• Heb jij ook interesse om te gaan vloggen, maar durf je niet of heb je geen idee hoe je dit moet aanpakken?
  • Zou je eigenlijk succesvolle vlogs willen maken voor je bedrijf, of daarvan je bedrijf willen maken maar durf je niet of ben je bang dat niemand ze gaat kijken?
  • Vind je het eng om jezelf online te laten zien of om je stem terug te horen?
  • Heb je geen idee wat je in je vlogs kunt gaan delen en hoe je zorgt voor een groter publiek kijkers? 
  • Maar zit er diep van binnen wel die wens om die droom waar te maken?

Ik ga je helpen! In de jarenlange ervaring die ik heb opgedaan als vlogger heb ik vele angsten overwonnen, fouten gemaakt, veel lessen geleerd en dit bundel ik in een online cursus waarvan ik had gewild dat die er jaren geleden was zodat ik gelijk een kick ass start kon maken als vlogger en die onzekerheid overboord kon gooien.

Momenteel ben ik druk bezig met het ontwikkelen van een online cursus waarmee ik je alle tools, tips en tricks ga leren zodat ook jij durft te gaan vloggen. Hoe stap je over die belemmerende factoren van angst, wat als niemand gaat kijken naar mijn vlogs en hoe pak je het eigenlijk aan? Welke tools zijn er nodig en hoe zorg je voor voldoende kijkers voor je vlogs? Binnenkort kun je met mij gaan samenwerken en ga ik je helpen! Om daarvan op de hoogte gebracht te worden (en als eerste meer te weten over die early bird korting die je dan krijgt op de toegangsprijs) kun je hieronder je e-mailadres achterlaten zodat je op de wachtlijst komt te staan en als eerste meer weet over dit programma waarvoor ik maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar stel.

Ja, houd mij op de hoogte van het online programma

dit veld niet invullen s.v.p.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.