Een cadeautje voor opa en oma

cadeautje voor Opa en Oma

Ik ging op zoek naar een leuk cadeautje voor mijn ouders om hen te bedanken voor alles wat ze voor ons betekent hebben en nog steeds betekenen en in diezelfde week werd ik gemaild door Pixum. Pixum is een fotoafdruk bedrijf waar je foto’s, fotocadeaus en foto’s op canvas kunt bestellen. Of ik voor een iets wilde testen, dat komt goed uit want ik wilde nog een leuk cadeau vinden voor mijn ouders en een herinnering op canvas, daar maak je denk ik iedereen wel blij mee. Vooral een trotse opa en oma verras je daarmee. Ik bestelde daarom twee canvassen. Een voor mijn ouders en een als verrassing voor Yannick. De canvas die je hierboven ziet bestelde ik voor mijn ouders. De canvas die ik voor Yannick bestelde is een duidelijke foto van Lana die ik liever niet wil delen op het wereld wijde web. Mijn ouders kwamen terug van vakantie dus ik wilde hun verrassen door het canvas al in hun huis neer te zetten met een ‘welkom thuis’ boodschap erbij.

cadeautje voor Opa en Oma

Mijn ouders waren heel blij verrast toen ze thuiskwamen en het cadeautje direct zagen toen ze de woonkamer in kwamen bij hun thuis. Ik koos bewust voor deze foto omdat hierop hun dochter stralend met hun kleindochter in handen zit. Ik wist dat ze dat een mooi beeld zouden vinden.

cadeautje voor Opa en Oma

Een canvas bij Pixum heb je al vanaf €17,99 excl. verzenden en in een paar dagen heb je jouw gepersonaliseerde doek in huis. Ik vond de service heel erg makkelijk, je kunt eenvoudig je foto uploaden en zelf kiezen hoe je de foto gecentreerd wilt hebben op het canvas. Een cadeautje waar je veel mensen blij mee kunt maken denk ik zo.

Heb jij weleens een cadeau op canvas besteld voor iemand? Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook

sponsored

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

29 reacties

 • Maai
  13 maart 2014

  Dat is inderdaad een heel leuk cadeau. Ik heb een keer met mijn broer en zus een foto laten maken en die voor mijn moeder cadeau gedaan. Voor mezelf wil ik er nog graag eentje voor in de woonkamer maar weet nog niet welke foto. Leuk hoor!
  Maai onlangs geplaatst…Papablog: RickMy Profile

 • Eline
  13 maart 2014

  ooh opa en oma zullen blij zijn 😀
  Eline onlangs geplaatst…Ons meisje is volledig goedgekeurd!My Profile

 • Miranda
  13 maart 2014

  Mooi cadeau! Volgens mij is Lana een prachtig meisje met hele heldere kijkers als ik de laatste foto zo zie. Ik heb vorig jaar foto,s van ons gezinnetje gemaakt met mijn schoonzusje erbij en deze heeft een vriendin bewerkt en mooie collage van gemaakt. Deze hebben we cadeau gedaan aan de vader van mijn vriend die zestig werd.
  Miranda onlangs geplaatst…Wat lees ik/recensie: Verhalen uit het kinderziekenhuis en de ambulance.My Profile

 • Stephanie
  13 maart 2014

  Wat een mooi cadeau voor je ouders, daar zullen ze zeker blij mee zijn!
  Stephanie onlangs geplaatst…Random photosMy Profile

 • Linda
  13 maart 2014

  Wat een mooi cadeau zeg, prachtige foto ook! 🙂
  Ik heb een paar jaar geleden een foto van ons gezin (op de trouwdag van mijn nicht in 2009 was die foto gemaakt) op canvas laten drukken voor mijn moeders verjaardag. Ze vond het fantastisch en hij hangt nog steeds bij mijn ouders in de keuken 🙂 Die canvas komt geloof ik van.. Hema.
  Linda onlangs geplaatst…TAG | Lentekriebels.My Profile

 • Hannah
  13 maart 2014

  Ik heb het een keer mn vader voor zijn verjaardag gegeven! Een mooie familie-vakantiefoto die nog steeds in de keuken hangt 🙂
  Hannah onlangs geplaatst…12 Maart….. Birthday!My Profile

 • Mariska
  13 maart 2014

  Wat een leuke foto! Wij hebben ook een canvas gehad, maar na een tijdje waren we hem zat. Maar het is erg mooi zoiets!
  Mariska onlangs geplaatst…Demak’Up: Eye make-up waterproof removerMy Profile

 • Manon
  13 maart 2014

  Wat een superleuk cadeautje zeg. Ik denk dat foto’s het altijd goed doen!
  Manon onlangs geplaatst…SHOPLOG: Mango, The Sting en H&MMy Profile

 • Cindy
  13 maart 2014

  Wat een leuk cadeau. Ik heb nog nooit een foto op canvas af laten drukken voor een cadeau, maar ik heb wel ooit eens met mijn broer bij een fotograaf foto’s laten maken en die vergroot af laten drukken toen mijn ouders 25 jaar getrouwd waren . Erg mooi dit!
  Cindy onlangs geplaatst…Happy Challenge #8: Omring je met positieve mensenMy Profile

 • Lauriëtte
  13 maart 2014

  Leuk cadeau! Gaan ze vast heel erg blij mee zijn!
  Lauriëtte onlangs geplaatst…Recept: Broccoli RozeMy Profile

 • lifestyle-fabriek
  13 maart 2014

  Heel herkenbaar, wij hebben ook grote foto’s laten afdrukken en laten inlijsten voor de opa’s en oma’s. Ze kijken er nog steeds elke dag met veel plezier naar. Opa’s en oma’s grootste trots!
  lifestyle-fabriek onlangs geplaatst…TREND: PRINTED TEESMy Profile

 • Marion
  13 maart 2014

  Oooh wow, wat leuk en lief! ♥
  Marion onlangs geplaatst…Eetstoornis: Terugval en herstelMy Profile

 • Jess
  13 maart 2014

  Wat leuk! Superlieve foto van mama en Lana zeg.
  Jess onlangs geplaatst…LentekriebelsMy Profile

 • Kelly
  13 maart 2014

  Wat ontzettend leuk!
  Kelly onlangs geplaatst…Vogue Sensual Cream Shower & Happiness Parfum Deo.My Profile

 • Nicole
  13 maart 2014

  Bestel meestal voor mezelf maar heb ook wel eens besteld voor mn toen nog vriend 😉
  Nicole onlangs geplaatst…Moederliefde part IIMy Profile

 • Sandra
  13 maart 2014

  Dit artikel komt als geroepen! Wij willen onze trouwfoto levensgroot laten afdrukken op canvas!

 • Tessa
  13 maart 2014

  Wat een tof cadeau en wat een prachtige foto!
  Tessa onlangs geplaatst…Q&AMy Profile

 • Dita
  13 maart 2014

  Aah leuk!

 • Mariel
  13 maart 2014

  Mooie foto van jullie samen! Enorm lief <3

 • Lori
  13 maart 2014

  Leuk kado, wij hebben met de kerst ons ‘kersverse’ gezinnetje op canvas gezet voor opa&oma.
  Lori onlangs geplaatst…Slaapdrama – vervolgMy Profile

 • Jessica
  13 maart 2014

  wat een lief kado!

 • Dagmar
  14 maart 2014

  Wat een super mooi en lief cadeau! Heel gaaf dat je dit hebt gegeven, ontzettend mooi! Xx
  Dagmar onlangs geplaatst…FASHION / Outfit You Are AmazingMy Profile

 • Suzanne
  14 maart 2014

  Super mooi Kel! Heel erg gaaf! En die foto van Lana is ook waanzinnig.
  Suzanne onlangs geplaatst…Smoothie Challenge | A Smoothie a dayMy Profile

 • Betty
  14 maart 2014

  Wauw wat een leuk idee! Ik wil nog steeds een foto van onze bruiloft op canvas laten drukken! Ga er maar snel eens naar kijken 🙂
  Betty onlangs geplaatst…Tends op voedingsgebiedMy Profile

 • Marije - BakingBeautyNL
  14 maart 2014

  Ja leuk! Ik ontving laatst ook een mailtje van Pixum maar ik vond het niet bij mijn site passen.. Jammer. Prachtige foto, Kelly! Je straalt!
  Marije – BakingBeautyNL onlangs geplaatst…De BakingBeauty Big-ass Birthday Give-away!My Profile

 • Rosalie
  14 maart 2014

  Wat een leuk cadeautje zeg.
  Rosalie onlangs geplaatst…14 maart 2014My Profile

 • Saskia
  14 maart 2014

  Wauw! Echt een mooie foto, je staat er zo heerlijk vrolijk op! Wat vond Yannick van de foto van Lana?
  Saskia onlangs geplaatst…Win: Happy Go Beauty van Tom SebastianMy Profile

 • Patricia Schmitz-Heres
  15 maart 2014

  Mooi cadeau!!! Ik heb nog nooit een foto op canvas besteld voor iemand, ook niet voor mezelf. Wij hebben onze trouwfoto op aluminium laten drukken. Staat ook heel mooi aan de muur!!!
  Patricia Schmitz-Heres onlangs geplaatst…MUZIEK: Every babyMy Profile

 • Tamarah
  15 maart 2014

  Wat een prachtige foto’s zeg! En Pixum is een fijne site!
  Tamarah onlangs geplaatst…Daglicht in donkere woonkamer creërenMy Profile

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.