Diary donderdag – happiness

diary nov14 2

 

Sinds ik mama ben lijkt het alsof de tijd nog veel sneller gaat, als dat deze al ging. Ik verbaas me iedere keer weer dat we weer een week verder zijn. Lana is vandaag al 4,5 week oud wow. Er zitten te weinig uren in de dag, ik ben lekker druk met leuke dingen en genieten van onze dochter maar ook lekker druk met mijn blog, het huishouden, gezellige kraamvisite en bezoekjes van vriendinnen. Echt genieten van mijn zwangerschapsverlof. Er is weer een week voorbij dus het is weer tijd voor diary donderdag.  1. Tijdens het borstvoeden keek ik via Netflix naar een aflevering van Mr. Bean, ik blijf hem geniaal grappig vinden!. 2. Ik ben zo blij en trots want ik heb de 400 bloglovin’ followers behaald! Volg jij me al op Bloglovin’? , Dankjullie wel allemaal, zo blij en dankbaar voor jullie! 3. Een borstvoedende foto, ik vond deze foto beschaaft, en toonbaar. Borstvoeding is in mijn ogen het mooiste wat er is, en deze foto straalt die liefde uit. Een echt genietmomentje van mij en mijn dochter. 4. Ik ben ook weer aan de slag gegaan voor mijn studie Gewichtsconsulente, inmiddels ben ik al op de helft! Geweldige studie!.

diary nov 14 3

1. Studeren is gewoon nog leuker en lekkerder met een kop goede koffie (Dolce gusto!) en een flinke dot slagroom, voor mij een verwenmomentje! 2. Zondag kwam lieve Suzanne met haar vriend vanuit het hoge noorden naar ons huis in het zuiden van het land, super gezellig. Lana en ik zijn onwijs verwend! Lana kreeg een volledige outfit, super hip! Namelijk haar eerste spijkerbroek met een mooie riem, een hele leuke bloemen top en een schattig cardigan vestje! Ook kreeg ze een toffe haarband. Deze mama werd ook door haar vriendinnetje enorm verwend, met een heerlijke reep Tony Chocolonely, drie heerlijke Lush zeepjes uit de kerstcollectie (! love them!) en een heel mooi bordje voor op de babykamer. Wow lieve Suus dankjewel nogmaals namens mij en Lana!. 3. Met Suzanne heb ik heerlijke appelkruimeltaartjes gebakken, en we hebben er heerlijk van gesnoept met een grote mok thee erbij. 4. Een foto van mij, Suus en Tony chocolonely, we love it!

diary nov 14 4

1. Een leuke foto van Suzanne die knuffelt met lieve Lana. 2. Het geboorte kaartje van het zoontje van Shirley kwam binnen en ik vind hem geweldig! Wat een mooie naam is het he, en wat een prachtig mannetje heeft ze gekregen!. 3. Een paar aanpassingen aan mijn lay-out verricht, ik ben er super blij mee!. 4. Ik ben even met vriendlief en Lana gaan shoppen. Ik kocht een mooie semi-kanten little black dress bij H&M en een geweldig fijne wollen sjaal die heerlijk warm is.

diary nov 14 6

1. Ik was zo happy met mijn nieuwe warme sjaal van de Hennes. Ik draag hem constant haha!. 2. Ik ging lekker douchen en wist niet te kiezen met welke Lush zeep ik de douche in zou stappen, ik koos voor Rose Jam en wat was dat heerlijk!. 3. I am super happy want ik heb een spiegelreflex camera aangeschaft. Een zeer nuttige investering voor mooie foto’s voor op mijn blog, van producten etc. Ook omdat ik nu een lief prinsesje in huis heb wonen die ik graag vastleg op de foto!. Dit is de Canon eos 1100D.

Dit was de diary donderdag weer voor deze week. Het was gewoon weer een heerlijke week, het is geweldig om mama te zijn en ik geniet van iedere seconde met mijn dochter. Dankjulliewel voor jullie lieve comments altijd, jullie mailtjes, en leuke reacties en bezoekjes op mijn blog!. Met deze dankbaarheid wilde ik dit blogje afsluiten. Jullie zijn toppers!

Hoe is jullie week geweest? Laat het me weten in de comments!.

Liefs Kelly. 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

15 reacties

 • Suzanne
  14 november 2013

  Het was super Kel! Blij met een vriendin als jij! ❤️
  Suzanne onlangs geplaatst…Wishlist | All I want for X-massMy Profile

 • martinaa89
  14 november 2013

  Goede koop je camera! Kun je inderdaad prachtige foto’s van je kleintje maken!
  martinaa89 onlangs geplaatst…14 November 2013 – Shapen daytimeMy Profile

 • Dagmar
  14 november 2013

  Wauw wat een mooie week heb je achter de rug! En te gek van je mooie camera <3 Wat een geweldige investering, daar ga je zeker veel plezier aan beleven Xx
  Dagmar onlangs geplaatst…TAG / Fashion FunMy Profile

 • Esther
  14 november 2013

  Wauw wat een leuke diary zeg. Vind je het niet moeilijk om je studie te combineren met het moederschap? Ik ben zelf in maart 2014 uitgerekend en studeer ook nog en ben bang dat ik heel lastig er bij kan hebben.

 • Marlies
  14 november 2013

  Hoi Kelly, ik volg je nu een paar maanden maar heb nog nooit een comment geplaatst. Maar toch wilde ik je even zeggen dat je een prachtige dochter hebt en ik erg geniet van jou stukjes. Mijn vriend en ik zijn zelf aan het denken om aan kinderen te beginnen – hij wil heel graag, ik twijfel nog een beetje – maar omdat ik even oud ben als jij en ik zie hoe gelukkig je bent denk ik er ook steeds meer over na. Dankjewel voor al je mooie blogposts!

 • Cindy
  14 november 2013

  Nogmaals gefeliciteerd met je dochtertje Lana! Prachtige dochter! En wat een leuke foto’s, leuk kaartje van Shirley! Gezellig dat Suzanne is geweest, schattige cadeaus had ze bij.
  Cindy onlangs geplaatst…Mijn notitieboekjes-verslavingMy Profile

 • Con leche
  14 november 2013

  Wat een leuke diary! Ik vind je nieuwe foto op je blog erg mooi en die sjaal… echt helemaal mijn ding!
  Con leche onlangs geplaatst…Healthy food: Zuurkoolschotel met witte bonen, bier en appelMy Profile

 • Rianca
  14 november 2013

  Wauw dat kledingsetje wat je van Suzanne hebt gehad is echt super schattig! En die sjaal ziet er inderdaad ook uit om nooit meer af te doen. Lekker knuffelig. en Luna is gewoon een dotje. <3
  Rianca onlangs geplaatst…New in: Supra’s van Bijsmaak.comMy Profile

 • Life of Simone
  14 november 2013

  Hele leuke blog! Het aanschaffen van een spiegelreflex staat hier ook op de planning!
  Life of Simone onlangs geplaatst…Bijkletsen #7My Profile

 • vanessa
  14 november 2013

  Leuke diary! Wat fijn dat je zo geniet van het moederschap. Mooi kaartje van Skyler!
  vanessa onlangs geplaatst…Hou jij van basics?My Profile

 • Dionne
  14 november 2013

  Wat een leuke diary! 😀
  Dionne onlangs geplaatst…Pull&BearMy Profile

 • Nem
  14 november 2013

  Leuke Diary zeg! Wat een lieve foto’s allemaal, fijn dat je er zo van geniet!
  Volgens mij had Shirley haar kaartje nog niet geshowd , hij is leuk 🙂
  Ben heel benieuwd naar wat voor mooie foto’s je nog gaat maken met je spiegelreflex, heb die van mij al jaren en zou niet meer zonder kunnen!
  Nem onlangs geplaatst…Gastartikel interieurinspiratieMy Profile

 • Anouk
  14 november 2013

  Ik vind het echt heel leuk om aan de hand van foto’s een kijkje in je leven te kunnen nemen. Klinkt heerlijk, geniet ervan!
  Anouk onlangs geplaatst…WAUW!My Profile

 • Sharon
  15 november 2013

  Wat een leuke foto’s en wat een lief, schattig kindje heb je! *smelt* Ik heb de Canon EOS 1100D ook voor mijn blog gekocht van de zomer, ben er nog steeds echt onwijs blij mee en de foto’s en video’s zijn er zoveel beter op geworden. Veel plezier ermee 🙂

 • Rosalie
  16 november 2013

  Echt een leuke week, ik ben ook echt onwijs gek op Tony’s <3
  Rosalie onlangs geplaatst…Wat hou ik toch van de muziek van SpinvisMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.