KC Club Budgetchallenge

Budgetchallenge1

Het nieuwe jaar is begonnen, we hebben allemaal goede voornemens (of zijn we ze weer vergeten?) en beseffen eigenlijk ook wel dat we op financieel vlak ook wat mooie doelen kunnen stellen. Sparen en besparen kan heel leuk zijn, maar begin er maar eens aan.

Hoe leuk is het om dit samen met anderen te doen! Kelly beseft dit maar al te goed 😉 en daarom organiseert ze al jaren aan het begin van het nieuwe jaar de succesvolle KC Budgetchallenge waarin we samen aan de slag gaan om te sparen, besparen en dat vooral leuk te maken. Lekker en gezond koken voor jezelf of het hele gezin, sparen voor leuke dingen er vooral veel lol in hebben.

Wat zou jij doen als je maandelijks meer dan €100 zou kunnen (be)sparen door een paar andere keuzes te maken?

Herken je dit?

 • Je zou wel minder willen uitgeven aan de boodschappen want dit kan op jaarbasis enorm verschil maken, maar je hebt geen idee waar te beginnen. Impulsaankopen nemen soms de overhand en inspiratie voor lekker en gezond eten ontbreekt regelmatig.

 • Je maakt wel een boodschappenlijstje, maar je neemt stiekem meer mee dan nodig, met als gevolg een hogere rekening, maar ook eten dat uiteindelijk kan worden weggegooid.

 • Het maken van een weekmenu om lekker en gevarieerd te koken klinkt ideaal, maar je mist het aan inspiratie en hebt te vaak zin om wat anders te maken waardoor je tussendoor vaker naar de supermarkt gaat dan je gepland had.

 • Je maakt elke maand braaf geld over naar je spaarrekening en boekt dit stieken toch vaker terug dan je zou willen.

 • Je hebt allerlei wensen en dromen voor toffe vakanties, uitstapjes en weekendjes weg maar er lijkt niet voldoende geld voor te zijn. Het lijkt je geweldig als dit geld er wel zou kunnen zijn met een goed spaarplan dat ook voor jou werkt.

 • Het lijkt je gezellig om lid te worden van de KC Club als de stok achter de deur voor je budgetchallenge maand, maar ook omdat je nieuwsgierig bent naar deze gezellige online community.

Ohh wat heb ik er zin in om de KC Budgetchallenge weer te gaan doen. Ik heb even mijn uitgaven onder de loep genomen en schrik er soms echt van, ik zou veel meer kunnen besparen en ik ga de uitdaging samen met jou en een hele leuke club vrouwen aan. Samen zijn we elkaars stok achter de deur en zorgen we dat het vooral een hele leuke maand wordt!

Wie meedoet aan de KC Budgetchallenge krijgt er naast de KC Budgetchallenge cursus, ook automatisch een maand membership op de KC Club bij. Dus was jij ook al nieuwsgierig naar de KC Club waar Kelly het steeds over heeft? Dan is dit je kans er gezellig bij te komen. De deuren van de KC Club openen maar een paar keer per jaar.

Budgetchallenge2

De KC Budgetchallenge Cursus:

 • Video: Hoe ik tientallen euro’s leerde besparen op mijn boodschappen om zo gezond en lekker te eten met mijn gezin.

 • E-book: De 30 beste tips om te besparen op je boodschappen.

 • Een digitaal kasboek in Excel om je eigen financieel plan voor 2022 op te stellen en zo structureel te sparen en besparen.

 • Video: Tutorial hoe je zelf het kasboek eenvoudig kunt invullen met jouw financiële status en doelen.

 • Video: Mijn Jar systeem hoe ik elke maand structureel in allerlei spaarpotjes spaar.

 • Video: Zo bespaar je honderden euro’s op vaste lasten en overige uitgaven (dit kan iedereen!)

 • Video: Een kijkje in ons kasboek en hoe wij onze inkomsten en uitgaven verdelen en zo enorm veel kunnen sparen en besparen.

 • Bonus video 1: Ik deel je hoe wij als gezin 5 dagen avondeten voor €5 per dag.

 • Bonus video 2: Ik laat je mijn 3 geheime soeprecepten zien die budgetproof en heel gezond zijn en die het hele gezin kan waarderen 😉

Doe jij mee?

Als je je aanmeldt krijg je op 1 februari je aanmeldgegevens en toegang tot de KC Budgetchallenge Cursus, de KC Club app en de community. We starten op 3 februari met een Budget welkomstborrel om elkaar te leren kennen en je welkom te heten. We kletsen dan over de weekboodschappen, je budget, je uitdagingen en ik deel al een heleboel tips. Het is enorm inspirerend om van anderen te horen waar zij tegenaan lopen en tips met elkaar uit te wisselen. Praten over geld lijkt altijd zo’n taboe, dat is het in de KC Club niet 😉 maar jij bepaalt wat je wel of niet wilt delen.

Oke Kel, wat kost het en hoe meld ik me aan?

Het idmaatschap op de KC Club inclusief de KC Budgetchallenge kost €8 per maand. Dit is maandelijks opzegbaar en opzeggen dient uiterlijk op de 24e van de maand via mail te worden doorgegeven. That’s it, een no brainer als je het mij vraagt!

Wat krijg je als je je nu aanmeldt?

 • Toegang tot de KC Club met de app, de community, online borrels en enorm veel gezelligheid met andere vrouwen.

 • Toegang tot de KC Budgetchallenge Cursus met ruim 6 videolessen, een e-book met boodschappenlijstjes en uitgeschreven recept omschrijvingen zodat je daarna lekker zelf kunt doorpakken.

 • Bonus video’s: Een weekmenu met gezinsmaaltijden voor minder dan €5 per dag + mijn geheime soep recepten die gezond, budgetproof en lekker zijn!

 • Toegang tot het exclusieve KC Budgetchallenge board waarin je met elkaar tips en tricks uitwisselt en elkaar motiveert. Deel de beste aanbiedingen, je weekmenu, je financiële uitdagingen en doelen en tips voor budget activiteiten.

 • Een online welkomstborrel en de masterclass van de maand.

 • Toegang tot exclusieve online masterclasses die je als member onbeperkt kunt terugkijken.

Helaas de deuren voor de KC Club zijn nu gesloten

Momenteel is het niet mogelijk om je nog aan te melden voor de KC Club. Je kunt je wel aanmelden voor de wachtlijst zodat je als eerst op de hoogte wordt gebracht zodra het weer mogelijk is om je aan te melden voor de KC Club, inclusief de nieuwste challenge.

Ja, ik meld me aan voor de
KC Club Wachtlijst

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Wat anderen zeggen over de KC Club

Annemiek

Ja ik ben heel blij met mij lidmaatschap van de KC club. Want ik heb er al zoveel aangehad al veel geleerd ❤️ Het is heel gezellig ook om met de andere dames in contact te komen.

Chelsea

Ik ben net verhuist en moeder geworden. Door corona is het lastig om in contact met andere moeders te komen. Ik ben heel blij met de steun en gezelligheid in de KC club!

Alinda

Ik vind het heel erg leuk! Reageren op anderen, nieuwe dingen in de KC Club plaatsen. Je bent dan toch best open tegen elkaar. Iedereen wordt in haar waarde gelaten en dat is zo fijn. De site ziet er leuk en overzichtelijk uit, je ziet dat er veel tijd in heeft gezeten.

Angela

Lieve Kelly, ik vond het echt tof weer, zo samen even live, en merk ook dat we meer op ons gemak raken tijdens onze gesprekken en of we elkaar beter aanvoelen/leren kennen en begrijpen en tips kunnen geven aan elkaar, of gewoon een luisterend oor kunnen zijn voor elkaar.  das echt waardevol. Dankjewel ❤️ Lieve dikke knuffel

Karolien

Ik ben er onwijs blij mee! De challenge is precies wat ik ervan hoopte en heeft me nu al erg op weg geholpen. Daardoor ben ik ook erg benieuwd naar de andere die er al in staan (en natuurlijk wat er nog komen gaat). Maar 1 ding weet ik nu al, aan 2 maanden heb ik niet genoeg 😄 Verder vind ik de community erg leuk. Ik kijk niet elke dag, maar vind het erg leuk om alles van jullie terug te lezen.

 

Ik heb iets leuks voor je!

 

Meld je gratis aan voor de Kel-E-Mail en ontvang toffe bonussen, exclusieve content en elke twee weken een feestje in je mailbox
dit veld niet invullen s.v.p.