Diary donderdag – Plog van 7 mei

PLOG

Voor de verandering heb ik vandaag voor de diary een plog die ik gisteren (7 mei) voor jullie fotografeerden. Ik vind plogs (photo blogs) erg leuk om te zien en ook leuk om met jullie te delen. Gisteren was geen hele speciale dag maar wel een random doordeweekse dag. Wel had ik het geluk dat vriendlief vrij was. Ik voelde me lichamelijk helemaal niet fit, ik had erg veel pijn in mijn lichaam en was erg moe. Ik wil er geen klaag plog van maken, maar ik wil daar wel eerlijk over zijn. Ik voel me de laatste tijd helemaal niet goed en ook bij de bedrijfsarts waar ik deze week geweest was bleek wel dat er nog wat lichamelijk onderzoek nodig is om uit te zoeken waar de lichamelijke klachten die ik heb vandaan komen. Daar zal ik jullie later van op de hoogte brengen. Ik laat jullie vandaag zien hoe dit mama dagje er voor ons uit zag. Kijken jullie mee met?

Goedemorgen! Het is 6.15 en Lana werd dit keer al vroeg wakker voor de voeding. Ik voedde haar en daarna kroelden we en sliepen we uit. Ik vind het dan heerlijk om Lekker samen te knuffelen en wat meer slaap te pakken.

Het is  8.00 en ik werd al wat meer wakker. Ik besloot een vlog van Itsjudylife te bekijken op mijn ipad, dat vind ik zo leuk om te zien en mee wakker te worden! Lana sliep ondertussen nog lekker naast me.

Rond 9.30 voelde ik me fit genoeg om uit bed te gaan. Ik ging nadat ik mij had gewassen en aangekleed het ontbijt maken voor Lana en mij. Dit is ons vaste ontbijt ritueel: Lana krijgt een brinta papje aangemaakt met gekolfde moedermelk met een half geprakt banaantje erbij en een scheutje lijnzaadolie, en ik neem havermout met amandelmelk, stukjes banaan en cacao poeder. Natuurlijk met een kopje thee erbij!

Fijn ochtend ritueel, lekker ontbijten met mijn meisje.

Na het ontbijt ruimde ik het beneden netjes op en ging ik met Lana naar boven. Omdat Brinta pap geknoei geeft krijgt ze haar ontbijt altijd nog in haar pyjamaatje haha. Daarna kleedde ik haar om, verschoonde en waste ik haar legde haar daarna in haar bedje. In de ochtend heeft ze de meeste slaap nodig.

Dan nam ik een kopje koffie mee naar mijn werkkamer en ging ik aan de slag voor de blog. In de ochtend kom ik daar het meest aan toe. Ik maak een to do lijstje en planning en ging productief aan de slag terwijl Lana sliep. In de middagen kom ik meestal niet meer aan werken toe en besteed ik tijd met Lana.

Rond 12.00 was het tijd om te lunchen.  Ik haalde Lana uit haar bedje, verschoonde haar en daarna maakte ik de lunch klaar. Lana krijgt dan meestal een boterham ‘in de hand’ en ik koos voor een sandwich gezond van twee boterhammen met kaas, tomaat en sla. Natuurlijk dronk ik er een grote mok thee bij haha

Na de lunch nam ik nog een kopje thee mee naar boven en ging ik Lana borstvoeding geven, echt een rustmoment van ons samen.

Daarna ruste ik wat uit op bed en bekeek ik ondertussen de shoplog van Forever21 van Manon. Shoplogs kijken voelt een beetje als het euforische gevoel van zelf shoppen, maar dan gewoon nieuwsgierig mee kijken en geld in je portemonnee houden haha al wekt het wel veel shop zin op.

Ik had me nog helemaal niet opgemaakt die dag maar vond het wel fijn om dat even te doen, dat helpt voor m’n gevoel om me wat fitter en actiever te voelen. Deze Catrice pure shine lipbalms vind ik echt fijn!

Ook werd ik vrolijk van het lakken van mijn nagels met zo’n zomers kleurtje als deze!

Rond 14.30 was het tijd voor Lana’s fruithapje en zelf doe ik dan ook altijd lekker mee. Ik maakte voor Lana een mango mousse in de magic bullet, en zelf at ik stukjes mango, ik vind dit een van de lekkerste fruitsoorten!

Daarna ging ik er even op uit met vriendin Linda. We gingen naar een molen waar een leuk cafe en restaurant bij gelegen is. We hadden allebei behoefte om er even uit te gaan met onze kindjes. Zij heeft een dochtertje van 9 maanden, zo leuk!

We trakteerden onszelf op een lekker drankje met een gebakje. We deelden de notenkoek en het kersenvlaaitje met slagroom, we hadden hier gewoon echt zin in, heerlijk! De kindjes zaten er gezellig bij.

Lana zat er gezellig bij in de maxi cosi met wagen eronder. Kijk hoe schattig de maillot die ze draagt is hihi! Toen we thuis kwamen legde ik Lana in haar bedje om nog wat te slapen voor we gingen eten.

Mijn vriend kookte heerlijke verse pastasaus met macaroni. Mijn vriendin Linda at gezellig mee met haar dochtertje. De kindjes aten macaroni met broccoli. Wij smulden natuurlijk van de lekkere pasta van vriendlief.

Lekker!

Na het eten voedde ik Lana. Daarna dronk ik lekker een kopje thee en begon ik aan mijn nieuwe boek dat ik bestelde over suikervrij eten. Dit boekje heet Zoete Zin en beschrijft op een leuke wijze de suikervrije lifestyle inclusief allerlei recepten. Ik kan namelijk wel wat motivatie gebruiken om weer beter op de suikers in mijn voeding te letten! Ik ga zeker wat van deze recepten proberen want het suikervrije eten wil ik beter gaan volhouden en variëren.

Terwijl Yannick Lana op bed legde begon ik met het maken van deze plog, natuurlijk met een kop thee erbij, ik drink zoals je ziet echt de hele dag thee. Momenteel is rooibos thee mijn favoriet.

Daarna ging ik nog even televisie kijken met vriendlief en kroop ik lekker op tijd naar bed. Het was een vermoeiende dag waarin ik me echt niet fit voelde. Ik ben al heel dankbaar en blij dat ik in de nachten heel goed slaap. Hiermee sluit ik gelijk de plog van vandaag af.

Als je wilt zien hoe mijn week er afgelopen week uit zag dan verwijs ik je door naar mijn instagram account waar ik foto’s van afgelopen week gedeeld heb, volg jij me al op instagram?
Wat vonden jullie van deze plog? Ik ben heel benieuwd! Laat je reacties achter in de comments.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

38 reacties

 • Kimberley
  8 mei 2014

  Super leuk dat je een plog hebt gemaakt! Vervelend dat het lichamelijk niet zo goed gaat… Hopelijk kom je er snel achter wat er mis is.
  Kimberley onlangs geplaatst…Studiekeuze – Psychologie aan de Universiteit LeidenMy Profile

 • Nienke
  8 mei 2014

  Ik vind jouw plogs heel leuk, vaker doen!
  En doe rustig aan he, veel beterschap. Hopelijk komen ze er snel achter waar je klachten vandaan komen.

 • Dita
  8 mei 2014

  Wat een leuke plog, hopelijk voel je je snel beter meid
  Dita onlangs geplaatst…Collage – PastelMy Profile

 • Geertje
  8 mei 2014

  Leuk om te zien! En bij die molen kun je echt heerlijk eten! Balen dat je je wat minder voelde, hopelijk vandaag een betere dag!
  Geertje onlangs geplaatst…Een Goede Nachtrust Is BelangrijkMy Profile

 • Dagmar
  8 mei 2014

  Echt zo leuk om een dagje met jullie mee te kijken en wat is Lana groot aan het worden <3 Ik hoop echt van harte dat er gauw meer duidelijkheid voor je komt, zo lastig dat niemand nog weet waar je klachten vandaan komen en wat er concreet aan gedaan kan worden. Duimen op snel goed bericht <3
  Dagmar onlangs geplaatst…FASHION – H&M Shoplog + nieuwe sportoutfitMy Profile

 • Jess
  8 mei 2014

  Leuk overzicht weer. Ik ben ook dol op mango en Sam ook. Echt heerlijk fruit! Fijn dat jouw vriend lekker kan koken. Wil ik ook haha, lijkt me zo handig.
  Jess onlangs geplaatst…Mirror shotsMy Profile

 • Lauriëtte
  8 mei 2014

  Wat een heerlijke relaxte dag! Hoop dat je je snel beter voelt! x
  Lauriëtte onlangs geplaatst…Body & Fit Shop!My Profile

 • beautyinsideandoutNL
  8 mei 2014

  Leuke plog, maar vervelend dat je je nog steeds niet goed voelt.

 • Vanessa
  8 mei 2014

  Leuk om een plog te zien. Ik hoop dat je je snel beter voelt!
  Vanessa onlangs geplaatst…Essence I Love Stage Eyeshadow BaseMy Profile

 • Marion
  8 mei 2014

  Plogs zijn zo leuk, hè?! Ik blijf die handjes van Lana mooi vinden zo op tafel, klaar voor haar hapje 🙂 Ik leef met je mee. Hoop dat je je snel weer beter voelt.
  Marion onlangs geplaatst…Mijn hartMy Profile

 • Miranda
  8 mei 2014

  Bah. Vervelend dat je je niet zo fit voelt. Hopelijk kom je er snel achter wat de oorzaak is en is er wat aan te doen!

  Ziet er uit als een fijn dagje, ik drink ook graag en veel thee, leuk om te zien dus:)
  Miranda onlangs geplaatst…Throw Back Thursday selfie met PuckMy Profile

 • Manon
  8 mei 2014

  Hihi, wie zien we daar nou voorbij komen 😉 Ik hou van plogs! <3
  Manon onlangs geplaatst…Lijstje: VIES!My Profile

 • Tessa
  8 mei 2014

  wat een gezelligheid met je kindje! Die sandwich gezond klinkt heel lekker en mmm pasta!
  Tessa onlangs geplaatst…weheartit inspiratieMy Profile

 • bibian
  8 mei 2014

  Ahh heel leuk om zo te zien zeg! En i love mango’s , zo lekker haha. Vaker doen dit! Liefs
  bibian onlangs geplaatst…Lijstje: VIES!My Profile

 • Linda
  8 mei 2014

  Plogs zijn altijd zo leuk om te zien/lezen! 🙂 Vaker doen!
  Vervelend dat je je niet zo goed voelt lichamelijk. Sterkte! Ik hoop dat je je snel beter voelt!
  Linda onlangs geplaatst…Wandelen op woensdag.My Profile

 • Marije - BakingBeautyNL
  8 mei 2014

  Wat fijn zo’n dagje met je meisje. Hier is de mangokoorts ook begonnen. Ze zijn niet aan te slepen! Zo lekker! Ik moet ook nog altijd eens leren hoe ik dan op zo’n fancy manier kan snijden 😉
  Marije – BakingBeautyNL onlangs geplaatst…Gezichtsmaskertje: Kruidvat intens HydraterendMy Profile

 • Suzanne
  8 mei 2014

  Super leuk, ik ben erg benieuwd naar Zoete Zin, ik heb hem vanmiddag in de bus als het goed is.
  Suzanne onlangs geplaatst…Running | Ronde van OranjewoudMy Profile

 • Cindy
  8 mei 2014

  Wat leuk om te zien! Ik ben benieuwd naar dat boekje over suikervrij leven. Mango’s zijn zo lekker!
  Cindy onlangs geplaatst…The Master PerfumerMy Profile

 • Marloes
  8 mei 2014

  Wat een leuke plog! En wat word Lana al groot. Super lief de kleertjes die ze ook aanheeft. Heel leuk om te zien. Hopelijk voel je je snel wat beter. Rustig aan, liefs!
  Marloes onlangs geplaatst…Lush Lemony Flutter NagelriemcrèmeMy Profile

 • Nadia
  8 mei 2014

  Oooh. ik vind die pasta er zo lekker uitzien, haha!

 • Martina
  8 mei 2014

  Heel herkenbaar om van de shoplogs van anderen te genieten 🙂
  Martina onlangs geplaatst…7 Mei 2014 – Beauty favorieten AprilMy Profile

 • Ashleey
  8 mei 2014

  Super leuk zo’n plog en lieve Lana 😀
  Ashleey onlangs geplaatst…Beautygloss Party – Shoplog en Goodiebag!My Profile

 • Betty
  8 mei 2014

  Aah wat een mooie plog! Super balen dat je je zo rot voelt! Dat is aan je leuke dag helemaal niet te merken. Lijkt me heerlijk, een kopje koffie halen met een vriendin die ook een kleintje heeft. Zo gezellig!
  Betty onlangs geplaatst…Haat/liefde verhouding met mijn haarMy Profile

 • Nicole
  8 mei 2014

  Wat balen van al je klachten zeg.. En dat knuffelen in bed is inderdaad echt heerlijk! Ben ook dol op mango alleen krijg ik het nooit zo goed bereid haha!
  Nicole onlangs geplaatst…BabyborrelMy Profile

 • Susanne
  8 mei 2014

  Wat vervelend dat het nog niet echt beter gaat!. Maar je dag ziet alsnog erg gevarieerd hoor! Lijkt me gezellig om Lana ook aan tafel te hebbe met het eten, echt als een gezinnetje!
  Susanne onlangs geplaatst…Recept: Omeletwrap met geitenkaasMy Profile

 • angelique
  8 mei 2014

  Leuk om je dag te zien. Grappig om te zien hoe je elke donderdag toch weer iets anders met je diary doet
  angelique onlangs geplaatst…BangMy Profile

 • Nuria
  8 mei 2014

  Leuk om een dag van een ander te zien! Lekker dat fruit, nu heb ik er ook trek in.
  Nuria onlangs geplaatst…w7 In The Buff PaletteMy Profile

 • Robin
  8 mei 2014

  Wat rot dat je je niet zo fit voelde 🙁
  Ik vind de handjes van Lana zo schattig op de tafel bij het ontbijten hihi <3
  Leuk om je dag te zien 🙂 <3
  Robin onlangs geplaatst…Swatches: Kiko capcake lacquers 650 & 651My Profile

 • Roos
  8 mei 2014

  Hoi Kelly, ben je wel eens getest op de ziekte van Pfeiffer? Ik ken iemand die direct na de bevalling ook zo ontzettend moe was, en de bevalling en de korte nachten steeds als oorzaak werden aangewezen, maar bij wie uiteindelijk na een aantal maanden bleek dat ze de ziekte van Pfeiffer had.

 • Eline
  8 mei 2014

  echt leuk zo een plog!
  Eline onlangs geplaatst…Hallo wereld!My Profile

 • Kelly
  8 mei 2014

  Hele leuke plog! 🙂
  Kelly onlangs geplaatst…The Body Shop – Mango Body SorbetMy Profile

 • lou
  8 mei 2014

  Leuke plog! Jammer dat je je nog steeds niet goed voelt.
  Ik vind het heel storend dat er ontzettend veel spelfouten in je teksten zitten! Ook missen er soms complete woorden in je zinnen. Vind je blog erg leuk, maar wilde dit toch even kwijt, zodat je hier wellicht wat aan kunt doen.

 • Dionne
  8 mei 2014

  Wat een leuke plog. Leuk om te mee te kijken!
  Dionne onlangs geplaatst…New in | Orabrush Tongue CleanerMy Profile

 • Angela
  8 mei 2014

  Uitgebreid verslag, leuk!

 • Jorien
  8 mei 2014

  Oh wat leuk zeg zo’n dag in jouw leven kijken 😀
  Jorien onlangs geplaatst…OOTD: Natural With A Pop Of ColorMy Profile

 • Linda
  8 mei 2014

  Altijd leuk om te zien, plogs! Beterschap!
  Linda onlangs geplaatst…RECIPE: Bananenbrood met rozijnenMy Profile

 • Tamara
  8 mei 2014

  Toch mooie momentjes op een mindere dag.
  Tamara onlangs geplaatst…BorstvoedingMy Profile

 • Miranda
  11 mei 2014

  Ik hou van dit soort artikelen, leuk om een kijkje te nemen in iemand anders zijn leventje.
  Miranda onlangs geplaatst…Fijne moederdag!My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.