diary2

Happy new year, een nieuwe donderdag met weer een nieuwe diary. 2014 is begonnen, een frisse start met zoveel nieuwe kansen en mogelijkheden. Wat gaat 2014 ons brengen? We laten ons verrassen om erachter te komen wat de uitdagingen, kansen, mooie momenten maar ook leermomenten zullen zijn. Afgelopen week was heel erg fijn, lekker ‘vakantie’ gevierd met mijn vriend. Genoten van elkaar en ons gezinnetje en natuurlijk de feeststemming van december. 1. Deze quote kwam ik tegen en greep me gelijk aan. 2. Vriendinnetje Vera was terug van vakantie en knuffelde weer met Lana, hoe lief is deze foto! 3. Ik ben dol op iMovie en vind het fijn om daar mijn youtube filmpjes mee te editen. Hier was ik bezig met het editen van de mommy monday video. 4. Yeah mijn nieuwe website Beautydream.nl is de lucht in gegaan, al wordt er nog hard aan gewerkt om ‘m te verbeteren, hij is al wel online!

 

1. Deze Yankee Candle heaven kwam ik tegen in een winkeltje op de Helftheuvel passage in Den Bosch, wauw!. 2. Bodypump is mijn favoriete groepsles in de sportschool die ik zeker eens per week volg. 3. Ik kocht een ipad mini en ik ben in love! 4. Wij zijn echte spelletjesfanaten en dat is jullie vast al in opgevallen omdat spelletjes foto’s vaak voorbij komen. Zaterdagavond hadden we vrienden uitgenodigd en speelden we het spel ‘hotel’.

diary3

Dit ontbijtje nam ik voor ik ging sporten, ik ging een lesje Xco volgen, ook al zo’n leuke workout! 2. Met oudejaarsavond hebben we gezellig gegourmet! Ik vind gourmetten heel erg lekker en gezellig. Lekker een hele tijd tafelen, lekker smullen en bijkletsen. 3. Ricky, de vriend van Vera had het erg naar zijn zin met Lana en Lana leek ook erg dol op hem te zijn, hoe lief is dit om ze samen te zien! 4. De laatste selfie van 2013, op oudjaarsavond.

diary4

1. Hoe kan het ook anders, na het gourmetten speelden we gezellig weer een spelletje, we hebben een soort ‘Hotel’ adoratie momenteel haha. 2. Om 23.30 zaten we klaar om miljonair te worden, alle loten netjes op een rijtje. We zijn geen miljonair geworden in de portemonnee maar samen trokken we wel de conclusie dat we miljonairs zijn in ons hart, hoe cliche dit ook mag klinken, dat is toch het aller meeste waard! 3. We zaten er klaar voor, de champagne (oke stiekem was het processo), oliebollen en de glazen stonden klaar. Ik ben dol op oud en nieuw en ik wordt altijd nerveus  en hyper zo het laatste half uurtje haha. Ik heb deze dag gefilmd en de vlog komt binnenkort online! 4. Mijn happy new year ontbijtje: Een broodje feesthagelslag haha. (ps. zei ik dat mijn voornemen chocolade-minderen was? oops haha).

diary5

1. Met deze foto wenste ik jullie allemaal een heel fijn 2014 toe! 2. Ik ben zo dankbaar voor jullie leuke reacties op mijn persoonlijke jaaroverzicht, hier wilde ik jullie nog voor bedanken!

Een foto diary van een voor mij geslaagde week, hoe is jullie week geweest? Ook zo’n heerlijke oud en nieuw avond gehad om het nieuwe jaar goed in te luiden? Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Volg mijn blog via Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

39 gedachten over “Diary donderdag : New year, New chances”

 1. Weer een leuke diary! Met zo’n prachtige dochter ben je zeker rijk.
  De spelletjes verslaving herken ik, momenteel is dat bij ons 30 seconds. Hilarisch!
  Ik heb met oud en nieuw in de nacht gewerkt met een collega-tje. Super gezellig 🙂

 2. Happy 2014! Mooie look had je op oudejaarsavond! Die spelletjesavonden klinken erg gezellig, doen wij ook vaak met een groepje vrienden. Mijn oud en nieuw zag er ook ongeveer zo uit, spelletjes, hapjes en bijkletsen.
  Ik vind het knap dat je het volhoud om zo vaak te sporten, zou ik ook vaker moeten doen maar op mijn manier heb ik geen tijd. Jij hebt inmiddels een dochter en ook nog steeds tijd hiervoor, respect!

 3. Nu al een mooie website, ook al wordt er nog aan gewerkt!
  Heb je blog pas vorige week ontdekt en ben nu al om. Weer een vaste lezer erbij 😉

 4. Wat een mooi overzicht zo 🙂 Wij zijn momenteel fan van het spel ’30 seconds’, super leuk!
  Oudejaarsavond waren wij samen, voor de laatste keer met zijn tweetjes tijdens O&N 🙂
  Joyce onlangs geplaatst…Hoi 2014!My Profile

 5. Leuke diary! Ik herken het van oudejaarsavond. Heel de avond zit ik eigenlijk te wachten totdat ik naar bed mag maar ok 5 voor 12 denk ik dan ineens: oh wauw, toch best wel eng! Je sluit natuurlijk iets af en ja, daar hou ik niet zo van ;). En ik ben jaloers op je mini-Ipad hihi
  Susanne onlangs geplaatst…Recept: PindasausMy Profile

 6. Ah wat leuk om te horen! Welkom op mijn site en wat leuk dat je een vaste lezer wilt worden! 🙂 dankje!

 7. Wat leuk zeg dit overzicht van je week!
  Gourmetten vind ik ook altijd erg leuk om te doen en al ben ik niet gek op spelletjes vind ik zulke avondjes toch erg leuk, helaas hebben wij dat te weinig!
  Nicole onlangs geplaatst…A very special year..My Profile

 8. Ahhh lekker he sporten! Ik doe aan SHbam en piloxing. Vanochtend weer gedaan, heerlijk. River kan dan naar de opvang, das echt super ideaal. En wat hadden jullie veel loten, hihi leuk! Liefs
  Bibian onlangs geplaatst…Geshopt!My Profile

 9. Leuk diary. Ik ben ook dol op spelletjes, maar ik vind nooit iemand om met me mee te doen haha. Lana zal er blij mee zijn over een paar jaar, een mama en papa die spelletjes met haar spelen hihi.
  Robin onlangs geplaatst…TAG: Happy new yearMy Profile

 10. Wat een leuke week! Gourmetten vind ik ook altijd zo gezellig, het is alleen zo jammer dat daarna je hele huis stinkt, dat houdt me toch altijd tegen om te gaan gourmetten..
  Ilse onlangs geplaatst…Tot volgend jaar!My Profile

 11. Wat leuk om weer te lezen! Ik geniet elke dag weer van het lezen van je blog. Wij deden het rustig aan met oud en nieuw, ons hele gezin is de afgelopen kerstvakantie ziek geweest (en nog, zucht). Maar we genieten elke dag van elkaar en onze drie spruiten, dat is het belangrijkste! Een goed 2014 gewenst Kelly! Groetjes Linda

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.