KC Relaxter Leven Challenge

KC Relaxter Leven Challenge

Wat zijn we toch druk in ons hoofd. We leven in een maatschappij waarbij er van ons wordt verwacht dat we continue aan staan. Er wordt veel van ons verwacht, maar verwachten we niet vooral heel veel van onszelf?

Multitasken is onze nieuwe way of life geworden. Terwijl we staan te koken, doen we even dat telefoontje en tussendoor maken we het boodschappenlijstje af. Terwijl we een serie kijken op de bank, hebben we onze smartphone in de hand om alle updates in de gaten te houden. We kunnen onszelf verliezen in continue scrollen. En eigenlijk voelen we ons overwhelmed.

Terwijl we met de kids een spelletje spelen, ratelt de to do lijst door in je hoofd. En wanneer we dan eindelijk in bed liggen om te rusten, checken we toch nog even de laatste updates op onze telefoons. Wanneer staan we eigenlijk uit?

Het klinkt alsof ik het heb tegen mijn ‘vroegere zelf’. En ook ik kan mezelf soms nog verliezen in dit oude gedrag. Maar ik snapte maar niet waarom ik zoveel moe was, onrustig sliep, en waarom ik soms zo kortaf reageerde naar de kids of mijn man. Ik wist dat ik meer me-time mocht pakken, maar hoe doe je dat? Hoe zet je even je hoofd uit?

Herken je dit?

 • Je weet wel dat je meer tijd voor jezelf zou mogen nemen en zou het liefst je hoofd af en toe even uitzetten, maar hebt geen idee hoe.

 • Het leven raast als een tikkende tijdbom aan je voorbij. Je bent je soms nauwelijks bewust van die mooie momenten die er ook zijn en voor je het weet mis je allerlei belangrijke mijlpalen.

 • Je vindt het lastig om grenzen aan te geven, maar bent stiekem opgelucht als die ene afspraak niet doorgaat zodat je even wat rust kan nemen.

 • Je vindt het nog te lastig om jezelf op nummer 1 te zetten en voelt je soms schuldig wanneer je tijd voor jezelf neemt.

 • Zelfs sociale contacten putten je soms uit, maar je hebt wel behoefte aan die herkenning en erkenning voor wie jij bent. Vrouwen zoals jij en ik herkennen zich in deze punten en gaan in maart samen aan de slag om te werken aan een relaxter leven, waarbij je jezelf meer op nummer 1 leert zetten.

De KC Club is de vrouwen community voor vrouwen zoals jij en ik, die elkaar supporten, herkennen en erkennen. Waar we naast kletsen over koetjes en kalfjes, ook de diepte in gaan en deze onderwerpen bespreekbaar maken. We herkennen het zo dat we zoveel ballen hoog proberen te houden, maar willen gewoon ook leren ons hoofd even uit te zetten en rust te nemen voor onszelf. In de KC Relaxter Leven Challenge neem ik je mee in de tools die mij helpen om relaxter in het leven te staan, ook als ondernemer, vrouw van, moeder van bijna 4 en alle dingen die ik op mijn bordje heb liggen. Ik heb geleerd hoe ik - ondanks al die ‘chaos’ - mezelf op 1 zet en daardoor een veel fijnere moeder, vrouw en vriendin ben en veel lekkerder in mijn vel zit. Dat gun ik jou ook!

Ik open de deuren van de KC Club daarom nog eenmalig en een volgende keer zal pas na juni of juli zijn. Komende maanden gaan we niet alleen aan de slag met de KC Relaxter Leven Challenge, ik neem je ook mee in masterclasses, gezellige Zoom borrels en geef je een kijkje in mijn brein. En juist dit samen met vrouwen doen die zich zo herkennen in jou is enorm steunend. Want je hoeft het niet alleen te doen.

KCRelaxterLeven-Quote

De KC Relaxter Leven Challenge

Ben jij er klaar voor om een relaxtere versie van jouzelf te worden?
Dit krijg je als je JA zegt tegen jezelf en het jezelf gunt om mee te doen aan de KC Relaxter Leven Challenge:

 • Video 1: Een rustmomentje voor jezelf creëren en je hoofd even uitzetten met meditatie en mindfullness: Ook als je hier nog helemaal geen ervaring mee hebt 😉

 • Video 2: Jezelf gunnen om je wat beter te voelen met tools die je leren om positiever in het leven te staan.

 • Video 3: Visualiseer je ideale dag als alles mogelijk is en ontdek wat jij meer voor jezelf mag doen om lekkerder in je vel te zitten.

 • Bonus video: Visualisatie van je ideale dag.

 • E-book: Een uitgebreid e-book met mijn verhaal: Van Burn-out naar relaxter leven en wat ik doe om relaxter in het leven te staan, elke dag weer. In dit e-book vind je praktische oefeningen en tools die jij direct kunt toepassen om ook relaxter in het leven te staan.

 • 1 Maand toegang tot de Meditation Moments App t.w.v €3,75 van Michael Pylarzyk voor jouw dagelijkse rustmomentjes voor meer focus, betere slaap en een relaxter leven. Met een ruim gevulde bibliotheek aan meditaties, rustgevende muziek en luisterboeken voor meer persoonlijke groei. Na deze maand krijg je een kortingscode indien je dit membership wilt verlengen.

KC-Club-Sfeer

Doe jij mee?

Als je je aanmeldt krijg je op 1 maart je aanmeldgegevens en toegang tot de KC Relaxter Leven Challenge, de KC Club app en de community. We starten op 3 maart met een welkomstborrel om elkaar te leren kennen en je welkom te heten en dan leg ik je ook meer uit hoe je de tools in je dagelijks leven kunt toepassen. Je zult veel herkenning vinden in de verhalen van anderen en waarom zij zich hebben aangemeld en je gaat elkaar motiveren om de tools en technieken toe te passen. Ook ben je er voor elkaar in de community op moeilijke momenten, om struggles te delen en daarbij is niets een taboe, maar jij bepaalt wat je wel of niet wilt delen. De KC Club community is een veilige community vol warmte, herkenning en gezelligheid waar je jezelf toegang toe mag gunnen.

Oke Kel, wat kost het en hoe meld ik me aan?

Het idmaatschap op de KC Club inclusief de KC Relaxter Leven Challenge kost €9,99 per maand. Dit is maandelijks opzegbaar en opzeggen dient uiterlijk op de 24e van de maand via mail te worden doorgegeven. That’s it, een no brainer als je het mij vraagt!

Wat krijg je als je je nu aanmeldt?

 • Toegang tot de KC Club met de app, de community, online borrels en enorm veel gezelligheid met andere vrouwen.

 • Toegang tot de KC Relaxter Leven Challenge met 4 uitgebreide videolessen en een uitgebreid e-book.

 • Toegang tot het exclusieve KC Relaxter Leven board waarin we met elkaar ervaringen, tips, struggles uitwisselen en elkaar motiveren om beter voor jezelf te zorgen en fijner in je vel te zitten.

 • Een online welkomstborrel op 3 maart en de masterclass ‘Samen journallen en intenties zetten om beter in je vel te zitten’ op 15 maart die je ook later kunt terugkijken.

 • Toegang tot exclusieve online masterclasses die je als member onbeperkt kunt terugkijken.

 • 1 maand toegang tot de Meditation Moments App t.w.v €3,75 van Michael Pylarzyk voor jouw dagelijkse rustmomentjes voor meer focus, betere slaap en een relaxter leven en na deze maand een kortingscode indien je wilt verlengen.

Helaas de deuren voor de KC Club zijn nu gesloten

Momenteel is het niet mogelijk om je nog aan te melden voor de KC Club. Je kunt je wel aanmelden voor de wachtlijst zodat je als eerst op de hoogte wordt gebracht zodra het weer mogelijk is om je aan te melden voor de KC Club, inclusief de nieuwste challenge.

Ja, ik meld me aan voor de
KC Club Wachtlijst

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Wat anderen zeggen over de KC Club

Annemiek

Ja ik ben heel blij met mij lidmaatschap van de KC club. Want ik heb er al zoveel aangehad al veel geleerd ❤️ Het is heel gezellig ook om met de andere dames in contact te komen.

Chelsea

Ik ben net verhuist en moeder geworden. Door corona is het lastig om in contact met andere moeders te komen. Ik ben heel blij met de steun en gezelligheid in de KC club!

Alinda

Ik vind het heel erg leuk! Reageren op anderen, nieuwe dingen in de KC Club plaatsen. Je bent dan toch best open tegen elkaar. Iedereen wordt in haar waarde gelaten en dat is zo fijn. De site ziet er leuk en overzichtelijk uit, je ziet dat er veel tijd in heeft gezeten.

Angela

Lieve Kelly, ik vond het echt tof weer, zo samen even live, en merk ook dat we meer op ons gemak raken tijdens onze gesprekken en of we elkaar beter aanvoelen/leren kennen en begrijpen en tips kunnen geven aan elkaar, of gewoon een luisterend oor kunnen zijn voor elkaar.  das echt waardevol. Dankjewel ❤️ Lieve dikke knuffel

Karolien

Ik ben er onwijs blij mee! De challenge is precies wat ik ervan hoopte en heeft me nu al erg op weg geholpen. Daardoor ben ik ook erg benieuwd naar de andere die er al in staan (en natuurlijk wat er nog komen gaat). Maar 1 ding weet ik nu al, aan 2 maanden heb ik niet genoeg 😄 Verder vind ik de community erg leuk. Ik kijk niet elke dag, maar vind het erg leuk om alles van jullie terug te lezen.

 

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.