KCClubMomsMindset

KC Mom's Mindset Challenge

We beginnen 29 maart met de nieuwe challenge: De Mom's Mindset Challenge waarin we samen gaan werken aan een positievere mindset, meer geluk in het dagelijks leven, betere selfcare en meer me-time. Je gaat in deze challenge met behulp van simpele tools merken dat je bewuster en gelukkiger door het leven zal gaan.

Herken je dit bijvoorbeeld?

 • Je knippert met je ogen en er is weer een week voorbij. Het leven gaat soms als een razende trein langs je heen, zonder dat je echt beseft wat je gedaan hebt.

 • Je kunt soms niet bewust genieten van je leven, van je lieve kinderen, je relatie, of van jezelf.

 • Voor me-time heb je eigenlijk geen tijd, en soms weet je ook niet wat je zou kunnen tijdens zo’n me-time momentje. Daardoor sla je het te vaak over.

 • Je vindt het lastig om nee te zeggen tegen anderen en geeft daardoor vaak te laat je grenzen aan.

 • Je hebt het gevoel dat je enorm veel ballen in de lucht probeert te houden, maar hebt geen idee hoe je hier balans in kunt krijgen.

 • Het lijkt je een verademing om van andere vrouwen te horen dat ze hier ook mee worstelen en hier samen verandering in te maken in een community met vrouwen die dit als geen ander herkennen.

Hier gaan we mee aan de slag in de KC Mom's Mindset Challenge.

Wat krijg je als je de KC Mom's Mindset Challenge volgt?

6 video’s met e-book en werkboek:

 • Week 1: Mindmap.
  Voor we starten met deze persoonlijke ontwikkeling, gaan we eerst terug naar de basis. Wie ben je, waar word jij blij van en wat zijn jouw doelen en dromen die je zo graag zou vervullen?

 • Week 2: Me-time routine
  Creëer jouw me-time routine die je plant in je agenda en afstemt met je gezin zodat niets meer in de weg zit om momentjes voor jezelf te nemen. Deze momentjes zijn er om op te laden en je gelukkiger en meer in balans te voelen. Happy mama = happy family 😉 Dus goed voor jezelf zorgen is essentieel.

 • Week 3: Energiegevers versus energiezuigers.
  Hoe je met meer energie door het leven kunt gaan, waardoor je met meer plezier door de dag gaat en je aan het einde van de dag niet uitgeput in bed ploft?

 • Sims needs tool:
  Ik leer je een handige check-in tool om eenvoudig bij jezelf na te gaan en voelen wat jij nodig hebt, Zo ga je beter voor jezelf zorgen en loop je jezelf niet voorbij.

 • Week 4: Prioriteiten stellen
  Je leert prioriteiten te stellen en durft hulp in te schakelen, om zo met meer energie en plezier de dingen te doen die jou wel blij maken!

Extra: Een hele fijne meditatie die je helpt om bewuster van jezelf te worden en relaxter je dag te beleven of af te sluiten.

Meedoen met de KC Mom's Mindset Challenge?

Voor slechts € 19,96 doe je mee met de KC Mom's Mindset Challenge én ontvang je 2 maanden toegang tot de KC Club.

  Ik heb iets leuks voor je!

   

  Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
  dit veld niet invullen s.v.p.