VLOG #40 Afspraken en de Beautygloss party

bgprtt

Ik was uitgenodigd voor de Beautygloss party (de 18+ avond) en ik besloot dit die dag te combineren met andere afspraken die ik had in Amsterdam. Natuurlijk maakte ik hier een vlog van want het was een hele gezellige dag! Kijk je mee?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Ik ben benieuwd wat jullie van de video vinden! Het was echt een leuke avond en een aantal van jullie heb ik daar ook ontmoet en dat vond ik heel erg leuk. Het blijft iets heel aparts voor mij om herkend te worden maar een praatje maken met jullie vind ik erg leuk. Ook heb ik daar nog een beetje geshopt, zo kocht ik Sleep-in rollers om (schijnbaar) op een hele eenvoudige manier je haren te kunnen krullen met rollers en een spray-tan kit van Marc Inbane waar ik heel nieuwsgierig naar was. Hopelijk kan ik mezelf zo een kleurtje geven voor de bruiloft. Ook kocht ik wat make-up van W7 en een setje invisibobble elastiekjes voor mijn haren. Goed geslaagd dus!

Zijn er meer van jullie dit weekend op de Beautygloss party te vinden? Of er voorheen al wel eens geweest? Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

18 reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.