De Allerhande Box van Albert Heijn ervaringen

ah

De Allerhande Box van Albert Heijn ervaringen. Ik werd door Albert Heijn gevraagd of wij als gezin een maand lang de Allerhande Box willen testen, maar natuurlijk wil ik dat. Ik ben dol op lekker eten, ik ben dol op koken en ik ontdek graag nieuwe recepten. Er is momenteel een foodtrend gaande van allerlei handige maaltijdboxen, erg leuk om te zien dat het vers koken steeds populairder wordt. Ik kook het liefst ook iedere dag zelf dus deze box kwam goed uit. Ik had nooit eerder boodschappen via internet besteld en thuis laten bezorgen. Dat voelde voor mij best wel decadent. Deze Allerhande Box wordt door AH.nl bezorgd en je kunt er extra boodschappen bij bestellen zonder daarvoor verzendkosten te betalen. Zo gezegd, zo gedaan. Onze eerste ervaringen deel ik vandaag.

De Allerhande Box van Albert Heijn ervaringen

Ik had woensdagochtend doorgegeven als ideale bezorgdag en nog voor 10.00 stond de bezorger voor de deur, best decadent voelde dat! Ook Lana keek haar ogen uit, zo’n grote vrachtwagen voor ons huis haha.

Omdat er geen bezorgkosten bij andere boodschappen bijkomen als je de Allerhande Box besteld, vond ik het handig om ook gelijk wat zware boodschappen mee te bestellen. Wasmiddel wat in de aanbieding was, kattenvoer en wat flessen drinken. De bezorger nam ook gelijk een paar lege kratten bier mee en wat lege statiegeld flessen. Het bedrag verrekende hij met mijn boodschappen en dat was wel ff luxe om niet naar de winkel te hoeven met al die lege flessen.

En dit is hem dan, de Allerhande Box, een hele grote doos die bomvol boodschappen zit, handig!

 Ik maak de Allerhande Box open en ontdek een welkomstwoord, een handig receptenboekje en natuurlijk de boodschappen.

Ik stalde het even uit en ging de recepten bestuderen. Gelijk WhatsApp ik een foto naar Yannick om hem te laten weten dat we heel lekker eten komende dagen, dat maakt een man altijd blij toch 😉 We bestelden de box voor twee personen (want Lana smult gewoon mee, ik ben een kleinere eter ten opzichte van Yannick dus de maaltijd van Lana kon er wel bij. Wat me opviel is dat er ook extra’s bij zitten. Je houdt dus altijd een beetje over waardoor je maaltijden kunt uitbreiden of op andere dagen wat restjes kunt eten.

De recepten zitten in een leuk receptenboekje. Als je vaker zo’n box besteld heb je dus uiteindelijk een leuke bundel recepten in je bezit. De recepten zijn duidelijk en goed te volgen en het klopt dat je een maaltijd in 30 minuten ook echt op tafel hebt staan.

Op dag 1 eten we Surinaamse Roti met sperziebonen en gekruide kippendijen, het heeft heerlijk gesmaakt. Ook Lana at het met smaak op, terwijl die momenteel in een wat lastige ‘groente eet’ fase zit.

Een Allerhande Box met alle ingrediënten en recepten voor 3 maaltijden van Albert Heijn kost €35,00 voor twee personen, waar een kindje van 2-3 jaar makkelijk bij mee kan eten. Dit betekent dat je per persoon per dag iets meer dan €5,50 kwijt bent voor je maaltijd. Ideaal als je anders voor makkelijk gaat (een afhaalpizza of friet) want je eet op deze manier gezond, leert nieuwe recepten kennen en bent lekker snel klaar met koken zonder dat je er veel bij na hoeft te denken. Via deze link kun je ook een Allerhande Box bestellen.

Ik ben zelf iemand die veel kookt en ook veel ‘from scratch’ maaltijden kan bereiden maar toch vind ik dit concept heel erg leuk om wat variatie aan te brengen in de keuken. We gaan de komende weken lekker door met testen om zo allerlei lekkere recepten te ontdekken! Wat vinden jullie van dit concept? Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen en reacties. Laat ze me weten bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

46 reacties

 • Lisanne
  25 september 2015

  Leuk ik was al erg benieuwd naar jou ervaring ermee. Ik ga het misschien ook is proberen de prijs valt mee als je voor een maaltijd naar de supermarkt gaat betaal je ook al snel 8 a 10 euro dus 35 euro voor 3 dagen vind ik meevallen. Bedankt voor je artikel fije dag liefs Lisanne
  Lisanne onlangs geplaatst…Recept HacheeMy Profile

 • Dita
  25 september 2015

  Klinkt goed! Toch maar eens uittesten denk ik.
  Dita onlangs geplaatst…Review – Hema nagellak nr 20My Profile

 • Josan
  25 september 2015

  Ik had er al wel over gehoord maar has geen idee dat het zo uitgebreid was. Vooral het feit dat er een boekje bij zit met recepten vind ik ideaal. Net zoals jou kook ik het liefste met losse ingrediënten maar in het weekend mag manlief koken. Laten we zeggen dat hij enige richtlijn en inspiratie kan gebruiken. Vooral omdat er voor meerdere dagen in zit zou dit echt ideaal zijn om het weekend te overbruggen. Dan zou ik mij eindelijk een keer niet met het eten bezig hoeven te houden.

 • Marion
  25 september 2015

  Het is niets voor ons, maar dat wil niet zeggen dat ik het geen handig concept vind. Zeker als je het leuk vindt om te koken en nieuwe dingen uit te proberen. Wij zijn wat dat betreft maar moeilijke eters. Vooral manlief is van het niveau: Wat de boer niet kent, dat eet hij niet. 😉
  Marion onlangs geplaatst…Plogweek Dag 4: Theedump, verjaardag en fileMy Profile

 • Kelly
  25 september 2015

  Ik heb er geen ervaring mee, maar hetbziet er wel erg lekker en leuk uit! Misschien toch eens proberem..
  Kelly onlangs geplaatst…Essence Gelnailpolish #12 Mandarin BayMy Profile

 • Kelly
  25 september 2015

  Wat ontzettend leuk om te lezen! Het lijkt mij ook wel een leuke uitdaging om nieuwe dingen te proberen. Andere dingen dan die je zelf in je mandje zou gooien. Ik ben altijd nieuwsgierig naar nieuwe dingen, dus het is zeker wel iets voor mij!
  Kelly onlangs geplaatst…Beautypanel | The Body Shop Oils of LifeMy Profile

 • Raïsa
  25 september 2015

  Wij koken ook altijd from scratch, persoonlijk vind ik daarom €5,50 per persoon per maaltijd wel erg duur. Vaak eten wij voor €3,00 voor 2 personen. Wij werken allebei fulltime en doen 1 keer in de week boodschappen en hoeven niet perse op ons budget te letten.
  Maar toch vind ik het niet echt een budgetvriendelijke oplossing, dat wil niet zeggen dat het geen goede oplossing is voor werkende stellen die geen tijd hebben om boodschappen te doen.
  Raïsa onlangs geplaatst…Review: Essence I love stage eyeshadow primerMy Profile

 • Charlotte
  25 september 2015

  Ziet er goed uit! Ik ben alleen altijd bang dat er dingen in zitten die ik niet lekker vind…
  Charlotte onlangs geplaatst…Het huishouden doen met een kindMy Profile

 • Martine
  25 september 2015

  Ik ben fan van dit soort maaltijdboxen! Hier geen keukenprinses en ik haat boodschappen doen met m’n terror peuter 😉 Doe mij maar zo’n box en een stap voor stap instructie!
  Martine onlangs geplaatst…Hoe ‘Hollands’ ben jij?My Profile

 • Celine
  25 september 2015

  Dit klinkt goed! Lekker makkelijk als je even geen inspiratie hebt om te koken! Liefs, Celine
  Celine onlangs geplaatst…Friday Favorites: Review Olaz CC cream en nachtcrèmeMy Profile

 • Paola
  25 september 2015

  Ik zou hem zelf niet kopen, want ik vind hem toch best nog wel aan de prijs! Wel leuk dat je op deze manier nieuw producten en gerechten kunt ontdekken!
  Paola onlangs geplaatst…De herfst tagMy Profile

 • Saskia
  25 september 2015

  Ideaal die foodboxen. Zo leer je ook nog eens nieuwe recepten.
  Saskia onlangs geplaatst…What’s in my diaper bagMy Profile

 • Nesrin
  25 september 2015

  Fijne review. Ik vind het een goede uitvinding maar ik weet niet of ik hier snel gebruik van zal maken. Net albert.nl, de bezorgdienst, heel fijn dat het bestaat maar ik heb er maar twee keer gebruik van gemaakt. Alleen als ik in nood zit dus 😉

  Het lijkt mij erg makkelijk en tijd besparend.
  Nesrin onlangs geplaatst…Filmpje| Een dag uit mijn leven vlog (paarden, pony’s & pompoensoep van schoonmoeder)My Profile

 • Liset - Beautydagboek
  25 september 2015

  Het is wel enorm handig en luxe om zo’n box te laten bezorgen :). Zeker als je weinig tijd hebt is het een uitkomst denk ik. Zelf vind ik het nog iets aan de dure kant voor drie maaltijden, dus voor ons zou het nog niet iets zijn denk ik.
  Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Vlog | Beauty Speed Date + Unboxing Mega GoodiebagMy Profile

 • Dorien
  25 september 2015

  Snap wel dat het decadent aanvoelt maar wat een luxe! Ik heb al een paar keer getwijfeld over Hello Fresh wat hetzelfde concept is. Lijkt mij leuk om een keer te proberen al vind ik zelf boodschappen doen ook heel leuk!
  Dorien onlangs geplaatst…AT SEVEN: ZO HAAL JIJ HET BESTE UIT JE NETFLIX DAG!My Profile

 • Eline
  25 september 2015

  Ziet er erg lekker uit ! Het lijkt me ook wel een handige oplossing
  (PS: het is meer DAN 5,50 ipv meer ALS 5,50)

 • Sanne Marlijn
  25 september 2015

  Wow dat ziet er interessant uit zeg! Ik kende dit concept nog helemaal niet! AH is by far mijn favoriete boodschappenwinkel dus dit zou ook wel echt iets voor mij zijn. Je hebt me in ieder geval enthousiast gemaakt! Die roti ziet er verrukkelijk uit.
  Sanne Marlijn onlangs geplaatst…Eisen die ik stel aan mijn artikelenMy Profile

 • Nicole
  25 september 2015

  Ik heb ook ooit een box geprobeerd en aan de ene kant echt heel prettig, maar ik vind ht helemaal niet fijn dat een ander bepaald wat ik eet haha. Ik ben daar nogal kieskeurig in 😛
  Nicole onlangs geplaatst…Herfstachtige pompoen-appel ontbijt smoothieMy Profile

 • Mila
  25 september 2015

  Jammer dat je niet een beetje kritischer bent, maar ja dat krijg je met dit soort gesponsorde artikelen. Dat is verkapte reclame en dus wat mij betreft niet te vertrouwen.

  Je kan best positief zijn, maar ook kritisch blijven..

 • Sophie
  25 september 2015

  Ik vind het echt een heel leuk concept, zeker omdat je zo toch ook weer eens andere dingen maakt dan normaal en het is dan ook nog eens lekker vers. Ben benieuwd naar je verdere mening, als je de box wat langer getest hebt!

 • Barbara
  25 september 2015

  Voor mij als alleenstaande mama is het gewoon te duur, maar ik geloof zeker dat het erg lekker is en soms handig…. ik eet momenteel denk ik met dochterlief voor 5 euro samen dus tja dan is het heel prijzig.
  Barbara onlangs geplaatst…Hoe ga je om met een dwarse kleuter?My Profile

 • Godelieve
  25 september 2015

  Leuk dat je de rest van de boodschappen ook thuisbezorgd krijgt en dat ze de lege kratten meenemen.
  Zo’n box daar zou ik hier niet genoeg aan hebben 😉
  Godelieve onlangs geplaatst…Ik kan weer horenMy Profile

 • Godelieve
  25 september 2015

  Handig dat je meteen de boodschappen erbij kunt bestellen en dat de chauffeur de lege kratten weer meeneemt!
  Bij mij hebben ze niet genoeg aan zo’n pakket 😉
  Godelieve onlangs geplaatst…Ik kan weer horenMy Profile

 • Godelieve
  25 september 2015

  Handig dat het zo aan huis wordt gebracht samen met de rest van je boodschappen.

  Hier thuis zouden we niet genoeg hebben aan zo’n pakket 😉
  Godelieve onlangs geplaatst…Ik kan weer horenMy Profile

 • malou
  25 september 2015

  Ik kende dit nog niet, maar wat handig zeg!
  malou onlangs geplaatst…DINGEN WAAR IK MIJ AAN ERGERMy Profile

 • Martina
  25 september 2015

  Ideaal deze box! Ik kook regelmatig uit de allerhande, zoveel leuke en gemakkelijke recepten! Ik ga dit onthouden. Zeker handig om zware boodschappen mee te bestellen
  Martina onlangs geplaatst…24 September 2015 – Love to wearMy Profile

 • Kelly Caresse
  25 september 2015

  Thanks! Lief dat je dat zegt, ik pas het gelijk aan

 • Stippellein
  25 september 2015

  Ik vind zo’n maaltijdenbox niet perse handig. Het is vaak een stuk duurder (wel goedkoper dan afhalen maar dat doen wij niet veel) dan zelf boodschappen doen en koken. Wij eten lekker en gezond voor €50 per week. Met deze box kom je dan voor 6 dagen eten al op €20 duurder uit en dan heb je dus alleen avondeten en geen lunch/ontbijt en tussendoortjes. Ik probeer lokale ondernemers meer te steunen door bij de bakker, slager en boer mijn boodschappen te doen, de overige zaken haal ik in de supermarkt. Met een maaltijdbox gaat dit ook verloren. Daarom zou ik er niet snel voor kiezen.
  Stippellein onlangs geplaatst…Hoe overleef ik een regenachtige dag met een dreumes? My Profile

 • Lifesabout
  25 september 2015

  Klinkt goed en ziet er goed uit! De prijs vind ik redelijk, maar duurder dan wat wij kwijt zijn met eten voor een week én de rest van de weekboodschappen.
  Zou leuk zijn als Lidl met een concurrentie box kwam 😉
  Lifesabout onlangs geplaatst…Wanneer een eigen wil een eigen leven gaat leiden.My Profile

 • Suzanne
  25 september 2015

  Ziet er lekker uit! Ik wil ook nog eens roti maken, maar dan met kouseband in plaats van boontjes.
  Suzanne onlangs geplaatst…The Weekend TagMy Profile

 • Kimberly
  25 september 2015

  Oh ik zou deze ook nog graag een keer willen uitproberen! Persoonlijk vind ik het ook wat duur, nou ja, niet perse duur, maar wij koken ongeveer voor 3 euro pp (met uitschieters hier en daar). Dus niet iets wat ik elke week zou doen, maar zou af en toe is het echt een uitkomst.
  Kimberly onlangs geplaatst…Let’s go to New York #2: Highlights & FoodMy Profile

 • Karlien
  25 september 2015

  Fijn om je boodschappen in huis bezorgd te krijgen. Wel kostbaar in tegenstelling tot als ik zelf mijn boodschappen doe voor het gezin.
  Karlien onlangs geplaatst…Review: Dolci en GelattiMy Profile

 • Chris
  25 september 2015

  Persoonlijk heb ik geen ervaring met zo’n box maar je ziet dat ze wel op steeds meer plaatsen worden aangeboden. Ik was dan ook heel benieuwd naar deze review en de reacties van andere er op. Het ziet er inderdaad wel heel decadent uit zo’n grote vrachtwagen voor je deur die de boodschappen komt brengen. Ik vind dat er nog best veel producten in de zit. De rotti ziet er wel super lekker uit.
  Chris onlangs geplaatst…KleikloetenMy Profile

 • Leonie
  25 september 2015

  Oeh, dat is wel luxe zo’n pakket geleverd krijgen. Het is niet goedkoop, wel handig.
  Helaas zullen wij er geen gebruik van kunnen maken.. Onregelmatige diensten en dus eten we niet altijd samen of thuis..
  Leonie onlangs geplaatst…Mamavoorspelt: Opvang voor ons kindjeMy Profile

 • Desiree
  25 september 2015

  het ziet er wel goed uit, maar ik vind het veel te duur. Bijna 12 euro voor een avondmaaltijd voor 2 personen, als ik dat omreken dan zou ik in mijn gezin van 5 dus ruim 200 euro voor een week alleen al aan avondeten kwijt zijn!

 • beautifulday4makeup
  25 september 2015

  Zo’n foodbox lijkt mij echt heel handig
  beautifulday4makeup onlangs geplaatst…My faithful Companion – Rainpharma Faithful SerumMy Profile

 • rachel
  25 september 2015

  ziet er allemaal goed uit maar zal niks voor ons zijn, het zijn grote eters hier hihih en moeilijke eters maar het idee is super!
  rachel onlangs geplaatst…1e training ado gehadMy Profile

 • Channa
  25 september 2015

  Ik vind het heel duur, dus zou het zelf niet aanschaffen. Die 35 euro is meer dan de helft van ons boodschappen budget! Ik hoorde overigens ook dat de ingrediënten los kopen goedkoper schijnt te zijn…
  Channa onlangs geplaatst…Ben je nou alweer aan het bloggen?My Profile

 • Simone
  25 september 2015

  Ik vind dit de eerste maaltijdbox die met lekkere dingen aankomt. Maar ik vind het veel te duur en ik bepaal toch liever zelf wat er op het weekmenu staat.

 • Danielleeee
  25 september 2015

  Ik het altijd nog eens proberen zo’n foodbox, maar het is er nog nooit van gekomen. Misschien toch maar eens die van AH proberen.
  Danielleeee onlangs geplaatst…Review ‘Dove Purely Pampering Nourishing Body Oil’My Profile

 • engelina
  25 september 2015

  Deze box lijkt me op dit moment het voordeligst van alle boxen die momenteel in de omgang gaan. En wat een service van de AH !

 • Sanne
  25 september 2015

  Ik kende het concept al, maar uitproberen doen we het toch maar niet. Ten eerste omdat we best lastige eters zijn en dus niet alles even lekker vinden.
  En ten tweede vind ik hem nogal aan de prijs. Voor drie dagen zouden wij 49 euro kwijt zijn. Terwijl wij voor de week boodschappen 60 euro kwijt zijn, dus je snapt dat ik er voor bedank.

 • Nancy
  25 september 2015

  Leuk concept!
  Nancy onlangs geplaatst…Tip: Documentaire Sugar v FattMy Profile

 • Elize | girlonthewhitebike
  25 september 2015

  Leuk om te zien! Wat ik al vertelde, ik kook het voor mijn gastgezin,echt ideaal! Lekker, makkelijk en je hoeft niet elke avond te bedenken wat je wilr eten! Leuk artikel:)
  Elize | girlonthewhitebike onlangs geplaatst…Obsessie: herenschoenen aka brogueMy Profile

 • Florentine
  26 september 2015

  Super leuk!! Geen ervaring mee, maar het ziet er heerlijk uit!

 • Loes
  29 september 2015

  Ziet er heerlijk uit wat je gemaakt hebt.
  Ik vind het idee echt super leuk van AH.
  Loes onlangs geplaatst…Get inspired #4My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.