Kelly Caresse in construction!

Ik ben nu bijna een weekje begonnen met bloggen en ik merk dat ik het een hele leuke nieuwe hobby vind! Ik ben nog steeds bezig met de finishing touch om de blog wat mooier en meer naar mijn smaak te maken. Deze blog gaat een eigen domeinnaam hebben en daarin zal de blog een netter uiterlijk krijgen en zal ik leuke opties erop kunnen zetten (zoals instagram).  Het zal een aantal dagen duren tot de nieuwe website bekend gemaakt wordt en dan zullen er nog heel wat puntjes op de i gezet worden. Tot die tijd probeer ik de blog up tot date te houden met updates maar ondertussen ben ik ook bezig met de nieuwe versie dus het zal misschien wat rustiger zijn. Dankjulliewel voor het geduld! Ik kijk er erg naar uit om de site een mooier jasje te geven!

Blogtips?

Dan wil ik bij deze gelijk even van de gelegenheid gebruik maken door te vragen om feedback van jullie! Hebben jullie blogtips voor mij? Wat zouden jullie willen lezen op deze  personal lifestyle blog? Wat vinden jullie leuke thema’s of wat zouden jullie liever skippen?

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

9 gedachten over “Kelly Caresse in construction!”

  1. beautyfreaknl

    Ik vind het al superleuk om via je blog eens op de hoogte te zijn van jou, haha. Wat klinkt dit stalkerig. Ik ben vooral benieuwd naar je healthy lifestyle! 😀 Heerlijk inspirerend!

  2. Je bent zo goed op weg! Ik vind het leuk dat het persoonlijk is, blijf ook lekker bij jezelf. En mocht je vragen hebben of hulp nodig, schroom niet te mailen. Ik help je graag ;)!

  3. Leuke blog heb je! Ik vind allerlei dingen leuk om te lezen dus ik kom zeker nog eens een kijkje nemen waar je al dan niet over schrijft 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.