Diary donderdag : Genieten van heel veel leuks!

diary435

Het is weer donderdag dus ik deel met jullie mijn wekelijkse photodiary. Een rubriek die ik al sinds ik blog wekelijks met jullie deel en een artikel wat ik altijd met veel liefde maak. Ik vind het namelijk erg fijn om terug te kijken in mijn week in foto’s en om stil te staan bij wat ik allemaal gedaan heb. Ook kijk ik regelmatig diary artikelen uit het verleden terug om stil te staan bij wat ik heb meegemaakt. De tijd vliegt namelijk voorbij en ik vind het belangrijk om daar bij stil te staan. Afgelopen week bestond uit leuke afspraken, lekker eten en van alles wat eigenlijk. In de foto’s die volgen zal ik laten zien wat ik afgelopen week zoal gedaan heb.

Woensdag had ik heerlijk ‘verse’ groentesoep gemaakt, met soepgroentes, een pakje soepmix, veel vermicelli en soepballetjes, heerlijk en deze soep at ik donderdagmiddag als leftover lunch.

Donderdagmiddag kreeg ik een heerlijke schoonheidsbehandeling bij de Babor beauty spa in Dongen, hier deel ik morgenmiddag een vlog van.

En in de avond maakten we tagliatelle met roomsaus, champignons, biefstuk en rode ui klaar, hier deel ik binnenkort een receptje van want dit was zo lekker!

Vrijdagochtend begon ik met een ‘kopje’ thee.

Vrijdag had ik in de ochtend een afspraak bij de Diabetesverpleegkundige en daarna liet ik bloed prikken in het ziekenhuis voor mijn periodieke controle.

In de middag sprak ik af met Marjolein, zij kwam gezellig bij ons langs en in de middag maakte ze foto’s van mij, Yannick en Lana (waar jullie al een paar foto’s van hebben gezien). Ook namen we een leuke video op die binnenkort online komt.

In de avond aten Yannick en ik Pannenkoeken, lekker makkelijk. Ik ben dol op de hartige pannenkoek met kaas, tomatenketchup en Italiaanse kruiden.

Met deze quote luidde ik het weekend in, ik moest er zo om lachen want het is zo herkenbaar!

Zaterdagmiddag had ik een kinderverjaardag van een vriendinnetje van ons en in de avond genoten Yannick en ik van deze champagne die we bij onze trouwringen kregen. Dit is champagne met stukjes bladgoud erin, hoe chique! Ook aten we er chips bij (een stuk minder chique haha)

Dit is een van de foto’s die Marjolein van ons gemaakt heeft, ik vind ze zo ontzettend mooi!

Zondag zijn Yannick en ik in de middag met Lana gaan fietsen en in de avond aten we gezellig bij mijn ouders. Ze hadden noodles gekookt met lekker veel groentes, satésaus, kroepoek en ik dronk er een wijntje erbij. Heerlijk!

We all know the monday feeling! Gelukkig voelt dat na een paar kopjes koffie een stuk beter. Gelukkig heb ik maandag wel ontzettend veel werk kunnen verrichten waardoor ik in de middag wat uurtjes vrij had.

En die uurtjes vrij besteedde ik met een vriendin en onze kindjes. We gingen een uurtje wandelen door de stad en koffie drinken bij de Hema. We deelden een stukje appeltaart omdat we daar veel zin in hadden! Zo schattig die kleine kindjes zo naast elkaar. Lana wilde steeds contact maken met haar vriendje Xavi door hem vast te pakken, zo lief!

In de avond kookte ik hutspot, heerlijk vind ik dat.

Eigenlijk maak ik altijd maar weinig foto’s van als ik aan het werken ben. Hierdoor lijken mijn diary’s altijd lang leve de lol terwijl ik ondertussen heel veel uurtjes maak achter mijn computer, en ook bezig ben met telefoontjes plegen, mails beantwoorden en het wegwerken van mijn administratie. Niet dat dat soort foto’s interessant zijn maar toch. De foto hierboven maakte ik toen ik dinsdagochtend bezig was met het opnemen van een filmpje. Dat vind ik erg leuk om te doen!

Ik droeg een keer hele donkere lipstick en maakte deze selfie. Wat vinden jullie van deze donkere kleur? Dit is Kiko nummer 512.

En ik bewerkte een video (die morgen online zal komen) en ik noemde deze op Instagram voor de grap : Shrek de movie.

Dinsdagmiddag had ik een meeting bij Wear for love op kantoor en ik nam een kijkje bij hen in de showroom. Wat een prachtige kleding verkopen zij van hele mooie merken (o.a Supertrash, NIKKIE en Jacky). Ik vond het erg leuk om even rond te snuffelen en ook wat zakelijke dingen te bespreken.

Roos en Danie zijn eigenaar van deze fashion webshop. Erg inspirerend om meer over hun shop te weten te komen.

En ik werd verliefd op deze fake fur gilet van Supertrash. Ik mocht deze toevoegen aan mijn garderobe en toen ik deze foto op Instagram plaatste kreeg ik hier zulke leuke reacties op.

Dinsdagavond ging ik naar mijn wekelijkse bodybalance les. Dat is een combinatieles van Yoga, Pilates en Tai Chi. Toen ik deze afbeelding op Instagram voorbij zag komen moest ik hardop lachen.

Woensdagochtend was ik al vroeg op pad voor een afspraak in het ziekenhuis. Ik had een afspraak bij mijn diëtist om dingen omtrent mijn voeding, bloedsuikers en insulinetoediening te bespreken om alles wat strakker in te stellen. Deze selfie maakte ik in de lift. Ik was lekker comfy gekleed in mijn wijde Primark vest, Cirkel sjaal, Ugg laarzen, een simpele jeans en ik droeg natuurlijk mijn Michael Kors tas. Ik ben dol op outfits waarin ik budget toppers combineer met wat luxere items.

De rest van woensdag besteedde ik vooral achter mijn computer. Yannick was thuis waardoor hij de zorg voor Lana op zich kon nemen en ik flink vooruit kon werken. Ik heb namelijk wat drukke dagen voor de boeg. Tussendoor snackte ik gezond met een bakje druiven.

Dit was mijn diary donderdag voor deze week. Op het moment dat je dit leest zit ik in Amsterdam voor leuke afspraken voor de blog, ga ik vervolgens door naar Den Haag voor de opening van het Suite Novotel. Hier neem ik vriendin Suzanne mee naar toe voor een gezellige sleepover. We gaan schijnbaar verwend worden met een heerlijk diner, massages, chocolate tasting en een gezellige borrel. We overnachten in het nieuwe hotel en de ochtend erop krijgen we een heerlijk ontbijt. Ik kan soms echt niet geloven dat ik dat soort mooie opdrachten mag doen voor mijn blog. Ik heb er onwijs veel zin in en natuurlijk zal ik dit gaan vloggen voor jullie.

Ik ben benieuwd naar jullie reacties op deze diary, laat het me zeker weten in de comments. Hoe is jullie week geweest?

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

47 gedachten over “Diary donderdag : Genieten van heel veel leuks!”

 1. Wat een leuke foto’s! Mijn week is erg leuk, lekker gewerkt, vandaag nog een dagje en morgen een bloggerslunch.
  Dita onlangs geplaatst…YogaMy Profile

 2. Ziet eruit als een leuke week, maar volgens mij word je komende week nog leuker. Ik begin vandaag weer met werken aaaahh
  Els onlangs geplaatst…De kraamhulpMy Profile

 3. leuk om je week weer te zien 🙂
  Bijzonder hoe jij je pannenkoeken eet haha! Nog nooit gehoord, klinkt wel goed!
  Mooie foto inderdaad die van jullie in het bos zijn genomen! Leuk!
  Marieke onlangs geplaatst…Over mijn lijkMy Profile

 4. Ik rij regelmatig langs Babor, ik woon in de buurt, het is zo’n mooi gebouw aan de buitenkant, lekker rustig ook. Ben wel heel nieuwsgierig naar je behandeling! Wat gaaf, dat fake fur gilet van Supertrash. Wat een leuk leven heb je toch!
  Cindy onlangs geplaatst…TAG: You ask… I tellMy Profile

 5. Ik krijg gelijk honger en zin in die groentesoep!! Ik ben dan ook een fan van soepen.
  Ik probeerde onlangs voor de aller eerste x ook een zelfgemaakt gezichtsmasker uit met komkommer en honing maar erg smeerbaar was het niet.

  Voor de rest ziet alles er erg leuk uit, ook die donkere lippenstift staat je beeldig!
  Sofie onlangs geplaatst…Mijn weekMy Profile

 6. Hey,
  Waar zijn de bananenpannekoeken?
  Normaal is dit een wekelijks terugkerende routine.

  Groetjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.