Eetdagboek vlog, eetdagboek video, Kelly Caresse

Eetdagboek vlog, eetdagboek video, Kelly Caresse

Wat leuk dat je kijkt naar deze extra video op vrijdag. Dit is een eetdagboek vlog waar ik een kijkje geef in mijn dagmenu, de home workout die ik doe en het is gelijk een dagvlog van afgelopen dinsdag. Een hele gezellige, maar ook lekker chaotische dag en dat zie je ook terug in de vlog. Vooral het moment van koken zorgt voor onrust bij de meisjes, vast herkenbaar voor andere moeders. Ik hanteer qua voeding de 80/20 regel om zo mijn diabetes type 1 goed te reguleren en me fit te voelen. Maar ook ik worstel hier soms mee en ‘doe maar wat’ hoe het voor mij goed voelt. Ik ben benieuwd wat jullie van de video vinden.

Eetdagboek vlog


Klik hier als je de video niet kunt zien

Dankjewel voor het kijken!

Ik ben benieuwd wat jullie van deze video vonden! Deel je ervaringen, tips en reacties hieronder of op social media.

Hopelijk kijk je volgende week ook weer gezellig mee. En vergeet niet een reactie achter te laten bij de comments of op social media. En via deze link kun je je abonneren op mijn kanaal, dan krijg je iedere keer als eerst de video te zien!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

2 gedachten over “Eetdagboek vlog : Dit eet ik op een dag (incl. sport)”

  1. leuk om te zien kel en moest even lachen want alles wat je laat zien mag ik juist dus niet eten haha lekker tegenovergesteld 😉 nou ja de groente mag ik hebben en het vlees maar de rest niet

  2. Hoi Kelly and kids wat een gezellig leuke vlog weer ik probeer nog op de link te klikken van de fitchallange van jou en Marloes maar ik kom er niet op hij pakt t niet heb jij een tip? 🙏🍀 Fijn weekend 🌹😘

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.