Bakken met Kelly en Koopmans

 

Koopmans stuurde mij een leuk pakketje op met de nieuwe bakpakketten om heerlijke kleine taartjes te bakken. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Ik ben dol op bakken en ik ben dol op taartjes en het uitproberen van nieuwe dingen. In de bakpakketten zitten vrijwel alle ingredienten die nodig zijn voor het maken van 8 heerlijke kleine taartjes. Ze zijn uitgebracht in drie verschillende variaties: appelkruimeltaartjes, fruittaartjes en kleine appeltaartjes. Met vriendinnetje Suzanne ben ik de keuken in gedoken en hebben we heerlijke appelkruimeltaartjes gebakken. Wil je hier meer over lezen, en in foto’s zien? Lees dan verder.

Het handige aan de Koopmans bakpakketten is dat je weinig nog in huis hoeft te hebben om dit te kunnen bakken. Wij hebben standaard wel appels en rozijnen in huis (voor mijn apple pie oatmeal ontbijtjes!), roomboter hebben we meestal ook wel in de koelkast liggen en een eitje hebben we standaard wel in huis. Wanneer ik in een opwelling op een vrije middag wil bakken, en ik heb een bakpakket in huis staan kan ik gelijk aan de slag!.

Mmm dit zijn de appeltjes in blokjes gesneden met rozijnen en kaneelsuiker. Deze kaneelsuiker zat bij het bakpakket. Alleen nog even roeren en dit is al een heerlijke snack op zich!

Het deeg hebben we met de hand gekneed en in de vormpjes gedaan. Toen mocht de appelmix erbij en daarna gingen we de toplaag van de appelkruimeltaartjes erop doen.

Mmm we hebben zelf bedacht dat we de topping zo veel leuker vonden haha! Het kruimeldeeg werd dus een selfmade creatie mmm!

2013-11-10_1384092247

Mjam het eindresultaat, natuurlijk met een goede dot slagroom en een flinke mok thee! Wat hebben we gesmuld van deze taartjes, en onze vriendjes vonden ze ook heerlijk! Deze appelkruimeltaartjes kun je ook vullen met een kersenvulling, dat lijkt me ook heerlijk! De volgende keer duik ik de keuken in voor heerlijke fruittaartjes van Koopmans. Ik denk dat ik ze dan ga beleggen met aardbeitjes en stukjes banaan mmm. Ik vind deze bakpakketten echt een aanrader omdat je zelf met weinig ingredienten heerlijke taartjes kunt bakken. Ideaal ook wanneer je ineens onverwachts visite krijgt. De voorbereidingstijd is ongeveer 20 minuutjes en daarna hoeven ze maar 25 minuutjes in de oven. Het is eens wat anders dan een standaard plakje cake of stukje appeltaart. De bakpakketten liggen al in de supermarkten en zijn te koop voor 1,99 euro per pak.

Welke taartjes van de Koopmans bakmixen zou jij het liefste maken? Laat het me weten in de comments van dit artikel.

Liefs Kelly.

Follow my blog with Bloglovin’

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

24 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.