KC Club December Feestmaand

KC-Club-December-Familie

Oehh het is bijna zover! De leukste en gezelligste maand van het jaar begint. Tenminste dat is wat ik jou gun en waar we je in de KC Club op allerlei manieren mee gaan helpen.

December is de maand van verbinding, lekker eten, samen zijn en gezelligheid. Maar het kan ook een maand zijn waar je soms tegenop zit, wat stress en onzekerheid geeft en waarbij het fijn zou zijn om herkenning te vinden bij anderen. Om het samen een stuk relaxter en leuker te maken. En dat is precies wat we ook in de KC Club gaan doen. De KC Club is jouw plek om jezelf te kunnen zijn, even te kunnen klagen en motivatie te vinden om er weer zin in te hebben, zonder dat je familie of vrienden mee kunnen lezen. We gaan je helpen om op een relaxte manier rond de kerstvakantie helemaal klaar te zijn voor de kerstdagen. Zodat je het als een fijne relaxte maand kunt ervaren en deze bagage meeneemt in je doelen voor het nieuwe jaar. Gun jij jezelf, juist deze drukke maand, meer me-time en gezelligheid in een echte online vriendinnen community? Dan wil je deze kans niet missen want de deuren van de KC Club zijn voor deze speciale maand, heel even geopend.

KC Club Feestmaand - Foto 1

Herken je dit?

 • Je wilt dit (gekke) jaar positief afsluiten en met positieve energie, handige lifehacks en tips en met een mindset boost, het nieuwe jaar in.

 • Je voelt je soms niet gesteund of gehoord door je omgeving en hebt het idee dat jij de enige bent die zich soms zo onzeker of alleen voelt en het lijkt je fijn om lid te zijn van een online vriendinnen community waarin jij je gezien en gesteund voelt, zonder allerlei moetjes en verplichtingen.

 • Je weet eigenlijk ook wel dat je meer tijd voor jezelf zou mogen nemen zodat jij je weer opgeladen kunt voelen voor alle dagelijkse ballen die je hoog probeert te houden. Een troost, die hoef je niet zo hoog te houden als jij denkt en in de club laat ik zien hoe ik dat doe.

 • Het lijkt je ook gewoon heerlijk om even te kunnen klagen en sparren omdat je met je handen in het haar zit om die kids die niet willen slapen, omdat je zelf worstelt met je relatie, werk of wat dan ook. Alles is bespreekbaar in de KC Club zonder meekijkende familieleden of vrienden.

 • Het idee aan de feestdagen bezorgt je stress en je  zit soms al met je handen in het haar om te bedenken wat je nu weer gaat serveren rond de feestdagen. We’ve got your back!

 • Je bent niet echt een keukenprinses maar vind het wel heel leuk om nieuwe recepten te leren en aan de slag te gaan met lekkere hapjes en hebt er zin in om tijdens de feestdagen aan de slag te gaan met de hapjes die je van mij en Lein leert.

 • Je loopt al een tijdje met het idee om lid te worden van de KC Club, maar had nog twijfels of gunde het jezelf niet om het gewoon te proberen, dit is je kans want de deuren zijn een paar dagen geopend.

KCClubFeestmaand-Foto3

Wat gaan we doen komende maand in de KC Club?

Aangezien de eerste bingo in de KC Club zo’n enorm succes was, kan die natuurlijk niet ontbreken komende maand. Ik kreeg zelfs van vele leden na de vorige bingo te horen dat het echt voelde als een feestelijke avond uit, maar dan vanuit huis. Daarom organiseer ik een XXL Kerstbingo als aftrapper van de KC Club december feestmaand.

Ook ontvang je als lid exclusieve video’s om heerlijke hapjes voor te bereiden voor de feestdagen, want lekker eten hoort erbij en dat hoeft niet moeilijk te zijn. Je mag als lid deelnemen aan de online kookworkshop met Kel en Lein waar we de lekkerste borrelplank in elkaar zetten en daar hoort natuurlijk een kerstborrel bij om samen feestelijk te proosten met de lekkere hapjes en een lekker drankje.

In de KC Club gaan we tips en ervaringen uitwisselen voor de feestdagen zoals lekkere recepten, leuke uitjes en activiteiten om met de kids te doen, adventskalender unboxings, positieve affirmaties om vooral de kerstdagen relaxed door te komen en outfit inspiratie. Dit en meer zodat je de kerstvakantie lekker relaxed begint, en helemaal bent voorbereid.

Owja en kookheldin Lein is je hulpLein in de keuken die je elk moment berichten mag sturen met al je eet en kookvragen, hoe chill!

We sluiten dit jaar op die manier positief af maar hier houdt het natuurlijk niet op want ook in het nieuwe jaar gaan we aan de slag om elkaar te motiveren onze doelen te halen, zonder streng te zijn voor jezelf. Delen we praktische lifehacks, steunen we elkaar met dagelijkse struggles, deel ik mijn mindset tools die mij helpen om positiever in het leven te staan en maken we zo samen het leven makkelijker, en leuker!

Doe jij mee?

Op 30 november sluiten de deuren zodat 1 december de aftrap begint van de KC Club december feestmaand. Je valt op 9 december gelijk met je neus in de boter want dan hebben we een mega te gekke XXL Kerstbingo voor je in petto (geloof me, die wil je bijwonen, bij de vorige editie deden zelfs mannen van de leden mee, omdat ze het gewoon te gezellig vonden!) en op 17 december volgt er een gezellige online kookworkshop met Kel en Lein voor het maken van de lekkerste en mooiste borrelplank zodat jij alvast je inspiratie hebt om op tafel te zetten tijdens de feestdagen. Na de kookworkshop volgt een feestelijke online kerstborrel waarbij we onder het genot van de lekkere hapjes en een heerlijk drankje gaan proosten en onze kerstplannen kunnen uitwisselen. Ook kun je dan mij en Lein al je vragen stellen en ligt de nadruk vooral op gezelligheid met elkaar.

Je krijgt er extra video’s bij met recepten voor op de borrelplank inclusief receptenbundel en ook als je net als ik geen alcohol drinkt, kun je net zo goed mee borrelen ;).

En je hebt 24/7 toegang tot de KC Club app en de community om samen te kletsen in de gezellige lounges, de exclusieve content en meer. En ook na december nodigen we je uit om in januari elkaar te motiveren om je doelen te behalen, die onvoorwaardelijke steun te zijn voor elkaar, gaan we aan de slag met plannen, onze droomdoelen opstellen en die samen behalen en heb ik nog meer leuks voor je in petto maar dat is nog een verrassing ;).

Oke Kel, wat kost het en hoe meld ik me aan?

Enthousiast geworden? Meld je dan gelijk aan als JaarVIP lid van de KC Club. Dan hoef je niets te missen en geniet je van het meeste voordeel en mag jij jezelf een jaar lang onderdompelen in de gezelligheid en voordelen van de KC Club. Je kunt je dan ook echt thuis gaan voelen in de club, echte connecties aangaan met anderen, leren van andermans ervaringen en struggles en kun jij alvast in je agenda die gezellige meetings voor jezelf in plannen.

Je wordt JaarVIP lid voor €88,00. Je krijgt dan gelijk toegang tot al het videomateriaal en de e-books uit vorige challenges (t.w.v €56).

Of kies voor een half jaar voor €44 en krijgt hierbij toegang tot het videomateriaal en e-book van 1 eerdere challenge naar keuze (t.w.v €8).

En voor de twijfelaars, je kunt het ook een maandje proberen voor €8,00 en dit kun je elke maand opzeggen (dit dient voor de 24e maand via mail te worden doorgegeven).

Even alle feitjes op een rij:

 • Deuren sluiten 30 november 2021.

 • Gun jezelf om lid te worden van de gezelligste online vrouwencommunity die jou helpt het leven leuker, en makkelijker te maken!

 • Ik geef je een kijkje in mijn hoofd hoe ik ervoor zorg dat ik mijn mindset positief houd en de tools die ik inzet om me goed te voelen, terwijl ik net als jij struggle met een heleboel drukte en chaos 😉

 • Deelname aan de XXL Kerstbingo (het avondje uit voor jouzelf, lekker thuis)

 • Deelname aan de online Kookworkshop voor heerlijke kerstborrelplanken incl. online feestelijke kerstborrel (met replay link)

 • Toegang tot exclusieve recept video’s voor heerlijke luxe borrelhapjes (easy to make)

 • Kookheldin Lein is deze maand voor je beschikbaar als hulpLein in de keuken om al je kookvragen te stellen.

 • 24/7 toegang tot de KC Club app en online community om met elkaar te kletsen, ervaringen uit te wisselen, elkaar te motiveren en meer.

 • Toegang tot allerlei exclusieve masterclasses in de Club.

 • Gezellig contact met mij en elkaar en onderling kletsen in o.a de Kookclub lounge, Momlife Lounge, Business en Work lounge, Zwangerschapsclub Lounge en meer!

Helaas de deuren voor de KC Club zijn nu gesloten

Momenteel is het niet mogelijk om je nog aan te melden voor de KC Club. Je kunt je wel aanmelden voor de wachtlijst zodat je als eerst op de hoogte wordt gebracht zodra het weer mogelijk is om je aan te melden voor de KC Club, inclusief de nieuwste challenge.

Ja, ik meld me aan voor de
KC Club Wachtlijst

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Wat anderen zeggen over de KC Club

Annemiek

Ja ik ben heel blij met mij lidmaatschap van de KC club. Want ik heb er al zoveel aangehad al veel geleerd ❤️ Het is heel gezellig ook om met de andere dames in contact te komen.

Chelsea

Ik ben net verhuist en moeder geworden. Door corona is het lastig om in contact met andere moeders te komen. Ik ben heel blij met de steun en gezelligheid in de KC club!

Alinda

Ik vind het heel erg leuk! Reageren op anderen, nieuwe dingen in de KC Club plaatsen. Je bent dan toch best open tegen elkaar. Iedereen wordt in haar waarde gelaten en dat is zo fijn. De site ziet er leuk en overzichtelijk uit, je ziet dat er veel tijd in heeft gezeten.

Angela

Lieve Kelly, ik vond het echt tof weer, zo samen even live, en merk ook dat we meer op ons gemak raken tijdens onze gesprekken en of we elkaar beter aanvoelen/leren kennen en begrijpen en tips kunnen geven aan elkaar, of gewoon een luisterend oor kunnen zijn voor elkaar.  das echt waardevol. Dankjewel ❤️ Lieve dikke knuffel

Karolien

Ik ben er onwijs blij mee! De challenge is precies wat ik ervan hoopte en heeft me nu al erg op weg geholpen. Daardoor ben ik ook erg benieuwd naar de andere die er al in staan (en natuurlijk wat er nog komen gaat). Maar 1 ding weet ik nu al, aan 2 maanden heb ik niet genoeg 😄 Verder vind ik de community erg leuk. Ik kijk niet elke dag, maar vind het erg leuk om alles van jullie terug te lezen.

 

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.