We zijn terug van vakantie! Korte personal update

Even een kort berichtje van mijn hand! Na twee heerlijke weken vakantie zijn we gisteren terug gekomen en veilig geland op Schiphol. Zoals jullie konden merken stonden er ‘gewoon’ iedere dag een of meerdere updates online op Kellycaresse.nl, iets waar ik best trots op ben en ook hard voor gewerkt heb. Vanaf vandaag moet ik dus weer hard aan de bak voor nieuwe updates en artikelen. Ik zette net mijn Imac weer met een glimlach aan want, ik heb er zin in! De twee weken vakantie hebben me echt goed gedaan, ik ben echt tot rust gekomen, heb niet zoveel op online gebied gedaan en ben daardoor echt tot rust gekomen. Ik heb onwijs veel inspiratie opgedaan op vakantie en kan er dus weer met een frisse blik tegenaan. Dat betekent dat er heel veel leuks aan zit te komen!

Proosten met Lana

Wat een heleboel rust, gezelligheid, zon en een prachtige omgeving met je kunnen doen! Ik heb zo onwijs veel foto’s gemaakt dat er morgen een eerste vakantie diary online zal komen en later nog een tweede deel. Ook kon ik het niet laten om een heleboel te filmen zodat ik er vlogs van kan uploaden. Ik ben nog in twijfel of het een vlogweek zal zijn die volgende week ergens online zal beginnen of dat het losse vlogs worden die over een iets langere periode online zullen komen. Daarover mogen jullie mee denken bij de comments! Ook vond ik het heel inspirerend hoe men daar leefde, zoveel relaxter als in Nederland. Ik kreeg er veel inspiratie van voor artikelen. Ook daar gaan jullie meer over lezen. En natuurlijk die vlucht. De heenreis duurde 10 uur en de terugreis met tussenlanding op Aruba maar liefst 12,5 uur. Hoe hebben we dit overleefd met een dreumes? Dat kunnen jullie binnenkort lezen. Genoeg te doen voor mij dus, to be continued zal ik maar zeggen.

Tijdens mijn vakantie heb ik natuurlijk wel iedere dag jullie lieve comments bekeken die me echt een heel dankbaar en fijn gevoel gaven! Dankjulliewel! Ik vind het fijn om weer thuis te zijn en om weer lekker aan de slag te kunnen voor jullie. Lieve groetjes!

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

46 gedachten over “We zijn terug van vakantie! Korte personal update”

 1. Welkom thuis Kelly! Leuk om te lezen dat jullie genoten hebben van jullie vakantie. Ik ben ontzettend benieuwd naar je foto’s en vlogs. Ik zou een vlogweek wel fijn vinden, maar dat komt omdat ik gewoon heel nieuwsgierig ben 🙂 Ik vind het heel knap dat je elke dag één of meerdere artikels / filmpjes hebt voorzien terwijl je weg was. Je bent een topper!
  Vanessa onlangs geplaatst…Plog: Weekendje Amsterdam | WestCord City Centre HotelMy Profile

 2. Hoi Kelly! Leuk dat jullie ervan genoten hebben als gezinnetje. Nu maar aftellen tot de bruiloft!!
  Ik zou het qua vlogs leuker vinden om het wat meer te spreiden, alles in 1 week lijkt me wat too much 🙂

 3. Fijn dat jullie veilig zijn geland en het naar de zin hebben gehad.
  Ik stem, wat de video’s betreft definitly voor een vlogweek, daar word ik altijd zo blij van!

  Succes met het wennen aan ons koude kikkerlandje deze week, ik kan niet wachten op je nieuwe zonnige artikelen!
  Liefs A.
  Alie onlangs geplaatst…Een update en een bedankje 🙂My Profile

 4. Esther Marieke

  Welkom terug! Fijn dat jullie het zo heerlijk hebben gehad! Een vlogweek lijkt me leuk!!

 5. Aaah, fijn dat jullie weer veilig (!) thuis zijn gekomen. En wat heerlijk dat de vakantie je goed heeft gedaan, krijg helemaal zin om zelf m’n koffer weer in te pakken 🙂
  Esther onlangs geplaatst…5 droombanenMy Profile

 6. Wat fijn dat jullie zo genoten hebben van jullie vakantie! Ik ben heel erg benieuwd naar de foto’s en vlogs! 🙂 een vlogweek lijkt me wel leuk! Heel fijn ook dat je veel inspiratie hebt opgedaan en dat je weer met veel zin aan de slag gaat! Wat een vakantie allemaal niet kan doen he! 🙂 En de bruiloft komt nu ook wel dichtbij he, dat is ook zo spannend! 🙂
  Kim | Kimsbloglife onlangs geplaatst…Waar ik mee bezig ben van ‘nine to five’ (en nog veel later)My Profile

 7. Welkom thuis!
  im hoop datje wat zon mee hebt genomen naar Nederland
  ik ben erg benieuwd naar je nieuwe inspiratie,maar vooral hoe heb je t gedaan zolang in t vliegtuig met die kleine hihi
  Wij vlogen 5 uur maar die tijd duurde veel te lang voor mijn dochter (3jaar)
  En ik had vanalles meegenomen om de tijd vol te maken maar ze liep liever rond 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.