plogVorige week donderdag hadden Lana en ik een hele leuke dag! We spraken af met een vriendin van mij en haar dochtertje. We gingen naar Burgers Zoo en in de avond bij mij eten en terwijl de meisjes in bed lagen hadden wij een meidenavond. Anouk bleef met haar dochtertje slapen en de ochtend erop hebben we samen ontbeten. Een hele leuke dag die ik voor jullie heb vastgelegd in een plog. Kijk je met ons mee?

Goedemorgen! Lana en ik waren klaar voor de gezellige dag, nog even wakker worden en kroelen in bed.

Bed opgemaakt.

Make-upje en de haren in een knot want het beloofde een warme dag te worden.

Ontbijt: Ik ben momenteel verslaafd aan deze karamel cruesli met Turkse Yoghurt en banaan, mmm.

En Anouk was gearriveerd dus met de meiden achterin konden we vertrekken.

Zowel haar Bugaboo als mijn Joolz paste bij ons in de auto, yeah!

De unhealthy lunch: Frietjes, smoothies en een salade en voor de meiden hadden we boterhammen en sap.

Lana vond de dieren ook erg interessant!

Olifant!

Selfie met ‘Ollie’ (schuilnaam)   😉

Tijd voor rozijntjes.

Leeuwen vond Lana ook erg interessant.

Outfit of the day: G-star broek, All Starts, top van Loavies, Boy bag Look-a-like, zonnebril van Ray-ban.

De meisjes hadden ook veel plezier met elkaar.

Heerlijk aan het wandelen en rondkijken.

We deelden een ijsje.

Nadat we het hele park wel gehad hadden, gingen we naar huis.

Onderweg deden we wat boodschappen voor het avondeten.

Lekker buiten dineren met pizza, mmm!

De meiden gingen samen in het bad(je) en ze hadden dolle pret om, zo leuk!

De meiden gingen naar bed, ik maakte het logeerbedje klaar voor Anouks dochtertje.

Mijn moppie <3

Essentials voor een meidenavond.

En we dronken een wijntje, cheers!

Na een avondje bijkletsen en lachen gingen wij ook naar bed toe.

In de ochtend ontbeten we gezellig met z’n viertjes.

Het was een hele geslaagde dag en dat is een voordeel als de man van huis is, dan nodig je makkelijker een vriendin en haar dochter uit voor een logeerpartijtje om tot laat nog te kletsen en lachen (en  roddelen ;)). Spreek jij ook graag af met vriendinnen en hun kindje(s)? Ik ben benieuwd naar jullie reacties op deze plog bij de comments.

Volg mij via Bloglovin', Instagram of Facebook of Youtube.


Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox

 

dit veld niet invullen s.v.p.

42 gedachten over “KC PLOG: Burgers zoo en logeerpartijtje”

 1. Wat leuk dat je dat kunt doen met een vriendin. Zijn jullie vriendinnen geworden doordat jullie kindjes kregen ongeveer tegelijk? Of waren jullie daarvoor al vriendinnen?
  Ziet er in ieder geval heel gezellig uit! En zo schattig die meisjes samen..
  Japkejanneke onlangs geplaatst…Trainen voor een halve marathonMy Profile

 2. Kelly Caresse

  Ah leuke vraag! Anouk en ik zijn al 12 jaar vriendinnen en nu ook allebei jong mama van een dochtertje <3

 3. Gezellige plog. Burger’s Zoo vind ik een hele leuke dierentuin en ik woon er heel dichtbij.

  Enne wow dat er twee grote kinderwagens in de auto passen 😉
  Nesrin onlangs geplaatst…DadeltaartMy Profile

 4. Heerlijk ontbijtje heb je toch! En wat ziet dat er uit als een gezellige dag zeg, lekker samen met de kindjes naar de dierentuin, buiten zitten met een pizza en een wijntje, mmm… Het goede leven!

 5. Heel leuk om te zien, wij hebben een jaarkaart op Artis en we gaan er regelmatig met ons zoontje naar toe, hij is 2 jaar en vind het echt geweldig

 6. Wat een heerlijk meidendagje zo:)
  Ik heb een aantal vriendinnen die net bevallen zijn, dus onze dochter zal straks zo’n beetje dezelfde leeftijd hebben, dat worden vast gezellige afspraakjes dan 😉
  Miranda onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate; 36 wekenMy Profile

 7. Leuk om te zien dat jullie dochters zo leuk met elkaar om gaan. Ik spreek eigenlijk te weinig af met vriendinnen om een avondje bij te kletsen, maar helaas te druk met school, huishouden en wil ook nog wel een beetje kunnen uitrusten. Gelukkig binnenkort vakantie dus dan weet ik wat ik kan doen 🙂
  Nicky onlangs geplaatst…Pink Gellac ♥ 103 Pepper PinkMy Profile

 8. Leuke plog en ik ken die momentjes wel dat je meer je vriendinnen ziet en spontane acties te ondernemen. Moet wel eerlijk zeggen dat ik weer moet afkicken van je vlogweek…:-))

 9. Sorry, maar vind je het gek dat jouw suikers torenhoog zijn? Niet alleen in deze plog maar over het algemeen laat je zovaak zien dat je friet/chips/snacks/broodjes eet.
  Ik snap dat dat heel lekker is, maar voor mij als mede-diabeet echt onbegrijpelijk! Zuinig zijn op jezelf hoor… Daarnaast heb je met je blog denk ik toch ook een voorbeeldfunctie voor alle jonge meiden die je blog en andere social media bezoeken.

 10. Wat ontzettend gezellig ziet dat eruit! Leuk dat je hier een plog van hebt gemaakt. En wat ziet die pizza er lekker uit met al die champignons.
  Joy onlangs geplaatst…Wishlist homeMy Profile

 11. Superleuk! Dierentuin is altijd een goed idee met kids! Schattig die foto van Lana met d’r knuffel. Je foto’s worden ook steeds mooier!
  Marion onlangs geplaatst…Instalove ♥My Profile

 12. Vooral de cruesli bevat erg veel suiker, zonde, vooral omdat er ook soorten bestaan zonder suiker (bijvoorbeeld de AH liefde en passie noten muesli)

  De cruesli die jij eet bevat echt veeeeel suiker (2e ingrediënt op de lijst en karamel (suiker) glucose fructose stroop (suiker) etc

  Ingrediënten:

  HA­VER­MOUT(40%), sui­ker, zon­ne­bloem­olie (11%), TAR­WE (10%), 5,4% ka­ra­mel­drup­pels [sui­ker, MELK­POE­DER, cacaobo­ter, ca­cao­mas­sa, na­tuur­lijk va­nil­le aro­ma, spe­ce­rij­en, aro­ma, emul­ga­tor (am­mo­ni­um­fos­fa­ti­den)], 2,5% ka­ra­mel­stuk­jes (sui­ker, glu­co­se­stroop, ko­kosolie, bo­ter (van MELK), emul­ga­tor (zon­ne­bloem­le­ci­thi­ne), bak­poe­der (na­tri­um­bi­car­bo­naat), zout, bo­terkaramelaro­ma), glu­co­se­stroop, rijs­te­bloem, TAR­WEBLOEM, ko­kos, me­las­se, zout, tof­fee aro­ma, ka­neel, an­ti­oxi­dant (to­co­fe­rols). Dit pro­duct is ge­pro­du­ceerd op een pro­ductielijn waar­op ver­schil­len­de soor­ten no­ten wor­den ver­werkt.

 13. Ziet eruit als een heerlijke dag en avond.

  Ik spreek zeker 3 keer per week af met vriendinnen om samen te koken/te gaan eten/terrasje te doen, noem maar op 😀 Echt heerlijk!

 14. En wie zijn jullie om over Kelly’s keuzes te oordelen? Ik denk dat ze zelf inmiddels wel oud genoeg is om te bepalen wat verstandig is om te eten en wat niet. En daarbij, sommige mensen genieten van lekker eten en nemen op de koop toe dat niet alles even gezond is. Word inmiddels echt gestoord van de hele #healthy #superfoods hype op internet, alsof je tegenwoordig van een normale boterham met kaas al moddervet wordt..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.