Mijn verhaal: Hoe ik Fulltime blogger en vlogger ben geworden

fulltime vlogger

Ik krijg nog steeds heel vaak de vraag hoe ik eigenlijk mijn blog ben begonnen. Wanneer ik begon met vloggen en video’s op Youtube. Hoe ik hier uiteindelijk mijn baan van heb kunnen maken, enzovoorts. In deze video vertel ik je mijn grote inspiratiebron, hoe ik begonnen ben tijdens mijn studie en zwangerschap en de overgang naar het fulltime gaan voor mijn blog als bedrijf.

Mijn verhaal: Hoe ik Fulltime blogger en vlogger ben geworden

Klik hier als je de video niet kunt zien

fulltime blogger

fulltime blogger

fulltime blogger

Owja, dit was die eerste blogpost waar alles mee is begonnen op 16 januari 2013 😉

Dit was de video met mijn verhaal, vanaf het moment dat ik bedacht, ik ga ook bloggen. Een stap waar ik geen seconde spijt van heb en die mij enorm veel geluk heeft gebracht. Ik ben benieuwd wat jullie van de video vonden. Ben jij zelf ook voor jezelf begonnen in je bedrijf of overweeg je om die stap te wagen? Ben jij blogger, vlogger of zit je in een hele andere branche? Heb je ambities om ooit voor jezelf te beginnen? Ik ben heel erg benieuwd naar jullie ervaringen, dat vind ik namelijk heel inspirerend om te lezen. Laat je reactie achter bij de comments.

Deze video is gemaakt in samenwerking met ABN Amro

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

43 reacties

 • Mama Lifestyle Blog
  2 september 2016

  Wat eern leuke video Kelly! Ik blog ook, maar dan als hobby. Ik begrijp maar al te goed dat je erg dankbaar bent dat je van bloggen je bedrijf hebt kunnen maken. Dat is de droom van elke blogger denk ik. Ook ik vind bloggen het allerleukste om te doen. Ik heb een eigen bedrijf, 8 jaar geleden opgestart met mijn vriend. Het is inderdaad een grote sprong in het diepe, een weg met grote hobbels, heel veel pieken en dalen (soms meer dalen), maar zo ontzettend leerzaam en uitdagend. Je ziet er trouwens super goed uit. Heb je deze video op de dag van de bruiloft ophenomen?
  Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Facebook Follow Friday & spam je blogMy Profile

 • Danella
  2 september 2016

  Wat leuk om te horen hoe het allemaal bij jou begon en is gelopen de afgelopen jaren. Volgens mij heb je nog net zoveel passie voor het bloggen als toen je ermee begon.
  Danella onlangs geplaatst…Reactie op Review: Garnier Micellair Water + Waterproof door LauraMy Profile

 • Femke
  2 september 2016

  Wauw, heel inspirerend hoor. Tof om te horen dat het eigenlijk zo ‘spontaan’ is gelopen mede dankzij je vriendin. Je bent denk ik voor veel meiden een inspiratie, hoe tof is dat! Leuk hoe je alle zo kunt combineren en dat je jouw passie altijd zo goed over weet te brengen.
  Femke onlangs geplaatst…Review: Lancaster Tan Maximizer Tan Prolonging Soothing MoisturizerMy Profile

 • Channa
  2 september 2016

  Super leuk om te horen! Meteen ook duidelijk dat dit niet even iets is wat je zomaar doet!
  Channa onlangs geplaatst…Shoplog kinderkleding van de Lidl + nieuwtje!My Profile

 • sabrina
  2 september 2016

  Wat een leuk verhaal om te horen! Blij dat het zo goed gelopen is met je blog, dat je vandaag zo ver staat met je blog is iets om een beetje jaloers op te zijn 🙂 Veel succes met de toekomst!
  sabrina onlangs geplaatst…Eerste dag schoolMy Profile

 • Ellen
  2 september 2016

  Hele leuke vlog, erg inspirerend ?. Je mag trots zijn op wat je hebt bereikt.
  Ellen onlangs geplaatst…Fabulous Books: Erling Jepsen – Vreselijk gelukkigMy Profile

 • Nicole
  2 september 2016

  Je bent mijn inspiratie meis! Volg je al zo lang en je doet precies wat ik ook wil.. Nu heb ik de afgelopen jaren het te druk gehad met beter worden maar nu het zover is ga ik echt eens goed nadenken wat ik wil en dan ga ik ervoor! Dank je voor je mooie verhaal ?
  Nicole onlangs geplaatst…Het beste van augustus!My Profile

 • Nicole
  2 september 2016

  Echt stoer hoor! Zo helemaal zelfstandig!
  Nicole onlangs geplaatst…Spijt van de naam van jouw kind?My Profile

 • Annemijn
  2 september 2016

  Wat leuk dat je hier meer over deelt. Ik denk dat je voor veel mensen een voorbeeld kan zijn. Zelf blog ik ook maar daarnaast werk ik in de jeugdzorg.
  Annemijn onlangs geplaatst…Mijn favoriete gezonde tussendoortjesMy Profile

 • Tamara
  2 september 2016

  Leuk filmpje! Ik blog ook als werk, maar het blijft toch iets wat niet helemaal geaccepteerdis ofzo. Heb jij daar ook last van? Dat mensen het gek vinden wat je doet als werk?
  Tamara onlangs geplaatst…Voor de geboorte de babynaam al vertellen.My Profile

 • Sandra
  2 september 2016

  Leuke, inspirerende video! Ik blog ook en dan vooral over sieraden, DIY, trends, tips en laat mijn eigen sieradenlijn zien. Ik ben net overgegaan naar een eigen Domein dus er moet nog wel het 1 en ander aangepast worden maar ben nu al super blij! Deze maand ga ik me ook inschrijven bijdrage kvk rn vandaag heb ik mijn aller eerste afspraak voor het gaan geven van workshops! Ik ben hard aan het knallen en hoop er een parttime inkomen mee te kunnen gaan verdienen! Thx, voor de leuke video!
  Sandra onlangs geplaatst…HI HA Happy Moments #6My Profile

 • MetMirjam
  2 september 2016

  Leuk dat je dit deelt! Ik blog ook (als hobby) en ik vin het heerlijk om te doen. En als ik nu al kijk hoeveel tijd er in gaat zitten.. petje af hoor!
  MetMirjam onlangs geplaatst…7 x Gênante momentenMy Profile

 • Wendy
  2 september 2016

  Jaaa, ik weer nog dat je net begon met je blog en kijk hoe je het nu doet!!! Echt geweldig! Wel jammer dat ik je moest missen bij de Efteling ? Ik ben in 2010 met La Fit begonnen, mijn freelance onderneming in het lesgeven en heb daar geen moment spijt van gehad. Ik ben mijn passie gevolgd, en super trots op hoe het nog steeds gaat. Met bloggen als hobby ben ik in mei 2015 begonnen en ik vind het heerlijk om erbij te doen. Keep up the good work, Kel, je bent een inspiratiebron voor velen! Xx
  Wendy onlangs geplaatst…Peuter paniek. Deal with it.My Profile

 • Vanessa
  2 september 2016

  Wat een leuke en inspirerende video! Fijn om te horen hoe het allemaal is begonnen. Superleuk dat je van je hobby je fulltime baan hebt kunnen maken en daar heel blij van wordt. Je straalt ook helemaal als je erover verteld 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…Persoonlijk: Gescheiden oudersMy Profile

 • Marijke
  2 september 2016

  Wat een leuke video, zo knap wat je allemaal hebt bereikt!
  Marijke onlangs geplaatst…Fruit.nl + Win een enorme fruit box!My Profile

 • Stefanie
  2 september 2016

  Leuk om je verhaal te horen! Ik vind dat je super trots mag zijn op wat je bereikt hebt. Ik lees en kijk altijd met veel plezier jou blogs en vlogs!
  Stefanie onlangs geplaatst…Ken jij ze al, de hondjes van Paw Patrol?My Profile

 • carolien
  2 september 2016

  Ik ben de laatste tijd steeds vaker aan het afvragen of ik er mijn bedrijfje van ga maken. Ik heb nog heel weinig betaalde samenwerkingen, maar wel vaak “review” samenwerkingen. Ik vind het moeilijk om in te schatten wanneer je er je bedrijf van moet maken. Het lijkt me een heel spannend avontuur om mee te maken.
  carolien onlangs geplaatst…Bietensoep – Food FridayMy Profile

 • Lilian
  2 september 2016

  Wat fijn dat je iets gevonden hebt waar helemaal je passie ligt. Je mag trots op jezelf zijn!
  Lilian onlangs geplaatst…Waar je meer over na gaat denken als je ouder wordtMy Profile

 • Monique
  2 september 2016

  Wat mooi en leuk dat je dit deelt! Het is zo fijn als je van je hobby je werk kunt maken… Hier doe ik het ‘erbij’ maar ik verdien er wel steeds ietsje meer aan, dus zolang ik het leuk blijf vinden probeer ik lekker door te groeien en mezelf als blogger/blogger verder te ontwikkelen 🙂
  Monique onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate Week 31My Profile

 • Gerdi
  2 september 2016

  Wat een tof verhaal! Ik ben net samen met een vriendin een blog gestart, maar we doen het meer voor de leuk..Maar zeg nooit nooit!

 • Doortje
  2 september 2016

  Wat leuk dat je dit zo eerlijk verteld! Ik begon ook als hobby en het heeft mij al heel veel leuks gebracht, ik kan er nog niet van leven, maar hoop dat uiteindelijk wel te kunnen. Voor nu geniet ik gewoon van het feit dat ik kan doen waar ik gelukkig van word!
  Doortje onlangs geplaatst…Wat doe jij s’avonds?!My Profile

 • Leonie
  2 september 2016

  Zo knap dat je die stap hebt genomen.. Het lijkt me heerlijk om van m’n hobby m’n beroep te mogen maken!
  Maar mijn baan als pedagogisch hulpverlener vind ik toch ook nog te leuk!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Kyra is 1 maand oud!My Profile

 • Claudia
  2 september 2016

  Wat leuk om te zien. Ik zit ook in de rollercoaster van wat ik allemaal wil. Ik ben sinds 1 juli minder gaan werken bij mijn werkgever, freelance daarnaast en omdat ik óók erg van schrijven hou, mijn eigen online magazine gestart. Superspannend allemaal, dus jouw video komt op het goede moment! Ik ga lekker verder met ontdekken en mezelf de ruimte daarvoor geven.

  Wees maar terecht trots hoe je het allemaal doet.
  Claudia onlangs geplaatst…Wat wil je later worden?My Profile

 • Claudia
  2 september 2016

  Dat herken ik wel. Ik word vaak glazig aangekeken als ik vertel wat ik allemaal (freelance) doe.
  Claudia onlangs geplaatst…Wat wil je later worden?My Profile

 • karlien
  2 september 2016

  HEel erg tof! Ik ben ook in een opwelling met mijn blog begonnen en ik stop nooit meer 🙂
  karlien onlangs geplaatst…Verre reis met kleine kinderen, vijf tips!My Profile

 • rachel
  2 september 2016

  leuk je verhaal te horen mop!! ik weet nog dat je je blog begon hihi. fijn dat je zo je draai hebt gevonden !! wij hebben 2 bedrijven dus weet dat het allemaal niet zomaar iets is maar waar een wil is is een weg!!
  rachel onlangs geplaatst…Hoera!!My Profile

 • Sjoukje - meergeldminderstress.nl
  2 september 2016

  Wat een leuke inspirerende vlog!
  En van harte gefeliciteerd met je nominatie voor de Mom Blog Awards! Ik heb op je gestemd. 🙂
  Sjoukje – meergeldminderstress.nl onlangs geplaatst…5 slimme tips om te besparen op boodschappenMy Profile

 • Dees
  2 september 2016

  Wat leuk om te horen zo hoe je bent begonnen echt super …..ik hoop ooit ook maar mijn cijfers vallen nog een beetje tegen. Maar daarnaast ook nog baan en zorg voor mijn dochtertje maar goed ook nog maar sinds mei bezig en sinds juli de juiste pagina en sinds augustus Facebook erbij en meer blogs dus we gaan het zien
  Dees onlangs geplaatst…2.0 Week 4. Falen en behalen!My Profile

 • Marije
  2 september 2016

  Ik vind het echt heel inspirerend en super gaaf dat je je dromen waar hebt kunnen maken! Het is waar hoor, als je erin gelooft dan kan je zoveel bereiken. Heb je echt heel knap gedaan! 😀

 • Barbara
  2 september 2016

  Leuk om je verhaal te zien en horen! Een droombaan voor heel veel moeders! Zelf heb ik een blog, maar ontbreekt de tijd om er meer tijd in te steken. Gedeeltelijk kies ik daar zelf voor en gedeeltelijk iets met 3 kinderen. Zonder wie er overigens geen blog was geweest. ?
  Barbara onlangs geplaatst…De goede fiets voor mijn kind? Inclusief Maattabel.My Profile

 • Debby
  2 september 2016

  Gaaf! Hoop ooit op ‘n dag ook van mijn blog/onderneming rond te kunnen komen!
  Debby onlangs geplaatst…Hoe kies je de juiste reisverzekering?My Profile

 • sherry
  2 september 2016

  Wat leuk om dit zo te zien.

 • Karin
  3 september 2016

  Je bent een inspiratie voor velen Kelly! Ook voor mij, ik heb gister je vlog gezien!
  Loop al een tijd rond met het idee om een blog te starten! En ik heb de sprong in het diepe maar eens gewaagd! Een paar uur geleden mijn eerste blog online gezet over mijn nieuwbakken moederschap 🙂 Het is heel persoonlijk dus het voelt alsof ik in mijn blootje sta, maar ik vind het zo leuk om op deze manier mijn gedachten en belevenissen van me af te schrijven!
  Wat jij bereikt hebt is echt jaloersmakend haha! Het lijkt me geweldig om van bloggen je werk te maken!
  Karin onlangs geplaatst…First blog postMy Profile

 • Cindy
  5 september 2016

  Heel inspirerend om te zien hoe het allemaal zo kan lopen. Het lijkt me ook echt heel erg tof, maar voorlopig is het allemaal nog maar gewoon hobbymatig. Ik heb nog genoeg te groeien 🙂
  Cindy onlangs geplaatst…Vakantievlog deel 2 | Met o.a. mini-break Zeeland & Milas zijn eerste hapjes!My Profile

 • Kool Family
  8 september 2016

  Dag Kelly,
  Mooie blog heb je. Ikzelf ben anderhalve maand gestart met bloggen, vooral om voor mezelf alles te ventileren en mijn leven terug op iedere krijgen nadat onze wereld instortte door medische problemen die er waren/zijn met ons jongste zoontje. Intussen kan ik al zeggen dat ik niets liever zou doen dan van mijn nieuwe hobby mijn beroep maken.
  Fantastisch dat jij je droom al hebt kunnen waar maken!

  Veel liefs
  Kris

 • Lifeaholic.nl
  15 september 2016

  Heel erg leuk en inspirerend filmpje. Zelf is mijn blog sinds maandag in de lucht en merk dat ik daar nu al heel trots op ben! Ik ga er voor en hoop ooit ook net als jou mijn droom waar te kunnen maken! 🙂
  Lifeaholic.nl onlangs geplaatst…Bon Bini Curaçao deel 2!My Profile

 • Mathilde
  15 januari 2017

  Super leuk kelly! Gefeliciteerd met weerceen mooi jaar erbij!! Op naar je eerste jubileum?
  Ik ben sinds mei ’16 fanatiek bezig met bloggen and I love it! Ervaringen delen, tips, ideeën opdoen etc. Zou super zijn als ik dit on zoverre weet uit te bouwen dat ik er ook mijn baan voor op zou kunnen zeggen…. long way to go haha.
  Heel veel succes! Liefs mathilde

 • Peggy Verrijt (Brunette Ambition)
  15 januari 2017

  Wat een leuke video! Ik vroeg me af hoe jij op een gegeven moment bij een mediabureau bent uitgekomen? Hebben deze jou benaderd of heb jij zelf het initiatief genomen om hen aan te schrijven? Ik ben zelf ook bezig met het opbouwen van mijn eigen blog (Brunette Ambition) en kan wel wat tips gebruiken!

 • Mamazijn
  15 januari 2017

  Wow wat een mijlpaal! Gefeliciteerd met vier jaar bloggen ?
  Mamazijn onlangs geplaatst…Recept voor zandkoekjesMy Profile

 • Lisette
  15 januari 2017

  Heel erg leuk om te horen hoe je ooit heel klein begonnen bent!
  Lisette onlangs geplaatst…Winactie op LizLoveLife FacebookpaginaMy Profile

 • Anja
  16 januari 2017

  Gefeliciteerd met je 4-jarig blogbestaan! Wat leuk! Ik blog/schrijf ook, maar ben nog maar net begonnen en zie wel waar het schip strandt 😉 Is eigenlijk ook gewoon afleiding aangezien ik voor mijn beroep al veel schrijf, maar dan in opdracht.
  Anja onlangs geplaatst…Review Oral B Genius 8000sMy Profile

 • Natasja
  4 augustus 2018

  Lekker late to the party (en dat terwijl ik je blog al super lang volg!). Je bent nog altijd een inspiratie. Hoewel ik er al langer van droom om van mijn blog ook mijn onderneming te kunnen maken, is het mij tot nu toe nooit gelukt. Ook teveel pieken én dalen gehad waardoor dit niet mogelijk werd. Nu sta ik er anders in en heb ik het idee dat het wellicht gaat lukken. Het is even hard aan de touwtjes trekken, maar o zo leuk om te doen! Misschien heb je tips voor mijn blog? Al snap ik ook wel dat je die vraag misschien wel héél vaak krijgt en misschien er niet op zit te wachten om iemand hiermee echt te helpen. Maar als je het zou willen doen, ben ik je eeuwig dankbaar. Liefs, Natasja

 • Edwin
  2 september 2020

  Hoi Kelly, leuk om te lezen! Leerzaam en vooral inspirerend om nu echt eens aan de slag te gaan om wat leuke vlogs voor https://www.limousine.nl/roze-limousine-huren/ online te zetten. Mocht ik toch nog ergens tegenaan lopen weet ik bij wie ik moet zijn met mijn vragen. Mijn vlogtip is natuurlijk zorg dat je je camera bij je hebt tijdens elke limousine rit en maak onderweg een leuke vlog!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.