Filmpje: Filofax agenda indeling A5

Klik hier om je te abonneren op mijn youtubekanaal

Filofax agenda indeling A5

De beroemde Filofax agenda, ik ben er dol op! Vandaag laat ik jullie in dit filmpje mijn ‘set up’ zien van hoe ik deze organizer gebruik en heb ingedeeld. Dit is een ideale agenda als bureau agenda, maar ook voor onderweg vind ik het ideaal   omdat ik toch altijd wel een grote tas bij me heb. Ben je meer van de kleine tasjes dan zou ik voor een kleiner formaat gaan.  Wat vonden jullie van dit filmpje? En zijn jullie al aangestoken door het Filofax virus? Ik denk dat de filofax hype zo’n dingetje is wat je of helemaal geweldig vind, of verschrikkelijk haha.  Laat me je reacties weten in de comments van dit artikel.

Doordat het personal formaat  voor mij wat te klein was heb ik een A5 filofax planner besteld. Die planner wordt echt mijn lifeplanner waarin ik allerlei dingen ga bijhouden. Voorbeelden van dingen die ik erin ga bijhouden onderverdeeld in tabbladen:

 1. Boodschappenlijstjes
 2. Mealplanner (wat eten we op de dagen van de week)
 3. Blog ideetjes
 4. Zakelijk: opdrachten en of facturen betaald zijn, advertorial planner, to do lijstjes administratie.
 5. To do lijstjes algemeen
 6. Niet-vergeten lijstjes.
 7. Foto’s van Lana.

Dit zijn denk ik de dingen waarmee ik begin. Zoals jullie in het filmpje en in dit artikel wel kunnen zien ben ik helemaal dol op het Filofax idee. Het is echt zo’n You hate it or love it dingetje. I love it, heerlijk om te freubelen, goed te plannen en overzichten te maken. Ik ben geïnspireerd door allerlei filmpjes die ik op youtube zag, maar ook op instagram zoek ik naar foto’s onder de hashtag #filofax of #filofaxaddict.

Liefs Kelly

Volg mij via Bloglovin’ , Twitter Instagram of Facebook

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

15 reacties

 • Kirsten
  23 februari 2014

  Heel leuk ingedeeld Kelly! Je maakt me nog enthousiaster dan dat ik al was 😉 Over minder dan een maandje krijg ik de mijne, dus tof om dan ook jouw indeling te kunnen zien om inspiratie op te doen! X
  Kirsten onlangs geplaatst…Fotodagboek #2My Profile

 • Manon
  23 februari 2014

  Ik houuuu van FiloFaxen hahaha. Ik heb zelf ook een planner (geen echte FF) waar ik ook dol op ben. Deze van jou vind ik supertof, die roze kleur, geweldig!
  Manon onlangs geplaatst…Inpakken en wegwezenMy Profile

 • Bibian
  23 februari 2014

  Super leuk!! Vind zo’n grote ook echt handig als ik dat zo zie! Liefs
  Bibian onlangs geplaatst…Inpakken en wegwezenMy Profile

 • Martina
  23 februari 2014

  Niet echt iets voor mij maar wel leuk om te zien!
  Martina onlangs geplaatst…23 Februari 2014 – FOTDMy Profile

 • Healthy Mommy
  23 februari 2014

  Ik hou van fröbelen en knutselen maar FiloFax is iets teveel kleur, vormpjes, dingetjes en prulletjes maaaaar toch.. Het is wel enorm vrolijk als je zoiets tevoorschijn tovert!

 • Jess
  23 februari 2014

  Wat een grote agenda als je het zo ziet. Handig zoveel schrijfruimte. Ik denk niet dat dat filofaxen iets voor mij is, maar ik vind het wel heel leuk om te zien.
  Jess onlangs geplaatst…Mirror shotsMy Profile

 • Dionne
  23 februari 2014

  Ziet er leuk uit! Ziet er handig uit!
  Dionne onlangs geplaatst…Review | Palette The Body ShopMy Profile

 • WeHeartFit
  23 februari 2014

  Ik vind het zo gaaf! Ik wil het ook! Ben gek op frummeltjes en agenda’s opfleuren.
  WeHeartFit onlangs geplaatst…Mijn afslankreis is afgelopen!My Profile

 • Marion
  23 februari 2014

  Filofax? Nog nooit van gehoord. Dacht wellicht een nieuw handy faxapparaat voor op je kantoor, maar nee, ”gewoon” een hele grote knalroze agenda! Absoluut niet mijn ding, maar echt leuk om te zien dat jij er zo enthousiast over bent.
  Ben het met je eens: You love it or hate it!
  Marion onlangs geplaatst…The Fairytale TagMy Profile

 • Rowan
  23 februari 2014

  Wat heb je een mooie lipkleur op, welke is het?

 • Anouk
  23 februari 2014

  Leuk filmpje! Ik ben zelf geen fan, op de middelbare school versierde ik mijn agenda’s wel altijd met plaatjes uit tijdschriften. Dus het idee vind ik leuk maar dat het een speciaal merk is staat me een beetje tegen denk ik
  Anouk onlangs geplaatst…Pinterest: 5 favorietenMy Profile

 • Wieneke
  23 februari 2014

  Ik ken het niet, mij maakt het merk ook niet zoveel uit, ik knip en plak ze toch helemaal onder. Meestal simpele Hema agenda’s, of die standaard dingen die ik op m’n werk kan krijgen. Het ziet er wel leuk uit zo’n roze map!
  Wieneke onlangs geplaatst…Shoplog + kletsblogjeMy Profile

 • BakinBeautyNL
  24 februari 2014

  Goed, dankzij jou wil ik nu ook een fluo roze FiloFax. En washi-tape van de Hema. Haha 🙂
  BakinBeautyNL onlangs geplaatst…Mijn nieuwe (budget!) huidroutine met HEMA productenMy Profile

 • Terugblik op de happy challenge : En nu zijn we allemaal super happy! - Kelly Caresse | Kelly Caresse
  21 maart 2014

  […] Dit was onder andere het bijhouden van een betere planning en dit doe ik in roze fluoriserende mijn Filofax agenda en ik moet zeggen, dat gaat verrassend goed. Ik schrijf voortaan veel beter alle afspraken op en […]

 • Annick
  2 juli 2014

  Hoihoi, welke site bestel jij je agenda’s? Ik vind alleen maar buitenlandse sites waar je met paypal kan betalen 🙁

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.