodat dit verantwoord en veilig zou zijn. Er zijn namelijk meer risico’s verbonden aan een vierde keizersnede. Ik heb toen groen licht gekregen en ik ben heel dankbaar voor mijn gynaecoloog die mij met veel expertise en kundigheid heeft begeleid deze zwangerschap. Ze wist me gerust te stellen wanneer ik me onzeker voelde over de bevalling met een keizersnede en zij is dan ook de arts geweest die Rosa op de wereld heeft geholpen. Het is belangrijk om medisch advies in te winnen indien je eerder bent bevallen met een keizersnede en je overweegt een nieuwe zwangerschap. Volg daarbij dus geen adviezen van internet op, maar zoek hiervoor een ervaren gynaecoloog op. Ik ben dankbaar dat wij voor een 4e kindje mochten gaan en ik opnieuw met een keizersnee mocht bevallen en dat het allemaal zo voorspoedig mocht gaan.

Bekijk ook mijn vorige bevallingsverhalen en ervaringen met een keizersnee:

Bevallingsverhaal 1e keizersnede

Bevallingsverhaal 2e keizersnee

Bevallingsverhaal 3e keizersnede bevalling

Mijn video over onze miskraam voor deze zwangerschap.

Dankjewel voor het kijken! Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.