KC Mealprep Challenge

KC-Mealprep-Lein

September is bijna achter de rug is en de kinderen gaan weer naar school toe. Dat is vaak ook een moment dat we behoefte hebben aan meer structuur. Weer gezonder willen eten en tegelijkertijd willen we het onszelf niet te moeilijk maken. We hebben het al druk genoeg en we moeten al over zoveel dingen tegelijkertijd nadenken.

Hoe makkelijk zou het zijn als je zelf eenvoudig een gezond weekmenu in elkaar zet, wat je vervolgens binnen mum van tijd op tafel krijgt? Ook op een drukke werkdag of dag met iets te veel taken op je to-do-lijst.

Klinkt dit voor jou als iets wat je kunt gebruiken, dan mag je de KC Mealprep Challenge niet missen!

We gaan gezond eten, mealplannen en budgetproof voor het hele gezin koken met elkaar combineren, op een manier die ook nog eens heel leuk is!

 

Herken je dit?

 • Je bent dol op lekker eten, maar hebt vaak (vooral doordeweeks) de inspiratie niet om lekkere en gevarieerde maaltijden op tafel te zetten.

 • Je bent (wederom vooral doordeweeks ;)) druk met werk, school, sportclubjes en speeldates van de kids, waardoor uitgebreid koken vaak geen optie is. Je zit snel met een simpel AVG-tje of opwarmmaaltijd, of je haalt iets anders simpels tevoorschijn.

 • Je vindt het handig om op drukke dagen wat uit de diepvries of koelkast te kunnen halen zodat je snel aan tafel kunt en toch lekker kunt eten.

 • Je moet soms voor werk een maaltijd mee kunnen nemen en het lijkt je handig om die vooraf voor te bereiden en zo mee te kunnen nemen.

 • Je hebt geen zin om allerlei ingewikkelde ingrediënten en recepten te volgen om wat bijzonders op tafel te zetten.

 • Wat je ook kookt, de kids lusten het vaak toch niet of er komt altijd wel een opmerking met iets wat ze niet aan jouw gekookte maaltijd bevalt.

 • Je hebt niet het budget voor prijzige maaltijdboxen en wilt graag budgetproof, maar ook duurzaam koken zodat je geen voedsel verspilt.

Voor wie zich hierin herkent heb ik een hele toffe nieuwe challenge in petto die ik samen met kookheldin Lein heb ontwikkeld. We gaan je leren om op een hele makkelijke manier maaltijden voor te bereiden. Je leert hoe je eenvoudig een weekmenu kunt samenstellen met gevarieerde maaltijden en hoe je die budgetproof en kidsproof kunt bereiden. En nog belangrijker, we leren je vooral tijd besparen rondom mealplanning en koken zodat het gezellige momentje aan tafel niet verloren gaat. Je kunt weer genieten van lekker eten, ook als je geen keukenprinses bent.

Je gaat dit niet alleen doen, maar samen met de leden in de KC Club. Ben je nog geen lid, dan is is dit je kans om lid te worden! Speciaal voor deze challenge gaan de deuren weer eventjes open.

Door je aan te melden voor deze challenge, word je ook lid van de KC Club. Was jij altijd al nieuwsgierig naar de KC Club waar Kelly het steeds over heeft? Dan kun je hier nu gezellig bij komen.

KC-Mealprep-Keuken

Doe jij mee?

We starten op 4 oktober met een online welkomstborrel om je welkom te heten in de  KC Club Community. Lein zal ook plaatsnemen bij de welkomstborrel en we gaan leuke recepten en kookideetjes uitwisselen. Heb jij weleens ergernissen rondom het plannen van maaltijden? Die herkennen we vast allemaal en nemen we lekker door.

Aan het einde van de challenge vindt er een live Kookclub sessie plaats, waarbij we onder leiding van Kelly en Lein een heerlijke maaltijd bereiden en we vanuit onze keukens met elkaar meeten. Deze online kookworkshop wil je niet missen!

Oke Kel, wat kost het en hoe meld ik me aan?

Lidmaatschap op de KC Club inclusief de KC Mealprep Challenge kost €6 per maand. Je lidmaatschap is maandelijks opzegbaar en opzeggen dient voor de 24e van de maand via mail te worden doorgegeven. That’s it, een no brainer als je het mij vraagt!

 • Toegang tot de KC Club met de app, de community, online borrels en enorm veel gezelligheid met andere vrouwen.

 • Toegang tot de KC Mealprep challenge met ruim 4 video’s, een e-book met boodschappenlijstjes en uitgeschreven recept omschrijvingen zodat je daarna lekker zelf kunt doorpakken.

 • Toegang tot het exclusieve KC Mealprep board waarin je met elkaar recepten gaat uitwisselen, maar ook eetdagboekjes, boodschappenlijstjes en boodschappen shoplogs, leuke aanbiedingen en meer om elkaar te inspireren en nog meer uit deze challenge te halen.

 • Een online welkomstborrel en de online Kookclub workshop.

 • Toegang tot exclusieve online masterclasses die je als lid onbeperkt kunt terugkijken.

 • BONUS: Meld je je donderdag 30 september uiterlijk om 17:59 uur aan? Dan kun je nog deelnemen aan de bingo diezelfde avond, om 19:30 uur.

Helaas de deuren voor de KC Club zijn nu gesloten

Momenteel is het niet mogelijk om je nog aan te melden voor de KC Club. Je kunt je wel aanmelden voor de wachtlijst zodat je als eerst op de hoogte wordt gebracht zodra het weer mogelijk is om je aan te melden voor de KC Club, inclusief de nieuwste challenge.

Ja, ik meld me aan voor de
KC Club Wachtlijst

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Wat anderen zeggen over de KC Club

Annemiek

Ja ik ben heel blij met mij lidmaatschap van de KC club. Want ik heb er al zoveel aangehad al veel geleerd ❤️ Het is heel gezellig ook om met de andere dames in contact te komen.

Chelsea

Ik ben net verhuist en moeder geworden. Door corona is het lastig om in contact met andere moeders te komen. Ik ben heel blij met de steun en gezelligheid in de KC club!

Alinda

Ik vind het heel erg leuk! Reageren op anderen, nieuwe dingen in de KC Club plaatsen. Je bent dan toch best open tegen elkaar. Iedereen wordt in haar waarde gelaten en dat is zo fijn. De site ziet er leuk en overzichtelijk uit, je ziet dat er veel tijd in heeft gezeten.

Angela

Lieve Kelly, ik vond het echt tof weer, zo samen even live, en merk ook dat we meer op ons gemak raken tijdens onze gesprekken en of we elkaar beter aanvoelen/leren kennen en begrijpen en tips kunnen geven aan elkaar, of gewoon een luisterend oor kunnen zijn voor elkaar.  das echt waardevol. Dankjewel ❤️ Lieve dikke knuffel

Karolien

Ik ben er onwijs blij mee! De challenge is precies wat ik ervan hoopte en heeft me nu al erg op weg geholpen. Daardoor ben ik ook erg benieuwd naar de andere die er al in staan (en natuurlijk wat er nog komen gaat). Maar 1 ding weet ik nu al, aan 2 maanden heb ik niet genoeg 😄 Verder vind ik de community erg leuk. Ik kijk niet elke dag, maar vind het erg leuk om alles van jullie terug te lezen.

 

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.