KC Mindful Genieten Challenge

Mindful Genieten

Ben jij mindful, of vooral mind full? Een druk hoofd. Gedachten, allerlei zorgen en dan ook een vleugje 'alles goed willen doen' houden ons continue bezig. Hierdoor gaat ons leven in een oogwenk voorbij. Je knippert met je ogen en de week is alweer om, maar wat heb ik eigenlijk gedaan? Je kunt je druk maken om de kleinste dingen en vindt het lastig om te ontspannen.

Je zou meer willen genieten van het dagelijks leven, van het huidige moment, voor het aan je voorbij glipt. Alleen je hoofd zit vol met gedachten, met het maken van plannen, met zorgen en het kost je meer energie dan je soms denkt.

Je bent een kei in multitasken. Terwijl je staat te koken, handel je even dat telefoontje af en ondertussen vul je je boodschappenlijstje in de app in. Televisiekijken gebeurt met in de andere hand je telefoon voor alle social media updates. Je voelt je soms overweldigd en zou meer willen genieten, maar voor je dat voor jezelf beseft, loop je al weer aan jezelf voorbij. De to-do-lijst blijft maar door gaan, je bent snel prikkelbaar en hebt weinig geduld.

Je luistert niet goed naar je lichaam. Gaat maar gewoon door bij hoofdpijn en vindt het lastig nee te zeggen tegen anderen. Voor je het beseft eet je maar snel een boterham op terwijl je achter je laptop aan het werk bent. Zo goed als je voor anderen zorgt, zorg je niet voor jezelf.

Ik herken het maar al te goed, daarom ben ik al een hele lange tijd bezig met deze reis van persoonlijke ontwikkeling. Met het breken van patronen die me niet helpen en met het meer bewust in het leven leren staan. Daar hoef je niet dagelijks voor te mediteren (dat mag wel), het is een way of life waarin je jezelf gunt om bewuster te genieten van ieder moment van je dag. En dat kan jij ook leren!

Herken je dit?

 • Het leven raast als een tikkende tijdbom aan je voorbij en ook loop je jezelf steeds voorbij. Je bent je soms nauwelijks bewust van die mooie momenten die er zijn en voor je het weet mis je ze.

 • Je weet wel dat je meer tijd voor jezelf zou mogen nemen en zou het liefst je hoofd af en toe even uitzetten, maar hebt geen idee hoe.

 • Je vindt het lastig om nee te zeggen tegen afspraken of anderen en bent opgelucht als die ene afspraak niet doorgaat zodat je even wat rust kan nemen.

 • Je voelt je soms schuldig wanneer je tijd voor jezelf neemt, terwijl je weet dat als je meer voor jezelf zou doen, je er ook meer voor anderen kunt zijn.

 • Je leeft op de automatische piloot, je luistert niet naar je lichaam als het bijvoorbeeld over eten en gezondheid gaat en aan het einde van de dag denk je: wat heb ik nu eigenlijk gedaan?

 • Zelfs sociale contacten putten je soms uit, maar je hebt wel behoefte aan die herkenning en erkenning voor wie jij bent. Vrouwen zoals jij en ik herkennen zich in deze punten en gaan in juni samen de challenge aan om bewuster te genieten van het leven waarbij je jezelf meer op 1 gaat zetten.

De KC Club is de vrouwen community voor vrouwen zoals jij en ik, die elkaar supporten, herkennen en erkennen. Waar we naast kletsen over koetjes en kalfjes, ook de diepte in gaan en diverse onderwerpen bespreekbaar maken. We herkennen het allemaal dat we zoveel ballen hoog proberen te houden, maar zouden het liefste ons hoofd af en toe uit kunnen zetten om zo rust te nemen voor onszelf. Na de zeer succesvolle KC Relaxter Leven Challenge gaan we nu een stapje dieper om onszelf toe te staan nog meer in het moment te genieten, alsof we alle tijd van de wereld hebben.

In juni neem ik je mee in de tools die mij helpen om meer mindful te genieten van het dagelijks leven. Als moeder van vier kinderen weet ik maar al te goed hoe het leven aan je voorbij kan razen. Als vrouw houden we zoveel ballen in de lucht dat het belangrijk is om ook te leren hoe je voor jezelf pas op de plaats doet. Ik heb tools geleerd die ik nog dagelijks toepas om mezelf op 1 te leren zetten. Hierdoor ben ik een fijnere moeder, vrouw, ondernemer, vriendin etc. Ik zit veel beter in mijn vel en dat mag jij jezelf ook gunnen!

Ik open de deuren van de KC Club daarom nog de laatste keer voor de zomer om hier samen mee aan de slag te gaan. Ik neem je mee middels videolessen, een uitgebreid e-book, een masterclass en een workshop om je zo een kijkje te geven in hoe ik dat doe zodat ik me elke dag fijn voel en geniet.  En we doen dit samen met andere vrouwen middels de community en de gezellige en waardevolle Zoom borrels. Want je hoeft het niet alleen te doen.

Mindful-Quote

De Mindful Genieten Challenge:

Ben jij er klaar voor om een meer gelukkige en geduldigere versie van jezelf te worden?

Dit krijg je als je JA zegt tegen jezelf en het jezelf gunt om mee te doen aan de KC Mindful Genieten Challenge:

 • Video 1: Mindful of is je mind full 😉 Een tool waarmee je leert om je hoofd leeg te maken. Je maakt je minder zorgen, zodat je echt in het moment kunt zijn. 

 • Video 2: Inchecken bij jezelf. Leren naar je lichaam en gevoel te luisteren en te doen wat jij nodig hebt om je beter te voelen. Een tool die je dagelijks kunt toepassen om te voorkomen dat je steeds aan jezelf voorbij loopt.

 • Video 3: Niet meer multitasken. Jezelf aanleren om een ding tegelijk te doen waardoor je naast bewuster en meer mindful, ook meer gedaan krijgt dan je vooraf denkt. En dat zonder jezelf over de kop te lopen.

 • Video 4: Intuïtief eten en koken: Bewust leren luisteren naar je lichaam en van eten weer een feestje maken. Je neemt de tijd voor het eten en geniet er echt van. Je overeet niet meer en gaat gezonder voor jezelf zorgen. 

 • E-book: Een uitgebreid e-book behorend bij de videolessen met opdrachten en fijne tips die je direct in de praktijk kunt brengen.

 • Masterclass van Kelly tijdens de welkomstborrel: Mindful leven, mijn verhaal, valkuilen en lessen.

 • Online Kookworkshop via Zoom: Mindful koken, weer leren genieten van koken en bewuster leren eten om zo beter voor jezelf te zorgen.

 • Bonus:
  Toegang tot de KC Relaxter Leven Challenge t.w.v. €11 die al heel veel vrouwen de eerste basisstappen heeft geleerd in persoonlijke ontwikkeling en mindset. De challenge bevat video’s, een e-book en meer zodat je komende zomer ingaat met wat meer bagage om goed voor jezelf te zorgen en relaxter in het leven te staan.

Doe jij mee?

Als je je aanmeldt krijg je op 1 juni je aanmeldgegevens en toegang tot de KC Mindful Genieten Challenge, de KC Club app en de community. We zien elkaar op 7 juni met een welkomstborrel om elkaar te leren kennen en je welkom te heten. Tijdens deze welkomstborrel leg ik je ook meer uit hoe je de tools in je dagelijks leven kunt toepassen.

Je zult veel herkenning vinden in de verhalen van anderen en waarom zij zich hebben aangemeld. Je gaat elkaar motiveren om de tools en technieken toe te passen. Ook ben je er voor elkaar in de community op moeilijke momenten, om struggles te delen en daarbij is niets een taboe. Jij bepaalt wat je wel of niet wilt delen. De KC Club community is een veilige community vol warmte, herkenning en gezelligheid waar je jezelf toegang toe mag gunnen.

Oke Kel, wat kost het en hoe meld ik me aan?

Lidmaatschap op de KC Club inclusief de KC Relaxter Leven challenge kost €11 per maand. Dit is maandelijks opzegbaar en opzeggen dient voor de 24e van de maand via mail te worden doorgegeven. That’s it, een no brainer als je het mij vraagt!

Wat krijg je als je je nu aanmeldt?

 • Toegang tot de KC Club met de app, de community, online borrels en enorm veel gezelligheid met andere vrouwen.

 • Toegang tot de KC Mindful Genieten Challenge met 4 uitgebreide videolessen en een uitgebreid e-book.

 • Toegang tot het exclusieve KC Mindful genieten board waarin we met elkaar ervaringen, tips, struggles uitwisselen en elkaar motiveren om beter voor jezelf te zorgen en fijner in je vel te zitten.

 • Een online welkomstborrel met masterclass door Kelly op 7 juni via Zoom die je ook later kunt terugkijken.

 • Online Kookworkshop Mindful koken met Kelly en Lein op 21 juni: weer leren genieten van koken en bewuster leren eten om zo beter voor jezelf te zorgen.

 • Toegang tot exclusieve online masterclasses die je als member onbeperkt kunt terugkijken in de database.

 • Bonus:
  Toegang tot de KC Relaxter Leven Challenge t.w.v. €11 die al heel veel vrouwen de eerste basisstappen heeft geleerd in persoonlijke ontwikkeling en mindset. De challenge bevat video’s, een e-book en meer zodat je komende zomer ingaat met wat meer bagage om goed voor jezelf te zorgen en relaxter in het leven te staan.

Helaas de deuren voor de KC Club zijn nu gesloten

Momenteel is het niet mogelijk om je nog aan te melden voor de KC Club. Je kunt je wel aanmelden voor de wachtlijst zodat je als eerst op de hoogte wordt gebracht zodra het weer mogelijk is om je aan te melden voor de KC Club, inclusief de nieuwste challenge.

Ja, ik meld me aan voor de
KC Club Wachtlijst

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Kel, Count me in!

Wat anderen zeggen over de KC Club

Annemiek

Ja ik ben heel blij met mij lidmaatschap van de KC club. Want ik heb er al zoveel aangehad al veel geleerd ❤️ Het is heel gezellig ook om met de andere dames in contact te komen.

Chelsea

Ik ben net verhuist en moeder geworden. Door corona is het lastig om in contact met andere moeders te komen. Ik ben heel blij met de steun en gezelligheid in de KC club!

Alinda

Ik vind het heel erg leuk! Reageren op anderen, nieuwe dingen in de KC Club plaatsen. Je bent dan toch best open tegen elkaar. Iedereen wordt in haar waarde gelaten en dat is zo fijn. De site ziet er leuk en overzichtelijk uit, je ziet dat er veel tijd in heeft gezeten.

Angela

Lieve Kelly, ik vond het echt tof weer, zo samen even live, en merk ook dat we meer op ons gemak raken tijdens onze gesprekken en of we elkaar beter aanvoelen/leren kennen en begrijpen en tips kunnen geven aan elkaar, of gewoon een luisterend oor kunnen zijn voor elkaar.  das echt waardevol. Dankjewel ❤️ Lieve dikke knuffel

Karolien

Ik ben er onwijs blij mee! De challenge is precies wat ik ervan hoopte en heeft me nu al erg op weg geholpen. Daardoor ben ik ook erg benieuwd naar de andere die er al in staan (en natuurlijk wat er nog komen gaat). Maar 1 ding weet ik nu al, aan 2 maanden heb ik niet genoeg 😄 Verder vind ik de community erg leuk. Ik kijk niet elke dag, maar vind het erg leuk om alles van jullie terug te lezen.

 

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.