diaryweekf

In de vlog van gisteren gaf ik aan dat ik nog niet wist of er een diary donderdag zou komen maar toch besloot ik dit wel te doen. Met minder foto’s van de week waarin ik gevlogd heb want die beelden kunnen jullie immers bekijken in de dagelijkse vlogs, maar ik heb wel wat foto’s die gewoon leuk zijn om te delen. Wat een werk is dat zeg, dagelijks vloggen. Stiekem had ik dat best een beetje onderschat. Ook is het best een inbreuk op je privacy, ik wilde gewoon zonder make-up in beeld gaan en echt laten zien wie ik ben. Dan waren er momenten dat ik zonder make-up liep en dacht, sh*t, dit is wel heel publiekelijk maar oké, hier wen ik wel aan. Ik heb wel het idee dat jullie mij door de vlogweek nog beter leren kennen. Nog beter zien hoe mijn leven eruit ziet en ondanks dat het wel een hele leuke week was, ik ga namelijk niet wekelijks naar een luxe huis in Brussel (haha) was het wel mijn echte leven. Na het weekendje weg, wat jullie in de vlogs van komend weekend kunnen zien, begon maandag de werkweek gewoon weer. Ik ging weer aan de slag voor de blog, mijn youtube kanaal en was weer lekker druk met Lana en het achterliggende huishouden. Ook was het weer tijd om mijn healthy lifestyle weer op te pakken en aan het sporten te gaan. Kijken jullie mee naar wat random foto’s van de afgelopen week?

Brussel die mooie stad, met de lekkerste wafels. Meer kan ik niet zeggen bij deze foto, deze foto zegt genoeg. Sorry als je deze foto bekijkt op nuchtere maag of net nadat je je gezonde ontbijtje achter de kiezen hebt.

Een heerlijke lunch in Brussel!

Ik ben dol op bordspellen en vooral tactiek spellen zoals Risk en monopoly of Hotel vind ik geweldig. Dit speelden we in Belgie tijdens op zaterdagavond.

Oke, de rest zien jullie in de vlogs maar kijk, wat een droomlocatie!

Maandag begon met een heerlijk ontbijtje van Griekse yoghurt, appel en Dorset ontbijtgranen (granola) heel erg lekker! Even afkicken van het fijne weekendje weg.

Maandag ochtend was ik druk met schrijven voor de vlog, en maandagmiddag had ik een hele gezellige afspraak in een cafe met een meisje die ik ken via de site die toevallig wel heel erg dichtbij woont. We hebben dezelfde studie gedaan wat natuurlijk al hele leuke gespreksstof geeft.

Deze foto gaf nogal wat ophef op Instagram haha. Mensen dachten dat mijn blote kont in beeld was met een witte string. Nee, sorry dat soort pikante foto’s zul je mij niet zien delen. Wat ik wel deelde was een foto van bovenaf genomen. Lana was erg onrustig en wilde continue lekker tegen mij aan hangen en knuffelen. De draagdoek was de perfecte oplossing hiervoor. Lana lekker bij mij op de rug en ik kon ondertussen het ontbijt klaarmaken.

Dit recept deelde ik al eens op de site en dit maak ik nog regelmatig. Dit is de pasta salade ‘tuna delight’ wat een heel oud recept artikel is. Ik schaam mezelfs voor de slechte foto’s maar oké, ik blijf ook iedere dag leren. De pasta salade met tonijn, gemaakt op deze wijze is gewoon heel erg lekker.

Dinsdag avond ging ik mijn sportvriendinnetje Irma ophalen voor een uurtje bodypump.

Deze heerlijke gezonde chocolade mousse (gezond, ja je leest het goed) kreeg ik van Irma die dit voor me had klaargemaakt. Wow dit is zo hemels. Het smaakt als echte chocolade mousse, is suikervrij en bomvol gezonde vetten en eiwitten. Hier deel ik misschien binnenkort wel een receptje van.

Via Ebay scoorde ik deze statement necklace en het poezen portemonneetje, allebei voor zo’n 3 euro per stuk, wat een fijne koopjes! Zijn jullie ook dol op Ebay aankoopjes?

Gisteren ochtend heb ik lekker kunnen werken voor de blog en in de middag had ik gezellig afgesproken met Nicole en haar dochtertje Fay. We gingen lekker lunchen bij Pink Lemon, door de stad wandelen, een beetje shoppen en dronken nog een sapje bij La Place, super gezellig!

Ik hoop dat jullie de diary van deze week leuk vonden en dat jullie ook nog steeds met plezier naar de vlogs van de vlogweek kijken. Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties. Ik word altijd zo onwijs trots en blij van jullie reacties, ik lees ze allemaal stuk voor stuk en deze maken mijn dag helemaal top! Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag toe,

Veel liefs,
Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

32 gedachten over “Diary donderdag : Achter de schermen van de vlogweek”

 1. Inderdaad, het zou zonde zijn in deze foto’s niet te delen. Fijne diary weer! En man, nu wil ik ook zo’n wafel haha 😉

 2. Hmmm Brusselse wafel! (Of was het een Luikse? Dat zie je niet zo goed op de foto… In België is het namelijk altijd één van de twee, eender waar je bent. :-)) Brusselse zijn wel mijn favoriet! Ik eet ze het liefst enkel met poedersuiker en een klein beetje slagroom, zodat je de wafel op zich nog goed proeft.

  Leuk dat je zo hebt genoten van ons landje. Volgende keer wel eens naar Antwerpen komen, hoor! 😉
  aMuse Rouge onlangs geplaatst…Foe Yong HaiMy Profile

 3. Leuke foto’s! Mijn collega moest net ook lachen bij die foto van je schouder en Lana op je rug: Is dat een blote bil? 😉 Toffe sportschoenen ook! Ik probeer zelf al dagen iets te uploaden via YouTube, maar dit lukt me niet, krijg ook geen melding ofzo 🙁
  Cindy onlangs geplaatst…‘Would you rather’ TAGMy Profile

 4. Die wafel, omg! Maar als je in Brussel bent hoort dat erbij 😉 Wel goed dat je toegeft dat de vlogweek aardig wat werk was en je je ook op momentem wat onzeker voelde. Maar dat zou iedereen hebben dus helemaal niet erg 😉

 5. Wat een leuke foto’s. En dat zwembad, wauw! Ik zag die foto van lana op je rug ook al voorbij komen op instagram en moest even goed kijken:) ik dacht overigens niet aan een witte string, haha. Maar moest wel 2 keer kijken om te zien hoe het nou precies zat:)
  Miranda onlangs geplaatst…The boyfriend tag! 12 jaar samen:)My Profile

 6. Wat leuk dat je nog een diary in elkaar hebt gestoken ondanks je vlogs. Foto’s zijn toch altijd nog anders dan filmpjes 🙂 En zo krijgen we meteen een klein voorsmaakje van wat je in Brussel zoal gedaan hebt 🙂 Leuk!
  Kim onlangs geplaatst…De omnomnom TAGMy Profile

 7. Ik loop achter met je vlog. Dat ga ik van het weekend even inhalen. En shoppen op Ebay heb ik nog nooit gedaan. Maar het begint nu wel te kriebelen 🙂
  Petra onlangs geplaatst…Terrible TwoMy Profile

 8. aahhh die wafel! Ziet er erg goed uit 🙂
  Ik snap alleen niet hoe mensen een kont met string in die foto zien haha :p ik heb er echt naar zitten staren, maar het enige dat ik zag was een foto van bovenaf genomen.

 9. wel heel erg grappig dat er echt mensen waren die dachten dat je pikante foto’s plaatste! Ik vond het een heel lieve foto! Ik heb zelf nog nooit op ebay gekocht, maar zie op steeds meer blogs dingen voorbij komen voor een leuk prijsje.
  Geniet van je weekend en ga vooral door met vloggen !

  xxxkelly
  KellyJayne onlangs geplaatst…Zalmtartaar met pittige paprikasausMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.