KCKledingChallenge

KC Geniet van je Kleding Challenge

We beginnen 31 mei met de nieuwe KC challenge: De Geniet van je Kleding Challenge. We gaan aan de slag gaan met onze kledingkast en garderobe zodat jij weer met veel plezier elke dag je nieuwe outfit kiest! Miskopen op het gebied van kleding worden verleden tijd en ook het gevoel dat je niets hebt om aan te trekken is voorbij. De drang steeds weer iets nieuws te moeten kopen zal niet zomaar weer opkomen omdat je je eigen garderobe zal herontdekken. Je leert in 4 weken hoe je je kleding kunt organiseren en de juiste outfits kunt matchen, passend bij jouw figuur en stijl, en je leert om te gaan met de zelf saboterende stemmetjes die je onzeker maken. Je gaat met meer zelfvertrouwen door het leven want je weet weer wat je mooi staat en hoe je leuke outfits combineert, zonder steeds nieuwe kleding te willen kopen. Dat alleen al zal je een hoop geld besparen.

Herken je dit bijvoorbeeld?

 • Je staat regelmatig voor je volle kledingkast maar hebt eigenlijk niets leuks om aan te trekken.

 • Je voelt steeds de behoefte om nieuwe kleding te kopen omdat je niet meer zo blij wordt van wat er in je kast hangt.

 • Je hebt allerlei kleding in je kast liggen die of te groot, of te klein is ‘voor het geval dat het ooit weer past’.

 • Je kledingkast puilt bijna uit, is heel rommelig maar je gebruikt misschien hoogstens 30% van wat er in je kast ligt.

 • Je shopt regelmatig nieuwe kleding, soms ook omdat het toevallig in de sale ligt, maar het blijken uiteindelijk miskopen te zijn.

 • Je hebt soms geen idee welke kleuren je leuk staan of welke kleding het beste past bij jouw figuur.

Miskopen worden verleden tijd, dat alleen al bespaart je een hoop geld en frustratie. Je weet weer wat je aan kunt om je lekker in je vel te voelen in je eigen kleding. Bovendien is je kledingkast een heel stuk netter na de challenge. Kelly heeft deze challenge ontwikkeld samen met Joyce van Moms in Style. Joyce is mama van 2 en stylist speciaal voor moeders. Joyce styled vrouwen die vanwege hun nieuwe rol en lijf als moeder niet gelukkig meer zijn met hun garderobe, zodat zij door het combineren van oud met nieuw weer een kledingstijl ontwikkelen waar zij blij van worden en zich zelfverzekerd in voelen.

Wat krijg je als je de KC Geniet van je kleding Challenge volgt?

4 video’s met een uitgebreid e-book:

 • Week 1: Clean out your closet.
  Je kledingkast leren opruimen op een manier dat je hem daarna gemakkelijk kunt bijhouden. Je gaat kleding wegdoen die je niet meer staat of niet meer blij maakt en je laat in je kast laten hangen wat jou wel blij maakt en laat stralen.

 • Week 2: Moeder zijn en jezelf de tijd gunnen en onterechte belemmerende overtuigingen over jezelf loslaten.
  Door de aanschaf van een kledingstuk ben je niet meteen blij met je hele garderobe🧡 De Sabotage Cirkel in je eigen hoofd maakt dat je helemaal vast komt te zitten. ⁠Je leert hoe deze sabotage cirkel werkt en hoe je die kunt ombuigen zodat jij weer lekker in je vel komt te zitten in je eigen kleding. Je gaat aan de slag met onzekere stemmetjes die jou tegenhouden dat te dragen wat je eigenlijk wel leuk zou vinden en leert meer uit je comfort zone te gaan.

 • Week 3: Body types.
  Je leert de vier meest voorkomende body types en leert herkennen wat mooi staat bij jouw lichaam en figuur. Ook behandelen we soorten kleding en materialen maar ook kleuren die je het beste kunt dragen.

 • Week 4: Combineren kun je leren:
  Hoe match je de mooiste outfits bij elkaar? Je leert allerlei handige lifehacks waardoor je binnen mum van tijd de leukste outfits bij elkaar matcht zonder daar enorm veel tijd voor te hoeven uittrekken waardoor je alsnog voor die saaie outfits blijft gaan. Je leert outfit planning en hoe je je hele garderobe kunt benutten.

Bonus: Less is more masterclass.

Livesessie met Styliste Joyce met Q+A om al je mode en outfit vragen te stellen aan het einde van de challenge.

Meedoen met de KC Geniet van je kleding Challenge?

Momenteel is het niet mogelijk om je nog aan te melden voor de KC Geniet van je Kleding Challenge. Je kunt je wel aanmelden voor de wachtlijst. Zodra het weer mogelijk is om je aan te melden voor de KC Club, inclusief deze challenge, ontvang je daar bericht van.

Ja, ik meld me aan voor de
KC Club Wachtlijst

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Wat anderen zeggen over de KC Club

Annemiek

Ja ik ben heel blij met mij lidmaatschap van de KC club. Want ik heb er al zoveel aangehad al veel geleerd ❤️ Het is heel gezellig ook om met de andere dames in contact te komen.

Chelsea

Ik ben net verhuist en moeder geworden. Door corona is het lastig om in contact met andere moeders te komen. Ik ben heel blij met de steun en gezelligheid in de KC club!

Angela

Lieve Kelly, ik vond het echt tof weer, zo samen even live, en merk ook dat we meer op ons gemak raken tijdens onze gesprekken en of we elkaar beter aanvoelen/leren kennen en begrijpen en tips kunnen geven aan elkaar, of gewoon een luisterend oor kunnen zijn voor elkaar.  das echt waardevol. Dankjewel ❤️ Lieve dikke knuffel