34 weken zwanger : De grote mijlpaal!

En toen was ik alweer 34 weken zwanger, een mega mijlpaal die toch wel extra speciaal is om te behalen. Zoals jullie wellicht al wisten, ben ik bij Lana bevallen met 34 weken en 8 minuten, die mijlpaal voorbij gaan bij Aimy vond ik al heel speciaal, nu stond ik er weer zo bij stil. We hadden een zwangerschapsshoot deze week (ik deel alvast een paar foto’s met jullie in deze vlog), we bezochten de kermis, gingen naar de pannenkoekenbakker en meer. Kijk je gezellig mee?Klik hier als je de video niet kunt zien

 

Bijzonder om deze mijlpaal voorbij te gaan, nu is het alsnog spannend, wanneer zal ik gaan bevallen? Zal ik het termijn waarop Aimy geboren is (37,5 weken) voorbij gaan? We zijn benieuwd. Ik ben benieuwd of jullie ook zulke verschillende zwangerschapstermijnen hadden, of juist steeds rond hetzelfde moment zijn bevallen.

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn nieuwste weekvlog vonden, laat het me zeker weten als reactie bij de comments, die lees ik met veel plezier.

Vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal als je de video leuk vond. Dat kan hieronder via de ‘abonneren’ knop hieronder. Dankjewel voor het abonneren, daar help je me heel erg mee.

abonneren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

15 gedachten over “34 weken zwanger : De grote mijlpaal!”

 1. Herkenbaar! Bij Fay werd ik met 37 weken ingeleid en toen ik dat termijn voorbij was vierde ik toch wel een feestje. Ook al mag een kindje met 37 weken geboren worden.. ik merkte toch dat Fay er eigenlijk nog niet klaar voor was toen. Dus hoe fijn was het dat Milo mocht blijven zitten toen..

 2. Oh ja ik kan begrijpen dat dat spannend is, al heb je nu denk ik nog meer hou vast aan een datum in de toekomst door de geplande keizersnede. Zo bijzonder, voor de laatste keer met zo’n mooie buik, geniet van de laatste loodjes. De tijd vliegt echt voorbij!

 3. Dat lijkt mij ook heel spannend als je al die ervaring hebt gehad! Was weer een leuke vlog! Gezellig met al je vriendinnen, mooi is dat 🙂

 4. Spannend periode weer. Ik hoop dat je kleine meisje nog even lekker blijft zitten. Heerlijk nog van genieten. Alhoewel ik ook wel heel nieuwsgierig ben naar de kleine dame. Zal ze net zoveel haartjes hebben als Lana en Aimy..Zo leuk dat we dit met je ons wilt delen?

 5. Wat doen jullie toch veel leuke dingen altijd in een week! Daarmee vergeleken heb ik zo’n saai leven, hahaha. Heerlijk hoor, genieten van je meisjes 🙂 Gefeliciteerd met je mijlpaal, benieuwd hoe lang het nog gaat duren!
  Mijn dochter kwam met 40+3, benieuwd wanneer deze 2e spruit zich aandient. Hij/zij mag komen, maar we zullen het zien! Spannend!

 6. Ik kan me voorstellen dat zoiets heel erg spannend is, het blijft toch altijd in je gedachten rondspoken. Laat dit meisje nog maar lekker even zitten:-)

 7. Anita te Gussinklo

  Wat ben je toch een heerlijke moeder Kelly.
  Ik geniet echt van je vlogs, je bent zo relaxt met je (lieve) kids.
  Echt leuk om te zien. Suc6 met de laatste lootjes.

 8. Leuke vlog! En inderdaad wat een saai leven heb ik in vergelijking met jou?

  Oeps met dat tanken.. balen op zon moment.

  Dat onder de tunnel armen omhoog doet vooral mama hier?

  Mooie kinderwagen! Maar ik zie eigenlijk veeel te graag mijn baby als ik wandel. Nu is ze soort van weggestopt?

 9. Ik snap dat je er bij stil staat. Wel fijn dat Aimy iets langer is blijven zitten.
  Ik ben benieuwd wanneer je 3e meisje gaat komen! En misschien bevallen we wel op dezelfde dag 🙂
  Leuke vlog!

 10. Spannend zeg. Alles voorbij de 37 weken is fantastisch natuurlijk. Mijn knullen van nu 2 jr en 9 maanden kwamen met 40,0 en 39,6. Mannen van de afspraak ?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.