Diary donderdag : Achter de schermen van de vlogweek

diaryweekf

In de vlog van gisteren gaf ik aan dat ik nog niet wist of er een diary donderdag zou komen maar toch besloot ik dit wel te doen. Met minder foto’s van de week waarin ik gevlogd heb want die beelden kunnen jullie immers bekijken in de dagelijkse vlogs, maar ik heb wel wat foto’s die gewoon leuk zijn om te delen. Wat een werk is dat zeg, dagelijks vloggen. Stiekem had ik dat best een beetje onderschat. Ook is het best een inbreuk op je privacy, ik wilde gewoon zonder make-up in beeld gaan en echt laten zien wie ik ben. Dan waren er momenten dat ik zonder make-up liep en dacht, sh*t, dit is wel heel publiekelijk maar oké, hier wen ik wel aan. Ik heb wel het idee dat jullie mij door de vlogweek nog beter leren kennen. Nog beter zien hoe mijn leven eruit ziet en ondanks dat het wel een hele leuke week was, ik ga namelijk niet wekelijks naar een luxe huis in Brussel (haha) was het wel mijn echte leven. Na het weekendje weg, wat jullie in de vlogs van komend weekend kunnen zien, begon maandag de werkweek gewoon weer. Ik ging weer aan de slag voor de blog, mijn youtube kanaal en was weer lekker druk met Lana en het achterliggende huishouden. Ook was het weer tijd om mijn healthy lifestyle weer op te pakken en aan het sporten te gaan. Kijken jullie mee naar wat random foto’s van de afgelopen week?

Brussel die mooie stad, met de lekkerste wafels. Meer kan ik niet zeggen bij deze foto, deze foto zegt genoeg. Sorry als je deze foto bekijkt op nuchtere maag of net nadat je je gezonde ontbijtje achter de kiezen hebt.

Een heerlijke lunch in Brussel!

Ik ben dol op bordspellen en vooral tactiek spellen zoals Risk en monopoly of Hotel vind ik geweldig. Dit speelden we in Belgie tijdens op zaterdagavond.

Oke, de rest zien jullie in de vlogs maar kijk, wat een droomlocatie!

Maandag begon met een heerlijk ontbijtje van Griekse yoghurt, appel en Dorset ontbijtgranen (granola) heel erg lekker! Even afkicken van het fijne weekendje weg.

Maandag ochtend was ik druk met schrijven voor de vlog, en maandagmiddag had ik een hele gezellige afspraak in een cafe met een meisje die ik ken via de site die toevallig wel heel erg dichtbij woont. We hebben dezelfde studie gedaan wat natuurlijk al hele leuke gespreksstof geeft.

Deze foto gaf nogal wat ophef op Instagram haha. Mensen dachten dat mijn blote kont in beeld was met een witte string. Nee, sorry dat soort pikante foto’s zul je mij niet zien delen. Wat ik wel deelde was een foto van bovenaf genomen. Lana was erg onrustig en wilde continue lekker tegen mij aan hangen en knuffelen. De draagdoek was de perfecte oplossing hiervoor. Lana lekker bij mij op de rug en ik kon ondertussen het ontbijt klaarmaken.

Dit recept deelde ik al eens op de site en dit maak ik nog regelmatig. Dit is de pasta salade ‘tuna delight’ wat een heel oud recept artikel is. Ik schaam mezelfs voor de slechte foto’s maar oké, ik blijf ook iedere dag leren. De pasta salade met tonijn, gemaakt op deze wijze is gewoon heel erg lekker.

Dinsdag avond ging ik mijn sportvriendinnetje Irma ophalen voor een uurtje bodypump.

Deze heerlijke gezonde chocolade mousse (gezond, ja je leest het goed) kreeg ik van Irma die dit voor me had klaargemaakt. Wow dit is zo hemels. Het smaakt als echte chocolade mousse, is suikervrij en bomvol gezonde vetten en eiwitten. Hier deel ik misschien binnenkort wel een receptje van.

Via Ebay scoorde ik deze statement necklace en het poezen portemonneetje, allebei voor zo’n 3 euro per stuk, wat een fijne koopjes! Zijn jullie ook dol op Ebay aankoopjes?

Gisteren ochtend heb ik lekker kunnen werken voor de blog en in de middag had ik gezellig afgesproken met Nicole en haar dochtertje Fay. We gingen lekker lunchen bij Pink Lemon, door de stad wandelen, een beetje shoppen en dronken nog een sapje bij La Place, super gezellig!

Ik hoop dat jullie de diary van deze week leuk vonden en dat jullie ook nog steeds met plezier naar de vlogs van de vlogweek kijken. Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties. Ik word altijd zo onwijs trots en blij van jullie reacties, ik lees ze allemaal stuk voor stuk en deze maken mijn dag helemaal top! Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag toe,

Veel liefs,
Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

32 reacties

 • Angela
  14 augustus 2014

  Leuke foto’s, ik zag er een aantal ook al voorbij komen op je instagram 😀
  Angela onlangs geplaatst…Food haul: boodschappen bij de Marokkaanse supermarktMy Profile

 • Bianca
  14 augustus 2014

  Leuke foto’s! Die foto van jou dat je aan het lunchen bent is leuk!
  Bianca onlangs geplaatst…Shoplog | Primark en vakantieMy Profile

 • Nicole
  14 augustus 2014

  Niet zoveel foto’s maar wel hele leuke! Die food foto’s vind ik ook altijd zo geweldig…
  Nicole onlangs geplaatst…VriendinnenmiddagMy Profile

 • Manon
  14 augustus 2014

  Pure marteling dit Kelly. Niet leuk… DIE WAFEL OH MY GODDDD hahaha. Het water loopt me in de mond :’)
  Manon onlangs geplaatst…FILMPJE – What’s in my…. BoodschappentasMy Profile

 • Danielle
  14 augustus 2014

  Aaah ik vind foto posts altijd zo leuk 🙂 Zo’n draagdoek lijkt me echt heel handig 🙂

 • Elize
  14 augustus 2014

  Oh wat een lekker eten allemaal!
  Die foto van bovenaf met Lana op je rug moest ik ook wel even een paar keer bekijken voor ik zag hoe het zat haha!
  Elize onlangs geplaatst…Couscous salade van Home of ComfortMy Profile

 • Eilish
  14 augustus 2014

  Zonder make-up ben je nog steeds prachtig!
  Eilish onlangs geplaatst…TAG ♥ Create it your wayMy Profile

 • Simone
  14 augustus 2014

  Leuk om even achter de schermen te kunnen kijken. Ben wel erg benieuwd naar het huis waar jullie verbleven in Brussel. Oh en die wafels <3 LIEFDE! (En dat moet met hoofdletters).
  Simone onlangs geplaatst…Mijn wekelijkse ‘uitje’My Profile

 • Jess
  14 augustus 2014

  Inderdaad, het zou zonde zijn in deze foto’s niet te delen. Fijne diary weer! En man, nu wil ik ook zo’n wafel haha 😉

 • Marion
  14 augustus 2014

  Die foto van de lunch! Wat sta je er mooi op! Zo vrolijk en duidelijk aan het genieten! Tof! En ja, ik moest op Instagram ook even heeeeel goed kijken. Hilarisch dat een foto in eerste instantie zo anders overkomt.
  Marion onlangs geplaatst…Hoe gaat het nou écht met mij?My Profile

 • Nadia
  14 augustus 2014

  Die wafel, mmm! En wat een mooi zwembad!

 • Martina
  14 augustus 2014

  Dat zwembad ziet er heerlijk uit!
  Martina onlangs geplaatst…13 Augustus 2014 – Lipsticks organiserenMy Profile

 • Vanessa
  14 augustus 2014

  Leuk om te zien! Ik ben net terug van een weekje vakantie en ga nu al je vlogs bekijken 😉
  Vanessa onlangs geplaatst…Rituals Sun Protection | Face Cream & Milky SprayMy Profile

 • aMuse Rouge
  14 augustus 2014

  Hmmm Brusselse wafel! (Of was het een Luikse? Dat zie je niet zo goed op de foto… In België is het namelijk altijd één van de twee, eender waar je bent. :-)) Brusselse zijn wel mijn favoriet! Ik eet ze het liefst enkel met poedersuiker en een klein beetje slagroom, zodat je de wafel op zich nog goed proeft.

  Leuk dat je zo hebt genoten van ons landje. Volgende keer wel eens naar Antwerpen komen, hoor! 😉
  aMuse Rouge onlangs geplaatst…Foe Yong HaiMy Profile

 • Marloes
  14 augustus 2014

  Wat een leuke diary weer! En OMG die wafel ziet er te lekker uit haha!
  Marloes onlangs geplaatst…Energy+ Traagschuim KussenMy Profile

 • Kelly
  14 augustus 2014

  Wat een leuke foto’s! Ik heb honger gekregen door die wafel, hmm.
  Kelly onlangs geplaatst…DIY Mockingjay Ombre Canvas Painting – Elegantic.My Profile

 • Hanna
  14 augustus 2014

  Wat een leuke foto’s! Haha dat mensen denken dat je in je string een foto post. Waar halen ze het toch?
  Hanna onlangs geplaatst…Origins Drink Up 10 Minute MaskMy Profile

 • Cindy
  14 augustus 2014

  Leuke foto’s! Mijn collega moest net ook lachen bij die foto van je schouder en Lana op je rug: Is dat een blote bil? 😉 Toffe sportschoenen ook! Ik probeer zelf al dagen iets te uploaden via YouTube, maar dit lukt me niet, krijg ook geen melding ofzo 🙁
  Cindy onlangs geplaatst…‘Would you rather’ TAGMy Profile

 • Koalabeautymama
  14 augustus 2014

  Ik krijg altijd honger als ik naar jouw foto’s kijk! Wel inspirerend moet ik zeggen. 😉
  Koalabeautymama onlangs geplaatst…Vlog 24: Fotoshoot met gezin, Verloskundige & meeten met KellyMy Profile

 • Amy
  14 augustus 2014

  Die wafel ziet er goed uit! Jummie!
  Amy onlangs geplaatst…DIY / pianobank opknappenMy Profile

 • susanne
  14 augustus 2014

  Die wafel, omg! Maar als je in Brussel bent hoort dat erbij 😉 Wel goed dat je toegeft dat de vlogweek aardig wat werk was en je je ook op momentem wat onzeker voelde. Maar dat zou iedereen hebben dus helemaal niet erg 😉

 • Dionne
  14 augustus 2014

  Dat zwembad! Leuk hoor!
  Dionne onlangs geplaatst…New haircut | Lovely CurlsMy Profile

 • Miranda
  14 augustus 2014

  Wat een leuke foto’s. En dat zwembad, wauw! Ik zag die foto van lana op je rug ook al voorbij komen op instagram en moest even goed kijken:) ik dacht overigens niet aan een witte string, haha. Maar moest wel 2 keer kijken om te zien hoe het nou precies zat:)
  Miranda onlangs geplaatst…The boyfriend tag! 12 jaar samen:)My Profile

 • Kim
  14 augustus 2014

  Wat leuk dat je nog een diary in elkaar hebt gestoken ondanks je vlogs. Foto’s zijn toch altijd nog anders dan filmpjes 🙂 En zo krijgen we meteen een klein voorsmaakje van wat je in Brussel zoal gedaan hebt 🙂 Leuk!
  Kim onlangs geplaatst…De omnomnom TAGMy Profile

 • Petra
  14 augustus 2014

  Ik loop achter met je vlog. Dat ga ik van het weekend even inhalen. En shoppen op Ebay heb ik nog nooit gedaan. Maar het begint nu wel te kriebelen 🙂
  Petra onlangs geplaatst…Terrible TwoMy Profile

 • Anneleen
  14 augustus 2014

  Ik ben erg benieuwd naar het receptje van de gezonde chocolademousse!

 • Miriam
  14 augustus 2014

  aahhh die wafel! Ziet er erg goed uit 🙂
  Ik snap alleen niet hoe mensen een kont met string in die foto zien haha :p ik heb er echt naar zitten staren, maar het enige dat ik zag was een foto van bovenaf genomen.

 • ellen
  15 augustus 2014

  Hele leuke diary! En een string zie ik echt niet in de foto hoor totaal niet haha

 • Jenny
  15 augustus 2014

  Haha ojaaa die Instagram foto, ik moest ook even goed kijken. En wat een geweldige locatie zeg daar in Brussel. Die wafel is ook te lekker!
  Jenny onlangs geplaatst…How the sun sees youMy Profile

 • Eline
  15 augustus 2014

  Ohhh die wafel….kwijl!
  Eline onlangs geplaatst…SuperfoodsMy Profile

 • KellyJayne
  15 augustus 2014

  wel heel erg grappig dat er echt mensen waren die dachten dat je pikante foto’s plaatste! Ik vond het een heel lieve foto! Ik heb zelf nog nooit op ebay gekocht, maar zie op steeds meer blogs dingen voorbij komen voor een leuk prijsje.
  Geniet van je weekend en ga vooral door met vloggen !

  xxxkelly
  KellyJayne onlangs geplaatst…Zalmtartaar met pittige paprikasausMy Profile

 • Maaike
  15 augustus 2014

  Ik zie nog steeds geen kont in die foto, maargoed! Oh, en ik zou HEEL graag het receptje willen van die chocolademouse!
  Maaike onlangs geplaatst…Outfit: Blue JacketMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.