Onze zomervakantie geboekt: Luxe kamperen in Kroatië

VAKANTIE!

Jeej, wij hebben onze zomervakantie geboekt! We waren dit jaar een beetje in dubio voor wat voor vakantie we zouden gaan. We hebben allebei vakantie in juni, in het hoogseizoen kan Yannick geen vrij krijgen en vanaf eind augustus begin september ben ik hoogzwanger dus dan ga ik liever ook geen kant meer op. Een vliegvakantie wilden we liever niet nu ik zwanger ben en we al twee kleine kindjes hebben, maar wat dan wel? We willen wel heerlijk naar de zon en mijn idee was dan ook gelijk: dan gaan we lekker kamperen! Dat vond Yannick ook een leuk idee, maar hij besloot wel dat we dan voor een luxere vorm van kamperen zouden gaan, in een accommodatie die dan al helemaal voor je klaarstaat. Goed idee dacht ik. Maar welk land zullen we dan kiezen? En zo begon onze zoektocht naar de ideale zomervakantie voor ons gezin dat voor de laatste keer uit ons viertjes bestaat.

Ik ben al mijn hele leven gewend om te kamperen, met mijn ouders heb ik ieder jaar gekampeerd, meestal in Frankrijk. Ik heb gekampeerd in caravans, vouwwagens, tenten, we huurden tenten, huisjes en stacaravans en stuk voor stuk waren dit super leuke vakanties. Toen ik 18 was ben ik voor het eerst op vliegvakantie geweest en heb ik een aantal jaar allerlei vliegvakanties gedaan en ook met Yannick heb ik al mooie vliegreizen gemaakt. Ik vind zowel autovakanties, als vliegvakanties erg prettig. Beiden hebben voordelen en nadelen, maar van beiden geniet ik evenveel. Juist de afwisseling vind ik erg leuk.


Nu we kinderen hebben vind ik maar een paar dingen heel belangrijk bij een fijne vakantie: Lekker weer, genoeg te doen voor de kinderen (zwembad, eventueel een strand, kinderanimatie, speeltuintje) en dat we lekker veel buiten zijn. Dan nog wat basis dingen zoals een supermarkt en apotheek in de buurt en ziekenhuis voorzieningen bij calamiteiten en ik voel me er veilig en fijn met mijn gezin. Ik heb ervaring met vakanties in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië , Spanje maar toen bedacht Yannick dat Kroatië een echte aanrader is. Hij is hier vroeger al eens geweest en heeft hier hele goede herinneringen aan. Voor mij een helemaal nieuw land, dus ik werd gelijk enthousiast.

Tijd om te gaan kijken voor een geschikte camping en accommodatie. Gaan we voor een compleet ingerichte tent, of een stacaravan? Beiden heeft iets leuks, een tent geeft meer het kampeergevoel, waar een stacaravan juist zo’n heerlijk mini huisje is met alle luxe en gemakken voorzien. We besloten voor een stacaravan te gaan omdat zeker nu ik zwanger ben, ik eigen sanitair wel zo prettig vind (en in de nacht er vaker uit moet om de wc te bezoeken) en omdat er ook stacaravans zijn met airconditioning wat nu ik zwanger ben, ik toch wel echt een fijne luxe vind.

Ik werd benaderd door Canvas Holidays of ik zo’n luxe kampeervakantie op uitnodiging van hen wilde proberen en zei hier geen nee tegen. Zij staan garant voor een zorgeloze vakantie op een goede camping op de mooiste locaties in Frankrijk, Spanje, Italië, Kroatië, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Nederland. We hebben rondgekeken op hun website voor de meest ideale accommodatie en camping en kwamen uit bij 4-sterren camping Lanterna in Porec, Kroatië op het schiereiland Istrië. Een camping met een prachtig en ruim zwembad met kinderzwembad en jacuzzi, gelegen aan een mooi kiezelstrand dus we kunnen ook dagjes strand doen, er zijn allerlei activiteiten voor de kinderen aanwezig zoals een kidsclub met animatie, je kunt er sportactiviteiten ondernemen (leuk voor Yannick), er  is een supermarkt aanwezig maar ook zijn er restaurantjes en afhaalrestaurants wat ideaal is als je eens niet wil koken en zo kan ik nog wel een heleboel opnoemen. Alles is er aanwezig voor een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin. Dat wordt echt genieten!

In deze ruime stacaravan verblijven we die van alle gemakken is voorzien.

Bron foto’s

Ik heb er zoveel zin in! Het is ruim 1350 kilometer rijden en daarom overnachten we een keer tussendoor op de heenweg op een camping in Oostenrijk en op de terugweg een nachtje op een camping in Duitsland om de reis goed behapbaar te maken. We zijn in totaal 12 dagen weg en ik ga jullie hier natuurlijk helemaal in meenemen! Zo komt er na de vakantie een uitgebreid vakantie fotoverslag online, een vakantie weekvlog en houd ik jullie via social media op de hoogte tijdens onze reis. Tijdens onze vakantie zal er bewoning in ons eigen huis zijn om voor Patrick te zorgen, dus vandaar dat ik online wel durf te delen dat ik op dat moment op vakantie ben.

Wat wordt dat leuk zeg! We boffen enorm met zo’n gave kans van Canvas Holidays om zo’n mooie vakantie te mogen proberen. Hebben jullie je zomervakantie al geboekt of zijn jullie nog aan het oriënteren? Ga jij het liefst op autovakantie of liever op vliegvakantie? En wat zijn jullie vakantieplannen voor dit jaar? Ik ben heel benieuwd. Laat je reactie achter bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Gerelateerde berichten

61 reacties

 • simpel, met een snufje liefde
  30 mei 2017

  Wat een mooie plek om op vakantie te gaan. Ik wens je alvast veel vakantie voor pret!
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Capsule kast : Lente -Zomer 2017My Profile

 • Frank
  30 mei 2017

  Wow, dat ziet er geweldig uit! Zelf ben ik van de vlieg vakantie en totaal geen kampeer type, maar hier zou ik wel kunnen verblijven!
  Frank onlangs geplaatst…Outfit post; vader & zoonMy Profile

 • Angela - mama met passie
  30 mei 2017

  Wat gaaf zeg!! Ik wil ook nog een keer naar Kroatië! Wij zijn kampeerders, hebben vorig jaar onze eerste nieuwe vouwwagen gekocht! Was een super vakantie. Dit jaar willen we er wel even tussenuit met baby (dan ongeveer 2,5 maand oud) en peuterdochter. Zo maximaal 4 uurtjes rijden, we laten het even van het weer afhangen en hoe onze zoon het doet. Dan bekijken we waar we naar toe gaan?
  Angela – mama met passie onlangs geplaatst…Groei van mijn zwangere buikMy Profile

 • Merel
  30 mei 2017

  Schitterend daar! Heb er veel enthousiaste verhalen over gehoord, de natuur en bezienswaardigheden. Jullie zaten echt mooi.
  Hier weinig plannen, dus hopen op een lekkere zomer!
  Merel onlangs geplaatst…Menstruatie 2.0: ongesteld zijn en het onmiskenbare effect van rustMy Profile

 • Kirsten
  30 mei 2017

  Wat leuk! Ik ben nog nooit in Kroatie geweest. Wij willdn volgend jaar voor het eerst met de kids gaan kamperen. Zo’n stacaravan vind ik dan wel prettig wang een tent is niet helemaal mijn ding haja.
  Kirsten onlangs geplaatst…Ons favoriete buitenspeelgoed!My Profile

 • Mary-Lou
  30 mei 2017

  Dat is zeker gaaf! Wij hadden geen vakantieplannen. Vorig jaar bedacht ik dat het met een baby van 5 maanden ms beter was om thuis te blijven. Alleen de afgelopen dagen waren zo fijn en voelden als vakantie waardoor het toch bij ons is gaan kriebelen. We zijn nu aan het kijken voor een last minute. Wel in Nederland. Met mijn kinderen ver genoeg, haha.
  Mary-Lou onlangs geplaatst…Invulboek voor kleuters: KleuterSmoeltjesSchriftMy Profile

 • Mary-Lou
  30 mei 2017

  Dat is zeker gaaf! Wij hadden geen vakantieplannen. Vorig jaar bedacht ik dat het met een baby van 5 maanden ms beter was om thuis te blijven. Alleen de afgelopen dagen waren zo fijn en voelden als vakantie waardoor het toch bij ons is gaan kriebelen. We zijn nu aan het kijken voor een last minute. Wel in Nederland. Met mijn kinderen ver genoeg, haha.
  Mary-Lou onlangs geplaatst…Invulboek voor kleuters: KleuterSmoeltjesSchriftMy Profile

 • Nicole
  30 mei 2017

  Lijkt me super! Wij gaan dus niet op vakantie ivm de baby die eraan komt en de vakantie die m’n man verplicht heeft midden in de bouwvak maar volgend jaar hopen we toch wel te gaan!
  Nicole onlangs geplaatst…Het grote wachten is begonnenMy Profile

 • Nicole
  30 mei 2017

  Het lijkt me een prachtig land! Veel goeds over gehoord.
  Nicole onlangs geplaatst…Waarom geloven mensen nog in de onzin van Oei, ik groei!?My Profile

 • Josan
  30 mei 2017

  Hey, wat super leuk! Wij gaan ook naar Kroatie, maar dan naar Split. Niet kamperen overigens omdat ik dat haat. Maar mocht het luxe kamperen je bevallen, dan wie weet. Ben nu al benieuwd naar je verslag.
  Josan onlangs geplaatst…Een kinderwens? Ga eerst langs de huisarts!My Profile

 • Nicole
  30 mei 2017

  Nog nooit geweest maar hoor van heel veel mensen dat het er prachtig is! Wij gaan dit jaar lekker kamperen in eigen land. Mijn ouders hebben een seizoensplaats in Haamstede. Lekker 2 weekjes daarvan genieten!
  Nicole onlangs geplaatst…Foto’s | Ik ben er gek op.My Profile

 • Marloes
  30 mei 2017

  Oh wat lekker zeg!! Wij gaan ook buiten de hoogseizoen, maar dan in september naar denemarken. Lekker in een huisje met de zee vlakbij, mijn oudste vond het vorig jaar heerlijk dus we hoefden niet lang na te denken!
  Marloes onlangs geplaatst…Kinderen en televisieMy Profile

 • Kelly
  30 mei 2017

  Oh wat is dat heerlijk om te kamperen! Ik ben nog nooit naar Kroatië geweest, maar heb gehoord dat het er super mooi is. Wij gaan eind dit jaar naar een huisje in Engeland met de auto, daar heb ik onwijs veel zin in.
  Kelly onlangs geplaatst…365 plates #179 op bezoek bij Euregio Rhein-Maas-NordMy Profile

 • Danielle | Mama Lifestyle Blog
  30 mei 2017

  Wat heerlijk voor jullie! Ik ben gek op kamperen. Wij kamperen nu ook in de weekends en de vakantie, want we hebben een seizoensplaats voor onze caravan op een prachtige camping in de bossen ❤️ Alvast een hele fijne vakantie!
  Danielle | Mama Lifestyle Blog onlangs geplaatst…Mamavlog: met mijn kinderen naar de campingMy Profile

 • Femke
  30 mei 2017

  Wat gaaf. Kroatië lijkt mij een heel mooi vakantieland. Enne, juni is het al bijna dus dat betekent dat het niet zo lang meer duurt voordat jullie vertrekken. Ik ga over een maand naar Thailand, als honeymoon.. ook super veel zin in :-).
  Femke onlangs geplaatst…Happy list april & mei ’17 ♡My Profile

 • Annemijn
  30 mei 2017

  Hi Kelly,

  Toevallig ben ik vorig jaar in Istrië geweest en hebben we Porec bezocht! Leuk stadje! Daarnaast is Istralandia ook een aanrader voor de kids, dat is een waterpark, heel leuk! Stadjes als Rovinj en Pula zijn ook erg leuk om te bezoeken maar dat ligt er misschien meer aan hoe je je voelt en wat Lana en Aimy leuk vinden.
  Wij hebben onwijs genoten in Kroatië en ik hoop jullie ook!
  Annemijn onlangs geplaatst…Mijn nieuwe health- & sportroutineMy Profile

 • Romy
  30 mei 2017

  Wauw, dat klinkt als een heerlijke vakantie. Kroatië lijkt mij ook een geweldig land. Ik ben zelf net begonnen met werken en kan daarom niet weg in juli en augustus. Waarschijnlijk gaan we nu in september een week naar Toscane. Ook héél lekker 🙂
  Romy onlangs geplaatst…5 tips om jezelf meer te gunnenMy Profile

 • Kelly
  30 mei 2017

  Dat ziet er goed uit! Zelf zou ik ook graag zo’n soort vakantie boeken, Kroatië schijnt erg mooi en leuk te zijn dus ik ben wel benieuwd wat jij er van gaat vinden! Helaas door Olivia haar operatie+gipsbroek die ze tot eind Augustus moet dragen (als alles mee zit) hebben wij geen vakantie gepland staan dit jaar. Maar wie weet dat als alles mee zit we toch nog iets laat minute boeken? Geen concrete plannen iig.
  Kelly onlangs geplaatst…Tot zover mijn acteercarrièreMy Profile

 • Dewi
  30 mei 2017

  Dat ziet er goed uit. Ben nog nooit in Kroatië geweest, maar het moet erg mooi zijn. Heerlijk vooruitzicht! En duurt niet meer zolang 😉
  Dewi onlangs geplaatst…Geboortekaartjes. De zoektocht naar hét mooie kaartje.My Profile

 • Rebecca
  30 mei 2017

  Leuk zeg! Wij zitten deze zomer ook op die camping! Alleen hebben wij geboekt bij Vacansoleil en gaan wij eind juli pas. Maar dan kan ik bij jou zien hoe het eruit ziet 🙂

  Geniet van de voorpret!

 • Hilde
  30 mei 2017

  Dat ziet er luxe uit zeg, gave kans! Wij verblijven altijd op de waddeneilanden,
  Dit jaar Terschelling 12 dagen.We verblijven in een ingerichte safaritent. Ideaal, kamperen maar toch met een beetje luxe.

 • Manouk
  30 mei 2017

  Ik hou echt van Kroatië, het is zo’n onwijs mooi land! En misschien komen jullie mijn oom en tante wel tegen, die gaan ook naar Lanterna dit jaar haha. Al is de camping wel net zo groot dat het net een dorp is. Zeker een aanrader om ook een kijkje te nemen in Porec, dat is een ontzettend mooi dorp. Ik word echt heel enthousiast (en positief jaloers) als het over Kroatië gaat haha. Een hele fijne vakantie gewenst!

 • Anouk
  30 mei 2017

  Wow, dat ziet er goed uit. Fijn vooruitzicht! Als Ticho wat groter is dan wil ik ook zeker met hem kamperen. Niks zo leuk als door het gras rollen, zwemmen en knutselen bij de miniclub. Dit jaar is ‘ie nog maar tien maanden in september, dus we gaan nu voor Landal 🙂
  Anouk onlangs geplaatst…Van laten huilen krijgt je kindje verlatingsangst…My Profile

 • Liset
  30 mei 2017

  Ik zou dit ook enorm leuk vinden! Wij zitten nog te kijken waar we naar toe willen deze zomer, maar dit klinkt leuk en ook wat luxer dan kamperen. Ik heb zelf rugklachten, dus voor mij is slapen op een goed bed een must. Vandaar dat ik niet zo snel zou gaan kamperen :).
  Liset onlangs geplaatst…De allermooiste bruiloft voor je kind: Playmobil City Life De BruiloftMy Profile

 • Michelle
  30 mei 2017

  Oh ik hou toch ook zooo erg van kamperen. Vlieg- en autovakanties zijn hier ook even geliefd. Ik ben bijna mijn hele jeugd op zomervakantie geweest naar La Quercia aan ‘t Gardameer, en hoewel ik ondertussen best wat van de wereld heb gezien, blijven dat echt de allermooiste herinneringen! Wij gaan deze zomer vliegen, kamperen leek ons nu nog niet ideaal – dan 32 weken zwanger + dreumes van 14 maanden, maar ik kan niet wachten om ook met de kindjes naar de camping te gaan! Benieuwd hoe het jullie zal bevallen.
  Michelle onlangs geplaatst…PLOG119: ZONNIG WEEKENDMy Profile

 • Joyce
  30 mei 2017

  Wat ziet het er mooi uit daar. En heerlijk om nog even met z’n viertjes op vakantie te gaan. Veel plezier!
  Joyce onlangs geplaatst…Weekoverzicht week 21, 2017My Profile

 • Naomi van Gool
  30 mei 2017

  Wat leuk zeg! Ik ben nu drie keer in Kroatië geweest en dan ook in Porec en het is zo mooi, leuk en gezellig daar een echte aanrader! Geniet van jullie vakantie!

 • Sylvia
  30 mei 2017

  Dat lijkt me heerlijk! Ik hoor ook veel goede verhalen over Kroatië. Ben erg benieuwd hoe jullie het daar gaan hebben. Alvast heel veel voorpret plezier gewenst!
  Sylvia onlangs geplaatst…About last week..#21My Profile

 • Loes
  30 mei 2017

  Ik ben ook ooit op vakantie geweest met mijn ouders in porec.. wel een andere camping als jullie. Ik vond dat een van de leukste vakanties ooit! Altijd mooi weer en in de zee kun je snorkelen omdat het rotsachtig is en heel helder dus allerlei vissen kunt spotten! Ik raad je echt aan om de plivitc meren te bezoeken dat is echt een prachtig natuur gebied met mooie watervallen en meren!

  Groetjess!
  Loes onlangs geplaatst…Wanneer je stopt met je opleiding…My Profile

 • Leonie van Mil
  30 mei 2017

  Wat een fijn vooruitzicht. Wij gaan in september maar nog geen idee waarheen. Italië lokt. Dus als het daar nog lekker weer is, gaan we daar denk ik heen. Kijken we tegen die tijd wel of we nog iets boeken of op de bonnefooi gaan. Alvast hele fijne vakantie.
  Leonie van Mil onlangs geplaatst…Mijn haat-liefde verhouding met de zomer.My Profile

 • msevairene
  30 mei 2017

  Ziet er zalig uit ! Zo’n stacaravan kan ik wel nog pruimen, een tent niet :p.
  Wij hebben beslist om deze zomer niet op vakantie te gaan met ons kleintje. Ze doet teveel indrukken op en is gevoelig voor veranderingen. Misschien na de zomer, dan is ze al wat ouder, dat we eens een vliegvakantie proberen. Nou ja, een weekendje center parcs is net zo gezellig :)!

  Ben jaren geleden in Kroatië geweest en het is echt een prachtig land.
  Helaas ook nog veel sporen van de oorlog daar. Best wel indrukwekkend.

 • Essma
  30 mei 2017

  Heerlijk! En wat een leuke mogelijkheid zeg! Op de terugweg (detour Frankfurt) mogen jullie ook bij ons verblijven hoor! We hebben een hele benedenverdieping als gastenverblijf incl sanitair! ?? Klinkt als een leuke locatie waar jullie gaan! Wij hebben geboekt bij Roompot en gaan lekker weer de toerist in eigen land uithangen! ?Zeeland wordt het…heeeerlijk..heb er nu al zin in!
  Essma onlangs geplaatst…Nieuw | Zachte, eerlijke verwennerij voor baby & kind!My Profile

 • rachel
  30 mei 2017

  Dat ziet er echt top uit !! dat noem ik nog een heerlijke vakantie 😀
  rachel onlangs geplaatst…TasteaMy Profile

 • Stefanie
  30 mei 2017

  Wat leuk! Ziet er heel mooi uit, denk dat jullie daar een heerlijke vakantie zullen hebben!
  Stefanie onlangs geplaatst…Prinsessen kinderfeestje van KatieMy Profile

 • Mirjam
  30 mei 2017

  Heerlijk! Wij zijn ook eens naar Porec geweest in Kroatië, topvakantie geweest!
  Mirjam onlangs geplaatst…Lezen is leuk met Kwebbels Kinderboeken + WinactieMy Profile

 • Marianne
  30 mei 2017

  Mooi hoor, goed geregeld allemaal! Wij gaan ook in juni weg, maar gewoon naar Center Parcs op een uurtje tijden afstand. Dochtertje is reisziek, dus we gaan liever niet verder weg dan nodig is. Mar ik weet zeker dat we ook daar kunnen genieten! Zin in!
  Marianne onlangs geplaatst…Samen slapen, een mooi maar eindig avontuurMy Profile

 • janske
  30 mei 2017

  Dat wordt vast een super leuke vakantie! Wij zijn net thuis van ons weekje vakantie…wat is dat toch genieten zo met de kindjes 🙂 Veel plezier samen!
  janske onlangs geplaatst…PLOG #3 Lola’s derde verjaardag in foto’sMy Profile

 • Heleen
  30 mei 2017

  Oh, het lijkt me heerlijk daar! Dat zal vast genieten zijn, alleen balen dat je nog even moet wachten haha. Wij gaan dit jaar een weekendje landal oid doen, ons kindje is 2 weken geleden geboren dus een zon/strandvakantie zit er voor ons niet in!
  Heleen onlangs geplaatst…Ho, stop! We just had a baby, Hanne is born!My Profile

 • Mariska
  30 mei 2017

  Wow, ziet er gaaf uit Kelly! Wordt zeker genieten 😉 Mijn vriend en ik zijn op dit moment nog heel erg van de vliegvakanties en dan met name verre reizen, omdat we op dit moment nog geen kindjes hebben. En hier genieten we enorm van! Alleen helaas dit jaar geen zonvakantie voor ons, want ons droomhuis wordt net voor de bouwvak opgeleverd dus wij gaan dit jaar voor een klusvakantie, hihi. Maar volgend jaar zijn wij ook zeker weer van de partij wat vakanties betreft =)

 • M.
  30 mei 2017

  Porec is een supergezellig dorpje! Maak maar veel uitstapjes want het is absoluut de moeite waard 😀 veel plezier!

 • Britt
  30 mei 2017

  Hi! Leuk dat jullie naar Lanterna gaan! Ik heb zelf meerdere zomers daar doorgebracht, super leuke vakanties gehad! Goed dat jullie in Juni gaan. Tijdens de zomervakanties (Juli / Augustus) zou ik deze camping niet aanraden, dan is de camping overvol. Echt ontzettend druk en heeeeel veel Nederlanders 🙂 Fijne vakantie!

 • Marieke
  30 mei 2017

  Wat heerlijk!! Alvast een hele fijne vakantie gewenst!!
  Wij gaan van de zomer naar Duitsland, staan we ook op een camping met de vouwwagen. Nu al zin in.
  Marieke onlangs geplaatst…Weekendoverzicht #22 – waterpokken en de bruiloftMy Profile

 • Larissa
  30 mei 2017

  Ooh wat ziet het er leuk uit zeg! Ik ben als kind ook eens naar zo’n grote camping in Kroatië geweest. Het is een van mijn leukste herinneringen. Heerlijk weer, lekker zwemmen en veel spelen.
  Dit jaar gaan mijn vriend en ik lekker met de auto naar Schotland. Vliegvakanties vinden we ook leuk, maar je eigen auto meenemen is wel erg makkelijk.
  Larissa onlangs geplaatst…Vakantie: go with the flowMy Profile

 • Jolanda
  30 mei 2017

  Jemig wat gaaf!!! Ik wil ook zo graag kamperen dit jaar alleen mijn man ziet teveel beren op de weg (figuurlijk dan he ;-)). Met een bijna driejarige dochter en een pasgeboren zoontje van 9 weken lijkt het me echt ideaal! Supermooie camping hebben jullie trouwens gekozen ?
  Jolanda onlangs geplaatst…New: Aussie Miracle NourishMy Profile

 • Maaike
  30 mei 2017

  Wauw, wat leuk zeg! Als ik de plaatjes zo bekijk kan ik mij goed voorstellen dat jullie er veel zin in hebben!
  Maaike onlangs geplaatst…Maaike, hoe gaat het met je blog?My Profile

 • Anneleen
  30 mei 2017

  Lijkt me heerlijk! Een heel fijne vakantie toegewenst !!!
  Anneleen onlangs geplaatst…Uit mijn winterslaapMy Profile

 • Suzanne
  30 mei 2017

  Lanterna is een hele leuke camping. Voor 2 jaar terug met eigen tent geweest. Ik was toen 16 weken zwanger van onze zoon. Veel te doen en de omgeving is prachtig. Wij hebben toen op de heenweg ook een overnachting in Oostenrijk gedaan en op de terugweg in 1 keer gereden.

  Geniet ervan.

 • Mya
  30 mei 2017

  Wat leuk! Kroatië schijnt idd heel mooi te zijn, dat hoor ik vaker! Heel veel plezier alvast!
  Ik ga altijd liever op vliegvakantie, heb nooit geduld om lang in de auto te moeten zitten! Dit jaar ga ik helaas niet op vakantie, dus heb nu al extra veel zin in volgend jaar, want dan ga ik wel weer, dan vier ik mijn 30e verjaardag lekker in de zon!
  Mya onlangs geplaatst…Even tot rust komen? Dat doe je hier!My Profile

 • Livelifehappy
  30 mei 2017

  Kroatie is fantastisch! Heel veel plezier alvast. Wij gaan dit jaar naar Fuerteventura!

 • Marloes
  30 mei 2017

  Heerlijk zeg! Kroatië stond eerst ook hoog bovenaan ons vakantielijstje voor dit jaar, maar we hebben toch besloten richting Oost-Europa te gaan 🙂 Lekker met de auto, dat beviel ons erg goed vorig jaar. We hebben nog geen concrete plannen, alleen een globaal idee. We zien wel waar we belanden!
  Marloes onlangs geplaatst…Vakantie: go with the flowMy Profile

 • Jessica
  30 mei 2017

  Wauw ziet er heel leuk uit! Kroatië schijnt ook echt heel erg mooi te zijn. Alvast heel veel plezier!
  Jessica onlangs geplaatst…To do lijst voordat ik op vakantie gaMy Profile

 • Sandy
  30 mei 2017

  Heerlijk Kelly! Wij zijn er ongeveer 10 jaar geleden geweest (maar dan met caravan en tentje) en het is een geweldige camping! Mooie locatie tussen Novigrad en Porec in. We willen over een aantal jaar als onze dochter iets ouder is er zeker terug naartoe!

 • Esmee
  31 mei 2017

  Hoi Kelly,

  Wat een fijn vooruitzicht om lekker te gaan kamperen in Kroatië! Ik ben er nu driemaal geweest em heb nog wel een goede tip voor jullie: Neem waterschoenen mee!!!! De kiezelstranden zijn super leuk, maar binnen no time liggen je voeten open, dus waterschoenen is zeker aan te raden! Daarnaast een matje van schuim voor onder je handdoek, dat ligt wat meer comfortabel. Alvast heel veel plezier toegewenst! Maak er een mooie tijd van.

 • Almina
  31 mei 2017

  Hoi Kelly,
  wat leuk dat jullie naar Kroatie gaan. Het is een mooie land met prachtige strande en lekkerre eten. Zelf kom ik uit Montenegro en ga elke zomer naar toe. Zeker een aanrader. Veel plezier!

 • Cynthia
  31 mei 2017

  Wauw wat gaaf! Bofkont.
  Cynthia onlangs geplaatst…Tijd die ik aan andere Blogs besteedMy Profile

 • Nathalie
  1 juni 2017

  Wij zijn ook net gaan kamperen met Vacansoleil. Het is nog steeds kamperen natuurlijk maar het leuke is dat je je eigen plekje hebt en dat je niet vastzit in een hotel 🙂
  Nathalie onlangs geplaatst…5x een cadeau voor vaderdag knutselenMy Profile

 • Iris
  4 juni 2017

  Eigenlijk ga ik al 10 jaar naar de zelfde plek, namelijk ons vakantiehuisje in Zweden 🙂 10 jaar geleden hebben wij als gezin dat gekocht helemaal opgeknapt, schuren omgebauwd tot gastenhuisjes en daar vertoeven wij heerlijk!

 • Liz Gerritsen
  5 juni 2017

  Gaaf! Wij gaan dit jaar op vliegvakantie naar Mallorca, helemaal zin in! Alvast een hele fijne vakantie toegewenst met jullie mooie gezinnetje! ?

 • Liz Gerritsen
  5 juni 2017

  Gaaf! Wij gaan dit jaar op vliegvakantie naar Mallorca, helemaal zin in! Alvast een hele fijne vakantie toegewenst met jullie mooie gezinnetje! ?

 • Linda
  5 juni 2017

  Hoi hoi! Leuke camping.. ik ben er zelf ook al eens geweest en naar meerdere campins in de buurt.. echt een heel mooi gebied. Met de kinderen ben ik er nog nooit geweest, maar dat zal ook zeker fijn zijn. Ik vind Kroatië best prijzig als je wat wil huren.. helemaal omdat wij aan de 6 weken zomervakantie gebonden zitten ivm mijn werk. wij gaan dit jaar naar Normandië(net zo goed prijzig trouwens). Eerste keer buiten Nederland met de kids, dus we wilden niet gelijk zo ver. En vliegen vind ik zelf niet zo fijn.
  Alvast heel veel plezier.. lekker van genieten

 • Linda B
  5 juni 2017

  Wat leuk dat jullie voor Lanterna hebben gekozen. Ik heb hier ook op gestaan, het is echt een leuke camping!!

Laat een reactie achter

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.