Mijn nieuwe tas! De Celine bag van Mynewbag

Celine bag van Mynewbag

De Celine bag van Mynewbag!

Vrouwen en  hun tassen, wat is dat toch voor aantrekkingskracht? Vroeger had ik veel meer tassen. Ik shopte de hele Primark leeg omdat ik hun tassen zo leuk vond. Ik had wel 10 of meer leuke tassen. Toen ik ging verhuizen van mijn ouders naar het huis van mij en mijn vriend, heb ik heel veel tassen weggedaan. Ik vond het eigenlijk overbodig en wilde gewoon een of twee kwalitatief goede tassen waar ik dan lang mee kan doen. Natuurlijk kon ik me hier niet altijd aan houden haha. Toen Lana geboren werd, en ik dus standaard waar ik ga met Lana een luiertas bij me heb draag ik niet vaak meer een ‘handtas’. Al mijn spullen gingen gewoon in de luiertas. Als ik afspraken heb zonder Lana dan gaat natuurlijk wel de handtas mee. Handtas? Je kunt het eigenlijk een mini hutkoffer noemen. Als je Diabetes hebt dan kun je niet met een minimalistische clutch rondlopen. Al maanden gebruik ik mijn mooie tas van Pieces tot ik via de site van Elise Joanne €75,00 euro shoptegoed bij Mynewbag gewonnen had. Dat is leuk! De Celine look a like bag was helaas uitverkocht dus ik wachtte met bestellen tot deze online kwam. Zodra deze online kwam heb ik deze direct besteld. Benieuwd naar mijn nieuwe tas? Klik dan op lees verder.

Celine bag van Mynewbag

Wat een pareltje is deze tas! Deze look a like Celine bag is gemaakt van echt leer en daardoor een kwalitatief goede tas. Een tas waar je heel erg lang mee kunt doen en dat vind ik heel fijn. Dat is natuurlijk totaal niet vergelijkbaar met tassen van H&M of Primark. Daardoor is het prijskaartje van deze tas (€94,95) een stuk hoger. Door de cadeaubon die ik gewonnen had was het voor mij natuurlijk wel heel betaalbaar geworden.

Celine bag van Mynewbag

De tas is ontzettend ruim. Ik neem zowat mijn hele leven mee in een tas (inclusief grote Filofax A5 agenda!) dus voor mij is dit geweldig. De tas is ‘kleiner’ te dragen zoals op de bovenste foto zichtbaar is. Dan zitten de flapjes naar binnen. Ook is de tas ruimer te dragen met de flapjes naar buiten. Dat geeft een leuk effect omdat dit de vorm van de tas speels maakt. De inhoud van je tas is af te sluiten met een rits wat ik heel belangrijk vind voor een tas. Ik heb al eens meegemaakt dat mijn Iphone uit mijn tas gestolen is doordat dit tas niet met rits te sluiten is, dat is helemaal niet veilig.

Celine bag van Mynewbag

De binnenkant van de tas heeft een heel fijn vakje met rits om de meest waardevolle spullen nog veiliger met je mee te kunnen dragen en er zitten nog 3 vakken in voor kleine spulletjes. Voor de rest heeft de tas een heel groot vak voor alle benodigdheden van een vrouw haha. Ik ben super blij met mijn nieuwe tas. Deze tas zal door de kwaliteit nog wel jaren om mijn arm pronken denk ik!   Ik wil nog een What’s in my bag filmpje gaan opnemen met deze tas, Yay or nay? 🙂

Wat vinden jullie van deze tas? Wat voor tas draag jij zelf het liefst? Klets erover mee in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

23 reacties

 • Anne Solveig
  29 maart 2014

  Wat een mooierd!
  Anne Solveig onlangs geplaatst…Een soort van Nationale ComplimentendagMy Profile

 • Jaimy en Laura
  29 maart 2014

  Ik vind em erg mooi! Goede keuze!! Ik heb ook veel verschillende tassen, het liefst heb ik een zwarte waar veel in kan!
  Jaimy en Laura onlangs geplaatst…Essence – Like the party of my lifeMy Profile

 • Koalabeautymama
  29 maart 2014

  Mooie tas! Heel stijlvol. Eigenlijk past ie overal bij 😉
  Koalabeautymama onlangs geplaatst…Efteling vlog: Een dagje weg met ons gezinMy Profile

 • Suzanne
  29 maart 2014

  Hij is echt heel erg gaaf! Ik ben stiekem wel een beetje jaloers. Maar ik heb eerst een cowboysbag op mijn lijstje staan.
  Suzanne onlangs geplaatst…New In| H&M ShoplogMy Profile

 • Marion
  29 maart 2014

  Het maakt me niet uit of het over tassen, tandenborstels of toverballen gaat, als iemand over the top enthousiast wordt vind ik het goed! Leuk dat je zo happy bent met je nieuwe tas. Ik ben geen tassenmens, maar deze is erg mooi! Enjoy!
  Marion onlangs geplaatst…UitgegetenMy Profile

 • Céline
  29 maart 2014

  Wat een mooie tas 🙂 Echt een mooi tijdloos model. Ik denk dat je hier heel erg veel plezier van gaat hebben.
  Céline onlangs geplaatst…Yankee Candle nieuwe zomergeurenMy Profile

 • Nicole
  29 maart 2014

  Ik ben helemaal niet thuis in merken en vraag me dan ook af als de look a like al zo duur is hoeveel t origineel dan is hihi..
  Heb zelf wel tassen maar gebruik ze liever niet al zal ik vanaf nu wel moeten met alle medicijnen enzo die ik telkens mee moet nemen. En straks ook de luiertas!
  Nicole onlangs geplaatst…De mooiste momenten..My Profile

 • Jess
  29 maart 2014

  Mooie tas hoor! Fijn altijd een zwarte tas, matcht goed bij alles. Ik ben heel lui als het op tassen aankomt. Ik prop zoveel mogelijk in mijn zakken of in de buggy. Oeps! Ik vind ook niet veel tassen leuk. Dit is daarentegen een prachtig exemplaar. Daar ga je vast veel plezier van hebben.
  Jess onlangs geplaatst…Over kinderen, boeken en voorlezen…My Profile

 • Dita
  29 maart 2014

  Wat een prachtige tas!
  Dita onlangs geplaatst…My Life – Maart 2014 #3My Profile

 • Edith
  29 maart 2014

  Wat een super mooie tas!
  Edith onlangs geplaatst…Tommy Hilfiger boots.My Profile

 • Eline | Just Little Things
  29 maart 2014

  Super leuke tas, lijkt me echt geweldig!
  Liefs

 • Linda
  29 maart 2014

  Het is helemaal niet mijn smaak, maar ik vind het wel tof om te lezen hoe blij je ermee bent! 🙂 Meestal gebruik ik mijn grote blauw-met-grijze Dakine rugzak (handig voor school, veel in en erg stevig), en verder heb ik een grote Converse die ik als weekendtas gebruik en een kleine schoudertas van Pip waar ik nog steeds verliefd op ben 🙂
  Linda onlangs geplaatst…Inspiratie | Outfits van toffe bloggers.My Profile

 • Tess Evea
  29 maart 2014

  Ik vind dit model echt super mooi.

 • Gea
  29 maart 2014

  Een prachtige tas!

 • Cindy
  29 maart 2014

  Wat een prachtige tas is dit zeg! Ik heb vandaag in de stad ook gekeken voor een nieuwe tas, maar kon er geen vinden waarvan ik dacht “Yay, die móet ik hebben”. Volgende keer beter.
  Cindy onlangs geplaatst…My guilty pleasuresMy Profile

 • Dionne
  29 maart 2014

  Wat een super mooie en stijlvolle tas!
  Dionne onlangs geplaatst…WIN | Woonaccessoires van Stylefruits t.w.v. €60,-My Profile

 • Tessa
  29 maart 2014

  Wat een super leuke tas, ik zou er ook graag zo eentje willen :))
  Liefs,
  Tessa onlangs geplaatst…Inspiratie | Small tattoosMy Profile

 • Elise Joanne
  29 maart 2014

  Prachtige tas heb je gekozen lieverd! Héél véél plezier ermee:D!

 • Susanne
  29 maart 2014

  Mooie tas! Tijdloos en past overal bij!
  Ik heb een favoriete tas van de h&m met franjes, al 3 jaar ondertussen. Heb hard een andere nodig maar kan nog niets vinden die tipt aan deze!
  Susanne onlangs geplaatst…4x….Kip! Recept: Super malse kipfilet uit de ovenMy Profile

 • Kim
  30 maart 2014

  Mooie tas!
  Kim onlangs geplaatst…Recept ~ Bananenbrood de luxeMy Profile

 • Bianca
  30 maart 2014

  Hele toffe tas!
  Bianca onlangs geplaatst…New in | Naked 2 eyeshadow paletteMy Profile

 • Nadia
  31 maart 2014

  Supercool dat je shoptegoed gewonnen had, dan is zo’n kwalitatief goede tas inderdaad wel meer bereikbaar! Ik heb nu een fijne grote tas van Primark, maar helaas ook Primark-kwaliteit (zat na een paar dagen gelijk al een gat in de buitenste laag). Ik vind kleine tasjes vaak leuk staan, maar vind dat zelf toch echt niet praktisch.

 • Thalia Ramaakers
  2 november 2018

  Wat een super mooie look a like😍.
  Waar ga ik deze handtas nog vinden?

  Groetjes xxx

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.