Een cadeautje voor opa en oma

cadeautje voor Opa en Oma

Ik ging op zoek naar een leuk cadeautje voor mijn ouders om hen te bedanken voor alles wat ze voor ons betekent hebben en nog steeds betekenen en in diezelfde week werd ik gemaild door Pixum. Pixum is een fotoafdruk bedrijf waar je foto’s, fotocadeaus en foto’s op canvas kunt bestellen. Of ik voor een iets wilde testen, dat komt goed uit want ik wilde nog een leuk cadeau vinden voor mijn ouders en een herinnering op canvas, daar maak je denk ik iedereen wel blij mee. Vooral een trotse opa en oma verras je daarmee. Ik bestelde daarom twee canvassen. Een voor mijn ouders en een als verrassing voor Yannick. De canvas die je hierboven ziet bestelde ik voor mijn ouders. De canvas die ik voor Yannick bestelde is een duidelijke foto van Lana die ik liever niet wil delen op het wereld wijde web. Mijn ouders kwamen terug van vakantie dus ik wilde hun verrassen door het canvas al in hun huis neer te zetten met een ‘welkom thuis’ boodschap erbij.

cadeautje voor Opa en Oma

Mijn ouders waren heel blij verrast toen ze thuiskwamen en het cadeautje direct zagen toen ze de woonkamer in kwamen bij hun thuis. Ik koos bewust voor deze foto omdat hierop hun dochter stralend met hun kleindochter in handen zit. Ik wist dat ze dat een mooi beeld zouden vinden.

cadeautje voor Opa en Oma

Een canvas bij Pixum heb je al vanaf €17,99 excl. verzenden en in een paar dagen heb je jouw gepersonaliseerde doek in huis. Ik vond de service heel erg makkelijk, je kunt eenvoudig je foto uploaden en zelf kiezen hoe je de foto gecentreerd wilt hebben op het canvas. Een cadeautje waar je veel mensen blij mee kunt maken denk ik zo.

Heb jij weleens een cadeau op canvas besteld voor iemand? Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook

sponsored

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

29 gedachten over “Een cadeautje voor opa en oma”

 1. Dat is inderdaad een heel leuk cadeau. Ik heb een keer met mijn broer en zus een foto laten maken en die voor mijn moeder cadeau gedaan. Voor mezelf wil ik er nog graag eentje voor in de woonkamer maar weet nog niet welke foto. Leuk hoor!
  Maai onlangs geplaatst…Papablog: RickMy Profile

 2. Wat een mooi cadeau zeg, prachtige foto ook! 🙂
  Ik heb een paar jaar geleden een foto van ons gezin (op de trouwdag van mijn nicht in 2009 was die foto gemaakt) op canvas laten drukken voor mijn moeders verjaardag. Ze vond het fantastisch en hij hangt nog steeds bij mijn ouders in de keuken 🙂 Die canvas komt geloof ik van.. Hema.
  Linda onlangs geplaatst…TAG | Lentekriebels.My Profile

 3. Heel herkenbaar, wij hebben ook grote foto’s laten afdrukken en laten inlijsten voor de opa’s en oma’s. Ze kijken er nog steeds elke dag met veel plezier naar. Opa’s en oma’s grootste trots!
  lifestyle-fabriek onlangs geplaatst…TREND: PRINTED TEESMy Profile

 4. Dit artikel komt als geroepen! Wij willen onze trouwfoto levensgroot laten afdrukken op canvas!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.