Gezellige koffie en lunch afspraak met Kimberley

Vandaag had ik een gezellige afspraak gemaakt met Kimberley. Kimberley is een vriendinnetje die ik ken van een aantal jaren geleden (shame on us, we hadden elkaar 4 jaar niet gezien). Toen spraken we wekelijks wel af samen en gingen we dagjes naar de Efteling. Helaas verwaterde dit maar via internet bleven we elkaar wel volgen via social media. Tot we spontaan het idee hadden voor een gezellige afspraak! We hadden gelijk een datum in de drukke agenda’s geprikt zodat we het niet konden uitstellen haha. Ik had Kimberley opgehaald op het station in Tilburg en nadat we de auto geparkeerd hadden zijn we gezellig koffie gaan drinken bij een leuk koffietentje. We bestelden beiden een skinny vanilla latte (suikervrij, ideaal voor mij!).

mmm vanilla latte!

Toen we elkaar zagen merkten we gelijk weer dezelfde klik als toen! Ook merkten we dat we veel dezelfde raakvlakken hebben! Allebei hebben we een eigen bedrijf en een blog dus hier konden we lang over kletsen. Kimberley  is een ambitieuze dame die een eigen bedrijf runt. By Kimberley is haar bedrijfsnaam en merknaam. By Kimberley is een jong en ambitieus bureau dat in het leven is geroepen om jonge ondernemingen te inspireren en te ondersteunen op het gebied van visual design, concept design en trendwatching. Daarnaast blogt Kimberley op haar mooie vormgegeven blog.  By kimberley heeft al werk verzorgt voor verschillende bekende namen zoals Concept 385 en Jimmy woo. Ik zou jullie zeker willen aanraden om een kijkje te nemen op haar site: by kimberley. Ik ben ontzettend trots op Kimberley en tijdens onze afspraak merkte ik gelijk hoe enthousiast en inspirerend ze is en verteld over haar werk. Maar ook hoe geinteresserd ze in anderen is en anderen graag wil helpen. Ik denk dat dit de kracht is van haar bedrijf!.

We konden samen eindeloos kletsen over onze interesses rondom hobby’s, het hebben van een eigen onderneming, shoppen, personal life etc. en we hebben gelijk een vervolg datum afgesproken voor een dagje Amsterdam! Na ons kopje koffie gingen we even wat winkeltjes in om te shoppen. Hierover heb ik een logje geschreven over de Zware knitwear pullover :).

We hadden helaas niet veel tijd om af te spreken dus we gingen vrij snel al richting Bagels en Beans voor een lekkere lunch!

\ Lunch! Verse jus met aardbei sapje, bagel met walnoot creamcheese en een special bagel mat avocado, rookkippetje en rucola sla 🙂 mmm

Ik heb het heel erg gezellig gehad en Kimberley gaf hetzelfde aan over onze afspraak. Ik vond het leuk om dit de delen op de blog. Er zal na ons dagje Amsterdam zeker ook daar een logje over online komen. Kimberley, keep up the good work! En bedankt voor je tips!

Voor vragen aan Kimberley, leave them at the comments 🙂 Ik ben benieuwd wat jullie van een logje zoals deze vinden?

 

 

 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

3 reacties

 • Ashleey
  8 februari 2013

  Super dat jullie weer met elkaar gingen afspreken! En wat een leuk verhaal! 😀

 • Suzanne
  8 februari 2013

  Leuk! Gezellig meeten! Altijd leuk om nieuwe mensen te ontmoeten helemaal medebloggers.

 • rachel
  8 februari 2013

  leuk!! en dat na 4 jaar 😀

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.