Er zijn natuurlijk al heel veel tags die rondgaan in Blogland over bloggen, en deze tag mocht hierbij niet ontbreken. Ik vond de vragen hiervan zo leuk dat ik deze wilde overnemen. Ik heb deze tag al bij meerdere bloggers zien rondgaan en de antwoorden blijf ik als blogger interessant vinden. Vragen of ik mijn blog zou verkopen voor 50.000 euro, of ik alles alleen doe voor mijn blog en of ik geld verdien met bloggen? Die ga ik in deze tag allemaal beantwoorden. Bloggen is gewoon iets wat mijn leven echt verrijkt heeft en ik ben dankbaar dat ik de stap gezet heb om te beginnen met bloggen in januari 2013. Benieuwd naar deze tag? Klik dan op lees meer.

Wat zou je aan je eigen blog willen verbeteren en wat wil je zeker zo houden?

Er zijn een heleboel dingen die ik wil verbeteren, maar er zijn ook een heleboel dingen die ik wil behouden. Wat ik het aller belangrijkste vind is dat Kellycaresse zichzelf blijft. De persoon achter deze blog is zichzelf en wil dit ook graag uitstralen. Ik ben niet perfect, ik ben niet zo goed in spelling waar ik heel graag aan wil werken, maar gezien de bezoekersaantallen accepteren jullie mij ook zoals ik ben en daar ben ik zo dankbaar voor. Feedback en tips zijn meer dan welkom maar ik zal altijd mezelf blijven en de kracht van deze blog willen behouden. Ook wil ik niet te commercieel worden en de eigenheid van deze blog behouden ondanks de advertenties die voorbij komen op deze blog. Wat ik ook wil behouden is de gezellige sfeer die hier voor mijn gevoel zeker hangt. Dat gevoel van ‘neem een kopje thee’ en kom gezellig bij me op bezoek. Dat er dan af en toe wat slordigheid foutjes tussen zitten dat hoort er eigenlijk gewoon bij. Als je morgen bij me thuis op bezoek komt voor een kopje thee dan vind je hier en daar ook een stofje of een vuiltje. Wat ik vooral wil verbeteren is de kwaliteit van mijn spelling.

Doe je alles voor je blog alleen?

Ja, ik doe in principe alles alleen. Het schrijven doe ik zelf, de ideetjes bedenk ik zelf en dat vind ik bij een persoonlijke blog wel heel belangrijk want als een ander dit gaat doen dan is het niet meer Kelly Caresse. Wel krijg ik hulp hier en daar. Zo maken mijn vriend en mijn vader meestal de outfit foto’s, heb ik mijn Lay-out ook laten maken door een bedrijf en heb ik iemand die me af en toe helpt met de technische kant van de site. Het mediabureau waar ik bij zit regelt de meerderheid van de campagnes en advertorials. Dat neemt niet weg dat ik als blogger de regie in handen heb en bepaal hoe de website eruit ziet en welke campagnes wel of niet passen op mijn blog om eigenheid te behouden.

Welk cijfer zou je je eigen blog geven?

Dat vind ik een lastige want ik zou altijd wel willen verbeteren maar ik wil juist leren tevreden te zijn met hoe het is. Ik zou mijn blog een 7,5 geven, een dikke voldoende maar er is ruimte voor verbetering.

Verdien je geld met bloggen?

Ja, mijn blog is mijn werk geworden en daar maak ik ook geen geheim van, daar ben ik zelfs heel trots op. Ik steek heel veel uren in deze site en wat voor mij voelt als een hobby, is het een droom die uitgekomen is nu ik er de kost mee verdien. Ik ben dankbaar dat ik dit daarom dagelijks mag doen en dat maakt mij een heel gelukkig mens.

Wat vind je een nadeel van bloggen, als je iets zou moeten kiezen? Of: heb je wel iets minder leuks meegemaakt door je blog?

Het nadeel van bloggen is dat ik heel veel bloot geef over mijn leven en dat daar soms ook negatieve reacties op komen. Soms krijg ik mailtjes met beledigingen, of reacties die me kwetsen. Ook daar moet ik mee leren om gaan en me daar vanaf te zetten. Eigenlijk is bloggen een hele mooie leerschool.

Waardoor blijf jij hangen op een blog en wanneer klik je weg?

Ik houd erg van persoonlijke blogs dus ik wil aan een blog goed kunnen zien wie er achter zit en wat die persoon wil overbrengen met de site. Ik vind het fijn als een blog voelt alsof ik bij iemand langs kom, alsof ik die persoon ‘echt’ een beetje ken. Ik houd zelf niet zo van blogs die volstaan met reviews, juist de persoonlijke verhalen vind ik leuk om te lezen.

Wat vind jij van persoonlijk bloggen? Waar let je op bij de informatie die je deelt op je blog?

Ik vind het heerlijk om persoonlijk te bloggen en om persoonlijke blogs te bekijken. Ik krijg vaak de vraag waarom ik geen duidelijke foto’s deel van mijn dochtertje Lana. Over bloggen en Privacy en mijn opvattingen daarover heb ik al eens een artikel geschreven.

Denk je nog lang door te gaan met bloggen en hoe zou je blog zich dan ontwikkelen, volgens jou? Wanneer zou je stoppen?

Ja, ik denk dat ik nog heel lang zal doorgaan, ik zou geen reden kunnen bedenken waarom ik ermee zal stoppen. Ik vind het lastig om in de toekomst te kijken omdat ik niet weet hoe ik mij verder ontwikkel en hoe mijn prioriteiten er in de toekomst uit zullen zien maar voor nu denk ik nog jaren door te gaan want ik heb er heel veel plezier in.

Zou je je blog verwijderen in ruil voor 50.000 euro?

Nee, ik zou mijn blog voor geen goud willen missen, het bloggen is echt mijn droom die uitkomt en ik geniet er iedere minuut van de dag van.

Welke dingen gebruik jij om te bloggen?

Mijn macbook pro om artikelen op te tikken, mijn Canon 1100D voor het maken van foto’s en filmpjes en sinds kort gebruik ik de Canon Ixus 155 compact camera om mee te vloggen en snelle foto’s en filmpjes mee te maken.

Dit waren de vragen van deze tag. Nu ben ik heel benieuwd welk cijfer jullie mijn blog zouden geven! Laat het me weten in de comments van dit artikel. Iedereen die deze tag wil overnemen mag deze overnemen, voel je vrij en laat het me in de comments weten of je hem hebt overgenomen, dan neem ik ook een kijkje op jouw blog!

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter, Instagram ofFacebook of Youtube.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

29 gedachten over “Another blogging tag : Over bloggen, dromen en meer!”

 1. Hoi hoi,
  Jouw blog is echt persoonlijk , wat ik minder vind is het letter typ met al die krullen ik kan het niet goed lezen wat er staat ( of ik ben een bril nodig haha)

  Ik heb regematig een recept gemaakt .
  En wat fijn dat je van je hobby je werk hebt gemaakt
  Ga zo door

 2. Leuke tag! De antwoorden die je geeft zijn inderdaad de antwoorden die ik had verwacht. Dat is een goed teken! Dat betekent dus dat je blog zo overkomt zoals jij wilt. Ik geef je blog een dikke 8. Ik snap wat je zegt over de spelling en ruimte voor verbetering, maar ik vind jezelf zijn veel belangrijker dan een paar schoonheidsfoutjes. Je mag erg trots zijn op je blog. Ik lees hier ieder dag met heel veel plezier. Liefs!
  Marion onlangs geplaatst…100 Happy Days: 22 – 28My Profile

 3. Wat fijn om te lezen! Ik had deze bij Shirley al zien voorbij komen…erg leuk om jou antwoorden ook eens te mogen lezen! 🙂

 4. Leuke tag! En best bijzonder dat jouw doel/droom van de happy challenge nu al uit is gekomen! Van je hobby kunnen leven! Ik lees met veel plezier jouw blog iedere dag en zou je een 8 geven!
  Geertje onlangs geplaatst…Kids Shoplog: H&MMy Profile

 5. Ik vind het zo goed hoe je kritisch naar jezelf kunt kijken maar toch ook heel positief blijft. Ik kom hier graag alleen vind een cijfer geven lastig. Hou daar niet zo van haha en dat als afgestudeerd juf zijnde 😛
  Fijne eerste Moederdag meis!
  Nicole onlangs geplaatst…MoederdagMy Profile

 6. Heb deze tag nou al zo vaak gezien maar ik open hem toch steeds graag. Leuk, ik ben gewoon nieuwsgierig haha. Ik vind het terecht dat je verient met je blog, je cijfer mag wel wat hoger hoor, niet zo beschijden! Liefs
  Maai onlangs geplaatst…Papablog: ArneMy Profile

 7. Leuk om te lezen. Wat heb je al veel mensen ontmoet dankzij het bloggen, zeg! 🙂

  In verband met je enige werkpuntje, heb je al eens aan een extra paar ogen gedacht? Iemand die jouw teksten op voorhand naleest op spelfouten. Als dat voor jou een optie is, stel ik me graag kandidaat… 🙂
  aMuse Rouge onlangs geplaatst…Listography 1: vreemde smaakcombinatiesMy Profile

 8. Leuke tag! Lijkt me trouwens wel vervelend om negatieve mails te krijgen. Na verloop van tijd zal je er wel makkelijker mee om gaan maar het lijkt me zo vervelend om dat te lezen. Maarja, dat is het internet…Wel super leuk dat je zoveel mensen hebt leren kennen door het bloggen, je wereld wordt een stuk groter door het interne zo!
  Susanne onlangs geplaatst…Food(d)iary | Week 19My Profile

 9. Ik vind jouw blog superleuk, toen je je 1 jaar blogjubileum had kon ik bijna niet geloven dat je nog maar zo kort bezig bent. Knap dat je zo snel zo groot bent geworden dat het je baan is! Een cijfer voor je blog, ik geef ook een 7,5. Ik ben een enorme taal-nerd dus moet eerlijk toegeven dat ik me soms wel stoor aan taalfouten. Daar ligt nog ruimte voor verbetering..
  Het leukste vind ik shoplogs, foto-artikelen en natuurlijk de mommy monday! Jouw bruisende persoonlijkheid maakt echter alles leuk, ga zo door!

 10. Wat heb je het ontzettend mooi ingevuld en weet dat ik (met nog heeeeeeel veel andere lieve lezeressen) je blog voor geen goud zouden kunnen én willen missen. Je hoort echt in mijn begin-de-dag-rondje haha <3 En hup geef je blog eens een hoger cijfer topper, je mag er trots op zijn en die mini spelfoutjes, dat maakt ons menselijk toch? Ik geen je blog een dikke elf <3 Mega kus xxx
  Dagmar onlangs geplaatst…BEHIND THE SCENES #38 – Sport, Fun & U-PRMy Profile

 11. Je hebt inderdaad een goede balans tussen persoonlijk bloggen en commerciële posts. Ik haak meestal af als ik geen beeld krijg van de persoon achter een blog. En voor wat betreft de foto’s van je dochter: groot gelijk dat je dit niet deelt!
  Paul onlangs geplaatst…ParanoiaMy Profile

 12. Ik vind het zó tof dat bloggen echt jouw werk is! Dat lijkt mij ook nog iets moois om (liefst parttime) te kunnen doen later! Ik geef jouw blog een dikke 8! (dat mag je dus zien als iets tussen de 8 en de 8,5 ofzo haha!) Ik ben zelf echt een spellingsmiep, maar ik stoor me er bij jou niet echt aan omdat je verder zo leuk schrijft! Complimenten, ik lees je blog dagelijks met heel veel plezier! 🙂

  En oh, ik lees deze tag zó vaak, ik moet ‘m maar eens invullen haha!
  Linda onlangs geplaatst…Nieuw | Esprit, Benetton, Vrouwendag, Ikea.My Profile

 13. Persoonlijke tags vind ik ook leuk om te lezen 😉
  Ik heb het niet zo op dat beauty gebeuren 🙂 haha!

  Het lukt me niet om door te klikken op de namen wie je al ontmoet heb in het echt.
  Bij Suzanne, Shirley en Anne kan ik doorklikken, maar bij de rest niet.
  Ligt dit aan mijn computer om is de link niet goed verwerkt?

  Fijne dag Kelly !

 14. Leuke tag! Ik lees je blog graag omdat het open en persoonlijk is. Ik ben een taalnerd dus je foutjes vallen op maar doordat je blog zo leuk is, vind ik het minder erg. Bovendien mag ik een taalnerd zijn, ook bij mij slipt er nog wel eens een foutje tussendoor. Ga zo door.
  Petra onlangs geplaatst…Spam je blogMy Profile

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.