Filmpje: Filofax agenda indeling A5

Klik hier om je te abonneren op mijn youtubekanaal

Filofax agenda indeling A5

De beroemde Filofax agenda, ik ben er dol op! Vandaag laat ik jullie in dit filmpje mijn ‘set up’ zien van hoe ik deze organizer gebruik en heb ingedeeld. Dit is een ideale agenda als bureau agenda, maar ook voor onderweg vind ik het ideaal   omdat ik toch altijd wel een grote tas bij me heb. Ben je meer van de kleine tasjes dan zou ik voor een kleiner formaat gaan.  Wat vonden jullie van dit filmpje? En zijn jullie al aangestoken door het Filofax virus? Ik denk dat de filofax hype zo’n dingetje is wat je of helemaal geweldig vind, of verschrikkelijk haha.  Laat me je reacties weten in de comments van dit artikel.

Doordat het personal formaat  voor mij wat te klein was heb ik een A5 filofax planner besteld. Die planner wordt echt mijn lifeplanner waarin ik allerlei dingen ga bijhouden. Voorbeelden van dingen die ik erin ga bijhouden onderverdeeld in tabbladen:

 1. Boodschappenlijstjes
 2. Mealplanner (wat eten we op de dagen van de week)
 3. Blog ideetjes
 4. Zakelijk: opdrachten en of facturen betaald zijn, advertorial planner, to do lijstjes administratie.
 5. To do lijstjes algemeen
 6. Niet-vergeten lijstjes.
 7. Foto’s van Lana.

Dit zijn denk ik de dingen waarmee ik begin. Zoals jullie in het filmpje en in dit artikel wel kunnen zien ben ik helemaal dol op het Filofax idee. Het is echt zo’n You hate it or love it dingetje. I love it, heerlijk om te freubelen, goed te plannen en overzichten te maken. Ik ben geïnspireerd door allerlei filmpjes die ik op youtube zag, maar ook op instagram zoek ik naar foto’s onder de hashtag #filofax of #filofaxaddict.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

15 gedachten over “Filmpje: Filofax agenda indeling A5”

 1. Heel leuk ingedeeld Kelly! Je maakt me nog enthousiaster dan dat ik al was 😉 Over minder dan een maandje krijg ik de mijne, dus tof om dan ook jouw indeling te kunnen zien om inspiratie op te doen! X
  Kirsten onlangs geplaatst…Fotodagboek #2My Profile

 2. Ik hou van fröbelen en knutselen maar FiloFax is iets teveel kleur, vormpjes, dingetjes en prulletjes maaaaar toch.. Het is wel enorm vrolijk als je zoiets tevoorschijn tovert!

 3. Wat een grote agenda als je het zo ziet. Handig zoveel schrijfruimte. Ik denk niet dat dat filofaxen iets voor mij is, maar ik vind het wel heel leuk om te zien.
  Jess onlangs geplaatst…Mirror shotsMy Profile

 4. Filofax? Nog nooit van gehoord. Dacht wellicht een nieuw handy faxapparaat voor op je kantoor, maar nee, ”gewoon” een hele grote knalroze agenda! Absoluut niet mijn ding, maar echt leuk om te zien dat jij er zo enthousiast over bent.
  Ben het met je eens: You love it or hate it!
  Marion onlangs geplaatst…The Fairytale TagMy Profile

 5. Leuk filmpje! Ik ben zelf geen fan, op de middelbare school versierde ik mijn agenda’s wel altijd met plaatjes uit tijdschriften. Dus het idee vind ik leuk maar dat het een speciaal merk is staat me een beetje tegen denk ik
  Anouk onlangs geplaatst…Pinterest: 5 favorietenMy Profile

 6. Ik ken het niet, mij maakt het merk ook niet zoveel uit, ik knip en plak ze toch helemaal onder. Meestal simpele Hema agenda’s, of die standaard dingen die ik op m’n werk kan krijgen. Het ziet er wel leuk uit zo’n roze map!
  Wieneke onlangs geplaatst…Shoplog + kletsblogjeMy Profile

 7. Pingback: Terugblik op de happy challenge : En nu zijn we allemaal super happy! - Kelly Caresse | Kelly Caresse

 8. Hoihoi, welke site bestel jij je agenda’s? Ik vind alleen maar buitenlandse sites waar je met paypal kan betalen 🙁

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.