I love summer -tag

Vandaag behandel ik op mijn blog de I love summer tag. Een leuke tag die ik al bij meer bloggers voorbij zag komen. Ik ben dol op de zomer en ik heb erg veel zin in de zomer dus deze tag vond ik helemaal geschikt voor mij. Hebben jullie ook al zoveel zomer kriebels? Ik heb helemaal zin om in zomerjurkjes rond te lopen op slippers, en te genieten van de warmte en de zon.

1. Wat is jouw favoriete nagellak voor de zomer? 

Ik ben dol op felle nagellak kleurtjes, die draag ik eigenlijk het hele jaar wel door. Ik draag niet dagelijks nagellak, dit omdat dit voor mijn werk ook niet mag, maar als het kan vind ik het heel leuk. Ik draag graag perzik kleurtjes, turqoise, mintgroen, en roze.

2. Waar gaat jouw reis naartoe deze zomer? Of blijf je lekker thuis?

Mijn vriend en ik hebben nog niet concrete vakantieplannen. Ik wilde ook eerst de uitslag van het slagen voor mijn HBO diploma afwachten. Daar heb ik gelukkig inmiddels groen licht voor. We zitten te denken aan een reis via Frankrijk naar Spanje om in ieder geval de prachtige stad Barcelona te bezoeken. Hoe of wat qua accommodatie weten we nog niet. Het belangrijkste is dat we lekker samen zijn en genieten van elkaar, de vrijheid en mooi weer.

3. Wat draag jij het liefst met warme temperaturen?

Ik ben dol op jurkjes, heerlijk. Fijne stoffen jurkjes met bloemetjes of andere prints. Deze zomer zal ik met een flinke bolle buik lopen dus ik weet nog niet zo goed hoe mijn zomer garderobe eruit zal zien. Ik zal in ieder geval fijne slippertjes dragen, blote benen en strapless topjes.

4. Wat is jouw ultieme zomer hit?

Oeh goede vraag. Ik vind zomer muziek sowieso heerlijk. Ik heb niet echt een voorkeur maar Spaanse liedjes, om heerlijk op te dansen (salsa) vind ik heel fijn om naar te luisteren, wordt ik heel vrolijk van.

5. Welke sandaaltjes verslijt jij deze zomer zeker weten? 

Ik draag mijn sandaaltjes van Zara sowieso, die zitten heerlijk. Ook wil ik nog kijken voor een nieuw paar voor dit jaar. Ik ben dol op sandalen, heerlijk luchtig en ze lopen lekker.

6. Wat is jouw favoriete zomer geur?  

Mijn favoriete geurtje allertijden is DKNY Be delicious, een geur die heel goed past bij de zomer, dus die is gelijk ook mijn favoriete zomergeur.

7. Wat draag jij als je gaat zwemmen? Een badpak, bikini, tankini? 

Ik ben een bikini lover. Deze zomer zal ik een goede dikke buik hebben dus dan weet ik nog niet zo goed wat ik ga dragen. Ik ben geen fan van badpakken dus dat gaat het niet worden. Ik denk dat ik ga voor een bikini, met een mooie tuniek erbij om mijn buik uit de zon te houden.

8. Welke lipsticks in je stash schreeuwen ZOMER? 

Absoluut Mac speed dial. Dat is een hotpink kleurtje, lekker fel en helemaal geschikt voor de zomer!.

9. Wat is je favo zomer drankje?

Ik ben dol op heerlijke smoothies en sapjes. Ook vind ik spa rood heerlijk met een schijfje citroen.

10. Wat zijn jouw ultieme zomer musthaves?

Absoluut een maxi dress, ik ben nog op zoek naar het perfecte paar in zwangerschapsvorm. Ik vind de maxi jurken heel zomers en heel mooi staan. Fijn met wat slippers aan, een mooie (strand)tas, natuurlijk mijn zonnebril op, en eventueel een hoedje tegen verbranding. Zonnebrand creme (factor 30 of hoger please) is een absolute zomer musthave voor mij.

De zomer mag van mij hierheen komen hoor. Ik ben er klaar voor!. Zijn jullie ook al helemaal klaar voor de zomer? Wat zijn jouw ultieme zomer musthaves? En ga jij voor de bikini of een badpak? Laat het me weten in de comments.

Follow my blog with Bloglovin’ 

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

13 gedachten over “I love summer -tag”

  1. Leuk om te lezen! Ik ga ook voor de bikini maar ik ben erg blank dus moet ook factor 30 of hoger smeren en soms draag ik een tuniekje over mijn bikini.

  2. Leuke tag he. Het lijkt me wel lastig om van de zomer een leuke bikini (of iets) te vinden als je een dikke buik hebt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.