Dingen waar ik naar uit kijk in de toekomst

dingen waar ik naar uit kijkAan de ene kant denk ik, geniet vooral van nu en kijk niet teveel in de toekomst. Aan de andere kant denk ik, het is heerlijk om te fantaseren over de toekomst en vooruit te kijken naar mooie momenten die misschien komen gaan. Vandaag ga ik stil staan bij de dingen waar ik naar uit kijk, de tijd hoeft wat mij betreft niet zo snel te gaan, maar sommige momenten lijken me zo speciaal dat ik ze alvast wilde opsommen.

Dingen waar ik naar uit kijk in de toekomst

 • Als eerst kijk ik enorm uit naar het moment dat ons droomhuis helemaal klaar is om ingericht te worden. Ik kijk er naar uit dat we de laatste periode van de bouw ingaan en het huis steeds meer af zien geraken, maar daarna de sleutel krijgen, het helemaal ‘eigen’ maken en er vervolgens in gaan wonen is iets waar ik enorm naar uit kijk.
 • Het moment dat Lana naar school gaat, ik vind dit heel pittig wel en het hoeft niet zo snel te gaan, maar het lijkt me ook een hele leuke fase (wat ik ook van veel andere moeders hoor) als ze eenmaal op school zitten. Je als knutselmoeder kunt gaan helpen, helpen met huiswerk maken, organiseren van kinderfeestjes, het uitnodigen van schoolvriendjes enzovoorts. Ik kijk er tegenop, maar ook naar uit.
 • Een derde kindje mogen krijgen om ons gezin compleet te maken. Het klinkt enorm verwend om dit zo op te schrijven, het is namelijk totaal niet vanzelfsprekend. Ik ben gezegend met twee prachtige gezonde dochters, ze geven me een compleet gevoel, het is echt genieten met hen. Dus waarom een maar? En toch lijkt het me zo leuk als er nog een kindje zou komen, om voor de laatste keer alles nog eens vanaf het begin mee te maken, om de kinderen samen te zien spelen, om alles compleet te maken. Ik hoop dat dit ons gegund is.img_4939
 • Me-time met mijn dochters, dus dat ze wat groter zijn en ik bijvoorbeeld alleen met Lana of alleen met Aimy, een weekendje wegga. Ik droom ervan om als Lana 14 is, een reis met haar naar New York City te maken, of met Aimy naar Parijs. Dat we eens per jaar (ik of Yannick) een weekend weg gaan met een van de kinderen. Dat lijkt me zo leuk!
 • Ik hoop dat de tijd niet zo snel zal gaan, maar het lijkt me ook bijzonder als de kinderen groter zijn. Je hele gesprekken met ze kan voeren. De eerste keer een bh gaan kopen met de meiden, praten over ongesteld zijn, dat ze verliefd worden, samen shoppen, dat soort dingen.
 • Als de kinderen groter zijn wil ik weer wat mooie reizen maken met Yannick. Als ze op een leeftijd zijn dat ze het leuk vinden en verantwoordelijk genoeg zijn om alleen thuis te blijven, dan kunnen wij lekker de hort op haha. Een rondreis Amerika, China, You name it.
 • Oke, nu draaf ik door, maar het lijkt me stiekem ook zo speciaal om oma te worden. Dat Lana of Aimy me komt vertellen dat ze zwanger zijn. Als ze die wens niet hebben, dan heb ik daar uiteraard net zoveel respect voor, maar het lijkt me stiekem wel enorm leuk. Ik denk dat ik zo’n verwen-oma wordt die de hele dag wil sjouwen met die kids 😛

Maar laat de tijd asjeblieft ook niet al te snel gaan, ik geniet zo van deze (kleine) kindertijd en de mooie mijlpalen die hierbij horen. Wat zijn de dingen waar jij zo naar uit kijkt in de toekomst? Laat ze achter bij de reacties, ik ben heel benieuwd.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

40 reacties

 • Elisabeth
  14 maart 2017

  Een derde kindje, ik wist t wel. ?Ik verheug me op onze tweede die er nu aan zit te komen!
  Elisabeth onlangs geplaatst…6 maanden zonder werk – geen kinderopvangtoeslag meerMy Profile

 • simpel, met een snufje liefde
  14 maart 2017

  Ik kijk heel erg uit naar dat moment dat ik weer eindelijk zwanger mag zijn en mijn kinderen hun broertje of zusje voor het eerst mogen ontmoeten, maar ja, geen idee of ons dat nog gegund is. Verder lijkt het me ook heel erg leuk als ze dadelijk nog groter zijn en we verder kunnen reizen. Gelukkig duurt dat nog wel even want ik vind de tijd nu ook veel te snel gaan.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Minder plastic….meer glas.My Profile

 • Nicole
  14 maart 2017

  Oh zo ver denk ik eigenlijk niet vooruit. Kijk nu vooral uit naar de dag dat we onze zoon mogen verwelkomen!
  Nicole onlangs geplaatst…Babyboom in Blogland – deel 4My Profile

 • Juliette
  14 maart 2017

  Mooi geschreven! Eigenlijk had ik zelf nog niet zover vooruit gekeken, maar het lijkt me ook zo leuk om die echte meiden dingen te doen met Beau zoals eerste bh. Daarnaast lijkt het me ook super leuk om haar eerste ‘echte’ partijtje te vieren, dat ze zelf vriendjes mag uitnodigen en we met z’n alle gaan zwemmen bijvoorbeeld. Er zijn zoveel dingen om naar uit te kijken!
  Juliette onlangs geplaatst…WEEKVLOG 15 ★ kaak zenuw ontsteking & eerste keer kinderdagverblijfMy Profile

 • Femke
  14 maart 2017

  Mooie dingen hoor waar je naar uitkijkt. Toen ik las dat je graag met Yannick een rondreis zou willen maken als de kinderen verantwoordelijk genoeg zouden zijn om alleen thuis te blijven dacht ik ‘wow, dat is ver vooruit’… en toen moest die laatste van oma worden nog komen haha ;-). Mooie dingen heb je op een rijtje gezet. Hopelijk wordt je droomhuis nog beter en mooier dan je had durven dromen.
  Femke onlangs geplaatst…Stom #3!My Profile

 • Josan
  14 maart 2017

  Jij kijkt lekker ver voor uit. De zomervakantie. De groep 8 musical! Eerste middelbare schoolfeest. Als de jongste naar school gaat. Ik kijk ook altijd uit naar kerst.
  Josan onlangs geplaatst…Over speelafspraakjes: Nee, liefje met dat kindje mag je niet spelenMy Profile

 • Malou
  14 maart 2017

  Ik kijk eigenlijk nooit zo ver vooruit, maar dit zijn inderdaad mooie dingen!
  Malou onlangs geplaatst…Buikdrager en fietsen met je kindjeMy Profile

 • Romy
  14 maart 2017

  Wat een onwijs mooie dingen allemaal! Dat laatste punt duurt inderdaad nog eventjes, maar het is wel mooi om te zien dat je zo ver vooruit kunt dromen. Dat doe ik ook altijd graag 🙂 Zelf heb ik met mijn moeder een reis naar New York gemaakt na mijn afstuderen en dat vond ik ook echt een onvergetelijke ervaring.
  Romy onlangs geplaatst…6 favoriete items in de roze spotlightsMy Profile

 • Kelly
  14 maart 2017

  Onwijs mooie dingen om naar uit te kijken ! Ik kijk er naar uit om ooit mama te mogen worden, om ooit tante te mogen worden, om ooit mijn eigen bedrijfje te hebben met mijn site, om ooit nog te trouwen met mijn vriend en allemaal dat soort dingen.
  Kelly onlangs geplaatst…Uit de oude doos: “hou ouder, hoe gekker”My Profile

 • Essma
  14 maart 2017

  Lekker zo ver wegdromen…lijkt me ook heel bijzonder allemaal. Voor nu richt ik me vooral op ‘how to survive Frankfurt the coming years!’ ?
  Essma onlangs geplaatst…5 Redenen waarom ik trots ben op mezelfMy Profile

 • Nicole
  14 maart 2017

  Ik verheug me vooral op het zien opgroeien van onze kinderen 🙂
  Nicole onlangs geplaatst…“Ik heb een kloon gebaard!”My Profile

 • Marijke
  14 maart 2017

  Ik kijk er zelf enorm naar uit dat onze zoon over ongeveer 3 weken geboren gaat worden. Zo spannend! Onze dochter wordt in diezelfde week 4 jaar en gaat dan dus naar de basisschool. Aan de ene kant natuurlijk heel leuk maar aan de andere kant lijkt het mij heel gek als ze zoveel tijd op school is in plaats van thuis. Al denk ik dat ik degene ben die hier aan moet wennen. Mijn dochtertje vind het alleen maar fantastisch dat ze naar school mag!
  Marijke onlangs geplaatst…Power ontbijtje – Havermoutpap!My Profile

 • Brittany
  14 maart 2017

  Wat een mooi lijstje Kelly. Het is inderdaad heerlijk om weg te dromen over de toekomst. Zo droomde ik vannacht dat ik bevallen was van een prachtige zoon en nu kan ik niet wachten om een kindje te krijgen, ik ben niet eens zwanger haha! <3
  Brittany onlangs geplaatst…Wat wij nog nodig hebben voor onze uitzetMy Profile

 • Karlien
  14 maart 2017

  Zo leuk! Ik kan niet wachten tot ze leren surfen. En op alle leuke reizen in de toekomst. En soms ben ik benieuwd hoe ze er over tien jaar uitzien en wat ze dan leuk vinden.
  Karlien onlangs geplaatst…Insider tips voor Dublin met kinderenMy Profile

 • Mathiske -gelukineenrompertje-
  14 maart 2017

  Ik verheug me op een tweede kindje, nu eerst een rondje ziekenhuis maar ik hoop dat het ons een beetje vlot gegund is. Ook verheug ik me op de zomer, onze vakantie, nagels lakken met Emily en cabrio rijden!
  Mathiske -gelukineenrompertje- onlangs geplaatst…Kleine meisjes worden groot. Naar de volgende groep op het kinderdagverblijf. My Profile

 • Annemijn
  14 maart 2017

  Mooie dingen en wensen om naar uit te kijken! Ik hoop dat het allemaal uit mag komen en jullie er ontzettend van kunnen genieten.
  Annemijn onlangs geplaatst…Mijn ervaring met het skigebied Serfaus-Fiss-LadisMy Profile

 • Leonie van Mil
  14 maart 2017

  Mij lijkt het ook fantastisch om oma te worden. Hoe ik mijn (schoon) ouders zie genieten is toch op een andere manier dan dat wij doen van onze kleine. De lusten maar niet de lasten, zeg maar 😉 hahaha Maar ons gezinnetje is ook nog niet compleet. Moeten ook nog minstens twee kinderen bij 😉 Mijn wens is ook een groot gezin. Zo gezellig lijkt mij dat aan de keukentafel ‘s avonds. En dan op een gegeven moment alle aanhang en kleinkinderen erbij. Oké, ik draaf ook door haha. Maar heerlijk om zo even te fantaseren.
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…Mijn zoektocht naar geluk #7My Profile

 • Sabrina
  14 maart 2017

  ik wens je een derde kindje toe! wat moet komen, zal komen
  Sabrina onlangs geplaatst…Voorbereiding op de 10 milesMy Profile

 • Dewi
  14 maart 2017

  Dat zijn hele mooie dingen om naar uit te kijken. Meiden naar school is ook leuk! En misschien een derde kindje..wie weet. Het wordt alleen maar mooier;)
  Dewi onlangs geplaatst…Shoplog ..leuke kleertjes voor de meidenMy Profile

 • Rachel
  14 maart 2017

  Ooh heerlijk zo vooruit dromen. Een 3e kindje zit ook nog ergens in m’n toekomstbeeld, maar papa denkt er anders over.
  Over de jongens kijk ik er ook erg naar uit dat het straks volwassen mannen zijn, al schrik ik steeds als ik denk dat de oudste bijna 2 wordt. Toch maar weer even in het hier en nu blijven. Hihi
  Rachel onlangs geplaatst…Avondroutine van een dreumesMy Profile

 • Lilian
  14 maart 2017

  Heel veel puntjes zijn zo herkenbaar! Leuk geschreven!

 • Irene
  14 maart 2017

  Wat leuk!
  Waar ik naar uitkijk: de zomer incl het warme weer, de zon, het vele buiten zijn en de froyo’s haha.
  En voor het eerst in mijn leven naar de herfst, waarin ons eerste kindje wordt geboren (als alles goed gaat). Heel erg spannend!

 • rachel
  14 maart 2017

  mooie dingen meis!! en waar ik naar uitkijk kan je al raden 😉 weer een normaal leven lijden zonder pijn en ook oma worden 😀
  rachel onlangs geplaatst…#Vlog 12 maart ’17, langs me mams en een salamander over tafel…My Profile

 • Jewelsite
  14 maart 2017

  Dromen over de toekomst is inderdaad altijd fijn, heel veel punten zijn ook echt heel herkenbaar. Alles stap voor stap, mijn eerste ‘toekomst droom’ is ook dat mijn huisje eindelijk af is en we niet meer in de bouw spullen zitten.

 • Inge
  14 maart 2017

  Ja dat zijn mooie dingen! Een derde kindje… Dat is precies de fase waar we nu in zitten. We hebben een zoon en een dochter een koningskoppel dus. Toch kan ik de babyperiode nog niet helemaal afsluiten.. Nog 1x alles meemaken, nog 1x zwanger, genieten van die dikke buik… Maar ook weer gebroken nachten, al mogen we niet klagen kids sliepen hier al door met 6 en 8 weken. En ik kan me er eigenlijk niks meer van herinneren. Hoe mooi is dat een grote broer en grote zus en een mini mixje in het midden. Het is niet vanzelfsprekend allemaal, over onze dochter hebben we wel een tijdje gedaan…
  Er is ook een andere kant. We kunnen nu makkelijker met de kids op pad, mijn dochter doet nog maar 1 slaapje. Ze worden steeds zelfstandiger, het wordt makkelijker. Gaan we ons dan weer binden? Whaaa lastig… Toch heb ik kriebels in mijn buik als ik eraan denk en ben ik stiekem nieuwsgierig naar hoe ons derde kindje eruit zou zien. We zijn er dus nog niet helemaal uit… Haha het is een heel verhaal geworden, komt doordat dit op dit moment echt hier speelt..

  Verder lijkt het me ook gaaf om reizen te maken als de kids oud genoeg zijn. Ik wil nog meer van de wereld zien! Mooi om soms te dromen, maar genieten doe je pas echt in het hier en nu!

 • Melanie
  14 maart 2017

  Mooie dingen om naar uit te kijken. Ik kijk er naar uit om ooit met mijn kids te backpacken door Indonesië laten zien waar hun roots liggen. En na alle mooie en vast ook minder mooie momenten die ik met hun mag beleven. Maar voor nu kijk ik vooral uit naar de lente/zomer.
  Melanie onlangs geplaatst…Help!! Mama is ziek.My Profile

 • Loes
  14 maart 2017

  Dat zijn mooie dingen om naar uit te kijken inderdaad! Dromen over de toekomst kan zo leuk zijn.
  Loes onlangs geplaatst…Levende Loes #5 – 4 tot 10 maartMy Profile

 • Loes
  14 maart 2017

  Dat zijn mooie dingen om naar uit te kijken inderdaad! Heerlijk om zo te dromen over de toekomst.
  Loes onlangs geplaatst…Levende Loes #5 – 4 tot 10 maartMy Profile

 • Dees
  14 maart 2017

  Ja me time met robinn (2) nu doen we al veel maar straks echt samen shoppen lunchen bios etc.
  Ook kijk ik uit naar vastigheid qua werk dat zou zo veel fijner zijn
  Dees onlangs geplaatst…Je kind huilend achter laten bij opvang!My Profile

 • Sonja
  14 maart 2017

  Aan wat leuk om te lezen dit, en heel begrijpelijk dat je hierbij wegdroomt!

  Ik hoop van harte dat een derde kindje jullie gegund is <3

 • Sonja
  14 maart 2017

  Aah wat leuk om te lezen dit, en begrijpelijk dat je hierbij wegdroomt! Ik hoop van harte dat een derde kindje jullie gegund is <3

 • Loes
  14 maart 2017

  Leuk om te lezen ! Zelf ben ik nu 14j, dus nog erg jong ? Ik heb zelf met mijn moeder toen ik naar de middelbare school ging een stedentripje gemaakt naar Londen. Erg leuk & gezellig! Ik kan me nog herinneren dat mama het erg leuk vond om met mij mijn eerste bh te gaan komen, ik zelf vond dit anders helemaal niet leuk haha ?

 • Ruby
  14 maart 2017

  Ik kijk vooral uit naar de geboorte van onze kleine spruit.
  Ben momenteel zwanger van ons 1ste kindje..nog wel heel pril, bang dat het nog mis zal gaan :-(..
  Maar we blijven positief!!:-)

  Groetjes xx

 • Nicole
  14 maart 2017

  Wat een mooie en herkenbare dingen waar je naar uitkijkt! Ik kijk heel erg uit dat mijn man en ik over 3 jaar eindelijk het faillissement van ons bedrijf achter ons kunnen laten en weer vrij kunnen zijn! We ons droomhuis kunnen kopen en daar een nieuw warm thuis van kunnen maken voor de meiden!
  Nicole onlangs geplaatst…Ask the Blogger TagMy Profile

 • Sharon
  15 maart 2017

  Wat leuk te lezen, ook van het reizen met de kids. Heel leuk idee. Je zou ook met Yannick naar NY kunnen alvast 🙂 dan kan je later met 1 van de meiden eens terug, ook een leuk ideetje 🙂

 • mama van dijk
  15 maart 2017

  ik kan ook niet wachten tot die 1 op 1 weekendjes weg als ouder met je kind. Die lijken me zospeciaal!! -x- Mama van Dijk
  mama van dijk onlangs geplaatst…Een groot (peuter)bed voor je kleintje.My Profile

 • Angela
  15 maart 2017

  Ik ben 4mrt (bewust alleenstaande) moeder mogen worden van mijn lieve dochtertje Jolie meer heb ik nu niet te wensen, dolgelukkig met die kleine meid…

  … Helaas mijn baan kwijt geraakt in zwangerschap.. Hopelijk komt er iets leuks op me pad..

  Maar nu eerst genieten van mijn wonder!!

 • Daniëlle
  16 maart 2017

  Wat een mooie dingen om naar uit te kijken!
  Daniëlle onlangs geplaatst…Salade met kip ketjapMy Profile

 • Kim
  16 maart 2017

  Wat een heerlijke dingen! Soms is het fijn om na te denken, na te denken over de toekomst. Vroeger dacht ik veel te veel en leefde ik nooit bij de dag. Nu ik mama ben van 2 mooie meisjes is dat anders. Ik leef echt per dag zodat ik optimaal kan genieten. Dromen, die zijn er zeker. Ik kijk ontzettend uit naar het moment dat mijn meisjes echt samen gaan spelen, dat mama hun haartjes mag kammen, hun nageltjes lakken.. echte meisjes meisjes dingen! En dan vooral.. er zwerft zo een onwijs mooie foto rond op Pinterest en Instagram van een mama die dan met haar 2 of 3 dochters achter elkaar zit, elkaars haren kammen en de mama is zwanger. Heerlijk lijkt me dat! Hier hoop ik ook ooit een 3 prins of prinsesje te mogen verwelkomen. Althans..ergens in de toekomst. Eerst genieten van mijn mooie meiden. ♥

 • Felicia
  20 maart 2017

  wat ontzettend leuk omschreven allemaal ik kijk er naar uit dat onze drie meisjes een man krijgen en gaan trouwen kindjes als dat natuurlijk gebeurt
  maar ik wil nog niet dat alles zo snel gaat natuurlijk maar dat zijn wel dingen waar ik naar uit kijk en ik hoop het natuurlijk ook samen met mijn man nog te mogen meemaken.
  verder vind ik het heel begrijpelijk dat je nog een derde wilt hoor
  ik zelf had altijd nog de wens voor een derde en die is ook uitgekomen
  ik heb 3 dochtertjes van 8 6 en bijna 1. 24 maart word ze 1
  en nu in verwachting van ons vierde kindje in augustus uitgerekend
  niet gepland maar wel heel erg welkom en stiekem nu de wens voor een jongetje.

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.