Mommy monday: Eerste jaar als moeder

Mijn eerste jaar als moeder. 13 oktober 2013. Dit leek een hele normale zondag te worden. Ik was 33 weken en 6 dagen zwanger, ik was een beetje meer moe dan een paar dagen daarvoor, maar het voelde als een nietsvermoedende dag. Toen ik om 8.30 uit bed ging en wat dingetjes in huis ging doen, mijn blog even checkte en rond 10.00 eigenlijk al zo moe was om weer naar bed te gaan, voelde dat niet als vreemd. We gingen rond 12.00 brunchen bij de ouders van Yannick en toen we daarvan thuiskwamen, deden we rustig aan. We kookten in de avond en rond 20.00 begon ik me vreemder te voelen. Ik had al wel veel buikpijn die dag, maar ik dacht dat het erbij hoorde. De buikpijn ging steeds hoger zitten en iets in mij voelde dat er wat mis was. Zo gingen we naar het ziekenhuis en om 0.08 op 14 oktober is Lana geboren. Het is vandaag een jaar geleden dat die nietsvermoedende dag begon en eindigde in de geboorte van onze dochter bij 34 weken zwangerschap. Gisteren vierden we haar verjaardag voor familie en morgen is ons meisje echt jarig. Mijn eerste jaar als moeder :

Het is gewoon niet voor te stellen dat mijn eerste jaar als moeder erop zit. Dat ik nu al een jaar moeder ben van een meisje dat inmiddels al rondkruipt, rond stapt aan de tafel en met haar eigen brabbeltaaltje spreekt. Hoeveel ontwikkeling er in een jaar kan plaatsvinden is ongelooflijk. Iedere keer als ik weer eens met mijn ogen knipperde, gebeurde er wat nieuws. Geboren als meisje van 46 cm, 2500 gram is nu een dame van 76 cm en 8,6 kilogram. Ze draagt maat 74 en we zijn bijna toe aan haar eerste schoentjes. Het is zo bijzonder om die ontwikkeling van zo dichtbij mee te mogen maken van je eigen kindje.
Ook ik ben ontwikkeld. Van een meisje van 22 dat zwanger werd en moeder op haar 23e, naar een volwassen vrouw van 24 jaar, verloofd en moeder. Het lijkt of ik het afgelopen jaar een paar jaar ouder geworden ben. Ik kijk zoveel volwassener aan tegen het leven en tegelijkertijd geniet ik van de kleine dingen die Lana me laat zien. Een glimlach van haar is voldoende om me gelukkig te voelen, de zon samen zien schijnen of kijken naar dieren op een kinderboerderij. Die eenvoud van het leven ben ik zoveel meer gaan waarderen door haar. Ik heb niet veel meer nodig dan dit in het leven en dat maakt het gelijk ook zo kwetsbaar.
Ook heb ik mijn vriend Yannick zien ontwikkelen. Van mijn vriendje naar mijn aanstaande man, van man naar een papa die er altijd voor onze dochter is. Het heeft onze relatie nog veel hechter en sterker gemaakt. We hebben daardoor meer ups en downs gezien en veel kwetsbaarheid samen gedeeld, maar het heeft ons zo doen groeien naar elkaar toe. Van een verliefd stelletje zijn we veranderd in een echt gezin. Het is zo bijzonder wat dit heftige, maar mooie jaar met ons gedaan heeft. Het is ook zo fijn dat we dit alles mogen gaan bezegelen met een huwelijk.

Alle clichés over het moederschap zijn waar, dat heb ik van heel dichtbij ervaren. Het is een ontzettend bijzondere gebeurtenis, het is zwaar, soms heel zwaar, maar alles heeft een fase en alles komt weer goed en dit heeft ook mijn kijk op het leven veranderd. Morgen wordt ons meisje 1 jaar en sluiten we haar babyjaar af. Het voelt heel dubbel om dat te zeggen, want het was zo’n bijzonder jaar, maar aan de andere kant weet ik ook dat er zoveel moois op ons zit te wachten.

Dat Lana een jaar wordt, betekent ook dat ik nu een jaar borstvoeding geef. Ik had nooit kunnen geloven dat ik de vrouw zou zijn die dit langer zou gaan doen. Ook ik had in mijn zwangerschap en daarvoor daar maar vreemde ideeën bij. Dat leek me niets voor mij zo lang. Zo zie je maar dat vooroordelen soms onjuist kunnen zijn. Inmiddels zijn Lana en ik wel degenen die hier al zolang van mogen genieten. Deze intieme momenten die we samen hebben mogen beleven, de liefde die ik op die bijzondere manier kan doorgeven aan haar is magisch. Ik ben dankbaar dat dit voor ons is weggelegd.

We zijn een jaar verder, dat betekent dat ik al een jaar lang mommy mondays deel op mijn blog , al een jaar lang niet meer heb uitgeslapen, duizenden luiers verschoond heb, liters melk geproduceerd heb, honderden kinderliedjes gezongen heb en nog veel meer. Het eerste jaar van mijn leven als moeder en ik kijk absoluut terug op het mooiste jaar van mijn leven.
Dankjewel allemaal dat ik dit avontuur met jullie mag delen en dat jullie dit willen lezen. Ik ben benieuwd hoe andere moeders hun eerste jaar als moeder beleeft hebben. Laat het me zeker weten in de comments.

 Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

66 reacties

 • Manon
  13 oktober 2014

  Wat een mooi artikel, heel mooi om te lezen. Alvast gefeliciteerd met de eerste verjaardag van je dochtertje! 🙂
  Manon onlangs geplaatst…Weekend plog #1My Profile

 • Petra
  13 oktober 2014

  Dit vind ik een van je mooiste artikelen. Hier spreekt zo veel emotie en liefde uit. Een en al herkenning. Mooi geschreven Kelly!
  Petra onlangs geplaatst…Lichtjesroute Eindhoven: betoverend mooiMy Profile

 • Gwen
  13 oktober 2014

  Mooi geschreven en zo herkenbaar allemaal. Hier dus net een meisje dat twee is geworden, bizar hoe hard het is gegaan. Het tweede jaar nog sneller dan het eerste. Enne, lekker doorvoeden zolang het goed voelt. Ik dus alweer twee jaar, nooit gedacht ook!
  Gwen onlangs geplaatst…Olivia’s 2e verjaardagMy Profile

 • Malou
  13 oktober 2014

  Lief en mooi geschreven! Op naar nog zo veel meer jaren!
  Malou onlangs geplaatst…Personal: photodiary week 41My Profile

 • Eva
  13 oktober 2014

  Wat lief! Heel mooi geschreven, gefeliciteerd met je mooie meisje!

 • Nelleke
  13 oktober 2014

  Wat mooi geschreven, Kelly! Op naar nog heel veel meer mooie jaren van het moederschap 🙂

 • Dagmar
  13 oktober 2014

  Wauw ik zit met tranen in de ogen dit mooie artikel te lezen, wat heb je het prachtig verwoord en geschreven lief. Je bent zo’n mooie mama geworden en dat in één jaar tijd. Ik hoop dat Lana als zij later kan lezen en meekijken, ook dit prachtige artikel zal lezen en net zo trots op je kan zijn als ik dat nu ben en voel <3 Er is veel gebeurd in een jaar, er hebben sprongen plaatsgevonden waarvan je eerst altijd droomde en je volgt je hart. Je doet het super en bent daarin echt een inspiratiebron voor velen, ook voor mij <3 Dikke knuffel, ook aan je prachtige meisje!
  Dagmar onlangs geplaatst…Project Positief – Online versus offline levenMy Profile

 • Joyce
  13 oktober 2014

  Wat mooi geschreven, ik krijg er echt kippenvel van! Zo mooi om te zien hoe een kindje je leven zo positief kan veranderen :). Geniet er maar lekker van en alvast gefeliciteerd met Lana voor morgen!
  Joyce onlangs geplaatst…Superfood in the Spotlight: SpinazieMy Profile

 • Nadia
  13 oktober 2014

  Wat heb je dit mooi geschreven. Gefeliciteerd alvast!

 • Sanja
  13 oktober 2014

  Wat prachtig geschreven! Alvast gefeliciteerd met Lana
  Sanja onlangs geplaatst…Personal || What Makes Me Happy? #SeptemberMy Profile

 • Sanne
  13 oktober 2014

  Wat mooi geschreven! Gefeliciteerd met Lana

 • Vanessa
  13 oktober 2014

  Mooi geschreven, echt leuk om te lezen. Gefeliciteerd met je mooie meisje!
  Vanessa onlangs geplaatst…Producten die ik niet zo fijn vindMy Profile

 • Odile
  13 oktober 2014

  Heel mooi geschreven! Een moeders liefde en trots overstijgt alles en dat lees ik hierin terug 🙂
  Odile onlangs geplaatst…Wist je dat… #6 – Roken tijdens de zwangerschapMy Profile

 • Seline
  13 oktober 2014

  Heel erg mooi geschreven kel.. Heb je een hele rollercoaster mee gemaakt toen ze net geboren was? Onze jongens waren met 35 weekjes geboren! Waren precies hetzelfde gewicht als jou mooie lana! Iniminie is dat hè?!

 • Elize
  13 oktober 2014

  Prachtig geschreven! Gefeliciteerd (alvast) met Lana!!
  Elize onlangs geplaatst…FlapjacksMy Profile

 • Paola
  13 oktober 2014

  Mooi geschreven en gefeliciteerd met de kleine meid!
  Paola onlangs geplaatst…Badkamer verbouwingMy Profile

 • Manon
  13 oktober 2014

  Wauw Kel, door die brute hormonen en alles zit ik hier nu een potje te snikken haha. Wat heb je dit puur opgeschreven zeg… Door dit stukje krijg ik alleen maar zoveel meer zin om binnenkort mama te zijn, mezelf te ontwikkelen, te zien hoe mijn vriendje vader gaat zijn… Gewoon alles! Geniet maar lekker van je prachtige gezinnetje en van de allerlaatste dag met BABY Lana want morgen is ze een heuse dreumes!!!!
  Manon onlangs geplaatst…Kiekjes #4!My Profile

 • Dita
  13 oktober 2014

  Gefeliciteerd met jullie meisje en wat heb je dit weer mooi geschreven!’
  Dita onlangs geplaatst…Instagram favorieten #1My Profile

 • Marion
  13 oktober 2014

  Ik zat gelukkig al te huilen voor ik aan je artikel begon, maar meis wat mooi geschreven! Ik blog nog geen jaar en kende je blog dus nog niet toen Lana geboren werd, maar jouw blog was wel één van de eerste die ik ging volgen en ja, je bent enorm gegroeid. Dat is zo mooi om te zien (lezen). Fijn dat je al die momenten met ons hebt willen delen. Toch een bijzondere dag vandaag ook is de kleine dame officieel morgen pas jarig. Geniet ervan.
  Marion onlangs geplaatst…Photochallenge week 41: CarwashbluesMy Profile

 • saskia
  13 oktober 2014

  Zoals je het geschreven hebt heb ik het eerste jaar ook ervaren. Alles voor de eerste keer meemaken is zo bijzonder en het gaat ook nog eens onwijs snel! Heerlijk om daar op terug te kijken. Mijn zoon is inmiddels drie jaar en ik weet als de dag van gister nog dat hij geboren werd en hoe het was om hem voor de eerste keer te zien en knuffelen.
  saskia onlangs geplaatst…Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 41)My Profile

 • Audrey
  13 oktober 2014

  Alvast gefeliciteerd met Lana’s verjaardag! Mooi hoe we jouw ontwikkeling ook op je blog hebben kunnen zien 🙂
  Audrey onlangs geplaatst…Recept: arretjescake zonder eiMy Profile

 • Thefoodiary
  13 oktober 2014

  Ik heb er eigenlijk weinig over te zeggen behalve dat het onwijs mooi geschreven is. Ik vind het zo mooi dat je alles op je blog deelt, ik lees het ook met plezier. Je liefde voor het moederschap straalt er gewoon van af. Alvast gefeliciteerd met Lana!

 • Joyce
  13 oktober 2014

  Mooi geschreven! Bijzonder om mee te mogen maken he. Fijne dag morgen, geniet lekker van je dreumes!! Voor je het weer gaat ze bijna naar de basisschool.
  Joyce onlangs geplaatst…10 bekentenissen van een moederMy Profile

 • Laura
  13 oktober 2014

  Alvast gefeliciteerd met Lana!

  Mijn eerste jaar als moeder zijnde was totaal niet wat ik ervan verwacht had. Na een goede zwangerschap van bijna 40 weken werd zoonlief geboren. Omdat hij bij de geboorte een huiddefect bleek te hebben, kwamen we in het ziekenhuis terecht. Onderzoek hier en onderzoek daar. Een jaar lang en ze konden niet vinden wat het was. Pas na dat jaar zijn ze erachter gekomen. En wat voor ellende dat allemaal met zich mee heeft gebracht…

  Na de geboorte van zoonlief heb ik 2 miskramen gehad. Van dochterlief ben ik 3 jaar later bevallen. Ook onverwacht met 35 weken. Ook zo`n klein hummeltje van 45 cm en 2550 gram. Het is niet te bevatten. Dat eerste jaar heb ik anders beleefd. Omdat ze gezond bleek te zijn, waren die ziekenhuisbezoeken voor haar vrijwel meteen afgelopen.

  En inderdaad. Ik zei het gisteren nog tegen mijn man: We zijn ruim 9 jaar samen. Ik heb hem zien opgroeien van jongetje naar man en vader. Samen staan we sterk en komen we er wel. 😉

  Heel veel plezier met de voorbereidingen van je huwelijk en geniet van jullie tweede jaar als ouders.
  Laura onlangs geplaatst…Syndroom, ziekte of handicap?My Profile

 • Geertje
  13 oktober 2014

  Wat super mooi verwoord allemaal! En het klopt allemaal. Alle dingen die ze voor het eerst doet, hoe snel ze veranderen in dat eerste jaar en de liefde die je kan krijgen van zo’n klein hummeltje! Geniet voor nu van je laatste dag als mama van een baby! Morgen een echte dreumes!
  Geertje onlangs geplaatst…Wijziging van de URL voor mijn blogMy Profile

 • Iris
  13 oktober 2014

  Wat heb je dit mooi beschreven! Geniet van je mooie gezinnetje en een hele fijne verjaardag morgen! 🙂
  Iris onlangs geplaatst…INSPIRATIE: VerlichtingMy Profile

 • Martina
  13 oktober 2014

  Lijkt me inderdaad zo bizar om te zien hoe snel ze zich ontwikkelen. Alvast van harte!
  Martina onlangs geplaatst…6 Oktober 2014 – Foto’s van het momentMy Profile

 • Sophie
  13 oktober 2014

  Wauw Kelly, wat een prachtig artikel om te lezen! Je omschrijft het zo ontzettend mooi en prachtig om te lezen dat jullie je allemaal zo ontwikkelt hebben! Geniet van vandaag! <3
  Sophie onlangs geplaatst…Photodiary #41My Profile

 • Dionne
  13 oktober 2014

  Wat heb je dit mooi geschreven! Wauw! Gefeliciteerd met je verjaardag van Lana alvast!

 • Diana
  13 oktober 2014

  Wat een prachtig artikel vol liefde voor Lana en Yannick! Alvast gefeliciteerd met je prachtige dochter!
  Diana onlangs geplaatst…Look inside DC’s life: week 41My Profile

 • Thirza
  13 oktober 2014

  Ongelofelijk knap hoe je dit zo prachtig weet te verwoorden! Jullie gezin is mooi en de liefde spat er aan alle kanten vanaf. En wat heeft Lana gisteren genoten van haar taart, aandacht en cadeautjes. Was erg leuk om te zien.

 • Nicetobeout
  13 oktober 2014

  Gefeliciteerd met Lana!
  Nicetobeout onlangs geplaatst…Uitje: zondagwandel StrokelbosMy Profile

 • Miranda
  13 oktober 2014

  Wat een mooi artikel, en wat een lieve foto’s!
  Gefeliciteerd alvast met Lana:)
  Miranda onlangs geplaatst…Nailart; handig trucje!My Profile

 • Milou
  13 oktober 2014

  Super mooi geschreven. Van harte gefeliciteerd met jullie kleine meid:-)
  Milou onlangs geplaatst…Fall Favourites TagMy Profile

 • Simone
  13 oktober 2014

  Wat een mooi stukje heb je geschreven! Alvast gefeliciteerd met Lana!
  Simone onlangs geplaatst…SPAM JE BLOG!My Profile

 • Sandra(hpw)
  13 oktober 2014

  Wauw! *veegteenopwellendetraanweg*
  Wat heb je dat prachtig mooi beschreven!

  Yannick, Kelly; van harte gefeliciteerd samen met het vieren van het eerste jaar van jullie prinsesje Lana! Dat er nog maar ontelbaar veel mooie, gelukkige, bijzondere jaren bij mogen komen.

  Heel veel plezier gewenst morgen!

 • Elseniek
  13 oktober 2014

  Wauw bijzondere blog. Gefeliciteerd met jullie dochter! Ik vind het zo mooi hoe open je bent op je blog over de situaties en ervaringen die jij mee maakt! Het siert je! Keep up the good work!!
  Elseniek onlangs geplaatst…Things that makes me happyMy Profile

 • Janske
  13 oktober 2014

  Wat mooi… geniet van jullie mooie meisje. . Voor je het weet gaat ze op kamers
  Janske onlangs geplaatst…DIY #2 Pimp je babykamer & handige tipsMy Profile

 • Anita
  13 oktober 2014

  Prachtig artikel, mooi om zo terug te kunnen kijken op het afgelopen jaar! Gefeliciteerd met Lana!
  Anita onlangs geplaatst…Cirkel van invloedMy Profile

 • Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla
  13 oktober 2014

  Wow..congrats.

  Het blijft heel speciaal, elk jaar, maar het eerste jaar is misschien net specialer.

  Als ik mijn dochter van 6 in haar bedje zie liggen slapen dan springen de tranen in mijn ogen. Zo groot alweer, momenten met maxi cosi, kruipend, de eerste stapjes zie en voel ik weer….Het gaat zo hard. Geniet. Geniet er elke dag van. Tijd gaat toch voorbij…
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla onlangs geplaatst…Daily Cup of weekly picturesMy Profile

 • Nicole
  13 oktober 2014

  Wat Petra al zegt.. Denk ook dat ik dit een van je meest mooie artikelen vind. Nu is ons meisje pas 7 maanden dus heb nog even te gaan tot dat jaar maar herken wel zoveel dingen die je schrijft. En jullie hebben echt een hele mooie dame en in de periode dat ik je ‘ken’ zie ik ook wat een mooi persoon en geweldige moeder je bent!
  Nicole onlangs geplaatst…Shoplog Action + Winactie!!My Profile

 • Anouk
  13 oktober 2014

  Gefeliciteerd! 🙂
  Anouk onlangs geplaatst…Herfst bij Oktoberdots!My Profile

 • Tamara H.
  13 oktober 2014

  Wat heb je dit prachtig mooi geschreven zeg. k heb er met erg veel bewondering en respect gelezen. Je bent een kanjer Kelly!

  En alvast gefeliciteerd met je kleine/grote meid!

  XX Liefs Tamara. (tammie1808)

 • Bianca
  13 oktober 2014

  Wat gaat de tijd toch ongelofelijk snel! Mooi geschreven!
  Bianca onlangs geplaatst…Voordelen van de herfstMy Profile

 • Tamara
  13 oktober 2014

  Wat een prachtig artikel. Wat lief geschreven met zoveel gevoel. Wat een dag allemaal kan veranderen. Alvast gefeliciteerd met lieve Lana!
  Tamara onlangs geplaatst…Helaas, het is op, het is overMy Profile

 • iooon
  13 oktober 2014

  Gefeliciteerd!!
  iooon onlangs geplaatst…Hoe voelloe? – Deel 6My Profile

 • Dianne Overbeeke
  13 oktober 2014

  Mooi geschreven en alvast gefeliciteerd met jullie kleine meid!!

 • Jessica
  13 oktober 2014

  Prachtig! Alvast gefeliciteerd! xx
  Jessica onlangs geplaatst…Manic Monday: Win een ‘Trippel Trappel Dierensinterklaas’ pakketMy Profile

 • Lisanne
  13 oktober 2014

  Wat een lief artikel, erg mooi geschreven. Alvast veel plezier morgen!

 • Amy
  13 oktober 2014

  oh, wat mooi! alvast gefeliciteerd met jullie dochtertje!
  Amy onlangs geplaatst…Melk vrije cupcakes (niet vegan)My Profile

 • Whitney
  13 oktober 2014

  Zo mooi en lief geschreven! Leuk dat je dus ook al iets langer dan een jaar volg nu 🙂
  Whitney onlangs geplaatst…Stilte..My Profile

 • Bertine
  13 oktober 2014

  wauw wat mooi geschreven! wel bijzonder dat je haar nog zolang borstvoeding geeft, wist helemaal niet dat dat kon, maar wat een geluksmomenten voor jullie!

 • Miranda
  13 oktober 2014

  Mooi geschreven Kelly! Een jaar alweer voorbij wat gaat dat toch hard zeg.
  Miranda onlangs geplaatst…Wat kan een kind blij zijn!My Profile

 • Nienke
  13 oktober 2014

  Heel erg mooi geschreven Kelly, knap hoe je dit verwoord! Ik volg je blog nog niet zo lang, reageer eigenlijk nooit maar wil je even laten weten dat ik het prachtig vind om je mooie gezin te zien en vooral hoe fijn jullie genieten! Als 23-jarige studente heb ik een heel ander leven, maar zo’n mooi wonder als jouw dochter is volgens mij toch echt het mooiste wat er bestaat. Alvast gefeliciteerd! Groetjes Nienke

 • Jorinde
  13 oktober 2014

  Mooi geschreven! Gefeliciteerd met je meisje en leuk dat je ons zo meeneemt in je leven.
  Jorinde onlangs geplaatst…Maandag mode- en lifestyle nieuwsMy Profile

 • Céline
  13 oktober 2014

  Wat een prachtige terugblik. Ik had je al gefeliciteerd met je grote meid (een beetje te vroeg (oeps)) maar nu doe ik het lekker nog een keertje (weer te vroeg) haha.
  Céline onlangs geplaatst…Het enige echte kleurboek voor grote kinderenMy Profile

 • Cherish
  13 oktober 2014

  Heel mooi verwoord!!!
  Mijn kleine baby is geen baby meer en is op 21 sept 1 jaar geworden. Net zoals mijn zwangerschap voorbij is gevlogen is ook dit jaar als een flits voorbij gegaan. Boeken en internetsites gelezen tijdens mijn zwangerschap maar niets en niemand kan je vertellen hoe het precies zal zijn en gaan. En gelukkig maar! Mijn kleine baby zien opgroeien als een klein lief wijsneusje is het allermooiste geschenk wat ik ( wij) ooit hebben gekregen. Zoals wij haar dingen moeten leren leert zij ons ook; om geduldig te zijn, om elke dag te lachen en dat liefde zo puur en onvoorwaardelijk kan zijn. Het eerste jaar was genieten en ik hoop, ook voor jou, om veel meer mooie jaren. Liefs

 • Mama van Vesper
  13 oktober 2014

  mooi, gefeliciteerd !!
  Mama van Vesper onlangs geplaatst…Monthly instagram: September 2014My Profile

 • Maai
  13 oktober 2014

  Wouw Kelly, wat mooi geschreven. Inderdaad een bijzonder jaar dat eerste. Heel bijzonder. Net als het tweede en derde en vierde. Het is inderdaad een geschenk dat je dat van je eigen kindje mag meemaken. Wij beginnen over 3 maandjes weer opnieuw, heb er zo’n zin in! Alvast gefeliciteerd. En jij bedankt dat wr hebben mogen meelezen met je avontuur. Liefs
  Maai onlangs geplaatst…Instaweek #20My Profile

 • Elise | The Beauty Suitcase
  13 oktober 2014

  Gefeliciteerd met je mooie meisje en met je eerste jaar als moeder! Super mooi geschreven ook.
  Elise | The Beauty Suitcase onlangs geplaatst…Dubai Haul + Vlog Sneak PeekMy Profile

 • Kirsten
  14 oktober 2014

  Mooi artikel, het bezorgt me spontaan kippenvel…
  Geniet van je éénjarige dochter & van elkaar!
  Kirsten onlangs geplaatst…Mijn vakantie in Turkije: FotoverslagMy Profile

 • Marloes
  14 oktober 2014

  Wauw, wat heb je dit mooi geschreven zeg! Zeker heel bijzonder zo’n eerste jaar. Jullie doen het zo goed! Gefeliciteerd met jullie mooie dochtertje!
  Marloes onlangs geplaatst…Artistry Nail Colour Diva & Pink DelightsMy Profile

 • Anneleen
  14 oktober 2014

  Wat heb je dit mooi geschreven Kelly! Moeder worden (en zijn) lijkt me iets heel bijzonders!
  Anneleen onlangs geplaatst…Babbelmomentje: ik ben terugMy Profile

 • Patty
  14 oktober 2014

  Gefeliciteerd met jullie meisje.

 • Danielle
  14 oktober 2014

  Van harte gefeliciteeerd met Lana, Kelly en Yannick!! Wat een ontzettend prachtig artikel heb je geschreven ♡ Zo mooi, zo blijvend en ook prachtig voor later.

 • femketje
  29 oktober 2014

  gefeliciteerd 😀 gaaf om je verhaal te lezen!
  femketje onlangs geplaatst…W7 In The Night Palette.My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.