Diabetes humor

Bovenstaande afbeelding slaat precies op mij en de manier hoe ik in het leven staan ten opzichte van mijn Diabetes. Jep, ik heb diabetes type 1, een onderwerp waar ik wellicht ook wel eens over zal bloggen. Dan wel op een luchtige manier, deze ziekte hoort bij mij, al 2,5 jaar lang en een beetje humor is voor mij niet misplaatst over dit onderwerp. 

De grote tas die ik altijd meeneem zit vol met ‘troep’ die dames meenemen, en ja ook mijn diabetes medicatie en dat is soms een goed excuus voor het kopen van een nieuwe mooie tas.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

3 gedachten over “Diabetes humor”

  1. Bedankt voor je reacties op mijn blog. Het is nooit verkeerd om positief in het leven te staan met een chronische ziekte. Daar waar het vorige week (toen ik mijn post schreef) erg goed ging, was de afgelopen week een ramp, maar door positief te blijven kom je veel verder. Voor iemand als ik met Fibromyalgie is de winter geen pretje, maar ik kijk uit naar de lente. Ook met diabetes zul je ups en downs hebben. Ga zo door met bloggen! Je blog is erg leuk.

  2. Graag gedaan 🙂 dankjewel ik vind jouw blog ook erg leuk!
    Ups en downs inderdaad, momenten dat het super gaat maar ook echt van die blut momenten maar het maakt ons ook heel sterk! 🙂

  3. Pingback: Diabetes type 1, uitgelegd in makkelijke taal, ervaringen, | Kelly Caresse

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.