Daily update: Dinsdag 4 maart

Dinsdag 4 maart, it is a good day! Ik typ deze update in de avond en vandaag was een fijne dag. Ik werd wakker met maar een beetje jeuk en een naderende huiduitslag aanval bleef gelukkig uit. Op een paar kleine blaasjes na dus nergens last van gehad, dus ik nam geen prednison om te kijken of dit ging. Op wat jeuk hier en daar mag ik alles behalve klagen, wat onwijs fijn! Doordat ik mijn prednison niet nam gingen de bloedsuikers wel wat beter. In de ochtend waren ze nog hoog maar later op de dag normaliseerde ze, nog zo’n super fijn nieuws. Er kwam een lief vriendinnetje langs, we lunchten bij mij en hebben gezellig bijgekletst. We gingen even naar het dorp voor een kopje koffie en daarna at ze gezellig met ons mee. Ook kwam mijn superfood bestelling van de body en fit shop binnen. Allemaal leuke dingen.

De afbeelding die je hierboven ziet vond ik erg mooi. Ik zag deze op de Instagram van Bubz beauty (een toffe Japanse Youtuber) en ik vond deze helemaal mooi om mijn dag mee te beginnen. Ik mag dan nog veel last hebben van vermoeidheid, maar ik besluit  om er een mooie dag van te maken en te genieten. Die boodschap wil ik jullie dan ook graag doorgeven. Ook echt een mededeling die ik vind passen bij de opdrachten van de Happy challenge.

Vandaag ben ik dankbaar voor…

 • Het feit dat mijn gezondheid fijn meewerkte en de huiduitslag uitbleef zonder medicatie!
 • Voor de superfoods die ik bestelde en binnen kreeg van de body en fit shop. Ik wil weer wat meer me gaan focussen op een healthy lifestyle en wat vaker chocolade en taart laten staan en deze voor gezonde opties vervangen. Dat is een fijn goed voornemen.
 • Mijn lieve vriendin die vandaag gezellig langs kwam. We hebben fijn bij gekletst en dat deed me heel goed.
 • Voor de lekkere latte machiato die ik dronk vandaag. Ik ben dol op goede koffie en als je meestal thuis Senseo drinkt is een goede latte machiato van verse bonen echt onwijs lekker.
 • Mijn vriend die een geweldig lekkere pasta gekookt had.
 • Voor Lana die vandaag weer lekker aan het schaterlachen was, wat kan ik daar voor genieten. Die pretoogjes van haar zijn onbetaalbaar.
 • Na het douchen me heerlijk insmeren met Rituals bodylotion. <3

Waar ben jij vandaag dankbaar voor? Laat het me weten in de comments van deze daily update.

images-6

Liefs Kelly.

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

13 reacties

 • Saskia
  5 maart 2014

  Fijn dat je weinig last van uitslag had. Heerlijk is dat als kindjes schaterlachen, echt genieten!
  Saskia onlangs geplaatst…Review: Essence All About Matt Oil Control Make Up Base (nieuw!)My Profile

 • Hannah
  5 maart 2014

  Wat fijn dat het wat beter gaat met de jeuk en de uitslag! 🙂
  Hannah onlangs geplaatst…Sale shoppingsMy Profile

 • saskia
  5 maart 2014

  Heel fijn om stil te staan bij de dingen waar je dankbaar voor bent!! ik ben dankbaar voor het lekkere weer, voor dat mijn zoontje eindelijk zindelijk is en dat mijn dochtertje haar chipjes gisteren wilde delen met een verdrietig jongetje zonder dat ik erom vroeg maar gewoon omdat ze het wilde!!!

 • Healthy Mommy
  5 maart 2014

  Mooi lijstje weer.. Ik hou van B en F shop. Daar kan ik serieus tientallen euro’s shoppen zonder me schuldig te voelen. Gelukkig krijg ik ook veel gratis via mijn werk. Dat scheelt. haha.
  Healthy Mommy onlangs geplaatst…LenteMy Profile

 • Manon
  5 maart 2014

  Wat kan een mens toch gelukkig worden van lekker eten en drinken he! Ik ben dankbaar voor mijn lieve vriendinnetje en dat ik haar zoontje zo vaak mag zien <3 En om in de foodsferen te blijven: ik heb gister een heeeeeele lekker muffin op, een halve pizza salami en 's avonds bij de Ikea nog een DAIM taartje, oh zo'n foute snoepdag maar ik heb er ontzettend van genoten! Hopen dat de weegschaal vanavond bij WeightWatchers een beeeeetje lief is haha.
  Manon onlangs geplaatst…Q&A boekje: update!My Profile

 • Robin
  5 maart 2014

  Dat eerste plaatje is zó waar! Ik ben van nature best pessimistisch, maar probeer erop te letten naar die andere kant te kijken!
  Mooi lijstje weer!
  Ik ben vandaag dankbaar voor het feit dat ik een gezellige dag thuis heb met m’n vader <3
  Robin onlangs geplaatst…Favorieten februari 2014My Profile

 • Dita
  5 maart 2014

  🙂 Fijn!
  Dita onlangs geplaatst…Ooglook: Dagelijkse neutrale lookMy Profile

 • Mariska
  5 maart 2014

  Wat leuk dat Lana aan het schaterlachen.
  Mariska onlangs geplaatst…Swatch: Catrice – 05 StardustMy Profile

 • Kelly
  5 maart 2014

  Wat een goed artikel. Ik ben vandaag dankbaar voor het heerlijke weer!
  Kelly onlangs geplaatst…Red Carpet Queen Bullet Proof Long Lasting Nagellak – 38 Magneto.My Profile

 • Patricia Schmitz-Heres
  5 maart 2014

  Voor het heerlijke weer en het boodschappen doen als gezinnetje. Lekker even met zijn drietjes eruit 😀
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…MAMABLOG: wat een rijkdom!!!My Profile

 • Cynthia
  5 maart 2014

  Super wat je hebt geschreven. Soms vergeten we wel eens stil te staan waar je eigenlijk dankbaar voor moet zijn. Als ik er zo over na denk ben ik dankbaar voor het feit dat mijn moeder morgen 50 jaar wordt, tegenwoordig overlijden zoveel jonge ouders/vrienden. Ook ben ik dankbaar voor mijn vriend en mijn vriendinnetjes, en het feit dat ik vandaag van die heerlijke zon kon genieten!
  Cynthia onlangs geplaatst…Project Ibiza!My Profile

 • Marije - BakingBeautyNL
  5 maart 2014

  Ik ben dankbaar dat mijn nieuwe baantje erg leuk blijkt te zijn en dat ik nieuwe mensen leer kennen. Ik ben dankbaar voor mijn vriend die mij keihard helpt met mijn blog en zich ontzettend inzet om bekendheid te creeren. En tot slot: Ik ben dankbaar dat de mysterieuze telefoontjes die mijn oude oma iedere nacht om stipt 12 uur kreeg (en dat twee weken lang!!) geen engerd bleek te zijn maar haar wekker. Fijn dat dat inmiddels is achterhaald, haha!
  Marije – BakingBeautyNL onlangs geplaatst…Make-up bestelling bij MUA – Shoppinghaul!My Profile

 • Petra
  5 maart 2014

  Fijn dat je gezondheid meewerkte. En die schaterlachjes zijn inderdaad onbetaalbaar.
  Petra onlangs geplaatst…Dankbaarheidslijstje #2My Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.